Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet az IP címet Hogyan (11 db)

Meg lehet változtatni az IP címet? Hogyan?

Legjobb válasz: Elmented .txt-nek, majd átnevezed .bat-ra! Túl sok IP. cím közül nem válogathatsz! Ráadásul a szolgáltatónál naplózva van, hogy ki mikor milyen IP címet használt, úgyhogy ha kell akkor úgyis megtalálnak!

Elmented .txt-nek, majd átnevezed .bat-ra! Túl sok IP. cím közül nem válogathatsz! Ráadásul a szolgáltatónál naplózva van, hogy ki mikor milyen IP címet használt, úgyhogy ha kell akkor úgyis megtalálnak!
az átnevezést pl. wincommanderben kell elvégezni!
au:D a notepad a jegyzettömb. :)
Én nem "vágom"? Talán inkább te! Mi abban a bonyolult, hogy a notepaddal (Ha már egyáltalán megtaláltad!) elmented .txt-nek, majd jobb klikk/átnevezés, és átírod .bat-ra? Hülye kis gyökér! Tudd, hogy hogyan válaszolsz!
A kérdező hozzászólása: értem. És ez nem baj, hogyha esetleg dinamikus IP címem van akkor mindig váltogatom? Nem lehet ezért megbüntetni? Vagy elöbb utóbb erre vki felfigyelne?
A kérdező hozzászólása: Nem vagy idióta én meg nem vagyok hülye kis gyökér oké? Gondolhattad volna, hogy nem vagyok egy aktakukac így nem tudom mit kell csinálni. Valszeg azért kérdeztem
Jól van tartsunk tc gyorstalpaló tanfolyamot. Nem tudom mit idiótázol, itt te vagy az egyetlen. :) Nem engedte? Hmhmm megverjük?
A kérdező hozzászólása: Tudod... Próbáltam azt is, h jobb klikk és átnevezem, de NEM ENGEDTE!!!!!! Idióta
A kérdező hozzászólása: nem enged mást
A kérdező hozzászólása: De nem vágod, h nem tudom átnevezni semmilyen fájlá csak txt-re??
A kérdező hozzászólása: de a jegyzettömbe nemtudom elmenteni .BAT kiterjesztéssel
A kérdező hozzászólása: és hol találom azt a Notepad-ot?xD
Hajó mindenkinek! Tehát akkor jól értem, hogy csak és kizárólag akkor lehet megváltoztatni az IP címet, ha dinamikus? Ha stabil, akkor semmilyen módon nem lehet megváltoztatni?

Hogyan lehet az IP cimet meg változtatni?

Legjobb válasz: Nem dinamikus IP címem van akkor lehet váltosztatni??

A kérdező hozzászólása: Nem dinamikus IP címem van akkor lehet váltosztatni??
Ha nem dinamikus, akkor nem lehet.

Hogyan lehet belépni IP címmel, msn-re meg ilyenekre, és hogyan lehet megnézzni azt ha valaki küldd neked e-mailt és annak az IP címét?

köszi el?re is, ÉS SEMMI rosszat nem szeretné kcsinálni, csak a barátn?m piszkál ezzel, hogy nem tudom hogy kel. -.- XD

Legjobb válasz: tudod, hogy mi az az ip-cím? :)

tudod, hogy mi az az ip-cím? :)
A kérdező hozzászólása: tudom aranyom tudom.;)


Mi lehet az oka annak, hogy Freemailen levélküldéskor az a hibaüzenet jelenik meg, hogy kitiltott IP cím? Mit jelent ez?

Köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: Ha még angolul írná ki, akkor leoszthatnálak, hogy egy fordítót nem tudsz találni, de könyörgöm magyar a kiírás. Túlságosan el van már terjedve a számítógép... Lényegében annyit jelent, hogy a szolgáltatód által osztott azonosítód (IP) rajta van a freemail feketelistáján. Fordulj az origósokhoz (merthogy övék a freemail) és egy mailben kérdezd meg, hogy miért van kitiltva az IPd. Bár 1-2 napon belül meg fog oldódni szerintem, mert új IPt fogsz kapni a szolgáltatódtól.

Ha még angolul írná ki, akkor leoszthatnálak, hogy egy fordítót nem tudsz találni, de könyörgöm magyar a kiírás. Túlságosan el van már terjedve a számítógép... Lényegében annyit jelent, hogy a szolgáltatód által osztott azonosítód (IP) rajta van a freemail feketelistáján. Fordulj az origósokhoz (merthogy övék a freemail) és egy mailben kérdezd meg, hogy miért van kitiltva az IPd. Bár 1-2 napon belül meg fog oldódni szerintem, mert új IPt fogsz kapni a szolgáltatódtól.

Facebookon meg lehet nézni az IP címet? Ha igen, hogy?

És a teveklubon? :)

Legjobb válasz: és mi az hogy megszakítás? :$ akkor mi történik? Más címét nem lehet megnézni ugye? :)

