Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet a terhességet 1-2 nappal (9 db)

Meg lehet érezni a terhességet 1-2 nappal a mensis elött? Ha igen akkor hogyan?

Legjobb válasz: mindenki más és más. Van, akinek már vannak tûnetei a NKM elõtt is, de van akinek semmi. Mit érzel?

mindenki más és más. Van, akinek már vannak tûnetei a NKM elõtt is, de van akinek semmi. Mit érzel?
A kérdező hozzászólása: hát az egy kicsit furcsa is volna.majd irjál
írtam!
A kérdező hozzászólása: vagy ha gondolod irj privit
A kérdező hozzászólása: közvetlen a menzi elött lent van könnyen el érhetö, terhesség esetén nehezen elérhetö és esetleg valamelyik oldalra félre van huzódva.ird meg légyszi mi a helyzet
én nem, mert én hõmérõzök. én a méhszájat nem is tudom pontosan, hogy mikor milyennek kell lennie!
A kérdező hozzászólása: jó nektek bár késik nekem az életbe még soha nem késett, próbáltátok a méhszájat ki tapintani?
ugyanúgy vagyok, mint az utolsó házzászóló, se mensi, se + teszt és vasárnap óta késik:) )) És remélen egy ideig, mondjuk 9 hónapig meg sem jön.
Mindenképpen reggeli vizeletet tesztelj!Én is biztos voltam a terhességemben a múlt héten a tünetek alapján.Most pedig se mensi se pozitív teszt.Drukkolok!
szerintem, ha nem jön meg tesztelj! drukkolok:)
A kérdező hozzászólása: has szurka és semmi menzire utalo jelem nincs ami ilyenkor már nálam iszonyu görcsöléssel jár.
Én holnapra nem várom és most is érzek kisebb fájdalmat mind a mellemben, mind a hasamban.

1 hónapja hagytam abba a szoptatást, a menstruációm még nem állt vissza.1-2 nap van, aztán 2 hétig semmi, aztán megint 1-2 nap mensi. Szedem a cerazette fogamzásgátlót, de 2 napja kegyetlenül görcsölök, nagyon érzékeny a mellem. Lehet ez terhesség?

A kislányom egy éves, a kisfiam 27 hós. Mindketten császárral születtek, és az orvosom azt ajánlotta, hogy 3-4 évig ne vállaljak újra babát, mert 2 császár után veszélyes lehet. Belehalok, ha el kell vetetnem :-(

Legjobb válasz: A cerazette egykomponensû fogamzásgátló tabletta, nem igazán megbízható fajta. Addig hatékony, amíg egyébként sincs menzi a szoptatás miatt, utána már nem. Lehet terhesség, de nem hinném, hogy el kellene vetetned. Miért lenne veszélyes? Ha mindent rendesen összestoppoltak a szülések után, akkor nem lehet gond. Sem most, sem késõbb.

A cerazette egykomponensû fogamzásgátló tabletta, nem igazán megbízható fajta. Addig hatékony, amíg egyébként sincs menzi a szoptatás miatt, utána már nem. Lehet terhesség, de nem hinném, hogy el kellene vetetned. Miért lenne veszélyes? Ha mindent rendesen összestoppoltak a szülések után, akkor nem lehet gond. Sem most, sem késõbb.
Nekem múlt héten mondta a dokim, hogy ha a szoptatás abbahagyása után 2 hónappal sem jön meg, akkor már érdemes egy tesztet csinálni. Az én lányom 9 hetes múlt, 1 hónapos koráig tudtam csak szoptatni. És mivel még nem jött meg, jövõ héten veszek egy tesztet. De azt is mondta a dokim, hogy ha negatív, de mégsem jön meg, az sem akkora gond, de azért néha csináljak egy tesztet a biztonság kedvéért.

A legutóbbi menstruációm végén olyan utolsó 1-2 napban barna folyásom volt. Most egy hét után volt egy enyhe vérzésem, nem sokáig tartott meg is lepődtem / ijedtem, ez lehet a terhesség oka/jele?

