Találatok a következő kifejezésre: Meg lehet - nem fizikai értelemben (1 db)

Meg lehet érezni - nem fizikai értelemben - a kisbabát, még mielőtt a teszt kimutatná?

Legjobb válasz: Igen,én megéreztem mert van egy olyan furcsa érzése az embernek,de ezt nem lehet megfogalmazni hogy mit érzel ilyenkor,és a teszt pozitív is lett!

Igen, én megéreztem mert van egy olyan furcsa érzése az embernek, de ezt nem lehet megfogalmazni hogy mit érzel ilyenkor, és a teszt pozitív is lett!
Attól függ, hogy a tesztet mikor csinálod meg: - még a terhesség leges legelején; - vagy már akkor, amikor a poronty elkezd mocorogni a pocakodban ;-)
Igen, én nagyon éreztem a beágyazódást. Kb úgy képzeld el, mikor nagyon kell már kiswc-re menned, de nem tudsz, és már fáj a hólyagod. Ilyen módon "fájt" a méhem, plusz a derekam is. Másnaptól már csak éreztem a méhemet, és a derékfájás is elmúlt. Anno szerdán volt a beágyazódás, és szombaton (24. nap) teszteltem egy halvány csíkosat. És persze baba lett belõle. :)
Igen! Én 4-5 hetes voltam amikor már egy hete fájt a hasamalja íntenzíven, a melleim megduzzadtak és annyira fájtak, hogy nem tudtam hozzájuk érni. Megcsináltam a tesztet és pozítiv lett!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A menstr. Utan vagyok, es a reggeli ebredes utan kisebb, estere pedig nagy es kemeny a has. Lehet ez a jele a terhessegnek?

Legeloszor hany hetesen es a has melyik reszen lathato a terhesseg?

2

Ha az alaphőm 36, 4 és 36, 6 között mozog az baj?

Ebben a hónapban hőmérőzök először. 3 napig 36,4 volt, utána 1 nap 36,5 most 2 napja 36,6. Ciklus 10. napján vagyok.

3

Úgy megijedtem! Ez most jelenthet rosszat?

4 napja nem jött meg, több pozitív tesztem van. Az utolsó (tegnapi)tesztem erős 2 csíkos, szépen erősödtek a tesztjeimen. De most megértem a hőm, és leesett. Ez most bajt jelent???? :(

9

29. ciklusnapon negatív, ha 35 napos ciklus ez, akkor még lehet korai a tesztelés?

Az zavar, h ez már min. a 10-14 dpo., de akár több is. Most akkor mivel kapcsolatban tévedek? Elözô, misseddel zárult, terhességemnél szintén 35. napon lett pozi... Ez lehet így most is?
A derekam 3 hete fáj, pár napja nagyon... Néha pedig olyan érzésem van, fôleg tegnap, hogy rögtön megjön.

2

PCOS, IR! A palástfű tea használt valakinek a 3-as kezelés mellett?

0

Ma van ovulációs napom, tegnap együtt voltunk, ma és holnap is együtt kéne lennünk a sikerhez? Mert itt olvasom, hogy 2 naponta az igazi, akkor a mait hagyjuk ki?

Ovulációs kérdés!

1

Tesztkérdés. Ha a hcg teszt darabokra esett szét, és a kontroll csík is el van maszatolódva, akkor az ugye hibás? Ez a teszt negatív lett, de az elöző kettő pedig nagyon halvany pozitív.

9

A spermium is úgy nyúlik a hüvelyből mint az ovulációs nyák? Van valami különbség?

4

Mennyi ideig pozitív az ovulációs teszt ideális esetben? (kép lent)

Nekem hónapok óta -mióta nézem- tegnap volt először ugyanolyan erős a két csík. Előző nap halvány volt, azelőtt alig látszott valami. Ma megint halványodott. Több kérdésnél olvastam, hogy több napig is pozitív lehet. Ez miért van? Bízom benne, hogy valóban volt peteérésem. Tegnap nagyon erős "megjön érzésem" volt, fájt a derekam, szúrt a bal petefészkem, hasonlók. Sose éreztem még ilyet. Nem baj, ha mára megint negatív lett? (Nem tudok hőmérőzni, mert a munkám miatt össze-vissza kelek)
A legfelső a tegnapelőtti, a középső 2 tegnapi, a legalsó mai.

4

Lett valakinek együttlét után 10. nappal pozi tesztje?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!