Találatok a következő kifejezésre: Meg kellene a (1588 db)

és akkor miért õ a jelenlegi ? nem ex-nek kéne már lennie ?
Igen vannak abban a korosztályban is rendes férfiak. Csak neked kéne próbálkozni és erõt venni magadon, hogy elhagyd a jelenlegi párod. De addig amíg ezen nem változtatsz hiába siránkozol. Itt mi nem tudunk úgy segíteni.
A kérdező hozzászólása: hát igen csak rá vagyok sajnos utalva, a betegség miatt .Eddig mindig megálltam a lábamon, nem volt szükségem egy hülye pasira, probálkozom mást keresni de csupa abberált válaszol vagy nagyon ifjuak(társkersõn)Ezért kérdem léteznek még kedves pasik?Jó társkapcsolatok?
Minden korosztályban vannak normálisak, abban is amiben Te keresel. De az ilyen netes társkeresõk nem a legjobbak. Több ismerõs csaj mesélte, hogy ott próbált társat találni, és csak az olyan szexmániás állatok meg komolytalanok találták meg akiket Te is említettél. Meg hát olyan veszélyeket is rejt, hogy elbeszélgetsz valakivel, aztán a végén kiderül, hogy csak egy tizenéves unatkozó, komolytalan emberke. A helyedben az iwiw-es oldalon lévõ társkeresõt próbálnám meg, mert ott többségében valósak a profilok, és könnyen ki lehet szûrni az ál-profilokat. Sok sikert!
Minden korosztályban vannak rendes emberek, de az kérdés, hogy te mit tartasz annak, te mit tudsz nyujtani (rendességben!) és milyen az ismeretségi köröd.

Lehet esélyem összejönni olyannal aki tetszik? A nagyim szerint meg kellene állapodnom már valakivel.

21 éves lány vagyok, nulla önbizalommal. A legtöbb esetben egy rakás szerencsétlenségnek érzem magam. Ha mennem kell valahova mindig olyan hülyén érzem magam, hogy tuti azért néznek a pasik mert csúnya vagyok.

Legjobb válasz: Eddig nagyon sok pasi tetszett, de egyikkel sem lett semmi. A legtöbbel még beszélgetés sem, de az utóbbi esetekben azért legalább felszínes ismertség kialakult. Nagyim szerint azzal aki bepróbálkozik azzal össze kellene jönnöm és nem válogatnom. Tényleg meg kellene alkudnom eggyel attól függetlenül hogy tetszik-e vagy nem? Érdemes várni olyanra ki nekem is tetszik és én is neki? Egyáltalán létezhet ilyen ha eddig nem találkoztam vele? :S