Körülbelül 4 napja egymást követő napon,először egy éjszaka arra keltem,hogy irtózatos görcs van az alhasamon,majd ez elmúlt. Aztán másnap követő este együtt voltam barátommal,volt egy enyhe fájdalom a hasamba együttlét közben,de nem tulajdonítottam nagy gondot rá.Viszont után rá egy kis idő múlva olyan szinten fájt hogy nem tudtam csak összegörnyedve menni,de akkor is minden egyes lépés megerőltetés volt,mert minden egyes lépésnél hatalmas fájdalom vonult végig a testemen ,de leginkább az alhasamon.Azóta is van enyhe fájdalom benne,de azt inkább annak is tulajdonítom,hogy magas fehérvérsejt volt a vizeletemben ,tehát bakteriális fertőzés és a miatt fáj. Tervezem a nő doki látogatást,de azért kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. De a fent megemlített kérdésem ezektől az infóktól eltekintve lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szia:)nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín,piros,barna ez kb 5 napig tartott,de csak pecsételõsen,elég volt a tisztasági.Lehet,hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok,hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.

Szia:) nekem ugyan így volt.3 napig volt vérzésem ebbõl 1 nap véreztem 2 nap pecsételtem 3 nap barnáztam.A vérzésem elsõ napjától számolva a 10 napon elkezdtem vérezgetni hol rózsaszín, piros, barna ez kb 5 napig tartott, de csak pecsételõsen, elég volt a tisztasági.Lehet, hogy középidõs vérzés volt nem tudom.Én is babát szeretnék és most én is kiváncsi vagyok, hogy mi is van.De szerintem ettõl még simán lehetsz babás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Szeretném egyébként a babát, de nem akarok nagyon rágörcsölni, és mostanában nem is tettem, meglehet hogy így hálálja meg a szervezetem, hogy megajándékozz egy babával.Persze meglehet, hogy egyéb oka van, de ez majd kedden kiderül, ugyan is akkor látogatom a nõdokimat :-)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ! Nahm voltam nõdikánál és semmit nem tudott mondani az orvos vérvételre küldött HCG szint mérésre !! Már 5 napja vérzek de mostanában inkább barna mintsem rendes vér .... Ha a nõdoki sem talált "tapintható magyarázatot" a gondomra, akkor valószínû, h terhes lehetek ? Végül is a HCG szintbõl kiderülhet, amire holnap kell mennem . Kedves válaszoló ! Neked aazóta sikerült kiderítened valamit ? :-)
Szia! Majd ha tudod a válasz légyszi írd meg mert érdekel:) Szurkolok!!:) 30hkm
A kérdező hozzászólása: Hát sziasztok! Elég hosszú és rossz szakaszon vagyok túl. Ugyan is ahogy írtam volt , múlt hét szerdán kellett volna mennem vér vételre kiderüljön, mi bajom... csak hogy reggel iszonyat nagy hányingerrel és hasfájdalommal kezdõdött és ezúttal el sem múlt a fájdalom.Olyan szintû fájdalom és feszülés volt a hasamba, hogy egy lépés több percbe került :S Aztán lefeküdtem pihenni és sokszor indultam el fájdalom csillapító után , de útközben azt éreztem, hogy kiakar menni belõlem az élet. Aztán olyan fél 3 körül járhatott mikor felkeltem és ismét hatalmas nagy hányinger és mire úgy éreztem minden kijön beszédültem és anyum szerint mint hó olyan fehér lettem a szám is elzsibadtak a végtagjaim és iszonyat szarul voltam ájulás közelben. Majd anyumék szóltak mentõsöknek mert annyira nem voltam magamnál, így egy roham mentõ vitt sûrgõsségire ahol több vér és vizelet vétel után kiderült, hogy terhes vagyok. Majd még aznap rengeteg vizsgálta ultrahang után kiderült, hogy mind ez méhen kívüli, szóval maradtam kórházba. Másnap várt egy hüvely ultra hang ahol az is kiderült, hogy egy hatalmas vérömleny is volt a hasamba és egy olyan 4 centis átmérõjû ciszta is társult hozzá így csütörtök reggel , egybõl elsõ vizit után 8 környékén vittek is sürgõsséggel mûteni.Így az lett az eredménye hogy a jobb oldali petevezetéket eltávolították mivel a baba oda volt rátapadva, ami kb 3 hetes környékén járt.Nagy trauma ért ezzel hogy 4 év után egyszer sikerül és ezzel el is veszítem :'(( Ma jöhettem haza és csütörtök varrat szedés!! Szigorú tiltásom van nemi aktushoz úgy kb 2-3 hónapig mivel belsõ varratom is van a külsõn kívül. És ezután nagyon nagyott csökkent az önbizalmam a párommal kapcsolatban és nagyon félek, hogy elveszítem , minden este sírva alszom el ezután a dolog után :-(((8
A kérdező hozzászólása: .... a vér az kezdett szét szivárogni is a hasamba és a levegõ vétel is igen nehezen ment egy mondat végigmondása is hatalmas erõlködéssel sikerült, mivel fulladoztam , így életmentõ mûtétet hajtottak végre rajta!!! De örülök azért hogy vége és minden rendben van , még ha a kis babára nem volt esély hogy meglegyen :-(( mindez 22 évesen kellett hogy átéljek ... iszonyat nagy fájdalom van rajta és lesz is sokáig ...

