Találatok a következő kifejezésre: Meg hat van a nemvart (2 db)

Meg hat napom van a nemvart menzeszig, ma probaltam csinalni terhessgi tesztet de nagtaiv lett! Meg remenykedhetek ha csinalok 24-vagy 25-diken tesztet es pozitiv lessz? Eddig semmi tunetem nincs terhessegre! Attol lehet baba?

Legjobb válasz: Én is ebben a cipõben vagyok, de gondolom ez nem nyugtat me. Várok a nem várt mensiig és utána pár nap múlva csinálok egy tesztet.

Én is ebben a cipõben vagyok, de gondolom ez nem nyugtat me. Várok a nem várt mensiig és utána pár nap múlva csinálok egy tesztet.
Várj még! Szerintem túl korai lenne. Várd meg hogy megjön-e a mesid és hanem akkor tesztelj, hogy megóvd magad a csalódástól.
szoritok!mi is próbálkozunk egy ideje de még nem jött össze!
nekem még 4 nap van a mesiig és ma csináltam de negativ lett!várj még egy kicsit!tudom milyen nehéz!
Én is pont ebbe vagyok még van pár napom a nem várt mensesig és én is csináltam a 7végén teszetet de még negativ azért nagyon reménykedek még én is !Szoritok neked is!:)

Ki az, akinek még kb.1 hete van hátra a nemvárt menstruációjáig?

Éreztek-e már valamit? Nekem tegnap este óta érzékenyebb a petefészkem, érzem, hogy dolgozik ott valami odabent...de biztos a mensi van készül?ben...:( A h?m már napok óta 36,9-en áll.A melleim most kezdtek el jobban fájni izomlázszer?en kétoldalt leginkább. Félek, hogy újra mensi lesz...:((

Legjobb válasz: Én érzek valamit. Melegem is van és olyan szúró érzést lent és kicsit fáj is. Igen! Azt hiszem lábgombám van!

miböl gondolod????
szia.Pár napja együtt voltunk, és fájt egy kicsit, de csak közben, utána már nem.neked is fáj/t?? Hányadik napon is vagy??Mit érzel???V.
nekem is fájt, fõleg hátulról. Rendes pózban sem volt kényelmes de más pózban meg annyira fájt, hogy alig vártam, hogy a párom végezzen. Bocsi a csúnyácska megfogalmazásért. Akkor ezek szerint neked is így volt V.? A.
Sziasztok, Szerintetek jó helyre rakja a vonalakat? Én a függõlegest hárommal jobbra, a vízszintest meg kettõvel lentebb gondolnám.Szerintetek? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/647ea3e1f4d4f3939dcfa7..
szia! szerintem meg a függõlegest 6-tal kellene arrébb tolnia 18-ára, a vízszintest meg kettõvel lejjebb, ahogy te is írtad.
Szia A!!! nekem is hasonlo érzéseim voltak.de érdekes mert nem is igazán kivánom a szexet. Kedves utolso .a vizszintest, én is 2-vel lejebb huznám be.a függölegest nem tudom, mert az nagyon függ a vizszintestöl...ennyire nem értek hozzá ...bocsi.. V.
elírtam, nem 18-ára, hanem a 18. ciklusnapra, ami jan. 11. bocsi
én a szexet már kb. 1, 5 hete nem igazán kívánom. Én így voltam, amikor a kisfiammal terhes voltam, úgyhogy bízom benne, hogy most is az vagyok. A fiammal amikor terhes voltam, csak a második trimeszterben kívántam (na de akkor sem volt napi szex) az elsõben és a harmadikban egyáltalán nem, meg elõtte sem. A melleim az elõbb néztem meg, hogy fájnak-e még, ha megfogom õket akkor igen, de így melltartóban pont kényelmes. Tegnap is akkor éreztem, hogy fájnak, amikor este levettem a melltartót és lefeküdtem aludni. (hason szoktam mindig)
kedves utolso.mikor tezstelsz??? Kérlek benneteket irjatok kezdöbetüket , mert nem tudom nyomon követni ki kicsoda, és nem akarok hülyeséget irni senkinek...köszi V.
