Találatok a következő kifejezésre: Meg kell a (10999 db)

Elég 1db Playstation Move Motion controller vagy 2 kell? Jah és még kell a Navigation controller is vagy az nem fontos?

Legjobb válasz: Legtobb jatekhoz 1 move eleg, de van amihez 2 kell. Navi helyettesitheto az alap joyyal, de ugy elvezhetetlen szar az egesz

Legtobb jatekhoz 1 move eleg, de van amihez 2 kell.Navi helyettesitheto az alap joyyal, de ugy elvezhetetlen szar az egesz

Az apple id-hez meg kell a bankszámlaszámot adni mindenképpen?

apple,ipod,iphone,laptop,telefon,samsung,nokia


Meg kell a szívnek szakadni! Mért adják le? Mért nem keresnek saját maguk gazdit?

http://www.illatosut.hu/allat/2012-1343045565-26-a

Legjobb válasz: Gondolom nem várt kiskutya, csak besikerült az alom. Hát csak megtalálja a gazdit, mivel helyes.

Gondolom nem várt kiskutya, csak besikerült az alom. Hát csak megtalálja a gazdit, mivel helyes.
Sajnos az Illatos út nem menhely, ott nem foglalkoznak a kutyákkal, nincsenek önkéntesek, se kutyaiskola. Ha valaki vinni akarja valamelyiket, nem adnak lehetõséget az ismerkedésre, mint a menhelyeken. Chip bele, papír és pénz, viheted. Ez nem jó sem az állatnak, sem a gazdának, elõbb-utóbb vissza fogják vinni. Sajnálom ezt az aranyos kutyust, valaki vigye haza minél elõbb.
Ha sok a kutya az Illatos úton, elpusztítják õket! Ezt azoknak is tudniuk kellene, akik odaviszik és leadják szegény kutyákat. Menhelyek azért nem ilyenek.
Pedig hihetetlen édes szegény. :(
hát több esélye van, ha leadják, mintha vízbe folytanák, vagy szélnek eresztenék, esetleg kitennék egy zsákban az út szélén. Ez felelõsebb magatartás sokkal. Ha nem találnék üres menhelyet, én is oda vinném, a kiskutyákat elkapkodják és sok állatvédõ is hoz el onnan kutyusokat.
Õk altatásnak nevezik, és rendszeresen gyakorolják, de inkább idõsebb kutyák az áldozatok.
Hát nekem meg se fordulna a fejemben, hogy elpusztítják õket!
Lehet, hogy õk is találták. Ha én találnék, azonnal menhelyre vinném, nem vagyok berendezkedve kutyára.
Sajnos egyre többen választják ezt a megoldást. Azoknak az embereknek akik ezt teszik biztos "nincs idejük" gazdit keresni neki. De legalább egy kölyök kutyusról van szó és én úgy vettem észre a kölykök gyorsabban találnak gazdira mint a felnõtt kutyusok. Amúgy nagyon édes, a szívem meg szakad!:( Nekem soha nem lenne szívem leadni egy ilyen cukiságot. (még egy "ronda" kutyust sem)
A kérdező hozzászólása: tényleg nagyon tündérpofi õ is, meg a tesói is. vagyis gondolom, hogy a tesói Szerintetek miféle lehet?
Nagyon cuki. De ilyen kisméretû kutyusnak biztosan találnak majd gazdit.
szerintem border+pit, de ez csak tipp

Nyakunkon a szeptember, ovikezdés, mit tegyek alváshoz még kell a pelus?

Hiába pisiltetem meg, ébredéskor tele a pelus délután is, ha leveszem, akkor nem tud elaludni 5 percenként megy pisilni. Már több mint 1 éve szobatiszta a fiam.

Legjobb válasz: "Egy picit hamarabb kellett volna észbe kapnod!" És mégis miért kellett volna? A szobatisztaság nem a szülõ akarásának kérdése, hanem a gyerek idegrendszeri érettségének kérdése. Amúgy meg 3 éves korra elvárás a nappali szobatisztaság, az éjszakai szobatisztaság elvárása pedig 4 éve korban van. Amúgy kicsit segíthetsz kérdezõ, hogy közvetlenül lefekvés elõtt már nem adsz neki bõséges innivalót, csak pár kortyot esetleg és elalvás elõtt mindig pisil egyet.