Lehet terhesség jele, ha a megvonásos vérzés 2 nap rendes és 1 nap pecsételős vérzés szokott lenni, most meg már 2 napja pecsételek?

Yasminellet szedek 3 hónapja. El?tte más fajtákat szedtem, de a gyógyszerváltások óta kicsit felborult az egész.

Legjobb válasz: Nem a terhesség jele. Ha terhesség gyanúja felmerül benned, akkor tesztelj.

Nem a terhesség jele. Ha terhesség gyanúja felmerül benned, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Nem kéne gyanakodnom, mivel rendesen szedem a gyogyit. De azért parázós vagyok. Az 1. gyogyimnál sosem volt gond a vérzéssel. rendesem megjött és 2 nap után mintha elvágták volna, nem jött több vér. A váltások óta, viszont az utolsó napok pecsételgetéssel telnek. Mivel a mellékhatások egybeesnek a terhességi tünetekkel, ezért nem feltétlen venném észre, ha baj van, így a vérzésbõl tudok a leginkább következtetni.
ez mellékhatások sorozta a sok tabi váltás miatt. tényleg nem kell izgulnod, hogy terhes lehetsz, mert rendszeresen szeded. kicsi nagyon kicsi az esélye. de ha nem vagy biztos csinálj majd testet. attól biztos megnyugszol.

Terhesség első harmadában (4-hetes vagyok) lehet-e használni Canesten tablettát? Mert sajnos 1-2 napja előjöttek a hüvelygomba tünetei de nagyon féltem az apróságom. A doki meg csak jövő csütörtökön fogad.

Legjobb válasz: Én használtam, de nem toltam fel teljesen. Nekem azt mondta a doki, hogy lehet (bár én akkor már nem a terhesség elején voltam). Amúgy Dr Hamvas Ferencre keress rá a neten, kérdezz tõle és fog válaszolni, van hogy pár órán belül is válaszol!

