Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet a Maybe (5 db)

Meg lehet még valahonnan szerezni a Maya PLE-t?

Ha igen, honnan? (A legújabb, még nem trial verzó lenne a legjobb)

Legjobb válasz: Bolt?

Bolt?
A kérdező hozzászólása: PLE kéne, ami ugye a Personal Learning Edition rövidítése, vagy ingyenes, ma már viszont az oldalukról csak 30 napos trialt lehet letölteni
Ez engem is érdekelne. Kedves kérdezõ, esetleg neked sikerült azóta?
A kérdező hozzászólása: Sajnos már megszûnt, újabban csak a trialt lehet megszerezni.
Én booklineon láttam Mayaról könyvet és ahhoz van PLE melléklet.Ez a címe: Derakhshani, Dariush: Maya - 3D modellezés és animáció
ez a letöltés 2002-ben volt. ez még ma se elavult? vagy ez hogy van?

Meg lehet bízni a Maybe Baby mikroszkópban?

Legjobb válasz: Szia, tudomásom szerint nagyjából ugyanúgy mûködik, mint a PG 53, én ezt használom és csak annyit tudok mondani, hogy egész honapban negatívat jelzett, mégis terhes vagyok :)

Szia, tudomásom szerint nagyjából ugyanúgy mûködik, mint a PG 53, én ezt használom és csak annyit tudok mondani, hogy egész honapban negatívat jelzett, mégis terhes vagyok :)

A Maya nevet lehet y-nal anyakönyveztetni, vagy csak j-vel? Honnan tudhatom meg?

Legjobb válasz: Általános szabály, hogy a külföldi nevek úgy használhatók, ha a magyar írásmód szerint írják le. A Michelle-bõl Misel, a Samantha-ból Szamanta lesz emiatt. Ha nincs benne a jelenleg anyakönyvezhetõ nevek között, akkor úgysem engedik. Ha fel akarod vetetni, akkor a meglévõ Maja forma miatt elutasítanák.

Általános szabály, hogy a külföldi nevek úgy használhatók, ha a magyar írásmód szerint írják le. A Michelle-bõl Misel, a Samantha-ból Szamanta lesz emiatt. Ha nincs benne a jelenleg anyakönyvezhetõ nevek között, akkor úgysem engedik. Ha fel akarod vetetni, akkor a meglévõ Maja forma miatt elutasítanák.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Autodesk Mayában hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a polygon, amit jointokra Smooth Bindolok, ne torzuljon el/változzon meg akkor, amikor egy adott jointot forgatok/mozgatok?

Egy Pixar lámpa középsõ részén merült fel a probléma. A kis karok egymáson kellene forogjanak, megtartva a hosszúságukat, de valahogy a Smooth Bind után el is torzulnak, meg nem mozognak együtt, ahogy kellene.
A kérdező hozzászólása: Ja?! A ciklusom rendszeres, 28 napos.
szia!2 lehetõség is van! 1.: vagy késõi peteérésed van, ami elég ritka dolog! 2.:terhes vagy nekem ez volt! megvettem a mikroszkópot, és azután egyfolytába páfrányos volt! gondoltam ez is nagy hülyeség, mert 2 hétig senkinek nincs peteérése! és most vagyok az 5. hétbe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem így van, bár már nem tudom mit higgyjek. A férjemmel majdnem 2 éve próbálkozunk. Úgyhogy már nem merem az ördögöt a falra festeni. Csak reménykedünk. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!