"Egy picit hamarabb kellett volna észbe kapnod!" És mégis miért kellett volna? A szobatisztaság nem a szülõ akarásának kérdése, hanem a gyerek idegrendszeri érettségének kérdése. Amúgy meg 3 éves korra elvárás a nappali szobatisztaság, az éjszakai szobatisztaság elvárása pedig 4 éve korban van. Amúgy kicsit segíthetsz kérdezõ, hogy közvetlenül lefekvés elõtt már nem adsz neki bõséges innivalót, csak pár kortyot esetleg és elalvás elõtt mindig pisil egyet.
Egy picit hamarabb kellett volna észbe kapnod! Akkor csak nem szobatiszta, ha alváskor bepisil! Hiába pisil alvás elõtt? Mi lenne, ha alváskor elhagynátok a pelust? Persze rakj alá vízálló lepedõd, ha baleset történne!
Ez nem észbe kapás kérdése, attól még nem lesz a gyerek szobatiszta. Sokan vannak így, hogy ovi elõtt még nem szobatiszta, de sok esetben hirtelen megoldódik pár nap alatt. Szerintem ez pusztán szerencse kérdése (meg persze, hogy a gyerek mikor érik meg rá).
Kislányom most megy középsõbe és még mindig alváshoz pelusozunk. Nem érett rá. Szerencsére megtehetem, hogy délben elhozom.
Ez nem a rendessegen mulik sajnos. Mindenkinek van agya, az agyon takaro, stb., azert azt minden nap mosni az ovodaban.... plusz a gyerekek egymast ilyenkor csufolhatjak mondogatjak, hogy bepisilt, pelenkas, szerintem ez nem hasznal a kisgyereknek.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, (mert azt nem nagyon láttam, hogy érdemben válaszoltak volna) Meg kell beszélni az ovónénivel, hogy teszel a zsákba ilyen bugyis pelenkát, azt már egy ekkor gyerek kis segítséggel fel tudja venni, és elmondod, hogy nem tudsz mit csinálni. Nálunk volt ilyen még középsõben is egy kisfiúnál. Semmi gond nem volt. Egy idõ után szoltak anyukának, hogy már két hete száraz a pelus, talán el lehetne hagyni. Egyébként a fiúk tudtommal is késõbb érnek meg a szobatisztaságra, vagyis inkább az ágytisztaságra. Ha rendes az ovónõ, akkor meg lehet vele beszélni.
jaj, nalunk is ez van. egy ideig nem akarta felvenni alvashoz, de tudtam, hogy bepisil es amikor elaludt, akkor raadtam, es volt is benne pisi. nagyobb szazalekban van benne pisi. es jon az ovi. 2 evesen mar nem kakalt be es nem is pisilt be napkozben.
Az enyém 4, 5 évesen is pelusos éjszakára. Nem tudok vele mit csinálni. A védõnõm szerint 5 éves korig nem gáz.
Kár emiatt stresszelni a gyereket. 5 percenként nem azért megy pisilni, mert kell neki, hanem nagy rajta a nyomás, hogy szobatiszta legyen, és ez egy kicsit visszafelé sül el, rágörcsöl a dologra. Vegyétek kicsit lazábban. Ha egyszer-kétszer bepisil alváskor, nem kell túlreagálni. Ha éjszaka pelusos, attól még járhat oviba. Délutáni alvás meg rövidebb, ott megpisiltetik elõtte, könnyebb kibírni. Nekünk a nagyszülõk altatták elõször pelus nélkül délután. Az jó volt, mert én is eléggé féltettem az ágyat :)
A kérdező hozzászólása: Nem adok neki sok folyadékot alvás elõtt. Volt egy idõszak amikor többször száraz volt a pelus, levettem, de bepisilt, azóta nem akarja, hogy levegyem, amikor mégis engedi, akkor mint írtam visszakéri. Egyébként az oviba mehet így is, azt mondták nem gond, de nem akarom, hogy a többi gyerek csúfolja(vegyes csoportba megy, így lesznek nagyobbak is).
Igy max.delelott hagyhatod ott, es ebed utan elviszed haza.
Elsõ vagyok! Bocsánat.... ne haragudj kérdezõ, az elsõ sort nem neked szántam! :(
Ne ragodj rajta nem a te hibad az "eszbekaposnak"azt uzenem hulyesegeket ne irjon.ez a gyereken mulik hogy megerett e ra.nekunk is volt problemank minden szempontbol.ket evesen szobatiszta.volt de meg nem agytiszta.megerkezett a teso es teljesen visszaestunk.majd probalkoztunk nagy nehezen vegul magatol kb ket es fel evesen meg alvaskor mindig bepisilt.vegul nagyjabol egy honapja delutan max 2 hetben egyszer ketszer becsorog.de egyre ritkabb.ezt nem lehet eroltetni.mond neki bar nem tudom nalunk ez jelentett e valamit hogy ha bepisil nem mehet az oviba a gyerekekkel jatszani.este meg nalunk is van pelus de majd megoldodik az is.kitartast!:-)
Mondjuk a lányom egyszerre lett éjjelre és nappalra szobatiszta.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Hány éves korig normális, hogy éjszakára még kell a pelus?

