Találatok a következő kifejezésre: Meg hat van a (511 db)

Jó pénzért igen :S
A kérdező hozzászólása: És az körülbelül mennyi?
nekem az oktató azt modnta, hogy ötezerért pótolják :S de ebben nem vagyok biztos. Kérdezd meg az oktatódat, vagy valakit a közlekedés felügyeleten
A kérdező hozzászólása: Kösszi!
Csongrád megyében 1500ft ért potolják.

Miért adnád oda a még hátra lévőből a féléleted hogy a kővetkező három éveben úgy legyen és élvezhessed? (Persze így minimum az, hogy lenne következő hat éved. Mert a kérdésnek csak így van értelme. )

Legjobb válasz: vagy korán van még,vagy ...nem tom,én vagyok a hülye,de ezt a kérdést nem értem!Megkérdeznéd mégegyszer valahogy érthetõbben?

vagy korán van még, vagy ...nem tom, én vagyok a hülye, de ezt a kérdést nem értem!Megkérdeznéd mégegyszer valahogy érthetõbben?
Jajistenem, ha ezt korábban kérdezed, biztosan azt válaszolom, hogy semmiért, de most gondolkozás nélkül odaadnám valakiért. : (
Én meg már eleget láttam, amióta itt vagyok.
Hát én meg élvezkedni jöttem. :D
Erre a bolygóra én nem élvezkedni jöttem, hanem a hibákból tanulni, ebbõl adódóan semmiért.
Hát nem tudom. Számomra igen sokat jelentEK. De lehet velem üzletelni.
szerelemért.
A kérdező hozzászólása: "Magyarul a hátralévõ életed felét miért adnád cserébe? +A következõ 3 évre érvényes a dolog, tehát amit akarsz cserébe, azt 3 évre kapod meg." Igen. Persze ez nem jelenti azt hogy három év múlva meghalsz. Csak akkor ha tényleg csak hat éved volt hátra. Így az is benne van hogy lehet hogy újra elveszíted . . .
De ha már így továbbfûzte mindenki: jelenleg nincs olyan dolog, amiért az egész hátralévõ életem feláldoznám. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy hál' istennek nincs olyan dolog, amiért szükség lenne rá.
08:23 Akkor örülök. :D A válaszomat már írtam, én voltam az elsõ. ^^
Nem fogom leírni, hogy miért, de vannak olyan dolgok, amelyekért képes lennék az egészet odaadni. Nem akarok mártírkodni, nem állítom, hogy most ne lennék boldog ember, de mindig lesznek olyan tényezõk, amelyekért bármit eldobnék :)
Én az egész életemet oda adnám.
Nah, nekem nem megy ez a kereskedés :P
Az elõzõ 6 évemért!!!:) Már kezdem sejteni mi lehet a kérdés lényege, bár még mindig nem elég konkrét, de világosabb így. Ha az elõzõ 6évemet vagy legalább annak az elsõ 3évét visszakaphatnámmm...hát azért odaadnék a következõ 6ból hármat! de a kérdezõ biztosan valami pasi-csaj ügyletre gondol.Ha jól sejtem és így van, akkor nagyon mérlegej kedves kérdezõ!Én a helyedben írnék 2-2 oszlopot a régi és az új jó és rossz tulajdonságaival, érveivel mellettük és ellenük...de csak az igazat!
Utolsónak:köszi!!! Mert én is már vagy ötször elolvasta, de még mindig nem értettem! Egyébként:nem tudom! Miért Te?
Magyarul a hátralévõ életed felét miért adnád cserébe? +A következõ 3 évre érvényes a dolog, tehát amit akarsz cserébe, azt 3 évre kapod meg.
A világmindenség összes tudásáért.
http://www.wolframalpha.com/ Azt hiszem 16-án kezdõdik a nyári szünet szombaton, akkor: beírod, hogy: "2012. 06. 16." http://www.wolframalpha.com/input/?i=2012.+06.+16. Nekem a harmadik ablakban kijött az idõ a nyári szünetig több féle formátumban. Ha órát, percet, mp-et is akarsz számolni, akkor azt kell beírni, hogy (ha például 16-án reggel 9-kor kezdõdik): "2012. 06. 16. 09:00", és ki is írta másodperc felbontásig az idõt. Esetleg ha olyat is akarsz látni, hogy hány másodperc van összesen, akkor írd be, hogy: "2012. 06. 16. 09:00 - 2012. 01. 29. 20:01" Tehát "nyári szünet dátum, idõ - jelenlegi dátum és idõ" (visszaszámolni asszem nem tud a program, de sok mindenre jó) A WolframAlpha-ba rengeteg kategóriában írhatsz be kérdéseket matek, fizika, kémia, csillagászat, földrajz, vásárlás, színek, ételek, sport, kultúra, média, történelem, dátum idõ, pénzügyek, orvostudomány, és még sok témában.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Szerintetek mennyi van még hátra ebből a világból?

