Találatok a következő kifejezésre: Meg fog vagy jon a (57 db)

3és fél hónapos a babám. Tápszeres, még is éjszaka 3-szor is felébred, pedig már átaludta az éjszakát, is 5-ig. Lehet hogy jön a foga? Vagy száraz a levegő?

Legjobb válasz: ha eddig aludt, akkor valszín nem a levegõtõl van, de biztos ami biztos tegyél be 1 párologtatót a szóbába. a fogai kezdhetnek mocorogni, nézz bele a szájába és ha tényleg így van, jöhet a chamomilla, hátha segít.

ha eddig aludt, akkor valszín nem a levegõtõl van, de biztos ami biztos tegyél be 1 párologtatót a szóbába. a fogai kezdhetnek mocorogni, nézz bele a szájába és ha tényleg így van, jöhet a chamomilla, hátha segít.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, csak még abban segits milyen higitásút vegyek és mennyit kell adni, naponta 5 golyócska? Mondjuk este?
aha chamomilla ch 15. eleinte elég szerintem az esti 5, aztán már mehet reggel is és este is.

Meg fog jonni? vagy jon a baba?

Sziasztok! Roviden felvazolom a helyzetet : decemberben voltam nogyogyasznal aki azt mondta h megvastagodott nyalkahartyam van peteeresem akkor nem volt. Minerva-t irt fel amit 2 honapig szedtem kozbe fajt a fejem folyamatosan, akkor abbahagytam ezutan a baratommal nem vedekeztunk ( nem tervezzuk/tuk de nem lenne baj egy babu .) Es most a tabletta abbahagyasa utan nem jott meg mar kb. 24 napja. 2 tesztet csinaltam mind a 2 negativ. (5. es 10. nap utan ) - lehet h 10 nap utan nem mutatta ki ??????

Legjobb válasz: Az utolsó menesed óta telt el 24 nap, vagy 24 napja késik a mensesed? Nem értem?

Az utolsó menesed óta telt el 24 nap, vagy 24 napja késik a mensesed? Nem értem?
Én sem értem! Eléggé zavaros lett! Szerintem a nõgyógyásznak vázold a helyzetet! Ha õ azt mondta, hogy nincs pé akkor nem eshetsz teherbe! Szerintem a nõgyógyász fog biztosat mondani Neked! Én szorítok!
A kérdező hozzászólása: 24 nap telt el hogy meg kellene jonnie. ;) Okie azert koszi a valaszokat!
Akkor már ki kellene mutatni a terhességet. Valami más gond lehet.

Ha a 2. napon az epicutan-teszt (bõrteszt) során a hátam nem hólyagosodott fel, akkor már nem is fog? Vagy még csak most jön a java?

Ha bõrpír jelenik meg, már az is allergiának számít? A doki sajnos semmit nem mondott egyelõre, csak megnézte a hátam.

1 éves babám 2 hete éjszak nagyon rosszul alszik többször felkel vagy csak nyüszög és sír, kijött a 7. foga de ugyan úgy rosszul alszik, lehet hogy jön még foga? Mikor fog rendesen aludni?

Legjobb válasz: Persze, lehet jön még foga, nekünk mindig párosával jött. Szerintem ilyenkor az a legfontosabb, hogy megnyugtassuk õket. Enyém 10 hós õ is sokat ébred akkor csak a cici jó, megkapja, utána meg átölelve tartom és alszik tovább. Chamomilla c30-at adok a fogzásra attól kicsit jobb.

Persze, lehet jön még foga, nekünk mindig párosával jött. Szerintem ilyenkor az a legfontosabb, hogy megnyugtassuk õket. Enyém 10 hós õ is sokat ébred akkor csak a cici jó, megkapja, utána meg átölelve tartom és alszik tovább. Chamomilla c30-at adok a fogzásra attól kicsit jobb.
Ha még nem érzed biztosan, hogy mikor jön meg, akkor betehetsz betétet és ha hirtelen lepne meg, akkor sem lesz gond.

Mitől borult fel az 5 hónapos kislányom napirendje? Miért szopizik össze vissza este és néha nappal is? Ha jön a foga akkor szopiztassam meg éjjel is vagy hagyjam had sírjon csak hisztizik?