Köszi a segítséget, én nem az utolsó, hanem a hova kellenek a vonalak kérdés voltam és pénteken tesztelek majd, ha addig fennt marad. K.
a másik görbére válaszoló meg A. voltam és én is valószínûleg csak pénteken merek tesztelni, hõmtõl fogom függõvé tenni
gondoltam, hogy reggel tesztelek, de lehet megvárom a péntek reggelt, nem akarok megint csalódni. Meg kíváncsi vagyok a hõmre is, hogy holnap hogy alakul. (most kb. egy órája megmértem kíváncsiságból és 37, 3 volt) ti nem voltatok együtt mostanság, neked nem fájt?
szia Utolso.Sztem még reménykedhetsz nyugodtan, amig nem jön meg , föleg.Nem olyan sok az esés, az enyém is ingázik, és...!!!Mára nekem igy alkult?Mikor gondolod ujra tesztelni???V. http://ciklus.hu/images/diagramok/c187e5cdd3cb1f76216e0b55c2..
V. írtam egy másik kérdéshez, azt hiszem ott is szoktál lenni. Neked nem fájt az együttlét? ma sajna esett a hõm, tegnap felment két tizedet, ma azt szépen le is csökkentette, úgyhogy megint 36, 9. remélem azért még reménykedhetem. http://ciklus.hu/images/diagramok/71b84148b3be3a19d5939f0705.. a görbém.
a 10. dpo-n vaterás one steppel nem te teszteltél? Van fent egy ilyen kérdés és a kérdezõ aláírása V. ebbõl. :)
V. voltam..
az is te vagy? a vaterás tesztes halvány pozival? A.
háát...
szóval, igen vagy nem? kérlek írd már meg. A.
igen....
most akkor már nem is irtok nekem????
amugyis semmi nem biztos, csak ha majd erösödik..V.
de miért ne írnánk. Most egy kicsit, vagyis inkább nagyon irigyellek. Itt titkolózol és közben pozit teszteltél. Én nekem is kell egy pozi teszt. Bocsi, de ilyenkor egy kicsit szomorú vagyok. Nem is írtad, hogy ma fogsz tesztelni. (azt mondtad csak pénteken)
Tényleg azt irtam hogy pénteken tesztelek.2 pozi teszttel álmodtam, ez vitt rá
Rendben A. és K...köszönöm a kezdöbetüket, igy kicsit sztem könnyebb.
V. neked fáj még a melled? Milyen tüneteid vannak? A.
A.kicsit még fájnak a melleim, és a derekam is, de az jobban.Néha szurka van a jobb oldalon, de az nem vészes. Semmi extra...V.
sziasztok! K. neked még bármi lehet, szerintem neked késõbb volt peteérésed és még csak a 10-11 dpo-nál jársz. Nekem sajna reggelre megjött. A. voltam
A., sajnálom... K. elég érdekes a görbéd.sokat van az alaphö alatt, ami pé után nem valoszinü... V.
K.!!!Most néztem a göbédet, érdekes hogy ennyire magasra huta be az alaphödet(de ezt már azt hiszem beszéltük)Több a 36.6-os mérésed, mint a 36.8-as.Sztem elszurta az egészet... ahova én gondolom a pé-d , azszerint ma csak a 9 dpo napon vagy.De nem nagyon értek hozzá..V.
Igen errõl már beszélgettünk, biztos, hogy nem 36, 8 az alaphõm, szerintem azzal nem tud a rendszer mit kezdeni, hogy több leesés emelkedés van benne. De mivel ez az elsõ görbém én se nagyon értek hozzá. K.
K. ne add fel, ha tényleg mégcsak a 9dpo napon vagy , ahogy én sejtem akkor még semmi nincs veszve-..V.
Köszi a bíztatatást most nem is vagyok annyira elkeseredve, egyszer már késett a menstuációm éppen mi után elkezdtünk próbálkozni, na akkor nagyon elkámpicsorodtam, de most már kezdek rájönni nem megy olyan könnyen és inkább bizakodó vagyok.:)
Judit nagyon eltûnt, vagy lemaradtam valamirõl?
sziasztok.ma csináltam még egy tesztet, és végre megcsináltattam apával a képfeltöltést. K. tettszik az optimista, pozitiv hozzáállásod.Azt mondják az már fél siker ha valaki optimista. Judit tényleg eltünt... http://kepfeltoltes.hu/view/110122/IMG0126A_www.kepfeltoltes..
lemaradt az aláirás.V. voltam...V.