Én használtam, de nem toltam fel teljesen. Nekem azt mondta a doki, hogy lehet (bár én akkor már nem a terhesség elején voltam). Amúgy Dr Hamvas Ferencre keress rá a neten, kérdezz tõle és fog válaszolni, van hogy pár órán belül is válaszol!
Lehet. Nekem a doki is mindig azt írta ki.
Hát pedig szerintem nem lehet. Legalábbis nekem a dokim nem javasolta, hanem valamilyen krémet írt ki, amivel naponta kellett kenegetnem a hüvelyemet (Unguentum Boraxatum). A helyedben inkább megkérdezném az orvost, bármelyiket, nem várnék csütörtökig, és csak azután kezdenék el bármit csinálni.
Emlékeim szerint nem lehet. Próbálj natúr joghurtos tampont használni, vagy aloe gélt fagyassz le, és utána formálható belõle kúp. Ez utóbbi a legjobb, amit tehetsz!
Pimafucin hüvelytabletta használható minden komplikáció nélkül terhesség alatt is. Canestenrõl sem írták, hogy ártalmas lenne, de a pimafucin a tuti. Menj be az ügyeletre, kiírják ott is. Ezért kár várni jövõ csütörtökig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! Lehet, hogy életet mentettetek
utsó vagyok megit. Neten lehet venni(teszvesz, vatera) 10 .es érzékenységût.Olcsóbb is mint a boltiak, és jó.szerintem
én nem ismerem ezt a fajta tesztet, de lehetsz, türelem.görbéd van?
2-3 napot várjatok és lehet tesztelni!Drukkolok, hogy legyen baba!!!
Szia! Ha jól emlékszem a Clearblue nem elég érzékeny! Próbálj 10-es, 20-as érzékenységût! A Clblue ettõl magasabb Hcg szintet érzékel csak.
a clerablu lehet hogy nem mutatja.50 es érzékenységû. Qupido: 10 (8+1 napos terhsséget kimutat) 1600-1700 Ft Rapi preg corax: 20 (8+4 napos terhesség kimutatására) 800 Ft a kazettás, 500 Ft a tesztcsík Rapi preg direct: 20 Gabriel: 20(8+3 napos terhességet mutat ki) 800-900 Ft HCG: 20 Clear blue: 50 Medi-lab: 20(8+3 napos terhességet mutat ki) 1000 Ft/2 db Lily: 25 (menstruáció elmaradásakor) 850 Ft/2 db (Rossmann-ban lehet kapni)
Sajna nem jött az email:(
4.vagyok. Írtam pedig Azt írtam, hogy szívesen adok tesztet ha valaki bejön érte délután. Nem pesti vagyok, és nem igazán ismerem ott ki magam.
újra 4. én megvármám a nemvárt napját.Minden orvos ezt tanácsolja.A hcg ugyanis naponta megduplázódik a szervezetben ha terhes vagy.A clerblue val.színû azért nem mutatta ki, mert még nem termeltél elég Hcg-t. Nekem pl. a nemvárt napján a 10 -es is csak halovány lett, aztán másik nap vörös.érdekes
08:20-as vagyok. Peteerestol szamitva a 15-dik napon teszteltem (vagyis a mensim kesett egy napja). Reggeli elso vizeletbol megcsinaltam a clearblue tesztet es nagyon halvanyan ott volt a masodik csik. De annyira halvany volt, hogy alig latszott. Felretettem a vizeletet leszaladtam es vettem egy Qupido tesztet mivel gondoltam az erzekenyebb es produkalok egy erosebb csikot es azzal varom haza a ferjem nem a halvany clearblue-val. Sajna az negativ lett teljesen, igy nem tudtam elkeseredesemben mi van. Masnap vettem ket masik fajta tesztet (pontosan nem emlekszem a nevere es talagatni nem akarok). Sajnos azok is negativak lettek. Igy mar nagyon magam alatt voltam es betudtam annak, hogy a clearblue hamisan pozitivat mutatott. De ferjem nem nyugodott bele es mivel a mensi sem jott meg 4 napra ra vett ismet egy clearblue meg egy Qupido tesztet es ekkor mar mind a ketto pozitiv volt. Tenleg en sem ertem mert tudom es tisztaban vagyok azzal, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb, de csak azzal tudom egyedul magyarazni, hogy talan tobb mennyisegu vizeletet szivhat fel tehat nagyobb teruleten erzekeli a hcgt mint tarsai. Bocsi ha nem igy van de tenleg nem tudtam en sem mire gondoljak. :) A lenyeg, hogy ilyen eset is van es vegulis nem tevedett a teszt. Mindenkinek pozitiv tesztet kivanok!!!
A kérdező hozzászólása: Kedves 4.!:-) Akkor hova lenne jó ha mennék? Talán arra járok... A MOL-ban dolgozol Sz.battán, Érden lakok, de sok helyen járok még! Köszönöm segítségedet elõre is!
