Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet amikor (3589 db)

Nagyon szar a netem, ahol élek max 1 mega lehet, ami k urva kevés. Lehet vmi megoldás?

A szolgáltató nem tud adni többet, más szolgáltató meg nincs. Apumnál 40 mega, anyumnál 1. És kicsit meglátszik.. Elváltak sajnos, aztán így alakult.

Legjobb válasz: De rossz neked, mindjárt sírok! Brühühü. Sajna anyád nem fog tudni normális felnõttet faragni belõled, az már most látszik. A sz.r és a k.rv.a jelzõidet, ha képes vagy egy ilyen bagatell dolog miatt használni, képzelem, milyen nehéz lehet miattad a szüleidnek..

De rossz neked, mindjárt sírok! Brühühü. Sajna anyád nem fog tudni normális felnõttet faragni belõled, az már most látszik. A sz.r és a k.rv.a jelzõidet, ha képes vagy egy ilyen bagatell dolog miatt használni, képzelem, milyen nehéz lehet miattad a szüleidnek..
Érdekes ember lehetsz te.. (fejfogós szmájli)
Most komolyan, milyen valaszt varsz? Nem te mondtad, hogy nincs valasztasi lehetoseg net sebesseg teren? Vagy azt varod, hogy megidealogizaljuk neked, miert valaszd a "gyorsabb" aput?
"Nem értitek? " De értjük, és [email protected]ás, hogy ilyen emberek vannak, mint te. A szüleid helyében beadtalak volna a gyámhivatalba.
A kérdező hozzászólása: Nem értitek? 40 mega van apunál, anyunál 1. Nincs választási lehetõség.. ahol élek ott 1 mega lehet csak..
Sajnos van ilyen, nálunk is hasonló volt a helyzet, se upc, se digi, se t-home, egy helyi telefonszolgáltató ad 1 Mbitet, illetve egy helyi kábel tv szolgáltató 4 Mbitet horribilis áron, ráadásul a legkisebb zápornál is megszakad. Sikerült rávennünk egy tehetõsebb programozót, aki rádió amatõrködött korábban és éppen akkor akart mikrohllámú internetszolgáltatásba fogni, hogy nálunk indítsa el, mivel rokonom volt az akkori polgármester, elintéztem neki, hogy megkapjon egy URH-s tornyot, azóta õ itt a legnagyobb szolgáltató. 5 Mbit havi 4000Ft-ért még mindig nevetségesnek tûnhet, de a többi lehetõséghez képest ég és föld.
Realy? :"A szolgáltató nem tud adni többet, más szolgáltató meg nincs."
Ne sírjon a szád! Évekig volt fél megás netem, kevesebb, mint 50%-os rendelkezésleállással, mert nem volt más. Örülj, hogy ez is van!
Hát, én inkább a 40megásat választottam volna a helyedben...
A kérdező hozzászólása: Látom nem értitek... Az lenne a kérdés hogy hogy tudnák nagyobb netet beszerezni... de mennyetek a pébe

Milyen fajta gördeszka a legjobb csak kezdő trükkökhöz illetve guruláshoz amin biztosan meg lehet tanulni az alapokat?

van egy deszkám, csak nem merek rajta nagyon ugrálni, mert félek h összetörik alattam. Valami olyasmi kellene ha tudtok, ami olcsó, de megbízható, azért van neve. Ha valaki tud, akkor külön-külön alkatrészekből összerakva is jó lenne . Pölö milyen lap, milyen csapágy, milyen kerék, milyen felfüggesztés. Hol vannak ilyen boltok budapesten? Előre is köszi ha segítetek! :)

Legjobb válasz: Én a Decathlonban vettem Oxelo deszkát, 12 ezerért, gurulni meg tudtam rajta tanulni, eddig a "leglátványosabb" amit meg tudtam vele csinálni hogy elõrefele megfordulok (180 revert, asszem ez a neve), többet nem nagyon tudok róla mondani. Kb. egy hónapot deszkáztam vele eddig, ami viszont nagyon gáz, de lehet csak a karbantartás hiánya, hogy a kerék néha hozzáér a laphoz, ami elég életveszélyes xD, és nagyon billeg ide-oda, de lehet csak én nem tudok egyensúlyozni, vagy nincs eléggé meghúzva valamelyik csavar. De ezen kívül semmi gond nincs vele, ha minden igaz valahol olvastam is hogy konkrétan ezzel a deszkával milyen trükköket lehet kivitelezni, de szerintem a nagyon alap dolgokhoz elég. Ami még gáz, hogy nagyon gyerekes minták vannak rajta, holott rendes méretû deszkák.