Sziasztok! A vagyok. Juditnak csütörtökön megjött (vagy pénteken) azért nincs már. Mi még maradunk egy kört (legalábbis remélem csak egyet) :)
Sziasztok, negatív lett, a tüneteim is elmúltak, kivéve az émelygést, úgyhogy lehet, hogy nem terhes leszek csak influenzás. A görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/647ea3e1f4d4f3939dcfa7.. K.
szia A!!Addig nem szabad feladni a reményt amig nem jön meg.Én még mindig drukkolok Neked..V.
nem teszteltem mert megint esett a hõm 2 tizedet. Mostmár sajnos el kell könyvelnem, hogy nekem meg fog jönni. :( A.
nekem is a melleim fájnak hol jobban, hol kevésbé, de inkább úgy mint eddig, mint akit megvertek, inkább csak oldalt fáj, a derekam már 3 napja majd leszakad. Tegnap reggel mozdulni sem bírtam két percig úgy megfájdult. A hasam meg olyan furán fáj, fõleg ha eszem, mintha megettem volna egy lovat, nyomasztó érzés. A mindjárt megjön érzés meg reggel szokott elõfordulni, illetve mikor lefekszem pihenni. Tényleg amúgy neked (mivel te már teszteltél pozit :) ) besötétedett a bimbód meg az udvara?
Mi a véleményetek arról, hogy ma kicsit barnáztam 1csepp. Még 2-3 nap van a nemvártig. Lehet beágyazódástól vagy már tutira meg fog jönni? G.
van görbéd G.? Akkor többet tudnánk itt többen mondani. A.
beágyazodástol is lehet , de akkor késöi pé-d volt, illetve nem 2-3 nap mulva fog megjönni...V.
Görbém sajnos nincs, a hõm 36, 8(hozzám képest egész magas) pé-m 8-án(11 napja) volt és 34-35 naposak a ciklusaim, utolsó menszim dec 17. Szerintem inkább menszi lesz belõle ugye? G.
V. kérlek nézd már meg az én kérdésem is, neked szól. 8. oldal utolsó hozzászólás. A.
Bocsi A.!!Nem vettem észre a kérdésedet, ...sorry Kicsit sötétebb a bimborésznél, és sztem kicst nagyobb is, legalábbis melltartohoz viszonyiva.. Folyásod van??? Nekem a hasam fájt elötte, a derekem kicsit fájt, és a cicim is kicsit.A hasam már nem fáj, csak nagy ritkán szur bele, pl. ha orrot fujok, tüsszentek...de a derakam nagyon fáj most is...Bár az lehet a melo miatt is fáj...V.
sztem ha elmullik a folyásod , akkor tesztelhetnél esetleg...
az lesz lányok, aztán remélem jó hírrel szolgálhatok majd
rendben, várjuk a hireket...
Én is kiszálltam:( K.
Én érzek valamit. Melegem is van és olyan szúró érzést lent és kicsit fáj is. Igen! Azt hiszem lábgombám van!
sziasztok!!Itt van az enyém is.Nézzétek meg, aztán kivele ki mit lát...Pé késöbb volt mint ahogy behuzta. http://ciklus.hu/images/diagramok/c187e5cdd3cb1f76216e0b55c2.. V.
Utolso voltam, az lemaradt hogy 21.-22.-én nem várom..V.
Kedves A, szerintem a tiéd is nagyon biztató, ahogy az utolsó elõttié is. A lényeg az, hogy ez maradjon meg egészen a nem várt napig, sõt az még jobb ha utána is az értékek 37 körül vannak. Még akkor is jó, ha állandóan ingázik fel-le.... Nem vagyok nagy szakértõje a dolognak, de szerintem lesznek itt egy páran újbabások.....:)
kedves Judit! remélem belénk látsz és tényleg pozit tesztelünk jövõhéten! A.
Eddig valamilyen tüneteket van? :) Én nem merek, mert lehet nega lesz megint! Pedig azóta sem jött meg és jele sincs a dolognak!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Örülök, hogy ilyen sokan vagytok, remélem hogy babásak leszünk, bár én kételkedem már abban, hogy nekem sikerül...:( Igaz, hogy kb. 1 hét múlva kéne hogy megjöjjön a mensim, de nekem már most hajnalban volt egy erõs megjön érzésem. De nem jött meg, mert még korai lenne. Viszont délután meg egy kis barna folt is megjelent a bugyimon. Csodálkoztam is, mert ilyen korán nem szokott megkezdõdni a pecsételgetés, meg nem is szoktam mindig és váratlanul ért ez a pötty. Örülnék, ha ez csak egy beágyazódási dolog lenne, de nem hiszek benne. :(( Szerintem csak jelzi, hogy meg fog jönni. Csak azt nem értem, hogy miért ilyen korán??? Most így állok amúgy, a hõm meg emelkedett: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
Egyszer csak kell, max 1 hétig halogasd szerintem. Nekem nem megy 36, 8 fölé, de azt tartja egyenlõre. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/647ea3e1f4d4f3939dcfa7..
