Találatok a következő kifejezésre: Meg kell a terhességemet, mennyi idő (10 db)

Meg kell szakítani a terhességemet, mennyi idő múlva eshetek teherbe?

Legjobb válasz: 3hónapot szoktak javasolni. Nagyon sajnálom!

3hónapot szoktak javasolni. Nagyon sajnálom!
A kérdező hozzászólása: a 12. hetin még minden rendben volt, a genetikai uh-n derült ki hogy baj van, meg az AFP is magas volt. Valószínüleg meg kell szülni a babát, hiába olyan pici, már nem vehetik el sima mûtéttel.
csak azt nem értem, h voltál már jó pár uh-n, többek között genetikain is, amit 4d-ben csinálnak, eddig nem tûnt fel senkinek?
az elsõ vagyok, ez nagyon szörnyû. Még rosszabb, mintha az elsõ trimeszterben történik, mert gondolom már érezted a mozgását. és gondolom a terhességmegszakítás sem fél órás mûtét lesz. Tényleg nagyon sajnálom, és kívánom, h a következõre ne kelljen túl sokat várnod, és hogy teljesen egészséges legyen. Nem is tudom, hogy lehet ezt a tudatot elviselni.
A kérdező hozzászólása: Súlyos fejlõdési rendelleneséget találtak, 21 hetes vagyok a baba méretei 17 a végtagjai 13 hetesnek felelnek meg.30000-bõl 1 ilyen van.
Az egyik ismerõsöm 39 éves, ikerterhessége volt. Rendellenesség miatt elvették mûszeresen a babát, utána megjött 1 mensije és a következõ már nem. Azóta egy gyönyörû szép kisfia született, aki teljesen egészséges. Az ismerõsöm magas vérnyomásra gyógyszer kapott, meg vitaminokat írt fel a doki, semmit nem volt hajladó beszedni.
Nekem elhalt terhességem volt. Nekem 1 hónap telt el azóta, de nagyon lassan telik az idõ. Az orvosom 6 hónapot mondott, a kórházban 3 hónapot modtak.
kérdezd meg az orvost mit javasol, az enyém 6honapot ajánlot, de végül 4-5be egyeztunk meg, mi történt a babával?hogy meg kell szakitani
Együtt érzek veled! Mi ki egyeztünk 2 mensibe a dokival, de mégis csak a 4 után estem teherbe. A szervezeted ugyis tudja mit akar!
Csalakozom az elõttem szólóhoz. Nekem is 3 hónapot mondtak, én is uebben a cipõben járok. Egyébként orvostól függ, van aki a 6 hónapot javasolja.
Fogadd õszinte részvétemet, nekem sajnos két ismerõsöm is így járt és meg kellett szülniük a babát. Mind a ketten egy éven belül ismét állapotosak lettek! Szerintem inkább most kelljen megszakítani a terhességedet, mint hogy egy nagyon beteg gyermeket kelljen felnevelned! Szorítok, hogy minden simán menjen! 21 hetes kismami, aki a harmadik babáját várja (Sajnos nekem is volt egy vetélésem, de az még az elsõ trimeszterben)
Igen a betöltött 16. héten kell menni, és nekem már aznap megvolt az eredmény.
Betöltött 16. héten kell menni. Múlt hét csütörtökön voltam én is. Az eredményrõl, ha nem kapod meg a 18 hetes uh-ig, akkor telefonon lehet érdeklõdni( legalább is felénk). UH nekem sem volt, de az nem is része az AFP-nek, majd a 18. héten lesz a genetikai.
Nekem 10 nap alatt jött meg az eredmény, a 18. heti genetikai uh-ra annak birtokában tudsz menni.

Missed Ab. után mennyi idő kell a Hcg kiürüléséhez? 35 nappal a missed Ab. után pozitív a terhességi teszt! Normális ez? Menstruáció még nem volt azóta :- (

Legjobb válasz: Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.

Nem feltétlenül a teszt téved. Elõfordulhat, hogy utána volt pé, s emiatt nem jött meg a mensid, nem? Vagy védekeztetek? Ha nem, akkor nincs kizárva a terhesség, de erre valóban csak az orvos tud válaszolni.
Elõfordulhat terhesség? Voltatok együtt védekezés nélkül? Szerintem túl sokáig pozitív az a teszt.
Akkor viszont lehet, hogy ismét babás vagy. De látogasd meg a dokidat, hogy megállapíthassa pontosan, mi újság van.
szia. Nagyon nem normális hogy még mindig + a teszted szerintem sürgõsen menj vissza dokihoz. Nem rossz szándékból írtam , ne érts félre.
Ezt örömmel hallom!!! Gratulálok!!! :) Boldog babavárást! Remélem, én is hamarosan csatlakozhatok. :)
A kérdező hozzászólása: tegnap viszont pozitívat teszteltem :-)
Óh, nagyon sajnálom. :(( De fel a fejjel, leszünk mi még mamik sokszorosan is! ;)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem lett baba, hanem mégegy kaparás :-(
Utolsó vagyok. Végülis baba lett? Jól vagy? Nekem 1 hete volt missed ab-om... :(
1-2 hét alatt ki kell ürülnie a hcg-nek, bár attól is függ, hogy mekkora volt a babád... De lehet, hogy megint bab van! Akkor viszont, csak pozitívan! Tudja õ, mikor szabad a pálya, és akkor jön is! :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Elõszöris köszönöm a válaszokat Voltunk együtt igen és egyszer nem védekeztünk. . .
A kérdező hozzászólása: köszönöm! Nagyon drukkolok Neked! :-)