Én a Decathlonban vettem Oxelo deszkát, 12 ezerért, gurulni meg tudtam rajta tanulni, eddig a "leglátványosabb" amit meg tudtam vele csinálni hogy elõrefele megfordulok (180 revert, asszem ez a neve), többet nem nagyon tudok róla mondani. Kb. egy hónapot deszkáztam vele eddig, ami viszont nagyon gáz, de lehet csak a karbantartás hiánya, hogy a kerék néha hozzáér a laphoz, ami elég életveszélyes xD, és nagyon billeg ide-oda, de lehet csak én nem tudok egyensúlyozni, vagy nincs eléggé meghúzva valamelyik csavar. De ezen kívül semmi gond nincs vele, ha minden igaz valahol olvastam is hogy konkrétan ezzel a deszkával milyen trükköket lehet kivitelezni, de szerintem a nagyon alap dolgokhoz elég. Ami még gáz, hogy nagyon gyerekes minták vannak rajta, holott rendes méretû deszkák.
Elõzõnek mondanám hogy a lengõn lévõ nagy csavart ha meghúzod nem ér hozzá a laphoz a kerék. Ha a pénz nem számít akkor ajánlom valamelyik Tony Hawk Huckjam Series deszkát. Addig amig nem tudsz vele komolyabb trükköket saját összeállítást nem érdemes szerintem csinálni mert ha megunod fölöslegesen dobtad ki rá azt a 40-50ezer forintot.

Létezik olyan teszt, amivel meg lehet tudni, hogy van e egyáltalán peteérésem?

4 évig fogamzásgátlót szedtem, és 3 hónapja abbahagytam, és még nem sikerült összehozni a babát, pedig nagyon szeretnénk.

Legjobb válasz: Szia! 3 honap meg nem szamit sok idonek, gondolom, ezt tudod :) De persze az ember szeretne mihamarabb babat. Elso korben probalj meg lh- tesztelni, patikaban kaphato, es jelzi, amikor az lh szint megemelkedik, ez az a hormon, ami a tuszot repeszti meg 24-48 oran belul. Mi igy tudtuk, mikor kell akciozni, es ossze is jott a baba :) De elofordulhat ritka esetben, h nincs peteeres, de nem kell mindjart erre gondolni! Ebben az esetben is pozitivat mutat az lh-teszt, de ez csak a hormon megemelkedeset jelzi, a tuszo megrepedese ebbol nem adodik termeszetszeruen, pl. a PCOS-s betegeknel van lh csucs, de nem reped meg a tuszo. Ezt csak ultrahangos lekovetessel lehet igazolni, h megtortenik-e a tuszo megrepedese. " Tervezett babavárás Szeretne Ön tervezett kisbabát? A vizsgálat hüvelyi úton történik üres hólyag mellett. Pontosítani tudjuk az ovuláció napját (megtermékenyülés napja) A menstruáció elsõ napjától számított 6-7.-nap általában már 5-10.-napon kis tüszõ látható a petefészekben, amelyek méretükben és szerkezetükben még nem különböznek egymástól. Ezek közül egy ki fog választódni amelyik domináns lesz. A 8-10.-napon azonosítható a domináns tüszõ, amely a petefészekben jól körülhatárolható 8-10 mm-es képlet formájában. Ezután gyors növekedésnek indul és eléri az átlag 20 mm-es átmérõt. A FOLLICULOMETRIA: Tüszõmérés a menstruáció elsõ napjától számított 8-9.-napon történik. Lényeges a ciklus hossza, a hosszabb ciklusú nõknél késõbb, a rövidebb ciklusú nõknél hamarabb kezdõdik. A tüszõ napi 1-3 mm-ert nõ, ami követhetõ. Ilyenkor érdemes egy ultrahang vizsgálatot végezni, hogy van-e kiválasztódott tüszõ. Majd a 10, 12, 14, 15.-napon ismételni annak függvényében hogy a tüszõ elérte-e a kívánt nagyságot az átlagosan 20 millimétert. Ez nagy valószínûséggel a 14-15.- napon várható. Ilyenkor kell házaséletet élni hogy a megtermékenyülés biztos legyen! Image Szeretné-e Ön tudni hogy van-e peteérése? Egy gyors 2D ultarahang vizsgálattal Ön ezt megtudhatja. Számolja ki a ciklus elsõ napjától a 10, 12-14, 15-16. napot és jöjjön el hozzánk. Ha Ön gyógyszeres kezelést kap szintén nagyon fontos a tüszõ növekedés mérése amit a menstruáció napjától számított legkésõbb hetedik napon kell elkezdeni, majd 1-3 naponta ultrahang vizsgálattal követni kell. Egyáltalán elindult-e a tüszõ növekedés? Kiválasztódott-e a domináns tüszõ? A fogamzási nap kiválasztása a teherbe esés legbiztosabb napja. A hormonkezelés alatt létfontosságú az ultrahang vizsgálat a túlstimulálódás miatt, mert súlyos szövõdmények alakulhatnak ki." Ez a Kleopatra rendelo weboldalarol van, oket ajanlom! http://www.4dultrahang.hu/

