Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet 50 (105 db)

50 es papirokkal? mert ha igen akkor szerintem megállítanak és 99% hogy megbüntetnek
Hol láttál te sornégyes 125ös blokkot? Ha Paris Hilton rokona vagy, és ad rá pénzt, akkor leht. Egyébként nincs értelme. Ez úgymond egy prototípus lenne, amit nem teszteltek, sok probléma lenne vele. A fejlesztésekre, meg a tesztelésekre és a pót motorokra ki adná a pénzt? mert ugyebár az nem olyan egyszerû, hogy csak úgy a garázsban összedobok egy sor4es 125öst. Biztos érdekel lenne, de nem tartom valószinûnek...
Az üzemanyag ellátást is meg kellene valahogy oldani (ha injektorral, akkor azért problémás, ha karbival/karbikkal akkor meg azért). Ha 2T akkor azért lenne nagy kihívás, ha 4T, akkor meg azért (szelepek, stb). Egy váltóval is össze kéne építeni... bla bla bla. Olcsóbban kijönnél, ha megvennéd a Honda sor4es 250es versenymotorját, pontosan nem tudom mennyi, de 5000 000körül lehet. Ráírhatod, hogy NSR 125/250, +2 lámpa, egy NSR 125/250 papírjai és kész a sor4es kis lökettérfogatú motor.
Veszel egy 125-ös tzr-t. Átütteted 50-esre a blokkot, átmatricázod és kész.
Szerintem felejtsd el, mert feljebb is írtták h bonyoloult.JA és az alváz 50 ccm-re lett tervezve, nem 125-re.Nem bírná ki.

Az érettségihez 50 óra közmunkát kell megcsinálni és a nyár végéig. Veszprémben hol lehet ilyen közmunkázni? Bármi érdekelne, csak nyáron legyen meg az 50 óra habár már 35 kész van de még kell 15.

Legjobb válasz: 1. Nem közmunka, hanem közhasznú szolgálat (ég és föld) 2. Biztos, hogy nem kell a nyár végéig megcsinálni. Csak a 2016-ban érettségizõkre vonatkozik. 3. Ilyen munkát csak az iskola közvetítésével lehet végezni, tehát ha csakugyan megvan 35 órád, akkor már ismerned kell a módját, ha pedig még nem tudod, hol végezheted el és hogyan igazolhatod, akkor nincs 35 órád sem. Az iskola köt megállapodás azokkal a szervezetekkel, ahol ilyen munkát el lehet végezni, tehát nincs általános válasz az iskola nélkül.

1. Nem közmunka, hanem közhasznú szolgálat (ég és föld) 2. Biztos, hogy nem kell a nyár végéig megcsinálni. Csak a 2016-ban érettségizõkre vonatkozik. 3. Ilyen munkát csak az iskola közvetítésével lehet végezni, tehát ha csakugyan megvan 35 órád, akkor már ismerned kell a módját, ha pedig még nem tudod, hol végezheted el és hogyan igazolhatod, akkor nincs 35 órád sem. Az iskola köt megállapodás azokkal a szervezetekkel, ahol ilyen munkát el lehet végezni, tehát nincs általános válasz az iskola nélkül.
UGYAN MÁR!!!!!! MIÉRT NEM MONDJÁK MEG A CSILLAGOK A LOTTO SZÁMIKAT IS!!!!!!
hát, azt hiszem az elõttem szóló is azt akarta mondani, hogy nem hisz a csillagoknak. én sem. nem vagyok babonás.
A kérdező hozzászólása: A Jónás módszerre, kínai naptárra, stb.-re gondoltam, amelyek képesek a baba nemének megjövendölésére.
Mindegyik buta kitaláció!Olvass ezen az oldalon utána, hogy hány embernek jött be!Nem soknak!
Azért nem lehet kijelenteni kategórikusan, hogy hülyeség. A régi kínai dinasztiák évezredekig így tartották fenn a fiú örökös születését. Saját környezetemben is volt akinek bejött, szerintem egy próbát megér. Amúgy például a Jónás naptárról elmondják, hogy teljesen egészséges embereknél válhat be, ha nem azok, akkor orvosi segítség kérést javasolnak.
Annyi mindent kipróbáltak már azok, akik anyává kívánnak lenni, ez egy lehetõség, ki ki döntse el, hogy él-e vele, vagy sem. Aztán ha bejön örül, ha nem legfeljebb azt mondja ezt is megpróbáltam jöhet a következõ.
Nem biztos, hogy az 50%-50%-os módszernek nincs alapja... Ha ismersz egy kis genetikát, akkor tudod, hogy tényleg kijön az 50%