3,5 hónaposan már kibújt az alsó két foga.Meg van duzzadva a fels? ínyecskéje is. Eddig már sikerül a 4óránkénti szopi és 1szer már átaludta az éjszakát(nagyn megörültem).De azóta minden felborult.:( Keserves a nappali altatás és az esti pedig 1szer?en iszonyatos.Ki vagyok teljesen.Látszik rajta,hogy álmos(eddig beraktam a kiságyba szépen elaludt magától!)most meg üvöltés és ha felveszem akkor még jobban ordít.:( van ,hogy csak a cicimen nyugszik meg.Éjjel is néha felsír van,hogy Dentinox-al bekenem az ínyét és alszik de van,hogy semmi sem segít csak a cicizés.Nem bírom hallgatni a keserves zokogást f?leg nem éjjelente:(!

Legjobb válasz: Szerintem megadtad magadnak a választ.-) Nyugodtan tedd cicire:-) Lányom is 5 hós, éjjel egyszer nem felsír, csak nyöszörög, és õ is csak cicin nyugszik meg. Megkapja, és 2 perc mulva alhatunk tovább:-) Majd elhagyja, és most valószínü a foga jön. Ajánlani tudom az FLP-s Aloe Vera activatort, nekünk bevált.)

Szerintem megadtad magadnak a választ.-) Nyugodtan tedd cicire:-) Lányom is 5 hós, éjjel egyszer nem felsír, csak nyöszörög, és õ is csak cicin nyugszik meg. Megkapja, és 2 perc mulva alhatunk tovább:-) Majd elhagyja, és most valószínü a foga jön. Ajánlani tudom az FLP-s Aloe Vera activatort, nekünk bevált.)
Eszedbe se jusson sírni hagyni a babádat, mert akkor lesz ám aztán káosz a fejedben és a lelkedben. 5 hónapos baba még nem tudja mi az a hiszti. Õ csak azért sír mert van valami gondja. Akár az éhség, akár a foga, vagy fáradt, vagy fáj valamije, vagy frontérzékeny....vagy akármi de õ csak nálad találja meg a vígaszt. Benned bízik, rád számít. Ha éjjel szopzni akar akkor szoptasd meg. ( az én fiam 7 hónapos és 2-3x szopik éjjel ). Ha nagyon szenved a fogai miatt adhatsz neki éjszakára Nurofent, vagy Panadol Babyt. Ha a cici meggvígasztalja akkor használd ki és add oda neki bármikor. Ne idegeskedj, mert a lelkiállapotodat hamar megérzi a kicsi és ráragad. Kitartás és türelem, de semmiképp ne hagyd sírni egyedül magára hagyatva a babádat, mert maradandó lelki sérülést okozol neki.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Kicsit megnyugodtam !!!
A héten volt az RTL Klubban a XXI században egy mûsor a kommunista, fasizta babanevelésrõl. Úgy tudom a honlapjukon rajta van, érdemes megnézni. Ebbõl kiderül, hogy még akkor belenevelték az anyákba, hogy etetés szigorú rendben, 3, majd 4 óránként, éjjel nem eszünk, ha sír, hadd sírjon, stb, stb. Mindezt azért, mert nem akarták, hogy szoros kötõdés alakuljon ki anya és gyermeke közt. Sajnos ez még mindig sok védõnõben él, pedig most már az igény szerinti szoptatást tanítják. Amikor az én kicsimnek jött a foga, õ is csak cicin nyugodott meg, se homeopátia, se Dentinox nem segített. Az anyatejben nyugtató, altató és fájdalomcsillapító is van. Az anya szervezete tudja mi kell a babának, ezért van a tej és a cici. Szóval nyugodtan szoptasd meg, és semmiképp se hagyd sírni. Ne azt érezze, hogy fáj valamije és anya nincs vele.

13 éves vagyok, gyakran fáj a hasam, a fejem és váladékozok. Ez ugye annak a jele hogy meg fog jönni? Nektek hol jött meg? Mit csináljak ha épp suliba órán jön meg?

Legjobb válasz: Használj intim betétet, és tartsál magadnál rendes, vastag betétet egyet becsomagolva. Ne ijedj meg, nem fog hirtelen elönteni a vér. Ha iskolában vagy lesz idõd átcserélni a két betétet.

Használj intim betétet, és tartsál magadnál rendes, vastag betétet egyet becsomagolva. Ne ijedj meg, nem fog hirtelen elönteni a vér. Ha iskolában vagy lesz idõd átcserélni a két betétet.
Legyen Nálad betét, és a biztonság kedvéért tiszta bugyi is.
Nekem is a suliban jött meg amikor 11 éves voltam. Csak beraktam egy papírzsepit és nem áztam át. Mindig legyen nálad betét! Ha most nyáron jön meg neked, akkor szerencsés vagy :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat
megjött már?
Ugyanezt tudom neked mondani én is. Nekem 12 éves koromban jött meg, az iskolában.. nyár elején.. :/

Ha a mensi előtt egy nappal, barnás "folyásom" van, de nem sok, alig latszodik (ezelőtt ilyen soha nem volt), akkor meg fog jöni, vagy még van esély a babára?