Szia! 3 honap meg nem szamit sok idonek, gondolom, ezt tudod :) De persze az ember szeretne mihamarabb babat. Elso korben probalj meg lh- tesztelni, patikaban kaphato, es jelzi, amikor az lh szint megemelkedik, ez az a hormon, ami a tuszot repeszti meg 24-48 oran belul. Mi igy tudtuk, mikor kell akciozni, es ossze is jott a baba :) De elofordulhat ritka esetben, h nincs peteeres, de nem kell mindjart erre gondolni! Ebben az esetben is pozitivat mutat az lh-teszt, de ez csak a hormon megemelkedeset jelzi, a tuszo megrepedese ebbol nem adodik termeszetszeruen, pl. a PCOS-s betegeknel van lh csucs, de nem reped meg a tuszo. Ezt csak ultrahangos lekovetessel lehet igazolni, h megtortenik-e a tuszo megrepedese. " Tervezett babavárás Szeretne Ön tervezett kisbabát? A vizsgálat hüvelyi úton történik üres hólyag mellett. Pontosítani tudjuk az ovuláció napját (megtermékenyülés napja) A menstruáció elsõ napjától számított 6-7.-nap általában már 5-10.-napon kis tüszõ látható a petefészekben, amelyek méretükben és szerkezetükben még nem különböznek egymástól. Ezek közül egy ki fog választódni amelyik domináns lesz. A 8-10.-napon azonosítható a domináns tüszõ, amely a petefészekben jól körülhatárolható 8-10 mm-es képlet formájában. Ezután gyors növekedésnek indul és eléri az átlag 20 mm-es átmérõt. A FOLLICULOMETRIA: Tüszõmérés a menstruáció elsõ napjától számított 8-9.-napon történik. Lényeges a ciklus hossza, a hosszabb ciklusú nõknél késõbb, a rövidebb ciklusú nõknél hamarabb kezdõdik. A tüszõ napi 1-3 mm-ert nõ, ami követhetõ. Ilyenkor érdemes egy ultrahang vizsgálatot végezni, hogy van-e kiválasztódott tüszõ. Majd a 10, 12, 14, 15.-napon ismételni annak függvényében hogy a tüszõ elérte-e a kívánt nagyságot az átlagosan 20 millimétert. Ez nagy valószínûséggel a 14-15.- napon várható. Ilyenkor kell házaséletet élni hogy a megtermékenyülés biztos legyen! Image Szeretné-e Ön tudni hogy van-e peteérése? Egy gyors 2D ultarahang vizsgálattal Ön ezt megtudhatja. Számolja ki a ciklus elsõ napjától a 10, 12-14, 15-16. napot és jöjjön el hozzánk. Ha Ön gyógyszeres kezelést kap szintén nagyon fontos a tüszõ növekedés mérése amit a menstruáció napjától számított legkésõbb hetedik napon kell elkezdeni, majd 1-3 naponta ultrahang vizsgálattal követni kell. Egyáltalán elindult-e a tüszõ növekedés? Kiválasztódott-e a domináns tüszõ? A fogamzási nap kiválasztása a teherbe esés legbiztosabb napja. A hormonkezelés alatt létfontosságú az ultrahang vizsgálat a túlstimulálódás miatt, mert súlyos szövõdmények alakulhatnak ki." Ez a Kleopatra rendelo weboldalarol van, oket ajanlom! http://www.4dultrahang.hu/
Ovi teszt (Dm-ben) és törpemikroszkóp (PG/53 gyógyszertárban).
szia! én ovulációs mikroszkópot vettem, de nem igazán értem! nekem mai napig páfrányt mutat egy hete, pedig max 2 nap, és meg kell jönnie! majd kiderül, hogy akkor most mi van!
LH teszt, alias ovulációs teszttel jól kimutatható. A dobozban találsz leírást, hogy mikortól kell kezdeni a tesztelést. Kapható DM-ben, Rossmannban, gyógyszertárban, interneten a babatervezok.otthona.net oldalon a shopban (ott a legolcsóbb)! Remélem segítettem!

