Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet a neten valahol (54 db)

Lehet valahol még rendelni a neten PSP 3000-at?

Legjobb válasz: Sajnos az nincs raktáron nem hiszem el hol már sehol nem lehet kapni

A kérdező hozzászólása: Sajnos az nincs raktáron nem hiszem el hol már sehol nem lehet kapni
eBayen láttam egy párat újonnan, de itthon már szerintem nincs. Viszont a http://www.konzolvilag.hu oldalon lehet kapni PSP 3004-et újonnan ha az megfelel.

Valahol meg lehet rendelni neten ezt a felsőt?

a href="http://www.vanity.hu/10766" target="_blank">http://www.vanity.hu/10766

Meg lehet nézni a neten valahol a KHR-t?

Legjobb válasz: A KHR egy személyes adatokat tartalmazó adatbázis, így adatvédelmi szempontból igen aggályos lenne, ha bárki számára elérhetõ lenne az interneten. Ezáltal - publikusan - nem érhetõ el a KHR adatbázis. A pénzügyi szolgáltatók természetesen online kapcsolatban, a megfelelõ azonosítás után le tudják kérdezni az adatokat. A KHR-tudakozódást bármelyik bankfiókban meg tudod tenni, ha van számlavezetõd, évi egyszeri alkalommal térítésmentesen biztosítják számodra ezt a lehetõséget. De csak a saját adataid felõl kapsz információt.

A KHR egy személyes adatokat tartalmazó adatbázis, így adatvédelmi szempontból igen aggályos lenne, ha bárki számára elérhetõ lenne az interneten. Ezáltal - publikusan - nem érhetõ el a KHR adatbázis. A pénzügyi szolgáltatók természetesen online kapcsolatban, a megfelelõ azonosítás után le tudják kérdezni az adatokat. A KHR-tudakozódást bármelyik bankfiókban meg tudod tenni, ha van számlavezetõd, évi egyszeri alkalommal térítésmentesen biztosítják számodra ezt a lehetõséget. De csak a saját adataid felõl kapsz információt.

Most voltam elsősegély tanfolyamon és azt mondták, hogy a vizsgán nem a régi 75 tételsor lesz hanem csak 45 közül kell választani, meg lehet ezt találni valahol a neten?

nemtudom hogy a 75 tétel első 45 kérdése lesz-e, vagy netán abból válogatnak de az is lehet hogy teljesen mások lesznek mint a régiek (pls segítsen valaki! :)

Legjobb válasz: elsõsegély vizsga? Jaj ne viccelj. Nehogy tanulj! Tanulás nélkül át megy mindenki.

elsõsegély vizsga? Jaj ne viccelj. Nehogy tanulj! Tanulás nélkül át megy mindenki.
Ott "életjelenség" vizsgálatokat kell bemutatni (Lélegeztetés, eszméletlen beteg ellátása) Szitus feladatok
A légzés, keringés vizsgálata kell Légútbiztosítás módjai Lélegeztetés, Stabil oldalfekvõ helyzet Vérzések ellátása (vénás v., artériás v) Égés ellátása, Fektetési módok, Rautek-fogás, Heimlich-fogás, Rögzítések
Tételsor-papírt ott kell hogy adjanak, ahol lesz a vizsga (Ott kérj)
A kérdező hozzászólása: jó köszi mindenkinek! :) de nincs meg tuti ez a 45 kérdéses sehol? mert én nemnagyon találok ilyesmit már csak abból kifolyólag hogy legyek egy kicsit legalább felkészült (és 1. nyugi nem tervezem hogy áttanulom az egész napot ezért! xd)
Nekem van pár "tételem" - Ön közúti balesetet észlel. Az egyik gk-ban egynem beszélõ, nem mozgó, szemeit csulva tartó sérültet talál, ülõ testhelyzetben a bal elsõ ülésen. - A fáról gyümölcsöt szedõ gyermek leesett, bal fülébõl vér szivárog. Nem emlékszik, mi történt vele - Fiatal nõ öngyilkossági szándékból, pohárnyi háztartási hypót ivott.
- Munkatársának "spontán" elkezdett vérezni az orra. Lényeg az, hogy fel kell ismerni, mit kell tenni
A kérdező hozzászólása: aha najó kösz mindenkinek! :]

Meg lehet majd nézni valahol a neten a BL meccseit felvételről ingyen, regisztráció, vagy bármiféle program letöltése nélkül online? (foci)

Legjobb válasz: Melyik csapat bé meccseit? Amúgy itt minden megtalálsz aznap amikor a meccsek vannak : www.rojadirecta.com ,vagy www.myp2p.eu . Ha valami nem tiszta írj privátot.:)

Melyik csapat bé meccseit? Amúgy itt minden megtalálsz aznap amikor a meccsek vannak : http://www.rojadirecta.com , vagy http://www.myp2p.eu . Ha valami nem tiszta írj privátot.:)
A kérdező hozzászólása: fõleg a Bayern érdekelne, de az összes többi is
A kérdező hozzászólása: Világos a dolog, de amikor el akarom indítani, akkor ezt írja ki: "A Firefox nem tudja, hogy kell ezt a címet megnyitni, mert a protokoll (sop) nincs egyetlen programhoz sem hozzárendelve." Az Explorer meg mindenféle hülyeséget nyit meg. bet.hu-t meg hasonlókat. Semmi használhatót.
Én úgy tudom, hogy ez csak rajzfilm. Egy idõben én is keresgéltem hozzá dolgokat, de nem találtam...
Avatár Angg legendája
1. könyv= 1. évad, és így tovább... szerintem nincs hozzá könyv, de ha van, ennek semmi köze nincs hozzá. Csak könyvekre osztják az évadokat (másképp nevezik meg, ennyi)

Nemzetközi vezető jegyvizsgáló képzés tananyagát, Irásbeli feledatsorokat vizsgához, van valakine? Meg lehet találni valahol a neten?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Az utasítások is állandóan változnak,de sokkal több az anyag attól,hogy a netre feltegyék.

Nem valószínû. Az utasítások is állandóan változnak, de sokkal több az anyag attól, hogy a netre feltegyék.
A kérdező hozzászólása: Igazából az érdekelne hogy a jegyvizsgáló a vonaton a kiegészitéseket mit -mire egészit ki és -hogyan-miért teszi?A BGOK ezt a titkot miért tartja magának meg?Vagy lehet õk sem tudják egyértelmûen a válaszokat erre?!
A kérdező hozzászólása: Az irásbeli vizsga kérdéseinek képesitõ vizsán milyen szintûnek kell lennie?Alapfokúnak?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!