A kérdező hozzászólása: Bocsánat RAID1-rõl lenne szó.
Nem. Csak merevlemezeket lehet, partíciókan nem.
A kérdező hozzászólása: De olyant lehet, hogy van egy 2 terás és egy 250 gigás winchester bent és az egész 250 gigás tartalmát mirrorozom a 2 terásra? Gondolom ez mûködik, ugye?
Persze, lehet, de a így 2TB HDD csak 250GB hasznos tárterülettel fog rendelkezni, a többire nem fog írni.
A kérdező hozzászólása: De ez nem úgy van, hogy a maradék terület JBOD lesz, és így az használható simán, csak nem lesz mirrorozva? (én így tudom)

Ha a derekam 50-54 cm attól még lehet rajtam fölösleg nem?

Legjobb válasz: ha alacsony vagy akkor persze h lehet. Egyébként meg lehet hogy valaki derékig sovány, de csípõtõl lefele meg kerekebb.

ha alacsony vagy akkor persze h lehet. Egyébként meg lehet hogy valaki derékig sovány, de csípõtõl lefele meg kerekebb.
Ha 140 cm vagy. A fölött nem hinném.
Azért az 50 és 54cm között van kölönbség, én 165cm vagyok, 56 cm a derekam és van rajtam 1 kis felesleg.

50 év felett még meg lehet tanulni alapfokon angolul? Hogyan lehet a beszédkészséget javítani?

Nagyon tetszik az angol nyelv, ezért most nagyon szorgalmasan barátkozom vele.

Legjobb válasz: Nyelvet tanulni bármikor lehet, nincs korhatárhoz kötve :) Ajánlom, hogy iratkozz be valamilyen nyelvtanfolyamra, vagy magántanárhoz, merta tanár tud segíteni a beszédkészség fejlesztésében, ügyel arra, hogy jól ejtsd ki a szavakat. Sok sikert! :)

Nyelvet tanulni bármikor lehet, nincs korhatárhoz kötve :) Ajánlom, hogy iratkozz be valamilyen nyelvtanfolyamra, vagy magántanárhoz, merta tanár tud segíteni a beszédkészség fejlesztésében, ügyel arra, hogy jól ejtsd ki a szavakat. Sok sikert! :)
Természetesen lehet.
A legidõsebb tanítványom 80 körül volt. Soha nem láttam annyi szorgalmat és tiszteletet egy emberben. Lassan, de biztosan haladt és mindkettõnk számára különösen nagy élvezet volt az együttmûködés. Hogyne lehetne 50 felett angolt tanulni! Találj egy jó tanárt.
A. voltam az elõbb. A.

Hogy lehet az, hogy mikor megszületett a lányom a kórházban 56 cm-t mértek, itthon meg alig 50 cm?

Gondolom nem ment össze.

Legjobb válasz: Össze nem ment, csak nem mindig mérnek egyformán. A kórházban lehet, hogy még csúcsos volt a feje, otthonra meg szépen kikerekedett és a nyakát is behúzta. Emiatt bõven belefér az a 6 centi minusz, ne aggódj!

Össze nem ment, csak nem mindig mérnek egyformán. A kórházban lehet, hogy még csúcsos volt a feje, otthonra meg szépen kikerekedett és a nyakát is behúzta. Emiatt bõven belefér az a 6 centi minusz, ne aggódj!
Azért mert a kórházban meg a vnõnél máshogy mérnek! Nyugi ez mindenkinél így van.
Ha emlékszel rá, akkor a kórházban a baba köré tekerték a mérõszalagot. A gyerekorvos meg egyenesre fekteti a gyereket és úgymond kinyújtja a gyereket. Hát van külömbség a kettõ között, akár 6 cm is.
Ez azért van, mert a kórházban mérõszalaggal mérik úgy, hogy rásimítja a gyerkõcre(minden hajlatra(nyak) és dudorra(popó))éa így több.A védõnõ meg lefekteti és rendesen kinyújtja a lábát, tehát olyan mintha állna a baba.Szerintem az utóbbi mérés korrektebb.Nekem is a gyerkõcöt 57 cm-nek mérdték és itthon csodálkoztam, hogy az 56-os ruhák miért lötyögnek rajta(pedig 4 kg volt)és akkor lemértük a védõnõnél és kiderült, hogy csak 53 cm.
Szia! Nagyon egyszerû. A kórházban "kapkodnak"szülés után , mérik, írják. Az is lehet, hogy elmérték , vagy félreírták. Az én babámnak például az én vércsoportomat írták a zárójelentésre; amikor születésnél egyértelmûen más volt. Rákérdeztem a nõvérre , hogy akkor most melyik a jó ? Megnézte, hogy jaaaa, az ott elírás.....
De igen, össze szoktak menni. A csontok mozognak.