A kérdező hozzászólása: és mi az hogy megszakítás? :$ akkor mi történik? Más címét nem lehet megnézni ugye? :)
A szolgáltatód helyét mutatja, de megtudod nézni máshol is az IP-d, pl.: http://whatismyipaddress.com/
Teveclubon meg bárki láthatja az IP-d, chaten lehet valahogy elõhozni, de már nem tudom, rég használtam.
facebookon a kezdõlap mellett kicsinyilacska, fiókbeállítások/biztonság/aktív bejelntkezések
A kérdező hozzászólása: pécsi vagyok, miért azt írja, hogy Helyszín: Bonyhad, TO, HU ? :D
Nálam a Facebook Pécset mutat, pedig szegedi vagyok :(
Te mint hétköznapi ember sehogy. Le lehet szavazni, de ezen nincs mit tovább ragozni.
Ha egy hálózaton lévõ gépre akarsz belépni, akkor tessék: Start->minden program->Kellékek->Távoli asztali kapcsolat. Jelszó megtudása passz.
namármost: ez nem legális de tessék: van egy okos program a neve PutTy (ninite.comról letölthetõ) itt kell megadni a kellõ adatokat (amit nem hiszem hogy az életbe kitalálsz) majd klikk és voálá
nem is fontos ez!!! van egy alternativa! Mégpedig: Van egy program a neve: Teamviewer ezt felrakod a gépedre... aztán pedig megkéred azt a személyt hogy õ is rakja fel...amikor elinditja akkor kiirja neki az ugynevezett "azonosítóját" és jelszavát, ha pedig vagy olyan mákos hogy valahogy ráveszed hogy elmondja...például keresel erre egy ki fogást..pl mutatsz neki egy jó dolgot, vagy segitessz neki egy progit felrakni...stb... akkor te be tudod teenni a te teamvieweredbe az õ jelszavát és azonosítóját...és ha a kattintasz egyet és él a kapcsolat a te géped és az õ gépe között..ezután bármit csinálhatsz az õ gépén...mintha te irányítanád Megjegyzés: a bökkenõ: feltud jelenteni mert tudja hogy ki csinálta....szal elég necces UI: csak akkor tudsz kapcsolatot létesíteni, ha õ is elinditja a teamviewert :)
09:48 abszolút korrekt válasz ment zöld :) De azt megjegyezném hogy a hunhack egy hatalmas kamu parasztvakítás.
A kérdező hozzászólása: Hmmmmm. Hát Sok hasznos információhoz jutottam de célomtól még nagyon távol járok szóval várom a segítségeket, akár fizetnék is érte.
Ugyan régen írtak de megejteném, hogy a win ment minden bejövõ kapcsolatot ip alapján tehát csak vigyázz ;)
Ha nagy disznóságot csinálsz, elkapnak, nyugodt lehetsz.
Nos, pofikám, ha már olyan zseni vagy, hogy itt kell kérdezõsködnöd, akkor ha valami rosszat csinálsz, 1000%, hogy el fognak kapni. Ki akar fogadni? Ja, bocs... úriember nem fogad biztosra. :D
takard le egy pokróccal
Menj internetkávézóba vagy vegyél egy használt mobilt és a városban egy nyílt wifin tolhatod a cracket;) Legjobb , de legundorítóbb lopott laptop wifi a városban majd visszaadod a gadájának format után Amúgy elkapnak , ha nem vigyázol:)
MAC halozati cim megvaltoztatasaval
A kérdező hozzászólása: Hát készülök egy " nagy dobásra ".
A kérdező hozzászólása: Úgy is " megcsinálom ". Engem már nem állít meg senki!
Na nézem majd a híreket és röhögök egy jót. Aki itt kérdez bármilyen ehhez hasonló dologról, az garantáltan túl keveset tud. Ezt elõre borítékolom neked. :)
A kérdező hozzászólása: Nincs sok idõm. Még a dec 21.-ei Világvége elõtt kell cselekednem!
LeGinkabb WGA-val. Sajnos, az oldal mar nem elerheto, de azzal _mindent_ meg tudtal torni es sose kaptak volna el.

IP cím alapján meg lehet találni 1 embert? úgy értem hogy ha megnézi az oldal tulajdonosa megtudja hogy hol lakok?

Legjobb válasz: Ha rákattintasz erre a linkre megláthatod,hogy általában mit/mennyit is árul el rólad az IP-d. http://whatismyipaddress.com/

Ha rákattintasz erre a linkre megláthatod, hogy általában mit/mennyit is árul el rólad az IP-d. http://whatismyipaddress.com/
De pontos címet csak a szolgáltató adhat, ha rendõrség keres.
Egy átlagos felhasználó egy ip címmel a kezében nem valószínû hogy pontosan be tud azonosítani.

Van egy Samsung Galaxy Tab-om. Az a probléma, hogy nem bírok csatlakozni a wifi-hez. Otthon van wifi és a telefonok, laptopok mennek vele, de a tab az nem. Mindig azt írja ki, hogy IP cím lekérése innen. Utána meg nem csinál semmit. Mi lehet a gond?

Nem lehet nagy baj, mert már egyszer el sikerült indítani, de amikor újra fel akartam menni akkor már megint nem sikerült.

Legjobb válasz: Lehet, hogy korlátozva van, hány készülék mehet egyszerre wifirõl. Próbáld meg úgy, hogy laptop, számítógép kikapcs. Kérdezz rá a szolgáltatódnál! Bár lehet, hogy a router nem támogat annyit egyszerre.

Lehet, hogy korlátozva van, hány készülék mehet egyszerre wifirõl. Próbáld meg úgy, hogy laptop, számítógép kikapcs. Kérdezz rá a szolgáltatódnál! Bár lehet, hogy a router nem támogat annyit egyszerre.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszodat, sajnos ezt már megpróbáltam.

Azt meg lehet tudni, hogy egy adott időben egy ip cím hová lett kirendelve?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy mit jelent az "egy adott idõ" és mit jelent a "hová". A hálózatról és egyebekrõl nem is beszélve... Ahogy arról sem, hogy ki, vagy hol akarja megtudni?

Attól függ, hogy mit jelent az "egy adott idõ" és mit jelent a "hová". A hálózatról és egyebekrõl nem is beszélve... Ahogy arról sem, hogy ki, vagy hol akarja megtudni?
Természetesen, a szolgáltató logolja. De csak rendõrségi vagy bírósági megkeresésre adják ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!