A kérdező hozzászólása: Eddig nagyon sok pasi tetszett, de egyikkel sem lett semmi. A legtöbbel még beszélgetés sem, de az utóbbi esetekben azért legalább felszínes ismertség kialakult. Nagyim szerint azzal aki bepróbálkozik azzal össze kellene jönnöm és nem válogatnom. Tényleg meg kellene alkudnom eggyel attól függetlenül hogy tetszik-e vagy nem? Érdemes várni olyanra ki nekem is tetszik és én is neki? Egyáltalán létezhet ilyen ha eddig nem találkoztam vele? :S
Nem kell az elsõ jelentkezõvel összecuccolni. Ha tényleg csúnya vagy, akkor se aggódj.Csak nagyon fiatalon szempont a szépség, az idõ haladtával a belsõ értékek válnak fontosabbá(ezért láthatsz "jó" hapsik oldalán nem különösebben szép lányokat) Egyébként egy jó frizura, némi sport csodát tesz.A kisugárzás az önbizalomból ered.Ez fejleszthetõ és többet ér a szépségnél...
Én is hasonló helyzetben vagyok sajnos, 19 évesen, szintén elég csekély önbizalommal :( Habár nekem van vki konkrétan, akivel nagyon szeret, ha kialakulna köztünk vmi a jövõben... De ahhoz tényleg több önbizalom kellene. Egyébként azt tudom mondani én is, mint az elõzõek; ne hallgass a nagyidra ebben, nem érdemes olyasvalakivel együtt lenned, akit nem szeretsz igazán! Szerintem mindenki talákozik életében a neki megfelelõ személlyel, csak akkor nem szabad elszalasztani a lehetõséget! Nem maradtál még le semmirõl ennyi idõsen, úgyhogy próbálj meg magabiztosabban viselkedni az emberek között, és ha megvan majd a választottad, akkor tegyél lépéseket :) A pasik meg tuti nem azért bámulnak meg, mert csúnya vagy!!
Ne hallgass a nagyidra!Létezik a Õ!Nem csak a mesében van az igaz szerelem.Nem szabad megalkudni.Fõleg nem 21évesen! Minden esetre az önbizalmadat fejleszd.Arra nagy szükség van az élet minden területén.Jelen esetben pl ha az arcod nem tettszik, de csinos vagy, akkor öltözz csini ruhákba, amik kihangsúlyozzák az alakodat.Ha fordítva van, az arcod szép, de esetleg telt vagy, akkor mosolyogj sokat, ha se arc, se alak, de természeted, inteligenciád a kihangsúlyozandó, akkor pedig beszélj, beszélj, beszélj.:) Mindig úgy menj az utcán, az emberek között, hogy a kihangsúlyozandó dologra gondolj, de hidd is el, hidd, tudd, és tartsd valóban szépnek.
Kedves 21 éves lány semmirõl nem maradtál le, hidd el neked ha késõbb jön is a szerelem az sokkal megfontoltabb dolog lesz, mintha tiniként keresztülment volna rajtad már egy pár legény. Egy kicsit növeld az önbizalmadat, és mindjárt fél sikered lesz a srácoknál.
Igeeeeeen! Érdemes!!!!! Biztos nagyon aranyos a nagyid, de nehogy már rá hallgass!!!! Ez olyan, mintha egy senki lennél, aztán az elsõ aki jön, az majd jó lesz, mert úgysem kellessz másnak. EZ NEM ÍGY VAN!!!! Gondolom beléd sulykolták már kis korodtól, hogy a nõ "mos, fõz, vasal, mosogat, meg kussol". Nem így van! Nõj fel, és nyomás ismerkedni! Ha nem megy elsõre, majd megy másodikra! Te sem vagy kevesebb, mint bárki más, ergo TE is megérdemled a szerelmet!
A nagyi még egy olyan korban élt, ahol a nõk alárendelték magukat a férfiaknak. ezzel szemben ma a nõk rabszolgát tartanak. Ne hallgass a nagyira, használd a férfiakat, tied a világ.
imadkozok erted
Kedves elõzõ végig szánkázod a forumot az imádkozásoddal?
Nagymámad azért mondja mert anno a nõknek nem volt választása semmiben , de az idõ megváltozott neked van, várj csak akkkor álapodj me ha biztos érzések vannak, hazugságban látszatbsn ne akarj élni.Nagyon rossz látszat és pocsolyakapcsolatokban vergõdni, mondjuk sokak élnek igy és persze közben képmutatóan szeretõznek .
Szerintem érdemes várni. Bár ha valaki meg szeretne ismerni, azt is érdemes. Hátha megtetszik neked. A belsõ kisugárzás számít a legtöbbet. És akár beléd is beleszerethet egy olyan, akinek elsõre nem is nagyon tetszettél. (bár lehet csak te érzed magad csúnyának) Velem van az, hogy nagyon válogatós voltam. Nem tudom mitõl, de már asszem megtértem.:O ÉS most simán meg tud tetszeni nekem egy olyan, aki külsõre nem is az ideálom. (jó azért nem egy bûn ronda, 9 foggal és 3 szál hajjal:D) Úgyhogy nagyrészt tényleg csak kisugárzás. Na meg elég fiatal is vagy... Szóval érdemes várni, és ismerkedni.:)
hasonlóan gondolkodom mint te, és szerintem ez rossz. már nagyon rég óta nincs senkim, két év alatt egyetlen egy lány tetszett igazán akivel természetesen nem lett semmi. közben kikosaraztam olyan lányokat akikhez fizikálisan vonzódtam de nem tudtam volna komolyan venni õket. a tanulság, hogy most rohadtul egyedül vagyok. nyár van és itt netezek, pedig annyi mindent csinálhatnék. hallgass a nagyidra, ez az igaz szerelem egy hülyeség, mesékben esetleg....
A kérdező hozzászólása: Csak azt nem tudom elérni, hogy aki nekem tetszik azt én is érdekeljem. És habár évekkel ezelõtt magasra tettem a lécet (olyanokat néztem ki magamnak akiknél esélyem sem volt) az utóbbi idõben már olyanok tetszettek akik a földön járnak. És mégsem érdekeltem õket. Most is volt valaki akinél éreztem a vonzódást, tényleg minden jel arra utalt, hogy tetszem neki, és mikor ott lett volna a lehetõség hogy legyen valami (elég magas labdát adtam neki) nem élt a lehetõséggel...És pont az ilyen dolgok miatt mikor már lenne egy kis önbizalmam (mert azt hittem tetszem neki) mégjobban magam alá roskadok...
mintha csak én írtam volna
Nagyanyod fel, hogy petrezselymet fogsz arulni sokaig es nem lesz senkid. Nem tudom vigasztal-e de annak ellenere, hogy randizgattam fiukkal hasonloan sok onbizalommal megaldva mint te sokaig nem hittem el, hogy en is tetszhetek valakinek. 30 eves voltam, mikor talalkoztam a ferjemmel... En azt mondom, hogy megalkudni nem szabad es szerelembol elsosorban sem szabad ferjhez menni. Ez nem azt jelenti, hogy egy szamito rideg Cruella vagyok, hanem csak tanultam az evek soran estem pofara eleget ahoz, hogy megertsem az en szempontombol mi kell egy jo kapcsolathoz. Szoval meg csak 21 eves vagy. Fiatal es ha a fiuk megneznek az nem azert van, mert ronda vagy! Szerintem csak kezdj el ismerkedni ha valaki akar veled ismerkedni nyiss fele. Ez nem jelenti azt, hogy jarnod is kell vele vagy esetleg azonnal hozza is menni- mellesleg a fiuk azert sem nosulnek olyan konnyen...
Ne hidd, hogy csúnya vagy!Mindenkinek más az ideálja. Tegyél róla, hogy jól érezd magad a börödben, az ad önbizalmat.Ha van önbizalmad, jó a kisugárzásod és bejön a kívánt pasi is!Sok sikert!
21 évesen még messze sem kell megállapodnod.