A jelenlegi hiányszakmák közül van-e olyan, ami felsőfokú OKJ-s képzésnek minősül? A felsőfokú képzés és a felnőtt képzés ugyanaz? Egy középfokú OKJ után meg lehet-e szerezni a felsőfokút ingyen és 23 évesen?

Ha a legutóbbira a válasz nem, akkor van-e lehet?ség valami állami vagy EU-s támogatással megcsinálni ingyen? Köszönöm el?re is! :)

Legjobb válasz: "A jelenlegi hiányszakmák közül van-e olyan, ami felsõfokú OKJ-s képzésnek minõsül?" - A fene tudja: ami ma hiányszakma, abból holnap már túlképzés van. Szerintem nincs rendben felmérve, pontosan mi hiányszakma. "A felsõfokú képzés és a felnõtt képzés ugyanaz?" - Mindkettõ elég tág fogalom, de ha az elsõ alatt felsõfokú SZAKképzést értesz, a válasz akkor is nem. A felnõtt képzésbe beletartozik, de annak van több fajtája (pl .egyetemek). "Egy középfokú OKJ után meg lehet-e szerezni a felsõfokút ingyen és 23 évesen?" -Meg.

"A jelenlegi hiányszakmák közül van-e olyan, ami felsõfokú OKJ-s képzésnek minõsül?" - A fene tudja: ami ma hiányszakma, abból holnap már túlképzés van. Szerintem nincs rendben felmérve, pontosan mi hiányszakma. "A felsõfokú képzés és a felnõtt képzés ugyanaz?" - Mindkettõ elég tág fogalom, de ha az elsõ alatt felsõfokú SZAKképzést értesz, a válasz akkor is nem. A felnõtt képzésbe beletartozik, de annak van több fajtája (pl .egyetemek). "Egy középfokú OKJ után meg lehet-e szerezni a felsõfokút ingyen és 23 évesen?" -Meg.
Az utolsó kérdésre szerintem nem a válasz, mert csak egyet csinálhatsz ingyenesen, szinttõl függetlenül.
így van, a válasz az utolsóra nem. egyrészt az állam csak az elsõ szakma megszerzését támogatja. másrészt szeptembertõl az ingyenes képzés felsõ korhatára 22 év, azzal a feltétellel, hogy az utolsó évet kezded meg 22. életéved betöltésekor. tehát ha egy 2 éves szakképzésre jelentkeznél, akkor azt 21. életéved betöltésekor el kell kezdeni.

Facebook-on meg lehet-e azt csinálni, hogy xy ne lássa amiket felrakok képeket, meg amiket megosztok, de az ismim maradjon?

Pl ha letiltom, azzal mit érek el?

Legjobb válasz: Igen be lehet állítani, hogy mely személyek ne lássák. (Fejbõl meg nen mondom neked, hogy mire kell kattintani, de mikor feltöltötted a képeket, ott van valahol, mikor van olyan, h kik láthatják a képeket: mindenki, ismerõsök ismerõsei, ismerõsök vagy el lehet rejteni bizonyos személyektõl..az is ott van valahol. Ha letiltassz valakit, akkor ha az illetõ nem tudja megnézni a profilod/képeid, nem tud üzenetet írni neked, és ha a keresõbe beírja a neved, asszem nem adja ki a találatok között. Ha meg vagy jelölve egy közös ismerõsötök képén, ott se tud rákattintani a nevedre. A hozzászólásaidat nem látja és a bejegyzéseid sem jelzi ki neki a híreknél. Ennyi röviden. Így ékezetekkel 8-10 perc volt ezt begépelni telóról, remélem segítettem.

Igen be lehet állítani, hogy mely személyek ne lássák. (Fejbõl meg nen mondom neked, hogy mire kell kattintani, de mikor feltöltötted a képeket, ott van valahol, mikor van olyan, h kik láthatják a képeket: mindenki, ismerõsök ismerõsei, ismerõsök vagy el lehet rejteni bizonyos személyektõl..az is ott van valahol. Ha letiltassz valakit, akkor ha az illetõ nem tudja megnézni a profilod/képeid, nem tud üzenetet írni neked, és ha a keresõbe beírja a neved, asszem nem adja ki a találatok között. Ha meg vagy jelölve egy közös ismerõsötök képén, ott se tud rákattintani a nevedre. A hozzászólásaidat nem látja és a bejegyzéseid sem jelzi ki neki a híreknél. Ennyi röviden. Így ékezetekkel 8-10 perc volt ezt begépelni telóról, remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget. és hogy ennyit fáradoztál a válaszért :)

A Himnusz megzenésítését egy pályázaton nyerte Erkel Ferenc, a többi pályaművet amit beküldtek meg lehet valahol hallgatni?