50-es robogónál meg lehet csinálni, hogy gyújtásról ne csak a féklámpa menjen, hanem az első és a hátsó is? Ha igen hogyan?

Legjobb válasz: Meg lehet oldani. Biztosan van olyan kimenet a gyújtáskapcsolón, amin gyújtásra téve megjelenik a 12V, a féklámpa, az irányjelzõ és a kürt is innen megy. Erre kell kötni a lámpákat, az ehhez tartozó áramkörben pedig nagyobb értékûre kell cserélni a biztosítékot. Bár általában nem véletlenül ilyen a lámpák bekötése: a féklámpát és minden mást, ami álló motornál megy, az akku táplálja. A kis kapacitású motorakkukat pedig nem nehéz lemeríteni a fényszóróval. Így a lámpák csak járó motornál mûködnek, biztosan van elég szufla az akkuban az önindító tekerésére.

Meg lehet oldani. Biztosan van olyan kimenet a gyújtáskapcsolón, amin gyújtásra téve megjelenik a 12V, a féklámpa, az irányjelzõ és a kürt is innen megy. Erre kell kötni a lámpákat, az ehhez tartozó áramkörben pedig nagyobb értékûre kell cserélni a biztosítékot. Bár általában nem véletlenül ilyen a lámpák bekötése: a féklámpát és minden mást, ami álló motornál megy, az akku táplálja. A kis kapacitású motorakkukat pedig nem nehéz lemeríteni a fényszóróval. Így a lámpák csak járó motornál mûködnek, biztosan van elég szufla az akkuban az önindító tekerésére.
az elsõ lámpa, a féklámpa és a hátsó lámpa nem akkuról mûködik. akkuról a duda, és az indexek mennek.
Ha a féklámpa álló motor mellett is mûködik, akkor valószínûleg az is akkuról megy. Másképp hogy tudna világítani, mikor a generátor nem termel áramot?
Meg lehet.
"ruházkodásra, szórakozásra biztosan nem fogja futni." nagyon olcsó ruhaboltok vannak Budapesten. rengeteg ingyenes szórakozási lehetõség is van.
Jó kis szlogen, hogy vásárolj háztól, de azt hogy csinálod? Fogod magad, kiválasztasz egy települést, ahova elmész, aztán végigcsöngeted a házakat?
"A környezõ településeken lakó ismerõseiktõl megkérdezték, hogy ismernek-e valakit, aki szokott eladni csirkét, stb." Na jó, de ha itt tartunk, Pest mellett is vannak környezõ települések, ahol tartanak disznót meg csirkét. Sõt, most jut eszembe hogy a munkahelyemen valakinek az ismerõsétõl lehetett venni krumplit meg elõtte almát. Õk is valahonnan a közelbõl a megyébõl hozták. Tehát ha valaki akarja, ezt Pesten is meg tudja oldani.
Étkezés+háztartás+gyógyszer éppen kifutja belõle, de ruházkodásra, szórakozásra biztosan nem fogja futni. És ne adja az ég, hogy valami háztartási berendezés tönkremenjen!
ennyibõl csak Bakács Tibor Settenkedõ nem tudna megélni.
bõven meg lehet élni.
Igen, erre mondom, hogy ha a bolti árakat vesszük, akkor a vidék drágább. Pécs mellett is vannak. Mondjuk mi kis városban lakunk, de keresztanyámék megyeszékhelyen, és õk is fõleg háztól vásárolnak. A környezõ településeken lakó ismerõseiktõl megkérdezték, hogy ismernek-e valakit, aki szokott eladni csirkét, stb. Voltak jó tippek, beszéltek azokkal akiket ajánlottak nekik, van, aki idõnként bejár a városba, akkor elviszi nekik. Vagy az ismerõs viszi fel. Amúgy van pécsi ismerõsöm, õk is szoktak háztól vásárolni húsokat. Ne kérdezd honnan meg mennyiért, csak egyszer mesélte. A lényeg, hogy élelmesnek kell lenni.