"Ezt minden gyereknek meg kellene tudnia. " Mondatot kell elemeznem? Segítség! A szófajok is kellenek!

Legjobb válasz: állítmány: meg kellene alany: tudnia tárgy: ezt

állítmány: meg kellene alany: tudnia tárgy: ezt

Jangee 0. 02-set szedek, már most is meg kellene jönnie a vérzésnek? (ez az elsõ levelem)

Legjobb válasz: Eleve mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni, tehát már vérezned kellene.

Eleve mensi elsõ napján kell elkezdeni szedni, tehát már vérezned kellene.
A kérdező hozzászólása: tegnap fogyott el, holnapra vagy utánra írja
a 7 napos szünetben jön meg...valamikor nem feltétlenül rögtön, 2-3 nap simán eltelhet még
Amikor megjön a menstruációd akkor bevenned az elsõ szemet. Innentõl számítva szeded 3 hétig utána tartani kell egy hét szünetet, majd kezdeni kell mindent elölrõl. A mensidnek akkor kell megjönni, amikor nem szeded a gyógyszert.

Aggódnom kellene? Ápr.2-án jött meg legutóbb a mensesem, 30-án nem jött meg, ezért máj.23-án csináltam tesztet, ami pozitív lett.

Elmentem dokihoz jún.7-én, azt mondta 7 hetes vagyok,13-án mentem ultrahangra, ahol meg azt mondták, hogy vagy elhalt az embrió, vagy pedig elszámolták, mert 5 hetesnek felel meg a mérete alapján. Szívhang nincs (még), és az FFT csak 3,5mm. Aggódnom kellene, hogy esetleg elhalt?

