Találatok a következő kifejezésre: Meg fog vagy (2244 db)

Normális hogy a 7 hós babám a fülét huzogatja meg fogja? Vagy csak az én babám csinálja?

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nem csak a te babád csinálja, az enyém is elkezdte mostanában. Õ 6 hós. Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, szerintem örülnek, hogy találtak még valamit, ami hozzájuk tartozik.

Nyugodj meg, nem csak a te babád csinálja, az enyém is elkezdte mostanában. Õ 6 hós. Nem hiszem, hogy jelentene bármit is, szerintem örülnek, hogy találtak még valamit, ami hozzájuk tartozik.
Enyém is csinálja. Néha rossz nézni olyan erõsen húzza, dehát így tanulja meg, hogy neki van ott egy kis fülecskéje és ha meghúzza az bizony fáj :)
Az en babam 6 hos, o is huzogatja a fulet mostanaban, nyugodj meg, ha megnyomogatod a fulet es nem sir, akkor nem lehet semmi baja, csak felfedezi a testet.
A kérdező hozzászólása: Nem fáj neki. köszönöm
De jó, hogy megkérdezted! Az enyém is sokszor csinálja (szintén 7 hós), legalább én is tudom, hogy más babák is csinálják ezt! Ja, és most kezdi megtalálni a fütyijét is, fürdéskor néha úgy megmarkolja, hogy csodálom, hogy nem fáj neki.
Az én lányom akkor huzigálja a fülét ha álmos.
Tök mindegy.
Én mindig mostam fogat találkozók elõtt. Meg van nálam mindig rágó.
Menyjetek el egyutt is gyrosozni es akkor mar nem gaz ha mindketten budosek vagytok..
Úristen, miért ettél???
Ha tetszel a nõnek és nem fogtok smárolni (elsõ randin ne tedd), sõt vacsi is lesz, akkor el fogja nézni.
A kérdező hozzászólása: pontosan olyat ettem amiben hagyma van, gyrost
A kérdező hozzászólása: :DD
Mit ettél? Ha hagymát, el ne menjél. De bármi mást ettél, mindig azonnal utána rohanj fogat mosni, gyerünk kapkodd magad, utána rágot is vegyél be, a biztonság kedvéért.
egyél egy kis hagymát még!
igénytelen vagy fogmosás, büdös étel kerülése minimum

Van itt olyan Anyuka, akinek 1 éves babájának még nincs foga? Vagy ennyi idősen még nem volt?

Csak azért kérdezem, mert kislányom 2 hét múlva lesz 1 éves, és még egyetlen foga sincs... :)

Legjobb válasz: 15 és fél hónapos volt az elsõ foga kibújásakor. Azt vettük észre, h van foga. Semmi fogzási fájdalom, és gyönyörû fogacskái vannak. Már én is kezdtem aggódni, amikor észrevettük az elsõ fogacskát. Most 20 és fél hónapos, 10 foga van kint, köztük 3 rágófog hátul, és szinte mindenhol fehérlik az ínye. Soha nem járt fájdalommal. vagy rossz közérzettel a fogzás. Kitartás, lesznek fogai, szia