A kérdező hozzászólása: Kedves 8:20-as!!:-) Hát, mi még egyetlen tesztet próbáltunk csak, de ma csak a 11. v. a 12. nap volt. Én sem látom sok értelmét "10 percenként" próbálkozni, mert csak felbosszantja magát az ember, aggódik, és talán feleslegesen. (Ettõl függetlenül már most csinálnám a következõt, ha lehetne:-)) Azért azon gondolkodom, hogy veszek még egy érzékenyebb típust, várunk egy napot és akkor próba...hátha... Ma szerda van, szombat körül kellene megjönnie, de odáig nem tudunk várni:-)) nekifutunk még egyszer...:-) Köszi minden segítséget és véleményt!Minden jót kívánok!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnénk már egy babát, és a terhességre mutató jelek is biztatóak voltak, de mégsem lett pozitív a teszt a peteérést követõ 12. napon:-( Lehetünk attól még terhesek? Köszönöm válaszaitokat!
4.vagyok. Jaj ne haragudj, de azért nem írtam vissza, mert 11 kor elindultam pestre.û A sulit összekötöttem wgy kis shoppinggal, és majd 3 óra mire felérek pestre. Hétfõn is megyek, ill jövõ szerdán is. Niki
Szia! ha esetleg itt vagy, megírnád, hogy akkor, amikor a clearblue nem mutatott semmit volt e baba mégis? köszönöm elõre is a válaszod!
A kérdező hozzászólása: Kedves "8:20-as" !!:-) Nagyon köszönöm kedves, és mindenre kiterjedõ válaszod! Jól esik hogy vannak emberek akik foglalkoznak más problémájával. Már egyesek ezt a 12. napi tesztet és "késõinek" találtak, és mindenképpen a clearbluet tanácsolták. Biztosan minden nõnek más és más a hormontermelõdése, stb... Nálunk jobban kevesen akarnak babát, és jó helyre is kerülne, de még nem akar jönni. A nõgyógyász a SOTE-n azt mondta hogy 20-25 % az esélye annak hogy ikrek lesznek (2 petéjû) ugyanis két érett, nagy tüszõt látott az UH-n. Reménykedünk....de ez a "-" jel nagyon erõs, gyors és határozott volt...:-(( Reméljük, majd máshogy lesz. Szerinted mikor próbáljuk meg újra a tesztet? Várjunk a naptár szerinti mensi 1. napjáig? Vagy már elõbb is kellene próbálni???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Érdiek vagyunk, minden megoldás érdekel. Az még "belefér"??
A kérdező hozzászólása: Igen, van görbénk. A beágyazódás idején kb 37, 4 fokos voltam. Enyhe, szúró fájdalmat, "mindjártmegjön" érzést is tapasztaltam. Tehát minden a "nagykönyv" szerint történ(t)ik. Ma reggel kelés után csináltunk egy clearblue-s tesztet (erre azt mondják hogy az egyik legérzékenyebb és a legkorábban ez mutatja ki) de sajna egy határozott negatív jel jött ki:-(( Vettünk egy Corax tesztet is, de azt itt a fórumon eléggé szidják...hát nem tudom mi lesz... Mindenesetre köszönöm a válaszod, és ha van valami még szivesen veszem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy drukkoltok! Már egy éve próbálkoztunk, csak egy makacs ciszta-mûtét miatt szünetet kellett tartani. Most Clostylbegit-tel serkentve két érett peténk is volt, és nagyon nagy bizalommal tekintettünk erre a hónapra. Természetesen mindent idõben az elõirtak szerint csináltunk!:-) És lassan eljön a tesztelés ideje. Bár még csak szombat-vasárnap kellene megjönnie. Lehet hogy akkor korai volt a próbálkozásunk és azért volt negativ?
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát akkor próbáljam meg a Qupidot? Nem az ára az érdekes, mert ha egyszer egy nagy + jelet mutat akkor a mennybe megyek!!!:-)) Féltem is ettõl az érzéstõl hogy negativ lesz a jel... Talán várni kellett volna még vele, de már sokan biztattak. Reméljük, hogy csak a korai próbálkozás miatt volt ez...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Csak a Tesz-veszen meg a Vaterán mire megrendelem, már lehet hogy késõ:-) nem?
Ahany teszt annyi fele. Igaz, hogy nem a Clear blue a legerzekenyebb teszt de valami miatt nekem egyedul az lett pozitiv amikor az osszes 10-es, 20-as erzekenysegu negativ volt. Probaltam Qupido, first step es meg ket masik fajtat. En sem ertettem, hogy miert. Egy biztos a tul korai tesztelestol meg lehet orulni mert hol egyik, hol masik lesz pozitiv/negativ. Aztan eltelt 4 nap es akkor barmivel teszteltem pozitiv volt. De nekem a clerblue is csak a peteerestol szamitott 15-dik napon mutatta ki es halvanyan. Szoval ne keseredj el. Lehet kesobb repedt meg a tuszo. Meg nincs semmi sem veszve. Kivanom neked, hogy pozitivat tesztelj!
4.vagyok. Hol laksz?Ha pesti vagy, akkor ma délután tudok egyet vinni Csak ötlet volt, hátha késõbb kell Az Acon is jó.Az is 10-es pesten zuglóban van
Bocsi hogy ide pofátlankodok!A 8:20-as tól kérdezném, hogy a qupidó tesztet mikor csinálta és nega lett idõn túl lett rajt második csík?
kedves utolsó, ment egy email.
A kérdező hozzászólása: Sajna akkor nem volt baba, de azóta sikerült már:-) A 6. hónapban vagyunk:-) Jó babázást nektek!