Juditnak értettem az 1 hetet. Kérdezõ nagyon drukkolok neked, látom igen szorgalmasak voltatok:)
A kérdező hozzászólása: Kedves 16:55-ös, köszi a drukkolást, bár én kételkedem a barna pöttyöm miatt. :(( Judit! Te pedig szerintem tutira terhes vagy! Ebben biztos vagyok! A rossz az egészben az, hogy én a hõmben már nem bízom, mert a múlt havi ciklusomnál is úgy volt hogy a vérzésem elmúlása után is fent volt még magasan és csak rá néhány napra esett le...tehát most hiába van magasan én biztos vagyok benne hogy megindul a vérzésem pár napon belül és a hõm még akkoris az egekben lesz...durva. Legalább esne le rögtön, hogy tudjam, hogy tényleg nincs baba. :((
Köszi lányok! Jól esik! Kedves Kérdezõ, ne aggódj amiatt, hogy a menstruációd után esik le. Megnyugtatásképpen írom, hogy nem minden görbe egyforma, sõt, minden hónapban más és más, a hõvel a várható ovulációt, menstruációt és esetlegesen a terhességet lehet kideríteni. Szóval ne csüggedj.... Kedves A.: Amíg nem jön meg, addig van remény. :) Az én görbém ime: de nagyon gyanakodom. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/45c492dff947ac077a838d..
kedves utolsó válaszoló! megnéznéd az én görbémet is? A. voltam
Hát kedves kérdezõ sztem neked nagyon esélyes a baba... a kisfiammal nekem is izomláz szerû fájdalmam volt a mellemben és fel volt puffadva a hasam. de ez mindenkinél más... én nagyon drukkolok de sztem sikerült és higgy benne...:-)))
Kedves Utolsó, a tiéd is szépen alakulgat...
Szia! Én jövõhét vasárnapra nem várom. Két napja (most is ebben a pillanatban) mintha tûvel szurkálnák a jobb petefészkem, elég kellemetlen érzés. Éjszaka is erre keltem fel. A mellem már 4-5 napja úgy fáj (inkább oldalt) mintha megütöttem volna, tehát nem érzékeny, hanem fáj. (remélem érthetõen fogalmaztam) Remélem lesz belõle baba. Nekem is napok óta 36, 9 a hõm. Más tünetem nem nagyon van. A.
A kérdező hozzászólása: Nekem is olyan a mellfájdalmam, mintha megütöttem volna. Amit még érzek az az alhasi húzódás, fõleg amikor ülök egy helyben, nagyon feltûnõen húzó érzésem van az alhasamban...nem tudom ez miért lehet ilyen korán, ha 1 hét múlva kell mensiznem...hát reménykedem hátha mégse fog megjönni...
vezetsz görbét?
Sziasztok! Nekem jövõhét péntek körül lenne a "nemvárt". Már a peteérést követõ 3. nap óta érzem a mellfájdalmat, amit az elõzõ hónapban is éreztem:( A hasam néha húzódik és szurkál is, de szerintem ez még bármitõl lehet, valószínûleg csak nagyon figyelek és lehet, hogy minden hónapban így szokott lenni csak máskor nem foglalkozom vele. Én várok még egy hetet és ha isten is úgy akarja akkor tesztelek! Egyébként napos 32-34 naposak a ciklusaim 3 hónapja. Ja és fehér testápoló szerû folyásom is van! Ez viszont tuti hogy nem szokott lenni. Bizakodom. Ti hogy vagytok?
A kérdező hozzászólása: igen, persze. volt ovulációm is.
felteszed? én is felteszem az enyémet. Nekem ma estétõl van kicsi krémes folyásom, eddig száraz voltam. A.