Mennyi időnek kell eltelni ahhoz, hogy orvoshoz forduljak, ha nem jö a baba, illetve a "nagykönyvben" írtakon kívül mi lehet még terhesség jele?

24 éves vagyok.Párommal már 1,5 éve nem védekezünk semmivel sem.Baba mégse jön össze.Egyikünk családjában sem volt medd?ség.A mensesem nem valami rendszeres, és kevés is.Utoljára márc.3-án volt,azóta semmi.A teszt folyamatosan negatívot mutat.Másfél hete viszont fájnak a melleim, és a mellbimbóm mintha picit gyulladt lenne.Mensesem még mindig nem jött,a petefészkem meg fáj..olyan mintha meglenne...de nincs!Az a bizonyos vas íz a szájban lehet cigaretta íz is?Soha nem cigiztem, de olyan mintha cigi ízt éreznék a számban.Szerintetek ezek lehetnek terheség jelei?

Legjobb válasz: Ezek bizony, és ez az érzés (olyan mint ha meg akarna jönni, de mégsem) egy darabig kísérni fog, mert tágulsz. A párommal 2 évi próbálkozás után sikrült, most vagyok 16 hetes. Szerintem most próbáld meg a terhességi tesztet, ha negatív, keresd fel a nõdokit. Szorítok:)

Ezek bizony, és ez az érzés (olyan mint ha meg akarna jönni, de mégsem) egy darabig kísérni fog, mert tágulsz. A párommal 2 évi próbálkozás után sikrült, most vagyok 16 hetes. Szerintem most próbáld meg a terhességi tesztet, ha negatív, keresd fel a nõdokit. Szorítok:)
szia.ne aggodj , ne stresszelj.valakinek több évig nem jön össze..de van egy olyan érzésem hogy most kell azt mondani neked hogy gratulálok.:Dsok sikert
mi is pontosan 15 honapja probálkozunk. aztmondják hogy 1 év eredménytelen probálkozás után valamilyen segitséget kell kérni.Én ezt idáig cáfoltam.De most jöttem rá hogy az is lehet hogy segitség nélkül sokára lessz, mert az én ciklusaim sem valami postosak. Szoval én ugy döntötem dokihoz megyek.
Mindenképp menjetek el mind a ketten kivizsgálásra! mert lehet van valami baj valamelyikõtöknél!Ezt tapasztalatból mondom! mert lehet nincs semmi baj, de ha van akkor minnél elõbb elkezdik a kezelést! sok sikert nektek!
A tesz körülbelül 2-3 hét múlva az aktus után mutatja ki az eredményt.
Ahány nõ, annyiféle tünet, lehet hogy észre sem veszed, de az is lehet, hogy mindegyik tünet érinteni fog téged. Én az utóbbi típus voltam, és 1 hónap után jelentkezett a hányinger.

Abortuszom volt 2 es fel hete. A terhessegi teszt meg mindig azt mutatja ki, hogy terhes vagyok. Normalis ez? Mennyi idonek kell eltelnie, hogy ismet negativat mutasson?

Legjobb válasz: Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie,van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!

