Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet a (24200 db)

Szerintetek meg lehet a német nyelvet annyira tanulni otthon, hogy leérettségizzek belõle?

Legjobb válasz: meg lehet. ajánlom figyelmedbe Gaál Ottó nyelvtanulási módszerét.nekem nagyon sokat segített.

meg lehet. ajánlom figyelmedbe Gaál Ottó nyelvtanulási módszerét.nekem nagyon sokat segített.

Elrontottam az emelt német érettségim! Így még meg lehet a 45 százalék?

Sajnos elég rossz lett csak 37 pontot értem el az írásbelin a 120ból ha jól tudom! Úgy számoltam hogy ha max pontos lesz a szóbelim akkor 67/150 az 44.66 akkor azt 45re kerekítik ugye? Bár megmondom őszintén ebben nem nagyon hiszek!

Legjobb válasz: nem, érettségi eredményeket sohasem kerekítik felfelé. sehol nem lehet egy pár plusz pontot összekaparni? levélnél? (fellebezés)

nem, érettségi eredményeket sohasem kerekítik felfelé. sehol nem lehet egy pár plusz pontot összekaparni? levélnél? (fellebezés)
Sajnos, itt nem érvényesek a matematika elég egyértelmû szabályai, úgyhogy nem. Próbálj fellebbezni, ilyen esetben vesztenivalód már nincs. A fogalmazásra hátha megadják.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem mert nem sikerültek valami jól! Mondjuk a hosszú levelemre csak 6 pontot kaptam a 20 ból! Hát nem tudom! hogy kell fellebbezni és meddig lehet?
A kérdező hozzászólása: igaz nem értem el a minimum szószámot sem vagy ez mindegy?
A kérdező hozzászólása: ma néztem meg akkor gondolom ma 4 ig! Hogy kell vissza kell mennem és ez meddig tart nem fognak nagyon utálni?
Holnap 16 óráig, formanyomtatványon. Én a helyedben bemennék még ma a suliba és megkeresném a tanáromat, hogy nézze meg, nincs-e még ott egy %. Nézd meg a megoldókulcs pontozását, onnan láthatod a különbségeket.
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Meg lehet a neten tanulni énekelni? Ha igen hol?

légyszi linkeljetek oldikat el?re is köszi mindenkinek a választ :)

Legjobb válasz: Én zongorán tanultam meg akkor gondolom énekelni is lehet tanulni

Én zongorán tanultam meg akkor gondolom énekelni is lehet tanulni


Ajánlanátok olyan webáruházat ahol online meg lehet a babás cuccokat rendelni, házhoz is szállítják, és megfizethető áron van?

Legjobb válasz: Szia! www.babaholmiolcson.hu Szerintem nem drága, meg lehet neten rendelni, ki is szállítják, bár az nem tudom mennyi. Nem tudom, pont ilyenre gondoltál-e, de hátha. Üdv, 14hetes

Szia! http://www.babaholmiolcson.hu Szerintem nem drága, meg lehet neten rendelni, ki is szállítják, bár az nem tudom mennyi. Nem tudom, pont ilyenre gondoltál-e, de hátha. Üdv, 14hetes
Én is az elsõhöz csatlakoznék! babaholmiolcson.hu
http://www.teszvesz.hu http://www.vatera.hu nekem minden babacuccom innen van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, meg is nézem
http://www.tikotiko.hu, meg vagyok velük elégedve! 400 km-re is kiszállították ingyen a kiságyat és a kókuszmatracot! :) A teszveszen és a vaterán is vettem dolgokat (kis ruhák, pelenkakuka), ezekkel is meg vagyok elégedve!
Ja és a babakocsit is a teszveszen vettük! :)
Menteni? Azt sajnos nem lehet, mivel leformáztad.
Mindent lehet, de az nem lesz 100%-os, és nem is ér annyit, mint amennyi munka lenne vele. PH-n kérdezz rá. HDD-rõl nagyon nehéz úgy letörölni valamit, hogy az végleges legyen.
Ha "csak" a formázássig jutottál, akkor talán még lehet valami adatod, amit sok pénzért megmenthetnek számodra, de ha lefutott a telepítés és felülírtad a szektorokat, akkor az adataidat elvitte a cica.
Egyébként csak akkor éri meg vele vacakolni ha tényleg fontos dolgok voltak rajta. (önéletrajz, szakdolgozat stb stb) Ilyen családi fotók, macskás fényképekért nem éri meg foglalkozni vele.
amíg az adat nincs felülírva, addig megmenthetõ. Ingyenes: http://www.piriform.com/recuva