A kérdező hozzászólása: Ok, itt pedig az én görbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
Nekem már meg kellett volna jönnie, de még semmi! Ha én is beszállhatok a görbézésbe, akkor itt az enyém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/45c492dff947ac077a838d..
szerintem te tesztelj nyugodtan. Én is jövõ hét végére nem várom, az enyém elég fura http://www.ciklus.hu/images/diagramok/647ea3e1f4d4f3939dcfa7..
kedves 16:52-es. Neked lehet az a baj a görbéddel, hogy az elsõ bejelölésed a 35, 5 nem stimmel. Szerintem ha azt kivennéd, akkor jó lenne a ciklusod és jobban látható lenne a megemelkedés, mert akkor 36, 6 alá húzná a vonalat és akkor már 4 napja az átlag felett lenne, ami jó. Szerintem érvénytelenítsd az elsõ (töröld) hõdet és utána jó lesz. (legalábbis nézd meg magad, mi változik)
Sziasztok.Huu én most ébredtem fel, nagyon sokat alszom mostanság. Nem nagyon tudtam kivenni a válaszokbol hogy az enyémre irtatok -e??!!V:
Köszi, kijavítottam, de így is kicsit fura, nem értem miért van benne 3 emelkedés, na mindegy majd jövõ hét végén megírom mi lett a vége, írjátok meg ti is.
Én nem találtam olyan híres 9-10. naposat, amiket vettem mind a nem várt 1. napjától írja, viszont az egyik 20 akármi/X a másik 25 felett mutatja ki és azt írja a beágyazódás utáni 7-10 nappal éri el ezt az értéket. Ezt viszont képtelenség kiszámolni, én a 28. napon próbálkozom ha addig fennt marad, és majd kiderül.
Én ismételten itt vagyok.... Utolsó elõtti, szerintem korai tesztelés volt. Most ment fel a hõd.... szerintem várj vele még egy pár napot és utána próbáld meg.... Nekem sincsen máshogy: kényelmetlen minden nacim, kigomboltam és úgy mentem dolgozni.... szédülgetek, és néha elég jól felkeveredik a gyomrom.... Az én görbém itt van: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/45c492dff947ac077a838d..
a görbét is még mindig nagyon jól néz ki, szerintem jövõ héten tesztelj újra, vagy ha még sokáig nem jön meg kérdezd meg a dokit is, ha máskor nem csinált még ilyet.
Sziasztok!!! Kedves utolso elötti, vagy az elötti, már nem is tudom(bocsi). Nem lehet hogy neked most fejezödött be esetleg a beágyazodás, vagy még folyamatban van???Mit érzel???Tesz is csak beágyazodás után mutat pozit, ha baba van.Beágyazodás után kezd a szervezet hcg-ét termelni.Én ezt olvastam, épp tegnap. Judit , a te görbéd nagyon jol néz ki.Mikorra nem várod??? Az enyém igy alakult.V. http://ciklus.hu/images/diagramok/c187e5cdd3cb1f76216e0b55c2..
Kedves V. Sajnos már 3 tesztem is nega lett. Szerintem meg fog jönni! 13-ára nem vártam, de ez még így is jobb lenne, ha megjönne és nem maradna el...
Judit , ha jol számoltam akkor ma még csak 11dpo napon vagy, nincs még semmi veszve!!Miböl gondolod hogy 13.-án kellett volnamegjönnie???
Kedves A.!!! Mindig 28 naposak a ciklusaid, vagy csak álltalában??Mert nem mindegy...Van görbéd esetleg??Szivesen megnézném..V. Elözö is V. voltam..
Átlagosan 34 napos a ciklusom.... Legutóbb 10-14-ig tartott a mensim, most kb. 13-án kellett volna megjönnie! De ezek szerint tévedek... Ennyire nem ismerném a saját ciklusomat????? El vagyok keseredve...
V. általában 28 naposak. Múlt hónapban késett 2 napot. dec. 24 helyett 26-án jött meg, de késõbb is volt 2 nappal a peteérésem is. Van görbém, már egy párszor találkoztunk is kérdéseknél. http://ciklus.hu/images/diagramok/71b84148b3be3a19d5939f0705.. A. vagyok
szia A.!!bocsi , igy görbe alapján már tudom ki vagy, csak sok emberrel beszélek, és már fonalat vesztek.Számitásom szerint ma vagy a 10 dpo napo, szoval még lehet hogy korai volt a teszt.Pár nap mulva csinálj másikat..V.
sziasztok lányok! ma teszteltem a híres neves peteérés után 9-10 nappal kimutatja tesztemmel egy jó nagy negát, pedig a hõm is emelkedett két tizedet. Ezt már én sem értem. Úgyhogy várok, aztán majd meglátjuk. A görbém. http://ciklus.hu/images/diagramok/71b84148b3be3a19d5939f0705..