Legjobb válasz: Krisztus eljövetele, akármikor bekövetkezhet, lehet hogy 10-20 év, vagy 1-2 hónap, de az is lehet, hogy csak 1-2 perc. Vissza jön, elõsszõr csak a levegõbe, hogy maával vigye azokat, akik már addigra megtértek, és elfogadták Õt megváltójuknak(elragadtatás). Ezután kezdi Isten megitélni a földet, és azokat akik itt maradtak 7 éven keresztûl. Krisztus visszajövetelének az idejét nem tudjuk, de nincs semmijen biibliai prófécia, aminek még ez elõtt be kellene következni. Viszont sok olyan esemény tõrtént az elmúlt években, évtizedekben, amik olyan biblia próféciák beteljesülését készíthetik elõ, amik röviddel az elragadtatás után fognak bekövetkezni(pl. szanhedrin újra megalakulása, a tervek készen állnak az új jeruzsálemi zsidó templom felépítésére, ami kb. fél év alatt megvolna, valamint készen van az összes felszerelés, amit ott használni fognak,stb.)

Krisztus eljövetele, akármikor bekövetkezhet, lehet hogy 10-20 év, vagy 1-2 hónap, de az is lehet, hogy csak 1-2 perc. Vissza jön, elõsszõr csak a levegõbe, hogy maával vigye azokat, akik már addigra megtértek, és elfogadták Õt megváltójuknak(elragadtatás). Ezután kezdi Isten megitélni a földet, és azokat akik itt maradtak 7 éven keresztûl. Krisztus visszajövetelének az idejét nem tudjuk, de nincs semmijen biibliai prófécia, aminek még ez elõtt be kellene következni. Viszont sok olyan esemény tõrtént az elmúlt években, évtizedekben, amik olyan biblia próféciák beteljesülését készíthetik elõ, amik röviddel az elragadtatás után fognak bekövetkezni(pl. szanhedrin újra megalakulása, a tervek készen állnak az új jeruzsálemi zsidó templom felépítésére, ami kb. fél év alatt megvolna, valamint készen van az összes felszerelés, amit ott használni fognak, stb.)
Jegyezd meg: az idõ illúzió.
kb fél úton járhatunk... megérzésre is ezt mondom és tudományos alapon is ... a legvalószínûbb ok a pusztulásunkra a nap pusztulása, ami felé épp félúton járunk...esetleg meteorbecsapódás, gyilkos vírusjárvány, vagy atomháború az, amit el tudok képzelni, de szerintem ha eddig megúsztuk, megoldottuk az ilyesmit, ezután is meg fogjuk...
2012 december 21.-én, elvileg, de sokan túlélik, akiket kiválasztanak! :) nem kell parázni, visszatérhetünk utána késõbb, ha mindez igaz..
Fél órája eltûnt az összes delfin. Pontosabban felszívta õket az ég.
Azt nem lehet pontosan meghatározni, viszont a Bibliában olvashatunk jelekrõl amelyek mutatják mennyi van még hátra: Máté: 24:1-14. 2Timóteusz: 3:1-5.
Nem mindegy az neked. Pár év múlva úgyis meghalsz, a többi meg nem rád tartozik. Amúgy meg az idõ relatív fogalom. Ezt már Einstein is megmondta.
Azt nem tudom mennyi lehet még hátra, de a kicsinyke szektád már megjósolta párszor a világvégét. Talán új dátumotok van kedves Jehova tanúi?
a maják szerint 2012.12.21-én végetér a világ :)
A világ minden minden részén vannak misszionáriusok, akiknek fõ célja az evangélium hírdetése. A Babiloni birodalom pusztulása meár elég régen megtörtént, de Babilon város még ma is áll. Az armageddoni csata a 7 éves nagy-nyomorúság lezárása lesz.
A kérdező hozzászólása: az egész lakott földön prédikálják a jó hírt? máté 24:14 nagy babilon pusztulása már megtörtént? jelenések 18:2 armaggeddon már megtörtént? jelenések 16:16
valahol halottam hogy h 1996-ban volt olyan a csillagállás mint amikor Isten megszületett és hogy elvileg akkor született meg az Anti Krisztus aki elfogja puszítani a világot és akkor elvileg most 13 éves az Anti Krisztus tehát...amúgy meg igen párszor már vége lett biztos rosszkor rossz helyen voltunk
Hót sokszor vége lett már, csak mi mindig lemaradtunk. Ilyen ez.
2012 - 3 év
túl sok.
A kérdező hozzászólása: elnézést, sátán világrendszerére gondoltam.
Ha a Földet érted alatta, akkor az elõzõ válaszoló teljesen jól leírta, ha az egész világegyetemet, akkor több 10 milliárd év múlva fog a világegyetem teljesen kihûlni, és szabadon száguldó fotonok halmazává alakulni, ha jól emlékszem.
nem a maják szerint, hanem akik nem ismerik a maja naptár váltásait azok szerint!amúgy meg 2012-ben majd megtudjuk mi lesz, ha élünk odái!Addig nem szabad elhinni mindent, és tagadni sem, mert az majd akkor fog kiderülni, ha elértünk oda!