Csak kíváncsi lennék,hogy milyen ötletek voltak a Himnusz zenéjére,szívesen meghallgatnám őket.

Legjobb válasz: Meghallgatni biztosan nem lehet, hacsak azóta valakik nem játszották el, mert a Himnusz megzenésítésének idején a hangrögzítés még csak álom volt. A pályázatokat a Nemzeti Színházhoz küldték meg, tehát a többi pályamû valahol náluk lehet, esetleg az oszk-ban. Ha elég jól olvasol kottát, akkor arról "hallod" a zenét, illetve valamilyen midibe bepötyögheted. Ha esetleg készült róluk késõbb felvétel, arról valószínûleg ott tudnak tájékoztatást adni, ahol a kéziratok vannak. Keresd meg a Nemzeti Színház elérhetõségét! De könnyen elképzelhetõnek tartom, hogy amikor leégett a színház, elpusztultak a kéziratok is.

Meghallgatni biztosan nem lehet, hacsak azóta valakik nem játszották el, mert a Himnusz megzenésítésének idején a hangrögzítés még csak álom volt. A pályázatokat a Nemzeti Színházhoz küldték meg, tehát a többi pályamû valahol náluk lehet, esetleg az oszk-ban. Ha elég jól olvasol kottát, akkor arról "hallod" a zenét, illetve valamilyen midibe bepötyögheted. Ha esetleg készült róluk késõbb felvétel, arról valószínûleg ott tudnak tájékoztatást adni, ahol a kéziratok vannak. Keresd meg a Nemzeti Színház elérhetõségét! De könnyen elképzelhetõnek tartom, hogy amikor leégett a színház, elpusztultak a kéziratok is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Remélem azért még megvannak és találok valamit.
Erre én is kíváncsi lennék, ha esetleg utána mész a témának és találsz valami eredményt, akkor írd már meg. Elõre is köszi.

Szerinted meg lehet azt tenni, hogy csak akkor van játékidő, amikor te megszabod, és nem akkor amikor a gyerek akarja?

Egyszer itt olvastam, hogy egy anyuka írta, hogy az ? gyerekei fürdés után már nem játszhatnak, csak azt nem értem, akkor mit csinálnak? Néznek ki némán az ablakon???

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy meg lehet-e tenni, én mindig játszom a gyerekkel, amikor csak tudok (fõleg mióta dolgozom). Viszont fürdés után már az enyém sem játszik, mondjuk nem is akar, megnéz egy mesét a TV-ben és megy aludni, meg iszik egy pohár tejet közben. Így szokta meg.