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!
Szerintem igen, szúrkolok! Pé mikor volt?
Lehet ez beágyazódás jele, és esetenként kisérheti gyenge alhasi fájdalom is.De persze lehet a menzi elõjele is.
Nekem 26 naposak a ciklusaim, a 20-21. napon nálam is jelentkezett barnás váladék. Aztán a 28. napon pozitivat teszteltem. Várd meg mig elmarad a mensid és csinálj egy terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: 14-16.nap körül valószinû
A kérdező hozzászólása: Sajnos a 27 napon elég erõsen megjött. Ezek szerint megint NEM SIKERÜLT. Gratulálok , hogy neked sikerült.

21-én kellett volna megjönnie. Két napot késett a menszim.2 napig meg volt, de nem úgy mint szokott (gyengébben).1 nap teljesen kimaradt, ma reggel meg elöntött a vér. Azóta megint semmi. Lehet terhesség?

Jó pár napja nem kívánom a cigit, pedig szerettem dohányozni. El?jön a farkasétvágy, ha éppen nem émelyeg a gyomrom. A mellem is fáj néha, nem is kicsit. Szeretnék babát, de valahol a lelkem mélyén félek megcsinálni a tesztet. Nem akarok csalódni.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, de szerintem ha "elöntött a vér" akkor nem vagy terhes vagy már nem vagy az.

Csinálj egy tesztet, de szerintem ha "elöntött a vér" akkor nem vagy terhes vagy már nem vagy az.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!