A kérdező hozzászólása: Lányok! Ilyen még nem volt! Wc papír a törlésnél ilyen kávé sötétbarna lett és néha egy pár maszatot véltem felfedezni! MI EZ??? Nem folyik semmi, csak ilyen színû, szinte száraz az egész! Itt valami nem stimmel, mi történik??
Megy a drukk csajok, remélem mindenki örülni fog egy pár nap múlva!Aztán majd én is szeretnék beállni utánnatok a sorba!!!
látom így sem lett sokkal jobb, de hátha holnap lentebb rakja a ciklus.hu a vízszíntes vonalat. Lehet te most úgy jártál, hogy próbálkozott a szervezeted és csak a 18. napodon volt peteérésed, ami azt jelenti, hogy az alapján csak a 6 dpo-d van ma. Majd a késésbõl kiderül.
szerintem is csak a 18. vagy 19. napon volt pé-d.elött max. csak probálkozott a szervezet.az enyém is ilyen.V.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Újabb tüneteim: Tegnap este rámtört egy nagyon erõs görcs, hogy megmozdulni sem bírtam, kb. 2 szúrás lehetett az alhasam alatt. Nem a hüvelyemnél, hanem annál fentebb és jobb oldalon! Fogalmam sincs miért volt ez, mert ilyet még nem tapasztaltam máskor. A mensi még nem jött, néha-néha elõfordul nagyon halvány barna a wc papíron törlésnél, de ez se mindig...Tuti meg fog jönni, csak nem értem ezt a rettentõ erõs szúrást, hogy mi volt? Utána pedig elkezdett enyhén a derekam is fájdogálni, ilyen hullámzóan méghozzá fõleg jobb oldalt éreztem, de aztán elmúlt. Ma reggeltõl meg eléggé száraznak érzem magamat, a méhszájamat alig érem el, olyan magasan van és kemény...már kiváncsiságból ezt is megnéztem most. A hõm továbbra is magas... Ti hogy vagytok? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
Sose tapogattam még a méhszájamat tudományos alapon, nem tudom mit jelent amit írtál, mit kell rajta nézni.
kedves kérdezö.Nekem is hasonlo érzés volt tegnap este, éjjel.lesem mikor jön meg, bár még van 5 nap, de tisztára olyan érzés, és fájdalom volt.A görbéd viszont szép, amig nem jön meg , remény is van. Az én görbém mára igy alakult. http://ciklus.hu/images/diagramok/c187e5cdd3cb1f76216e0b55c2..
Sziasztok Lányok! Az én görbém ismét feljebb emelkedett: 37, 20°C-ra. Most ilyen. De a teszt még mindig nega. Azt mondták, túl korai még valószínû ezért is nega. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/45c492dff947ac077a838d..
Nem értem hogy ennyi idõ után hogy, hogy nega, ilyen hõmérséklettel (ha csak nem kaptad el az influenzát) amúgy jól vagy?
Nem egyáltalán nem érzem magam betegnek, sõt tök fitt vagyok. Ma görcsölgetett a hasam és ennyi, nem érzek ezen kívül semmit, de igen, sajnos a nega a tesztem...várokm még vele...péntekig...
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Judit! Drukkolok neked, majd csak pozitív lesz az a teszt! Nekem sajnos ma egy kicsit csökkent a hõm. Tegnap még 37 volt, de ma már 36, 8 lett. De ugye még így is van remény? Azon kívül tegnap este is jelentkezett ez az éles szúrás odalent. Néha enyhe barna maszatolást észlelek. Ez is új dolog, mert nekem nem így szokott kezdõdni a mensim. Ugye még van remény a babára?? Félek, hogy nincs, vagy ha van, akkor elveszíthetem a néha elõforduló barna miatt...mit gondoltok?
Nekem is pont ugyanezek a tüneteim, csak nem szúrás inkább olyan tompa érzem a hasam érzés. Itt a görbém, még mindig fura de reménykedem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/647ea3e1f4d4f3939dcfa7..
V. neked meg ma pozi teszted lett?, nem is írtad, pedig a görbéd sem emelkedett ahogy eddig. Láttam ma 36, 8 lett. Gratulálok neked, nagyon remélem, hogy én is pozit tesztelek hétvégén.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!