Azt nem tudom, hogy meg lehet-e tenni, én mindig játszom a gyerekkel, amikor csak tudok (fõleg mióta dolgozom). Viszont fürdés után már az enyém sem játszik, mondjuk nem is akar, megnéz egy mesét a TV-ben és megy aludni, meg iszik egy pohár tejet közben. Így szokta meg.
Nagyon korán megfürdeted a gyerkõcõt, utána persze, hogy még akar játszani.Az én fiam is ovis, de nálunk 7-kor van fürcsi, vagy negyed8-kor, elõtte a kislányomat fürdetem, õt is ilyen fél7-3/4 7 környékén.Amikor megjövünk az oviból, akkor játszik a fiam itthon vacsora- fürdésig, aztán utána már csak mesenézés és alvás van.Ha a te lányod is játszhatna mondjuk fél hétig, lehet elõbb igényelné az alvást is. Napközben nem szabom meg én sem, mikor legyen játék, mondjuk a nappali 1x alvásnak azért meg kell lennie.
Hogy a konkrét példánál maradjak. 2 gyerekem van, a nagy 3 éves, a pici 14 hós. Reggel 8kor kel mindegyik, délután 1-3ig alszanak. Este 7kor fürdenek, felöltöznek és kapják a tejet elalváshoz, utána egybõl mennek aludni fél 8-8 között. Nálunk születésük óta az a rutin, hogy fürdés közvetlenül az esti tej/tápszer elõtt van, játéknak akkor már nincs helye. Elõtte egész nap van rá lehetõség. Amíg kisebbek voltak, és mondjuk 9 órára jött ki az utolsó evészet, akkor fél 9kor fürödtek. Ennyi.
2.vagyok. nalunk este 9kor van furdes, utanna nem nagyon van jatek mert faradt. nagyon hamar furdeted ezert jatszik meg utanna elalvas elott, ez tok normalis, az enyem is jatszana.
Itt tényleg az a baj, hogy korán fürdeted. Nálunk 8kor van fürdés, és utána mese és megy aludni. Egy óvodás korú gyerkõcöt minek 6kor fürdetni?
6-kor fürdeni??
Miért nem fürdeted késõbb?
Nyilván mennek lefeküdni fürdés után. Fontos, hogy legyen napirendjük a kisgyerekeknek, mert õk még nem ismerik az órát, és a napi rutin alapján tudják, hogy mikor mi következik. Nálunk ilyenegy átlagos nap: felkelés, reggeli, játék, jó idõben séta, vásárlás stb., ebéd, délutáni alvás, megint játék, vacsora, fürdés, lefekvés. Tehát gyakorlatilagén is megszabom, mikor lehet játszani és mikor kell más dolgokat csinálni.
Persze meglehet szabni ugyanugy beall nekik a napirendbe.sokan azert nem engedik furdes utan a jatekot mert attol felporognek a gyerekek es nem tudnak elaludni. napkozben nalunk ebben nincs rendszer, de furdes utan en sem ulok le vele jatszani, ha akar jatszik egyedul(ritka eset)vagy bujik mellem be az agyba es alszik.
A kérdező hozzászólása: nahát
Soha nem fürdettünk mi sem ilyen korán. Három gyerek van, 2, 7 és 11 évesek. Nálunk a közös konyhai vacsora fél hétkor van, akkor hallgatjuk közben a Híradót, beszélgetünk. 7-kor még mindenki mehet a dolgára, játszani, rajzolni, mesét nézni, ki mit szeretne. Akkor beszélgetek én is a férjemmel, újabban puzzle-t rakunk a két nagyobbal, konyhát pakolok, elõkészítem a másnapi ruhákat.8 után kezdjük meg a rendrakást, ez 10-15 perc, és kezdõdik a fürdés. A legkisebb így tehát 9 körül kerül ágyba, és az esetek jó részében ekkor elalszik, ha nem, akkor még az ágyban könyvet nézegetünk, beszélgetünk.
Bocsi, de nagyon nem értem (értjük), hogy mi a fenének fürdeted meg 6-kor. Ha elvinnéd fél 8-8 körül fürdeni, akkor utána talán már nem is igényelné a játékot, hanem beájulna az ágyba, mint a szög.
szia! Az en kislanyom 13honapos akkor jatszunk amikor ö szeretne!születese ota fel 7-kor fürdik 8-kor alvas!ö igy szokta meg!ha vendegsegbe vagyunk es kesik a fürdes akkor az egesz rend felborul!akkor van amikor 9kor üvölt, mert nyügös!Sajnos nallunk születestöl en idörendben csinaltamm indent igy is maradt!ki is követeli, hogy a fürdes fel7 alvas 8!de en mindig jatszok meg vele kb 19.50 ig aztan lefekszik simogatom a kis hatat es van mikor kb 2perc alatt elalszik!szerencsere ez pici kora igy van!en azt merem ajanlani ha megszokta a 6orasi fürdest akkor maradjon is akkor!aztan bujjatok össze, olvass neki meset talan elöbb elalszik!vagy pedig hagyd hisztizni ha alvas akkor alvas!
Ha ilyen korán fürdeted, akkor mire ágyba kerül, megint összekoszolja magát :)
A kérdező hozzászólása: Na ja, de nyilván egy ovodáskorú gyereknél ez nem megvalósítható. Hiszen az oviban alszik, 3 órakor kel fel, az én lányom max fél 10-kor álmosodik el. 6-kor szoktunk füredeni. 6-fél 10-ig kénytelenek vagyunk még játszani...
Nahát? Ezt mire értetted?

Szex bnőmmel, és amikor kezdtünk bele melegedni hallottam egy reccs hangot. De csak pár mozdulattal később éreztem meg hogy a gumi volt az. Az elején voltunk még messze voltam hogy elélvezzek. Ettől még lehet hogy para van? Mit ajánlatos most tenni?