Mondjuk egy 4,5 éves gyerek esetében már mondhatjuk, hogy nem az?

Legjobb válasz: Szerintem az a normális ha onnantól nincs éjjel pelus amikortól nappal sincs!!Ha már nappal tudja a gyerek korigálni, tartani a vizeletét, székletét, akkor éjjel is tudja!!

Szerintem az a normális ha onnantól nincs éjjel pelus amikortól nappal sincs!!Ha már nappal tudja a gyerek korigálni, tartani a vizeletét, székletét, akkor éjjel is tudja!!
Az óvoda feltétele a szobatisztaság. Ott is van alvásidõ, és nem adnak rá pelenkát. Szerintem ha éjjel történik baleset az normális, de nem adnék már rá pelenkát.
A sógornõm óvónõ, tõle tájékozódtam. Az modern elvek szerint az óvoda megkezdéséhez már nem feltétel a szobatisztaság (Bár nem hiszem, hogy ma Mo.-on egy oviban van annyi dadus, hogy egy csoportban akár 3-4 pelenkás is legyen!). És 6 éves korra kell éjjelre is teljesen szobatisztává válnia, az e kor feletti rendszeres éjjeli nem szobatisztaságot tekintik kórosnak. Bár a sógornõm szerint szakmai körökben is sok vita van ezen, a legutóbbi továbbképzésükön egy gyerekorvos és egy pszichológus teljesen más véleményen volt ebben a kérdésben.
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó a hasznos választ!
Szia! Kisfiam jan-ban lesz 4 éves és még mindig, minden éjjel bepisil... A pelusba, mert különben az ágyba menne. Akármit csinálunk, semmi nem használ. Állítólag a pelus is hátráltatja az éjszakai ágytisztaságot! Dokit már kérdeztem többször is, de 5 éves korig nem foglalkoznak vele és arra hívta fel a figyelmemet, hogy a bepisilés, bekakilás legtöbbször "segélykiáltás" az anya felé és hogy ez legtöbbször örökletes dolog.
Használj kártyaolvasót. Az adatkábelnek és a számítógépes felismerésnek mindig ez vége...
A kérdező hozzászólása: kártyaolvasót használok
Lol! Milyen hibaüzenetet ír ki? Nincs lezárva a kártya? (Bár attól még kéne olvasnia).
Nekem van 2 rossz mikroSD/normálSD adapterem, meg van 2 jó is. A rosszban nem olvassa, jóban igen a mikroSD-t..
Total commander-beállitások-álltalános-képernyõ-látszik a rejtett fájl.Igy kimutatja, majd huzd be a gépbe.
Sikerült, ahogyan irtam?
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Megvettétek már a tavaszi cipőt 2, 5-3 éves gyereketeknek? Ha nem, akkor nem izzad bele a lába már néha a télibe? Főleg a keleti régióban élő anyukákat kérdezném . Tudom, hogy Dunántúlon még kell a téli.

:)Ott most elég vacak még az id?,de mára ide (Debrecen) 7 fokot mond.És tegnap is jó id? volt,izzadt volt a lányom lába.

Legjobb válasz: Èn eleve nagyon jó minöségü cipöket veszek a lányomnak, így nem izzad bele. A tavaly öszi cipöje is jó neki, így ha nagyon meleg van vagy olyan helyre megyünk játszani ahol nem veszik le a cipöt akkor az öszi cipöt adom rá.