Nem tudom... Én Pécsen is a Tescoban vagy hasonló boltokban veszek tojást. Néha ha arra járok, akkor piacon. De 35-40 Ft-nál olcsóbban tojást már nagyon rég óta nem vettem. Lehet hogy csak én lakok a városnak a rossz helyén, de nálunk a környéken sehol nem tartanak disznókat meg csirkéket. Elég fura lenne. Pedig családi házas környék, de elég sûrûn beépített. Kb 3-4 m telek van csak a házak körül. Gyümölcsöt meg volt már rá példa, hogy Pestrõl hoztam haza, mert annyival olcsóbb volt, hogy inkább cipeltem 200 km-rõl. Ott annyi hipermarket és hasonló van hogy nagyon le tudják nyomni az árakat.
Azért nem minden... Mondjuk az üzletek árait elnézve igen, 1-2 kivétellel. A különbség az, hogy vidéken könnyebb háztól beszerezni dolgokat, olcsóbban. Ez még vidéki nagyobb város esetén is igaz. Én pl. mindig otthonról hozok fel tojást, mert ott 30 Ft/db áron veszek tanyasi, XXL-esnek számító tojást. A szüleim szoktak vásárolni háztól nyulat, disznóhúst, tyúkot. Mind-mind olcsóbb, mint üzletben, pedig ismerek Pesten olcsó és mégis jó hentesüzletet. Gyümölcsöt is sokkal olcsóbban tudnak venni. Ha valakinek sok ilyen ismerõse/beszerzési forrása van és úgy költözik fel Pestre, akkor drágább lesz itt az élet. Ha sok mindent boltból/piacról vásárolt meg, akkor olcsóbb.
Bõven. Egyébként tapasztalatom szerint Budapesten a bérletet és az albérleteket, lakásárakat leszámítva minden olcsóbb. 12 éve ingázok Budapest és Pécs között...
Én ennyibõl még félre is teszek :)
Nekem havi 20 ezer marad, a lakbér és a bérlet után. Szóval a válasz igen. Persze nehéz, le kell mondani sok mindenrõl, de ha tudsz takarékoskodni, akkor nem lehetetlen. Ismerek olyat is, aki havi 80 ezerbõl sem képes kijönni (lakbér + bérlet után marad neki ennyi). Kérdés, hogy te képes vagy-e erre? Neked kell tudnod a választ.
Persze, ez egyértelmû. Mondtam én, hogy nem szerzek a munkahelyemrõl semmit?

28-29 hetes vagyok és két napja ingadozik a vérnyomásom egyszer 110/40 utánna meg 95/50 mit lehet ezellen tenni?

A vérnyomás ingadozásomat kiséri még fejfájás, melegség, arcpirosodás!

Legjobb válasz: Ez az igadozó vérnyomás velejárója.Valószínûleg valami front visel meg.Próbálj meg sokat pihenni...meg türelem. Ami meg stabilan tartotta az én vérnyomásomat az a szõlõmag olaj.Ha nem javul próbáld ki,napi egy kiskanál.(Az elsõ trimesztert,meg a második felét a vérnyomásommal közdöttem végig.)

Ez az igadozó vérnyomás velejárója.Valószínûleg valami front visel meg.Próbálj meg sokat pihenni...meg türelem. Ami meg stabilan tartotta az én vérnyomásomat az a szõlõmag olaj.Ha nem javul próbáld ki, napi egy kiskanál.(Az elsõ trimesztert, meg a második felét a vérnyomásommal közdöttem végig.)
Szia! nekem is szokott ingadozni, hol 90/ 60, hol pedig 75/45 hgmm. Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Nekem általában akkor fáj a fejem a és szédülök amikor front jön. Igyál sok folyadékot, és a doki nekem azt mondta, hogy igyak kávét. 34 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!