Szia!Mindenkinél más.Van akinél 2-3hétnek kell eltelnie, van akinek hónapok múlva áll vissza.Ne aggódj!
Nekem nem abortuszom volt, sajnos vetéltem. A történtek után 1, 5 héttel még nekem is pozitív volt a tesztem, olyannyira, hogy egy pillanat alatt erõsen megjelent a 2. csík (sokkal erõsebben, mint a vetélés elõtt 2 héttel). A dokim mondta, hogy kell egy kis idõ, hogy kiürüljenek a hormonok.
jesszusom te nem vagy normális, mi közöd van hozzá?? van 2 gyereke minden energiát rájuk fordít.. és 1 évesnek hogy magyarázod el? Hm? Kitudja milyen okból történt.. de még egyszer mondom MAGÁNÜGY. Ehhez neked semmi közöd sincs. és hogy pont te felül bíráljad az Õ döntését..
Te jó isten.. Egy kicsit felháborító az elõttem író! Tényleg az õ magán ügye, lehet anyagi gondokkal küzd és nem fért vna már bele egy 3ik.. ez miatt nem kell elitélni mást!!!! Lehet teljesen más oka van, neke meg itt habzik a szád! Az ilyennek miért kell beirnia? Sztem tudta nagyon jol hogy mit tesz.. nem kell kioktatni, sajnálom azokat is akiknek nem sikerül de akkor is, álljon meg a menet! Ha esetleg össze jönnek a gyerek neked, már elõre sajnálom a picit...
az elõzõ voltam és a 17:43nak szólt, és az hogy a többi 2 gyerek nem tud róla sztem teljesen normális.. Miért kell nekik tudnia róla??? Majd esetleg ha felnõtt emberek lesznek.. akkor talán megértik és lehet hogy õk is fognak iylen helyzetbe kerülni...
Normális, hormonok miatt.. Szerintem mindenkinek a magánügye az abortusz nem kell belekötni senkibe, a gyerekeknek meg nem kell tudniuk róla.
Nem akartad megtartani vagy más okból kellett elvenni?
Nahát..:( Más él hal azért, hogy legyen gyereke, te meg elveteted, azért, mert van 2! Elfért volna õ is!! Majd mit mondasz a gyerekeidnek?: Lett volna egy kistesótok, de megölettem:'( Komolyan sírni tudnék...:S Nem bántani akarlak ezzel, csak nagyon fáj... Mi próbálkozunk, de még nem jött össze a baba. Te meg csak úgy eldobod?:S Lett volna más megoldás is sztem.. Na mind1.. Te dolgod, te életed..
Mi az h nem kell tudniuk róla? Azt hiszitek h ezzel el van intézve..:O Egy emberi életete kioltott! Nem adta meg a lehetõséget h megszülethessen...! Meg se érdemli h a 2 gyereke szeresse! Ki fogom deríteni h ki ez és elmondom a gyerekeinek!!! Hagy tudják csak milyen "anyjuk" van..
ez a fanatikus válaszoló a példája annak hogy igen könnyû elveszteni a józan észt sikertelen babaprojekt közben, ezért támad másokra
Legalább egy hónapig még + lesz a teszt. 17:24 kritizálónak! Jó lenne ha a kérdésre válaszolnál, nem pedig arra amire senki sem kíváncsi!!! Mi az, h megkeresed a gyermekeit és elmondod nekik, h mi történt?? Nagyon-nagy a szád, a saját házad táján söprögess!!! Adtál már örökbe gyereket?? Gondolom nem, akkor meg ne papolj és adj ötleteket olyan dolgokról amirõl lövésed sincs!! És igazad van, az Õ élete úgyhogy vegyél már vissza!!!
Mi 3an vagyunk testvérek és mikor már énis nagy voltam tehát olyan 18 anyukám elmondta, hogy elõttem 2 abortusza volt, akkor már megvolt a két tesóm de amikor a másik kettõ becsúszott nem volt meg az az anyagi lehetõség, hogy megtudják tartani. Amikor meg én jöttem akkor már jól éltek ezért tartottak meg. Én ezt megtudom érteni, hogy nem tudta megtartani a 3. babát a kérdezõ. Lehet ha késõbb jött volna õ sem így döntött volna. Szerintem nem kell elítélni..a rosszindulatú válaszolók, meg szerintem jobb ha saját magukkal foglalkoznak. Mindenkinek megvan a maga problémája és mindennek megvan a maga oka. Mindenesetre sok boldogságot a kérdezõnek a meglévõ 2 babájához.
Jobb lett vna ha egy dankóros gyerek jön a világra aki egész életében szenvedett volna a szüleivel együtt??? Annak szegénykének már meg lett vna pecsételõdve az egész élete! Vagy ha nincs keze vagy lába vagy hasolnóak, sztem egyik se jobb!
Igen és ha örökbe adja az jobb? megszakadna a szíve hogy kihordta stb.. és kitudja milyen szülökhöz kerül? Hát már én is azt kell mondjam hogy sajnálom a gyerekedet.. ilyen nõ mellett..
Ha én ne sajnáljam akkor te meg ne bírálj felül senkit, sztem!!! Az õ magán ügye!!! És amugy tisztába vagy vele, hogy ha meg is szüli az is mennyi pénzbe kerül? Mennyi "gond"??? Maradtál vna csöndbe... Sztem...
A kérdező hozzászólása: Nem vagunk olyan anyagi helyzetben, hogy felnevelhettunk volna meg egy pici babat. Tablettaval vedekeztunk, es eleg erossen fajt a hasam. Az orvosom mondta, hogy ha tablettaval vedekeztunk, es igy faj a hasam, lehetseges, hogy a baba nem lessz egeszseges. Nem vagyok buszke arra, hogy elvetettem, es fajt hogy megtettem.
Te ne sajnáld a leendõ gyerekemet! Minden szeretetet meg fog kapni! És nem azért ítélem el a kérdezõt, mert nem akarta megtartani a babát, hanem azért, hogy megölte! Örökbe is adhatta volna! Rengetegen várnak babára..és jó családba került volna!! Erre nincs mentség! 1 gyermeket semmilyen körülmények között nem lehet megölni!
A kérdező hozzászólása: 2 babam van, mind a ketten kicsik, a legkissebb most egy eves. Vedekeztem, de terhes lettem. Nagyon nehez volt, hogy elvetessem.
Szia! Igaz én nem tudok a kérdésedre válaszolni, de elvagyok szörnyülködve hogy némelyik válaszoló mit meg nem enged magának.Ha hiszed ha nem azért nyitottam meg a kérdésed mert szinte biztos voltam benne hogy támadtak téged ez miatt.Ilyen ötösöm lenne a lottón!!!!! Nem kellett volna megmondanod hogy miért voltál abon.Ez a te magánügyed amit szerintem így is nagyon nehezen fogsz elviselni az életedben és nem kell még az hogy más is lelkifurdit csináljon még pluszban. Én kívánom hogy ettõl függetlenül mihamarabb tudd magad túl tenni és egyik füleden be a másikon meg ki. Sok boldogságot a két babuciddal!!

