Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet a csap (16 db)

Ezt egy SZERELÕ tudja neked pontosan megmondani...
nem javithatók az egykaros csapok kerámiabetét elkopik benne vehetel ujatt
Igen, csak szét kell tudni szedni és ezt itt elmagyarázni nehéz. Nézz utána a youtube-n . Ott több cím is van. Többnyire ott van a rögzítõcsavar, ahol a hideg-meleg víz jelzés van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek!
A mi házunkban elég sok csaptelep van, amikor építettük a házat, akkor az árat helyeztük elõtérbe, mindenhova távol-keleti csaptelepet tettünk 3-5000 Ft-ért. Néhány éven belül szinte az összeset ki kellett cserélni. Ha esetleg Te is ebben a cipõben jársz és a csaptelep cserére szorul, akkor vedd ezt fontolóra. Szerintem a Mofém a legolcsóbb, de már elfogadható minõségû márka (és még alkatrész cserére is van esély szükség esetén).
ki kell hivni szerelõt
zárd el a föcsapot
A kérdező hozzászólása: anyukám azt mondta hogy nem lehet elzárni, de mindjárt fölhívom!! :(
Hívjatok egy szerelõt!!! Vannak olyan szervízek, ahol AZONNAL kimennek (gyorsszervíz), ez kicsit többe kerül, de azonnal segítenek. Esetleg : hívj egy szomszédot, aki segít elzárni a fõcsapot vagy a sarokszelepet.
fõcsapot el kell zárni!!! a vízóra környékén van a zárbetétet meg fordítsd el egy fogóval
Küldtem priviben szerelõ elérhetõséget! Azt elfelejtettem odaírni, hogy Bp és vonzáskörzetében dolgozik!

Ha vki alapít egy csapatot és megye3ból NB szintekig akarja feljuttatni, akkor az neki anyagilag mennyibe lehet? Ha nyer a csapat meccseket, meg bajnokságot, akkor ezért kap pénzt a csapat?

Csak elõször kell bele sok pénzt fektetni, vagy késõbb amikor már jó lesz a csapat, akkor már a támogatásokból is fent lehet tartani?

Legjobb válasz: Az elején is sokat kell belefektetned. De késõbb még többet mivel az NB2 höz kik kell fizetni közel 500000 Ft-ot.

Az elején is sokat kell belefektetned. De késõbb még többet mivel az NB2 höz kik kell fizetni közel 500000 Ft-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi.De ha jól szerepel a csapat, akkor pénzt nem kap az mlsz-tõl?


Fifa 12 SOS! Csinálok egy saját játékost. Ha barátságos meccset játszok akkor benne van a csapadba, de ha indítok egy karrier/menedszer módot akkor meg nincs! Hogy lehet megcsinálni hogy benne legyen? Vagy nem is lehet?

Legjobb válasz: Szia, amikor belemész az új karrierbe aztán kiválasztod hogy melyik csapattal legyél ott továbblépsz és ott van az hogy HASZNÁLT KERETEK na arra rámész és a nyilakkal kiválasztod hogy JELENLEGI TESTRESZABOTT. És kész is van. A játékos akit csináltál már benne is van.

Szia, amikor belemész az új karrierbe aztán kiválasztod hogy melyik csapattal legyél ott továbblépsz és ott van az hogy HASZNÁLT KERETEK na arra rámész és a nyilakkal kiválasztod hogy JELENLEGI TESTRESZABOTT. És kész is van. A játékos akit csináltál már benne is van.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Szívesen máskor is.

Villany bojlerem bekötéseit ami a csaphoz csatlakozik leszereltem csempézés miatt. Nem jelöltem meg, hogy melyik flexibilis cső hova csatlakozik. Próbáltam felcserélgetni, de nem melegít mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Úgy értem ,hogy csak a viz csövek lettek leszerelve. Vissza szerelés után a mosdó csapját ki kell kicsit nyitni. Mind a 2 õt egymás után .Jön e víz,vagy levegõ ? ha nem jön ,akkor meg kell nézni a bekötõ elõtt lévõ hideg viz szelepét,nyitva van egy .Lehet hogy nem is nyit ki. Bekötõ csöveket leszerelni,majd óvatosan rányitni,van e átfolyás.Ha van akkor vissza kötni,kinyitni,és a meleg csapot megnyitni.Ha folyik a víz,akkor a bojlerben is van viz.Ha világit a piros a bolyleren kap áramot is . Meg kell nézni a villanyórát,pörög e mint állat.Ha igen akkor,melegit is .