Legjobb válasz: Igen sajnos van ilyen.az én elsõ embrióm is elhalt...9 hetesen el is vetéltem addig nem is véreztem...már látni kellene a szívhangot.nagyon sajnálom :-(

Igen sajnos van ilyen.az én elsõ embrióm is elhalt...9 hetesen el is vetéltem addig nem is véreztem...már látni kellene a szívhangot.nagyon sajnálom :-(
Sajnos igen! Nagyon sajnálom
A kérdező hozzászólása: Azért még bízhatok benne, hogy jövõ hét pénteken (22-én)lesz szívhang és csak elszámolták az egészet, vagy már abban se reménykedjek?
ha tényleg ápr 2.-án volt meg utoljára akkor már kb 10 hetes terhes lennél.6.héten szívhangnak kellene lennie.nem fejlõdött ki az embrió csak a petezsák.sajnos van ilyen igen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :(
Amíg nem állapítja meg orvos, addig ne aggódj, görcsölj feleslegesen! Miért nem mész el holnap dokihoz, hogy megnyugodj?

Bíztatnátok egy kicsit? Jobb állást szeretnék, de sajnos tárgyalóképes angol nyelvtudás nélkül a diplomám fabatkát sem ér. Meg kellene sürgősen tanulnom angolul nagyon jól, de gyenge a tudásom.

Találtam a neten egy tök jó tanfolyamot, amit munka mellett is tudok végezni. Tanulgatok is szorgalmasan, élvezem. Öntenétek belém egy kis lelket, hogy sikerülni fog a célom? Szerintetek lehetséges, hogy valaki újrakezdés után 1 évvel már jól tudjon beszélni angolul? A lehet? leggyorsabban végig akarom tanulni a szintek leckéit, utána pedig a szókincsfejlesztést, a beszédkészség fejlesztését és a hallás utáni értés fejlesztését t?ztem ki célul. Nem szeretném, ha a lelkesedésem lecsitulna. Ugye sikerülni fog? vagy lehetetlen és évek kellenek ahhoz, hogy jól beszéljek angolúl? Nem akarok tökéletesen, csak jól, ami már elmegy.

Legjobb válasz: Persze, hogy sikerülni fog, ez nem is kérdés!:) egy cipõben járunk, nekem is meg kellene jól tanulnom angolul, mióta érettségiztem belõle 4 éve, már csak kényszerhelyzetekben tudok pötyögni kicsit.

Persze, hogy sikerülni fog, ez nem is kérdés!:) egy cipõben járunk, nekem is meg kellene jól tanulnom angolul, mióta érettségiztem belõle 4 éve, már csak kényszerhelyzetekben tudok pötyögni kicsit.
A kérdező hozzászólása: Köszike. Sok sikert neked is!
menj ki külföldre

Ha veszek ps4 hez kamerát akkor még kelleni fog a move kontroller?

Tervezek egy ps4 kamera vásárlását és nem tudom hogy utána kelleni fog-e még a move (fagyi) kontroller.

Legjobb válasz: Természetesen kell hozzá, de eddig 0 játék van hozzá Move támogatással, az se biztos, hogy több lesz ennél, szóval max késõbb vedd meg a Move-ot meg a kamerát, ha kelleni fog.

Természetesen kell hozzá, de eddig 0 játék van hozzá Move támogatással, az se biztos, hogy több lesz ennél, szóval max késõbb vedd meg a Move-ot meg a kamerát, ha kelleni fog.
A kamera önmagában is tud érzékelni mozgást, nem kell hozzá move kontroller.Ettõl függetlenül kompatibilis vele, tehát irányíthatod move kontrollerel, a dualshock 4 kontrollerel vagy ezek nélkül is tudod használni, mivel már csak az emberi mozgást is tudja kezelni.Az pedig nem igaz, hogy nincs játék.Eddig van az ingyenes Playroom és a Just Dance 2014. Biztos, hogy lesz majd ezen kívül is játék.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!