Amikor valakinek az alsó állkapcsa nagyon hátul van, a felső elülső fogai meg előre állnak (kapa fogak) mi a teendő?

Összezárt "normális" állapotban a felső és alsó elülső fogak közt kb. 10mm a különbség!

Legjobb válasz: Ugyanez volt velem is, éjszakai fogszabályzót kaptam és elég szépen helyrehozta a fogsorom. Nézesd meg fogorvossal, õ majd továbbküld fogszabályzót csináltatni.

Ugyanez volt velem is, éjszakai fogszabályzót kaptam és elég szépen helyrehozta a fogsorom. Nézesd meg fogorvossal, õ majd továbbküld fogszabályzót csináltatni.

1 hónapja késik a menszeszem. Csináltam 2 tesztet negatív lett min2. Ami aggaszt hogy vannak tüneteim is:álmos vagyok egész nap, a fejem is fáj, meg hát ugye a kimaradt menszeszem is. Szerintetek lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.

Ha a teszt negatív is, akkor is szerintem ideje lehet felkeresni egy nõgyógyászt. Ezen még nem gondolkoztál? Bármi más probléma is lehet, nem csak terhesség miatt késhet egy menses.
A kérdező hozzászólása: Az én menszeszem mindig is rendszertelen volt.A nõgyógyászt már felhívtam de azt mondta a recepciós nõ hogy most nem tudnak fogadni mert sok a beteg, a másik helyen meg folyton az üzenetrögzítõ szólal csak meg.
A "mindig is rendszertelen" menses nem normális, egészséges dolog! Hormonprobléma állhat a késés mögött! Nekem a PCOS-m így derült ki. Nem hiszem, hogy ne találnál olyan orvost, ahol nem küldenek haza, ha problémád van! Keress másikat!
Hát, én SZTK-ba szoktam menni, általában fogadnak, csak zárás elõtt fél órával nem adnak nekem sorszámot. Elsõ vizsgálatnak tökéletes, legalább képben vagyok, hogy mi a helyzet. Telefonon az SZTK-ban is el szoktak hajtani engem, de amikor lementem, akkor láttam, hogy hazudtak.
A kérdező hozzászólása: 15:58nak képzeld a mi környékünkön nincs ilyen ha az egyik nem fogad akkor keresel másik dokit, mert sajnos nálunk pénztárca alapján vannak a nõgyógyászati vizsgálatok ami tegyem hozzá nemmagán rendelõben zajlik.Ráadásul azt vizsgálja meg akit a kedve tartja.
A kérdező hozzászólása: Am délután megpróbáltam megint idõpontot kérni és elkezdi a csaj hogy junius 25-re tudnak csak adni elõbb semmi kepp sem.
Kedves kérdezõ! Érdeklõdnék, hogy mi van veled???
A kérdező hozzászólása: kössz megvagyok...a menzeszem azóta megjött, voltam dokinál, de az meg vizsgálat nélkül elküldött vérvételre. Egy hónapot vártunk az eredményre de semmit sem mondott a doki csak annyit hogy terhes nem vagyok az 100%