Elvileg pont jókor voltam együtt a kedvesemmel, és már nagyon szeretnénk babát, csak nem merek tesztelni sem. Volt már valakivel hasonlo eset? Amugy nincs semmi tünetem, ugyhogy nemhiszem, hogy összejött volna... csak hat a remeny hal meg utoljara...

Legjobb válasz: Elõfordúlhat, igen! De a legegyszerûbb ha csinálsz egy tesztet vagy ha vársz még egy hetet! Ki fog derûlni!

Elõfordúlhat, igen! De a legegyszerûbb ha csinálsz egy tesztet vagy ha vársz még egy hetet! Ki fog derûlni!

Babámnak az első két foga között van egy pici rés, ez már ilyen marad neki, vagy ha jönnek a következő fogai akkor helyreállhat még neki?

Legjobb válasz: Persze, én is ilyen voltam a fotók tanúsága szerint kisbabaként. Kb. mint egy mókus, volt vagy 3 mm a két elsõ fogam között. Aztán ahogy jött a többi, szépen záródott a fogsorom. Semmi rés nem maradt utána. A kisfiamnak is ugyanilyenek a fogacskái, én is most várom a többit. :-)

Persze, én is ilyen voltam a fotók tanúsága szerint kisbabaként. Kb. mint egy mókus, volt vagy 3 mm a két elsõ fogam között. Aztán ahogy jött a többi, szépen záródott a fogsorom. Semmi rés nem maradt utána. A kisfiamnak is ugyanilyenek a fogacskái, én is most várom a többit. :-)
Nézd meg, hogy nincs-e összenõve a felsõ ajka belsõ része a felsõ íny külsõ részével. Ajakféknek hívják, hasonló a nyelvfékhez. Ha ez nincs neki, akkor semmi gond, egy kis rés nem számít, de ha ajakféke van a gyerekednek (nagyon ritka), akkor meg kell mûteni, mert késõbb árthat a fogaknak is, mert lehúzza az ínyt a fognyakról. Az én babámnak most csinálták meg 14 hónaposan, egy pillanat alatt kész voltunk.
Az én babámnak is van kis rés, de így imádjuk, aranyos vele. Szerintem neki nem fog elmúlni, mert anyukámnak is ilyen, tõle örökölhette.
Az egyik lányomnak minden foga között van egy pici -nincs 1mm- rés.Régebben azt hittem nagyon csúnya az ilyen, de rájöttem, h egyáltalán nem, sõt, nagyon aranyos.És a fogorvosok szerint kevésbé hajlamos a szuvasodásra, mert a fogak között is rendesen meg lehet mosni.
1, 5 éves kislányomnak is van rés! Neki tutti ilyen marad a tejfoga hiszen már csak 4 fogacska hiányzik (nem nyomodik már neki össze)! Bizzok benne hogy a maradandó szebb lesz!!!!!!

3 hos a babám és még nem jön a foga. Eddig átalussza kezdetektől az éjszakákat. Ha elkezd fogzani ez igy marad vagy felborul minden és éjszaka nem fog aludni?

aggodok mert nagy szükségem van az éjszakai pihenésre mivel nap közbe szinte nem alszik semmit

Legjobb válasz: Szia. Az éjszakai pihenésre nekem is szükségem lenne.sLányom születése óta (6 hónapja)nem aludtam egy rendeset.Èjjel (pláne most)min.4x kel.Napközben össz.2 óra´t alszik.neki már van 2 foga. Babája válogatja.Van akinél észre sem veszik,és már ott is a fogacska.Nem úgy mint nálunk:( Majd meglátod.

Szia. Az éjszakai pihenésre nekem is szükségem lenne.sLányom születése óta (6 hónapja)nem aludtam egy rendeset.Èjjel (pláne most)min.4x kel.Napközben össz.2 óra´t alszik.neki már van 2 foga. Babája válogatja.Van akinél észre sem veszik, és már ott is a fogacska.Nem úgy mint nálunk:( Majd meglátod.
Én 5 éve nem aludtam át egy éjszakát sem... :( Van egy 5, és egy 2 éves lányom, és 1 éves koruk óta egy percet sem alszanak napközben sem. Most kb. 3-szor kelek fel a kicsi miatt. Szerintem az éjszakai fogzásnál nem sok baba van, aki átalussza az éjszakát, bár elõfordul.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!