Meg lehet a netről tanulni franciául? Sajnos nincs már lehetőségem!

Egy cukrászdába kelle francia nyelvtudás!

Legjobb válasz: Meg lehet, bármit lehet. Csinálj magadnak szótárt, szedd össze azokat a szavakat, amiket érdemes tudnod (szakmába vágó és mindennapi szavak), írd le franciául, írd le hogy ejtik és persze a magyar megfelelõjét. Tanulj napont 30-40 szót. Aztán találsz majd biztos néhány nyelvtani leírást, mondatokat, amiket szó szerint megtanulhatsz. Bár szerintem jobb lenne, ha könyvet is vennél magadnak esetleg egy cd-vel, azzal alapozz.

Meg lehet, bármit lehet. Csinálj magadnak szótárt, szedd össze azokat a szavakat, amiket érdemes tudnod (szakmába vágó és mindennapi szavak), írd le franciául, írd le hogy ejtik és persze a magyar megfelelõjét. Tanulj napont 30-40 szót. Aztán találsz majd biztos néhány nyelvtani leírást, mondatokat, amiket szó szerint megtanulhatsz. Bár szerintem jobb lenne, ha könyvet is vennél magadnak esetleg egy cd-vel, azzal alapozz.
Magyar cukrászdába nem hinném, hogy a francia nyelvet kérnék, szerintem inkább az angolt.. de persze biztos elõny, ha több nyelven is beszélsz. Ha viszont Franciaországban akarsz állást kapni egy cukrászdában, ott elengedhetetlen!!
A kérdező hozzászólása: Pontosabban egy luxembourgi cukrászdába! Köszönöm a választ, fõként az elsõ válaszolónak!
Jaj, Luxembourg! Most irigyellek, en is eltem ott. :) Ha nincs is lehetoseged nyelvtanfolyamra jarni, akkor is ajanlom, hogy vegyel egy jo konyvet. En a Progressive Grammar du Francais nevut ajanlom, a kezdo szintut (debutant). Ez magyarazza es feladatokkal gyakoroltatja is a nyelvtant. (kulfoldon es otthon is kaphato) A masik, amit ajanlani tudok, az a http://www.french.about.com oldal, ami a francia nyelvet tanitja az alapoktol a bonyolultabb szintig, ehhez viszont angol nyelvtudas szukseges, hogy megertsd.
A kérdező hozzászólása: :) KÖSZÖNÖM :*

Szakácsvizsgán az idegen nyelv tényleg nem számít, ha nem tudunk semmit és a többi jól sikerült még meg lehet a szakmunkásvizsga?

40 tétel lehetetlenség megtanulni, és én a fent leírtakat hallottam erről

Legjobb válasz: A szakmunkás bizonyítványban szerepel az idegen nyelv (tudtommal). És ha megbuksz, akkor nincs meg a vizsgád, nem kapsz bizonyítványt. Azért néhány mondatot minden tételbõl meg lehet tanulni, hogy legalább a kettes összejöjjön... Amúgy volt 1-2 éved megtanulni, nem? Én 10 éve tettem le.