Az eset tegnap este fele történt. Szóval több mint fél napja. Neki kb 1 hete ilyenkor volt menstruációja. Amikor kérdeztem, akkor meg azt mondta hogy kb 1 hét múlva lesz érése (naptár szerint). Menjek el vele patikába kúpért, vagy a n?gyógyászhoz 72 órásért? Vagy csak maradjak nyugton mert nem lesz bel?le semmi?

Legjobb válasz: dehogy menne . Mit gondolsz berakod és már terhes ? Még ha folyton úgy csinálod hogy nem benne mész el is sokáig nagy valószínûséggel semmi nem lesz . A gumik meg nem tudom ami elég vékony hogy élvezhetõ legyen a szex szét szakad ,de néha a vastag is szét szakad a pics ába mindenki mondja hogy a legbiztonságosabb módszer hát banyek ja ha nem vesszük figyelembe ,hogy tele van baki lehetõségekkel és sokkal szarabb a szex vele .

dehogy menne . Mit gondolsz berakod és már terhes ? Még ha folyton úgy csinálod hogy nem benne mész el is sokáig nagy valószínûséggel semmi nem lesz . A gumik meg nem tudom ami elég vékony hogy élvezhetõ legyen a szex szét szakad , de néha a vastag is szét szakad a pics ába mindenki mondja hogy a legbiztonságosabb módszer hát banyek ja ha nem vesszük figyelembe , hogy tele van baki lehetõségekkel és sokkal szarabb a szex vele .
Apuka leszel. Ha nem akarsz még, akkor irány a patika!
Ha ilyen spermicides kúpot akartok venni, akkor azt érdemes lenne aktus ELÕTT legközelebb, mert egy nappal késõbb már semit nem használ... Idióták. Amúgy nem, ettõl nem lesz terhes, amit itt leírtál.
konkrétan milyen kúpot szeretnél a patikában?
A kérdező hozzászólása: Az elsõ üzeneted kissé megnyugtatott, a második meg kissé megmosolyogtatott. Szóval köszönöm :)
Jobb megelõzni a bajt irány a gyógyszertár.
de ha mégis féltek állítólag van egy módszer amitõl a spontán vetélés indul be: egyenesen kell állni lábakat összezárni, magaslábujjra emelkedni, és lecsapni a sarkad a földre... az okosok azt mondják, ez hatásos módszer... :D
Én a helyetekben nem mennék...iszonyatosan drága és ha tényleg így van, ahogy leírtad az esélye nagyon csekély... szerintem...
A kérdező hozzászólása: Eddig úgy csináltuk: CSAK és kizárólag gumival. És ha éreztem hogy jön, akkor kihúztam mindenestül és kész. De hallottam, hogy van amikor már az elején is jön egy kicsi, csak emiatt parázok most. Mert ha mondjuk nem védekezek, és utána még telibe bele is élvezek, akkor megérdemeljük hogy terhes legyen. Na de így? Persze terhesség ellen szól hogy aktus elején voltunk, naptár szerint (már amennyire ez hihetõ) most "biztonságos napok" vannak nála...
A kérdező hozzászólása: De akkor te a helyemben elmennél a pároddal a patikába kúpért, igaz?
Ez csak az én véleményem volt, ne hallgass rám... Különben is kicsi az esélye a terhességnek.
A kérdező hozzászólása: Akkor tehát kúp. Vasárnap hol találok nyitva patikát?
gumival dugod a nõd és ha érzed ha jön, kiveszed és úgy mész el? akkor minek húzod a farkadra azt a szart, öcsém? a gumi "megfogja" ami kijön belõled, minek veszed ki, mikor élvezel? ezt hol olvastad, hogy így kell? ááá, mindegy, csináld úgy! Úgy kell!!!

Milyen olyan karácsonyi sütemények vannak, amit nem kell sütni és gyerekekkel együtt meg lehet csinálni?

Legjobb válasz: kókuszgolyó(de lehet a masszát kokuszon kivül csoki meg olyan szines cuccba is mártani...most tuti nem jut eszembe a neve,így lehet 3 szinû is,biztos tetszene nekik.Van az amikor a sima albertkekszet összeragasztod valamilyen csokis krémmel. Diógolyók 20 dkg darált diót összekeverünk 3 evõkanál cukorral, 1 evõkanál sima kakóporral és 1 egész tojással. A szép sötétbarna masszából nedves kézzel golyókat formázunk és kristálycukorban megforgatjuk õket. Lehûtve tálaljuk. Egyszerû és gyors, olyan mint a kókuszgolyó csak dióval! Nagyon finom! http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28901142 (--Spk jó van ezen az oldalon.