Pregnasens terhességi tesztcsíkom van itthon, de nincs meg a használati utasítása, a neten sem találom. Mennyi ideig kell a pisibe tartani?

SOS, már nagyon kell pisilnem :)

Legjobb válasz: Általában nem kell sokáig a pisibe tartani. Számolj el 10-ig kb. Ha van baba, annyiból is kimutatja.

Általában nem kell sokáig a pisibe tartani. Számolj el 10-ig kb. Ha van baba, annyiból is kimutatja.
Általában 10-15 másodpercig kell beletartani, annyi bõven elég, hogy felszívja a kellõ mennyiségû "folyadékot". Szorítok neked! :) Írj, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszi, negatív lett. 4 és fél hónapos a fiam, inkább kicsit megrémültem volna a pozitív eredménytõl, de azért van bennem csalódottság :) Köszönöm a válaszokat.

Mennyi idõ után kell terhességi tesztet csinálni ha nem jön meg a mensim?

Legjobb válasz: Csinalhatsz a nem vart napjan,vagy az utana kovetkezo napokban :) akkor mar mutatja a hcg-t17hkm

Csinalhatsz a nem vart napjan, vagy az utana kovetkezo napokban :) akkor mar mutatja a hcg-t17hkm
A kérdező hozzászólása: Igazából már 5 napja késik de ennyit nem szokott!akkor ha nem jön meg keddig akkor csinálok egy tesztet!
HA nem jon meg, akkor egybol mehet a teszt ;) HA 5 napja kesik akkor meg nem is kerdeses.

4 napja megszakították a terhességemet, mert nem fejlődött ki a 8. hétben még embrió. Mennyi ideig normális a vérzés, a fájdalom, illetve meddig kell pihennem?

Legjobb válasz: Szia. Nekem 1,5 éve történt ilyen, a petezsákon kívül semmit sem láttak. Megszakították, én utána 10 napig véreztem. Nagyon sajnálom, és együttérzek veled.

Szia. Nekem 1, 5 éve történt ilyen, a petezsákon kívül semmit sem láttak. Megszakították, én utána 10 napig véreztem. Nagyon sajnálom, és együttérzek veled.
Én is jártam már így, majdnem két éve. Ha jól emlékszem, akkor én közel 3 hétig vérezgettem. A dokim szerint a 2 hét normális, de még a 3 sem volt gond. Én akkor ráadásul a mûtét utáni 2. napon mentem nyaralni: a Bakonyba túrázgatni. Az orvosom "elengedett", de azért nem erõltettem túl magamat. Kis fájdalmat kb. két napig éreztem. Kívánom, hogy a következõ terhességed sikeres legyen.
Szia! Nekem holnap fogják megszakíttani, de már 2 napja barnás vérzés jön tõlem. Együtt érzek veled, én teljesen ki vagyok készülve csütörtök óta, velem akkor közölték! Nekünk is az elsõ baba lett volna, de reméljük nektek is össze jön a másik, de egészségesen. Az a lényeg a vitaminokat attól még szedd, annál erõsebb leszel belülrõl.
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Én tavaly nyáron 10 hetesen vesztettem el a babámat, a mûtét után 5 napig vérezgettem, de sokkal gyengébben mint amikor menstruáltam.Fájdalmat csak a lelkemben éreztem. Én 3 napig feküdtem, de kb 1 hónapig semmi megerõltetõ dolgot nem végeztem. Mielõbbi gyógyulást kívánok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!