A szakmunkás bizonyítványban szerepel az idegen nyelv (tudtommal). És ha megbuksz, akkor nincs meg a vizsgád, nem kapsz bizonyítványt. Azért néhány mondatot minden tételbõl meg lehet tanulni, hogy legalább a kettes összejöjjön... Amúgy volt 1-2 éved megtanulni, nem? Én 10 éve tettem le.
A kérdező hozzászólása: utolsó héten kaptuk meg a tételeket, nem volt idõ. Ennyire lehetetlenség a többi 80 mellett. Én azt hallottam hogy 10%-ot ér összesen a német, és ha a többi megvan akkor elnézik. A szakmunkás vizsgának a végén pedig csak egy értékesítést fogunk kapni összesítve az eredményrõl.

Úgy még lehet a barátnőm ha tudja hogy szerelmes vagyok belé de nem én mondtam meg neki?

Azt hiszem magától jött rá hogy szeretem! És elmondta egy barátomnak ? meg nekem! És nem tudom hogy úgy még lehet e valami ha tudja hogy szeretem ? meg állítólag nem akar komoly kapcsolatot mivel osztálytársak vagyunk és hát ha netán össze vesznénk akkor kicsit rossz lenne!

Legjobb válasz: Szia. Szerintem ha tetszel neki meg igy is belemegy(elobb utobb) ,valoszinu tart a tobbiek reakciojatol is. De az hogy tudja hogy szerelmes vagy bele semmikepp nem lehet akadaly.Igaz az is hogy vannak olyan lanyok akik a kihivast szeretik. Es ha tudja hogy szereted kevesbe kihivas... A lenyeg hogy szerintem egy probat mindenkeppen meger..es hatha bejon,igy nem fogsz arra gondolni hogy MI LETT VOLNA HA... Sok szerencset :)

Szia. Szerintem ha tetszel neki meg igy is belemegy(elobb utobb) , valoszinu tart a tobbiek reakciojatol is. De az hogy tudja hogy szerelmes vagy bele semmikepp nem lehet akadaly.Igaz az is hogy vannak olyan lanyok akik a kihivast szeretik. Es ha tudja hogy szereted kevesbe kihivas... A lenyeg hogy szerintem egy probat mindenkeppen meger..es hatha bejon, igy nem fogsz arra gondolni hogy MI LETT VOLNA HA... Sok szerencset :)
A kérdező hozzászólása: kössz! Hát nagyon remélem lesz valami! :)
Lehet beléd igy is szerelmesd!!
Sürgõsen cselekedned kell...akár szünetben menj oda hozzá beszélgetni. Bolondozz vele és mindenképp aktívan keresd a találkozást és a társalgást vele. Ha elhúzódik akkor hagyd abba, mert akkor nem lesz semmi köztetek. És a helyedben akkor még azt is csinálnám hogy félrehívom beszélni és megmondanám neki hogy nagyon tetszik nekem de úgy látom hogy mivel nem jövök be nem keresem tovább vele a kapcsolatot, de közölhette volna szemtõl szembe hogy álljak le mert nem jövök be. Én szeretem ha korrektek az emberek hozzám.:S jakomo 25f
A kérdező hozzászólása: kössz a választ Ez jó ötlet! :D én is szeretem ha õszinték az emberek!

Meg lehet a diplomám?

Leadtam a szakdolgozatomat. Be akartam jelentkezni államvizsgára, de a rendszer azt írja, hogy nincs meg a kreditem,( -4). Eddigi számításaim szerint megvolt. Mit tehetek?

Egy ilyen fiú még lehet a lány szerelme majd?

A fiú a lány osztálytársa. A fiú meg a lány nem sokat beszélgetnek, a lány nem is ismeri igazán a fiút. Valamikor lehetõségük van, sokat beszélgetnek, és a lány jobban megismeri a fiút. Ekkor lehet köztük valami, vagy a fiú már a barátzónában van?

Legjobb válasz: Abszolút barátzóna :( Hacsak mindketten nem kapcsolnak rá, de igen gyorsan. Több érdeklõdést, több mosolyt, több pici jelet!

Abszolút barátzóna :( Hacsak mindketten nem kapcsolnak rá, de igen gyorsan. Több érdeklõdést, több mosolyt, több pici jelet!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!