kókuszgolyó(de lehet a masszát kokuszon kivül csoki meg olyan szines cuccba is mártani...most tuti nem jut eszembe a neve, így lehet 3 szinû is, biztos tetszene nekik.Van az amikor a sima albertkekszet összeragasztod valamilyen csokis krémmel. Diógolyók 20 dkg darált diót összekeverünk 3 evõkanál cukorral, 1 evõkanál sima kakóporral és 1 egész tojással. A szép sötétbarna masszából nedves kézzel golyókat formázunk és kristálycukorban megforgatjuk õket. Lehûtve tálaljuk. Egyszerû és gyors, olyan mint a kókuszgolyó csak dióval! Nagyon finom! http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28901142 (--Spk jó van ezen az oldalon.
15:43-as vagyok Mézeskalács. Tudom, hogy az sütögetõs, de a szaggatáskor is tudnak segíteni a gyerkõcök és ha csinálsz nekik fehér cukormázt, azzal is elkreatívkodnak pár órán keresztül és még élvezni is fogják.
Raffaello, Ferrero golyók, kávés praliné pl.
Tégy a dióhoz cukrot, és kevés tejben fõzd meg a mikróban. Még forrón keverj hozzá egy-két tábla csokit. Tehetsz közé diót is esetleg. Ha már nem meleg, akkor csináljatok belõle golyókat. Lehet a közepébe meggyet, vagy cukrozott gyümölcsöt is tenni. Vagy bevonod csokoládéval, de ha még nem dermedt meg, akkor a golyókat beleforgathatod kakaóba, vagy reszelt csokiba. Mignon papírban, hûvös helyen (kamrában pl.) megszárad, és eláll karácsonyig. De csinálhatsz kókuszgolyókat is. Cukrot kókuszreszelékkel összekeversz, kicsi tejjel összefõzöd. Közé fehércsokoládét keversz, ha kihült a golyókat vagy kókuszreszelékben vagy apróra tort mandulában megforgatod. Estelge a cvsdokik helyett használhatsz vajat is, de csokival finomabb. Lehet még langyosan sütõpapíron, rá folpackot téve kinyujtani, és süteménykiszúróval kiszúrni különbözõ formákra. Csak ne túl vékonyra nyújtsd.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet. Olyasmit keresnék, amihez nem feltétlenül kell darált keksz, hanem pl. dió, amit javasoltál, vagy gesztenyemassza, vagy bármi ilyesmi.
Utolsó ez jó lopom:DD
pontosabban 15:43-as:)
http://www.sutigyar.hu/recept/pudingos_keksz_1 épp ma linkeltem be ezt valakinek, isteni finom:) 22L

A teákat és a méhpempöt hogy és mikor kell inni és enni? Van még valami ami segit? Közben is el lehet kezdeni inni?

Legjobb válasz: Bár én is elég kezdõ vagyok ebben a témában, hiszen csak második hónapja iszogatom a teákat, de már most nagyon jó hatását tapasztalom. Ahogy én tudom, a cickafark fû teát a ciklus elsõ felében, a menstruáció elsõ napjától peteérésig kell inni. A palástfû teát pedig peteéréstól a ciklus utolsó napjáig, amig meg nem jön. A méhpempõt azt hiszem mindig lehet enni...de a ciklus második felében biztosan. Nekem azt mondták amikor megvettem, hogy egy fél kávéskanál kell naponta..és egy grammot kell bevinni hetente.

Bár én is elég kezdõ vagyok ebben a témában, hiszen csak második hónapja iszogatom a teákat, de már most nagyon jó hatását tapasztalom. Ahogy én tudom, a cickafark fû teát a ciklus elsõ felében, a menstruáció elsõ napjától peteérésig kell inni. A palástfû teát pedig peteéréstól a ciklus utolsó napjáig, amig meg nem jön. A méhpempõt azt hiszem mindig lehet enni...de a ciklus második felében biztosan. Nekem azt mondták amikor megvettem, hogy egy fél kávéskanál kell naponta..és egy grammot kell bevinni hetente.
A palástfüvet iszogatom rendesen és 9 napja késik.Ilyenkor mi van.Teszt neg.
Teák naponta 2 csészével, ahogy az elsõ válaszoló leírta, méhpempõ minden nap, és a párod egyen lícium gyümölcsöt napi két evõkanállal! Nagyon jó hatása van, spermaszámnövelõ, és gyorsítja is õket! Bioboltban kapható

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!