Èn eleve nagyon jó minöségü cipöket veszek a lányomnak, így nem izzad bele. A tavaly öszi cipöje is jó neki, így ha nagyon meleg van vagy olyan helyre megyünk játszani ahol nem veszik le a cipöt akkor az öszi cipöt adom rá.
A kérdező hozzászólása: Nekünk is Superfit bakancsunk van, de tegnap megizzadt. Sajnos az õszi Superfit cipõje már nem jó neki :(
igen
itt budapesten is hideg van még igy a lányom még a téli csizmáját, hordja , majd a jõvö hónapban veszek neki tavaszi cipöt.
Én is a téli cipõjét adom rá, eddig nem izzadt bele a lába (szintén Superfit). Nálunk 4-5 fok körül szokott mostanában lenni.
A kérdező hozzászólása: Eddig nálunk sem volt gond.Tegnap fodrásznál voltunk vagy 2 órát, meg boltoka jöttünk mentünk.És szinte vizes volt a kis lába mire hazjöttünk.Kicsit félek még megvenni....félek, hogy kinövi mire igazán kellene.És mint tudjuk nem egy olcsó mulatság :(
Mi Hajdúböszörményiek vagyunk, tehát 20km-rel arrébb lakunk.Nem vettünk tavaszi cipõt, mert még jó az õszi cipõje.Magas szárú, de nem bundás.Tegnap, hogy voltam a kínaiban, ott már sok átmeneti cipõ van.Mi késõbb akarunk sportcipõt venni a kisfiamnak, mert ugye neki van átmeneti is. Tényleg nagyon jó idõ van egyébként:) Ha magas szárú cipõt ráadsz, abba nem fázik meg.Most az én kisfiam beteg (arcüreggyulladása van), így még ráadom a téli cipõjét, de overáll nincs rajta.
Mi 30 km-rel arrèbb lakunk.De elkèl mèg az overál ès a tèli bakkancs. Március elejèn veszem meg a tavaszi cipöjèt.

Hogyan kell a zúzát meg pucolni? Vagy egyáltalán meg kell pucolni mert volt ahol azt írtam hogy csak meg mosni kell? !

Legjobb válasz: Nézd át õket egyenként,mert van amelyiken rajta marad olyan sárga hártya,ott az érdesebb részén,azt kell lehúzni.

Nézd át õket egyenként, mert van amelyiken rajta marad olyan sárga hártya, ott az érdesebb részén, azt kell lehúzni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Jobb minden "konyhakésznek" mondott terméket alaposan átvizsgálni, megmosni, mert okozhatnak meglepetéseket. a zúzában félig megemésztett takarmányt is találtam már, a csirkemájon epét, a fagyos halon pikkelyeket, homokot és belsõrészeket.a kacsaszív között kukoricaszemeket ! Nagyon nagyvonalún dolgoznak, szóval az csak mese habbal, hogy valami konyhakész és egybõl mehet a fazékba. És a zúzára igaz, amit elõttem is írtak, hogy jól ki kell fordítgatni és a sárga hártyát teljesen kiszedni belõle.
A kérdező hozzászólása: Sikerült átnézni, bár nem fõznék több több kilóból :DD köszönöm neked a választ :)

Hogy kell használni a göndötiröhajhabot? Vizes v száraz hajra kell tenni? Simán meg kell száritani? Vagy be kell csavarni! Nekem sehogy nem sikerült:S

Legjobb válasz: Nekem van és én vizes hajra rá teszem, majd kicsit alulról felfelé így...gyûrögetem vagy hogy mondjam....és úgy is szárítom meg..nem fontos becsavarni...de persze, ha egyénit akarsz, akkor akár be is csavarhatod számodra tetszõ méretû csavaróval. Rem segítettem --- :P

Nekem van és én vizes hajra rá teszem, majd kicsit alulról felfelé így...gyûrögetem vagy hogy mondjam....és úgy is szárítom meg..nem fontos becsavarni...de persze, ha egyénit akarsz, akkor akár be is csavarhatod számodra tetszõ méretû csavaróval. Rem segítettem --- :P
Ha egyenes a hajad, akkor nem segít... esetleg csavaróval. Elvileg rendezettebb lesz tõle a göndör haj... Valójában szerintem csak arra jó, hogy ragadjon és bezsírosodjon tõle.
A kérdező hozzászólása: hmm köszönöm a segitséget!!!:)
A kérdező hozzászólása: Ti milyen márkáju habot használtok??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!