Ha 1 cm nyitott méhszájat mondott a doki, mire lehet következtetni ebből a szüléssel kapcsolatban (mármint időben sok lehet még hátra)? Vannal jóslók is meg mensi szerű görcsök is elvétve.37 km

Legjobb válasz: szia, nekem is igy volt(a méhszáj,meg a görcsök is) a 37. héttõl és végül pont a kiirt napon szültem :) de ez mindenkinél más. Kitartás :)

szia, nekem is igy volt(a méhszáj, meg a görcsök is) a 37. héttõl és végül pont a kiirt napon szültem :) de ez mindenkinél más. Kitartás :)

Bölcsességfog műtét, úgy, hogy még nem nőtt ki! az egyik oldalon már kivették mind a kettőt, a másik még hátra van, de most jobban rettegek mint az első előtt?

szóval én még olyan fájdalmat soha nem tapasztaltam mint a m?tét utáni egy hétben...ráadásul antibiotikum mellett súlyos gyulladásom is lett...az lenne a kérdésem,hogy lidokainos spray megsz?ntetné a fájdalmakat?(tudom,hogy orvos írja fel) és ez nem lenne veszélyes?valamint ez létezik ken?csbe is, azt nem tudnám oda a sebhez kenni vagy vmi? sajnos semmilyen gyógyszer nem segített és ezt mégegyszer nem bírom ki, pedig muszáj mert begyulladnak :S

Legjobb válasz: Kérd a dokit hogy írjon fel más fájdalomcsillapítót.Nálam a Algopirin volt jó bár az orvos nem tanácsolta de tudtam hogy az bevált régen.Akár már most elkezdhetsz vény nélkül kapható immunerõsítõ és vitamin készítményeket szedni hogy felkészítsd a szervezeted.És húzás után ne egyél igyál csak fõzeléket meg hasonló nem darabos,szemcsés dolgokat kíméld a fogad minél jobban.Lídokain spray nem igazán jó megoldás könnyen félremegy és akkor levegõt se kapsz.Elsõ három nap a kritikus én akkor fogat se mostam és nem használtam azt az oldalt illetve nagyon vigyáztam mit eszek iszok.

Kérd a dokit hogy írjon fel más fájdalomcsillapítót.Nálam a Algopirin volt jó bár az orvos nem tanácsolta de tudtam hogy az bevált régen.Akár már most elkezdhetsz vény nélkül kapható immunerõsítõ és vitamin készítményeket szedni hogy felkészítsd a szervezeted.És húzás után ne egyél igyál csak fõzeléket meg hasonló nem darabos, szemcsés dolgokat kíméld a fogad minél jobban.Lídokain spray nem igazán jó megoldás könnyen félremegy és akkor levegõt se kapsz.Elsõ három nap a kritikus én akkor fogat se mostam és nem használtam azt az oldalt illetve nagyon vigyáztam mit eszek iszok.
A kérdező hozzászólása: fejfájásra nekem is az algopiryn volt jó, de most is próbáltam óránként szedtem az algopirynt, algoflexet és a cataflamt de egyik sem használt :S elsõ nap fõzeléket ettem, jól ki is csesztem magammal, mert a darabkái beakadtak a varratba szóval fõzeléket soha többet
Bocs nem írtam oda hogy botmixerrel turmixoltam le a fõzeléket és vízzel felöntöttem, úgy ettem a másik oldalon a számban.És nem piszkáltam a nyelvemmel a sebet és nem is öblögettem sõt fogat se mostam.Felctor gyulladáscsökkentõ por is hatásos picit.Van még sok más fájdalomcsillapító.Ha nem vált be a most divatosak közül egyik se, akkor kérd meg hogy írjon fel másikat a fogorvos ha õ nem ír fel menj el a háziorvoshoz másnap és õt kérd meg hogy írjon fel egy erõsebbet arra a hétre, hátha segít.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!