Úgy értem , hogy csak a viz csövek lettek leszerelve. Vissza szerelés után a mosdó csapját ki kell kicsit nyitni. Mind a 2 õt egymás után .Jön e víz, vagy levegõ ? ha nem jön , akkor meg kell nézni a bekötõ elõtt lévõ hideg viz szelepét, nyitva van egy .Lehet hogy nem is nyit ki. Bekötõ csöveket leszerelni, majd óvatosan rányitni, van e átfolyás.Ha van akkor vissza kötni, kinyitni, és a meleg csapot megnyitni.Ha folyik a víz, akkor a bojlerben is van viz.Ha világit a piros a bolyleren kap áramot is . Meg kell nézni a villanyórát, pörög e mint állat.Ha igen akkor, melegit is .
A hideg viz bekötés nincs kékkel jelölve ? A piros meleget jelent. 1 vok elõzõleg .
Mennyi idõ múlva nézted meg, hogy melegít-e? Egy 120 literes bojlernek kell legalább 10-15 perc, hogy érezhetõ váltopzást produkáljon. De van másik megoldás is, hogy ha rákapcsolod a hálózatra, (legalább 40 liter víz már legyen benne, hogy ne égjen szét a fûtõbetét szárazon) és megnézed a fogyasztásmérõt, akkor látnod kell, hogy intenzíven forog a tárcsa. A digitálisnál meg látható a számok ugrásából, és sisteregnie kell a víznek a bojlerben.

Meg lehet azt bocsájtani, ha a barátom csapja a szelet (csak szóban) másnak is?

Letagadott és f?zögetett más lányokat, nem tudja ? se hogy miért.1 év után ez nagyon rosszul esett, nem tudom, meg merjek e bocsájtani neki.Azt mondta ne viselkedjek úgy mintha félrekefélt volna, mert ez nem történt meg.

Legjobb válasz: "õ se hogy miért." (béna szöveg. kb mintha azt mondaná hogy nem tudja miért akar lefeküdni veled. ) azért mert megakart csalni, félre akart kefélni csak nem jöt össze. elég hihetõ duma szerintem. ja férfi válaszolo vagyok. nem tudom hány éves vagy,de ez "Azt mondta ne viselkedjek úgy mintha félrekefélt" elég aggreszív hangnemû megnyilvánulás. olyan mintha ideges lett volna hogy õt ilyenel vádolod, még ha összejöt volna(gondolva magában).nem lesz jó vége. mondanám hogy hagyd ott és inkább kezdj mással, de úgy is neked kell dönteni. inkább mondta volna azt hogy hajtotta a kaland vágy stb. de ilyet hogy nem tudom miért csapom vlkinek a szelet?? ez vicces. komolyan mondom felléphetne vele.

"õ se hogy miért." (béna szöveg. kb mintha azt mondaná hogy nem tudja miért akar lefeküdni veled. ) azért mert megakart csalni, félre akart kefélni csak nem jöt össze. elég hihetõ duma szerintem. ja férfi válaszolo vagyok. nem tudom hány éves vagy, de ez "Azt mondta ne viselkedjek úgy mintha félrekefélt" elég aggreszív hangnemû megnyilvánulás. olyan mintha ideges lett volna hogy õt ilyenel vádolod, még ha összejöt volna(gondolva magában).nem lesz jó vége. mondanám hogy hagyd ott és inkább kezdj mással, de úgy is neked kell dönteni. inkább mondta volna azt hogy hajtotta a kaland vágy stb. de ilyet hogy nem tudom miért csapom vlkinek a szelet?? ez vicces. komolyan mondom felléphetne vele.
Szerintem a második válaszoló ráérzett. Aki udvarol másnak, az, gondolod, majd leáll, (és azt mondja, hogy bocsi, mégsem, csak játszottam), ha a másik lány akar tõle valamit? A visszatámadás meg tipikusan a rossz lelkiismeretûek eszköze. Amíg nincs más, veled van, ha talál valakit, le fog lépni. Sajnálom, de ez a 32 évem tapasztalata.
ha mással is flörtöl, akkor félre akar lépni, csak nem sikerült. (egyébként pedig lehet, hogy sikerült is, csak te nem tudsz róla) ha annyi értelmi intelligenciája nincs (vagy annyira nem érdekli), hogy tudja, hogy ezzel téged megbánt, akkor nem érdemel meg téged.
Hát a srácok de igazából a csajok is szeretik tesztelgetni a vonzerejüket...Fõleg hogy már egy éve együtt vagytok.Ez mindenkiben megvan biztos neked is jólesik ha bókolnak neked és gondolom ilyenkor te sem üvöltesz rá a srácra hogy hagyjon békén.A barátod is valószínû ezért csinálta...Ha nem voltak komolyak a szándékai akkor nem kell vele szakítanod de jegyezd meg neki hogy rosszul esett, megbántott vele és mégegyszer ne forduljon elõ!De ezt igazából neked kell érezned hogy megtudsz e ezek után bízni benne vagy sem.Te ismered, a te barátod!
mit jelent h cspja a szelet? az én barátom is írt kommenteket másoknak, meg rosszul esett sokminden..milliószor veszekedtem vele ilyenek miatt, pedig nem kellett volna, mert szeretett és nem csalt meg...igaz h erre mot jöttem rá, miután szakított velem ezek miatt...mindig volt vmi ami nekem nem tetszett...
"annyi értelmi intelligenciája" mármint érzelmi :D elirtam.
Ott a pont a 32év tapasztalatban :) ÉN is jártam már úgy sárccal egy év után, hogy elkezdett udvarolgatni másnak, csak a lány nem adta be a derekát, én meg persze jó voltam addig amíg rá nem jöttem és még neki állt feljebb, hogy mit képzelek, neki nem is tetszik a lány... 1 éve hogy szakítottunk és még mindig fut a lány után (24éves a srác) Szerintem találsz Te kedvesebb és odaadóbb srácot is ;)

Meg lehet előzni a csap vízkövesedését valamilyen szerrel?

Legjobb válasz: Kívülrõl lehet rá 1000féle dolgot venni, de ha minden nap áttörlöd egy kis ecetes ruhával, az is segít, ha nem akarod vegyszerrel kezelni a konyhát. Belülrõl lehet venni már erre a célra megalkotott készüléket, ami széttöri a vízkövet ultrahanggal, s nem tud lerakódni. A vízcsõre kell rászerelni, ahol bejön a lakásba. Nevet nem tudok mondani, régebben tv-ben láttam.

Kívülrõl lehet rá 1000féle dolgot venni, de ha minden nap áttörlöd egy kis ecetes ruhával, az is segít, ha nem akarod vegyszerrel kezelni a konyhát. Belülrõl lehet venni már erre a célra megalkotott készüléket, ami széttöri a vízkövet ultrahanggal, s nem tud lerakódni. A vízcsõre kell rászerelni, ahol bejön a lakásba. Nevet nem tudok mondani, régebben tv-ben láttam.
valamilye öko golyót kell a csõre tenni. ecetes szívaccsal szoktam letörölni nagyon szép fényes lesz tõle.
Igen. Le kell kötni a víz vezetékrõl! :)

Tipp mixes kérdés! Lehet olyan, hogy fogadok az egyik cetlin arra, hogy nyer a csapat, másik cetlin meg hogy nem? és ezt a kettőt feladni.

Akkor ugy is nyernék (ha csak nem döntetlen) Vélemények, válaszokat kérnék!

Legjobb válasz: Nem lehet, mert a két sorsjegy ára nagyobb, mint az egy nyertes szelvénnyel nyerhetõ összeg. Azt hiszed, hogy ezt nem tudják a fogadósok kb. 10000 éve? Már rég csõdbe ment volna az ókori Róma is, ha ezt a trükköt el lehetne játszani :)

Nem lehet, mert a két sorsjegy ára nagyobb, mint az egy nyertes szelvénnyel nyerhetõ összeg. Azt hiszed, hogy ezt nem tudják a fogadósok kb. 10000 éve? Már rég csõdbe ment volna az ókori Róma is, ha ezt a trükköt el lehetne játszani :)

Cobra 11. Miért nem adják az Rtl-en? A nagy csapat már nem is forgat? Vagy esetleg a Ben-es részeket meg lehet valahol ismét nézni?

Legjobb válasz: A 13. v. 14. évadot (nem tudom, hol tartottak), még végig sem adták. Jött a nyár(i szünet), és ismétléseket kezdtek adni. De én is hiányolom. Egyébként biztos forgatnak, mert egyszer nyilatkozták, hogy amíg õk bírják, nem fognak leállni a forgatások.

A 13. v. 14. évadot (nem tudom, hol tartottak), még végig sem adták. Jött a nyár(i szünet), és ismétléseket kezdtek adni. De én is hiányolom. Egyébként biztos forgatnak, mert egyszer nyilatkozták, hogy amíg õk bírják, nem fognak leállni a forgatások.
Én sem tudom. Nekem a kedvencem a 14. évad de nem tudom hol tudnám online nézni.. :S nem tudjátok ?:O


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!