15 és fél hónapos volt az elsõ foga kibújásakor. Azt vettük észre, h van foga. Semmi fogzási fájdalom, és gyönyörû fogacskái vannak. Már én is kezdtem aggódni, amikor észrevettük az elsõ fogacskát. Most 20 és fél hónapos, 10 foga van kint, köztük 3 rágófog hátul, és szinte mindenhol fehérlik az ínye. Soha nem járt fájdalommal. vagy rossz közérzettel a fogzás. Kitartás, lesznek fogai, szia
Szia! Igaz, az én kicsi fia, csak novemberben lesz 1éves, de csak 2hete bújt elõ, az elsõ foga.:) Ám nem bánom, hogy ennyire késõ jött neki ki, mert ahogy mondani szokták annál késõbb mennek tönkre!
Nálunk sem volt, most 13 hónaposan 1 hét alatt lett kettõ és már bújik a harmadik. Szegénykémnek. De végre van fogunk...:)
14, 5 hónaposan bújt ki kislányom elsõ 2 fogacskája, de a nagytesóinak is 1 éves kora körül kezdtek bújni.
Kisfiam 18 hónapos volt, amikor az elsõ fogai kibújtak, majd pár hét alatt kijött az összes, sírás, problémák nélkül. Most 3 éves, gyönyörû, erõs minden fogacskája.
14 hónaposon lett 2 foga, azután 2 hónap alatt 5 bújt még neki.De az az igazság, hogy meg is viselte a fogzás, gyenge immunrendszer, étvágytalanság. No para, lesz fogatok, csak türelem, a tesóm lányának 15 hónaposon bujt az elsõ foga.
Egy barátunknál a kisfiúknak 15 hónaposan bújt ki az elsõ foga, az én kislányomnak pedig 1 évesen 9 foga van. A barátaink 14, 5 hónaposan már elvitték fogorvoshoz is, hátha valami gond van a babával. De az orvos azt mondta várjanak még 2 hónapot, és akkor ha nincs még foga, csinálnak 1 röntgent.És 2 hét múlva kibújtak a fogai.Szóval ez nagyon változó.Szerintem még nincs ok az aggódásra. Szóval türelem és nyugi;-)Jó babázást;-)
Kislányom novemberben lesz 1 éves és kb 4 napja volt egy kis seb a fogínyén, most meg már látszik a kis fogacskája:-)
Az én fiamnak ilyenkor már 5 foga volt, viszont a barátnõmének még másfél évesen sem volt.
Az elsõ szülinapja elõtti nap láttam meg, hogy áttörte a fogacskája alul az ínyét a kislányomnak.Rá 2 hétre felül is jött egy és majd 1 hónapig csak ez a 2 volt.:) Aztán szépen lassan és észrevétlenül kibújtak sorban.Egyedül a felsõ rágó fogainál volt kis láza meg hasmenése, de a többit nem vettük észre..
Novemberben lesz 1 éves a lányom és pár napja bujt elõ alul lévõ fogHEgYe:D Pár mm-es... mikor fog teljesen nem tudom... elég fura. ez az egyetlen fogszerûség:D Én nem aggódom, bár azt hittem hamarabb jön ki Neki.
13.5 hónaposan bújtak ki 2 egyszerre a felsõ kettesi a lányomnak, úgy nézett ki, mint egy kis vámpír :-) (semmi elõjele nem volt a fogaknak korábban, mondhatni a "semmibõl" bukkantak elõ) Kb 3 hét múlva kijöttek az alsó egyesek szintén egyszerre, majd pár nap múlva a felsõ egyesek is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat! Kicsit megnyugtattatok. Igazából még SEMMI jele a fogacskának...:)
a lányom 15 hónapos volt, amikor az elsõ fogacskája kibújt nekem is azt mondta a doki, hogy örüljek neki, erõsebb lesz a fogzománca így
Kislányom novemberben lesz 1éves és még csak 1foga van...majd szépen lassan jön a többi!! :)

Én még szűz vagyok, de már ujjaztam meg magam sokszor, így a barátom észre fogja venni, hogy még szűz vagyok? 21é/L

Ha igen, mib?l?

Legjobb válasz: Persze, hogy észre veszi, mond csak neki, hogy szûz vagy, nem kell ezt tagadni! Neked is fájni fog picit, meg lehetséges, hogy vérezni is fog!

Persze, hogy észre veszi, mond csak neki, hogy szûz vagy, nem kell ezt tagadni! Neked is fájni fog picit, meg lehetséges, hogy vérezni is fog!
Észre fogja venni, méghozzá azért, mert te õszinte leszel és elmondod neki.
szerintem se tagadd le, a srácok megtiszteltetésnek veszik, hogy õk vehetik el a szüzességed :) és ha nemis a szûzhártyádról, de arról biztosan, h fájni fog neked, és lehet h nagyon szûk leszel az elején. és még egyszer: nem szégyellnivaló, inkább jó példa a kis 14 éves ribiknek.
Inkább az a gáz, hogy szégyelled hogy szûz vagy.
én magyarázzam el 20 évesen egy 21 évesnek? ez nagyon durva.
Ha azon kiakad, hogy szûz a barátnõje, akkor ... õõ, hát no komment... Eszembe se jutna, hogy hazudtál ilyen esetben...
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy mégis az lesz, hogy elmondom neki, mert nagyon félek a fájdalomtól. :(
Én is ezt tudom ajánlani. Magadnak is jót teszel, és ha õ normális, akkor neki is örömet szerzel. Hajrá, ne félj! :)
hát nekem pl nem vette észre mert nem véreztem 1 csppet sem..de ha azt akarod h ne vagye észre, akk mond azt h már rég voltál vkivel, csináljátok és azért vérzik v elõbb jött meg (mert az is lehet a szextõl)
és ha azt mondod rég voltál már vkivel akkor a szûkösségedet is leplezheted ezzel toom most hazugságokat írok itt neked, de a kérdésre válaszolok..hidd el nem fog fájni ha nem 1Xrre akarja betennia péniszét ülj rá elõször csak a hegyére és azzal körözz ott lenn...mikor már benn van a makk 1re lejjebb és folyton mozogj rajta fel-le kicsiket..végül benn lesz az egész, onnantol nuku fájdalom..
A kérdező hozzászólása: Már így se fog bennem bízni szerintem. Mert hónapokig nem szóltam. Mondjuk jófej srác, nagyon aranyos, de erre nem tudom, mit mondana... :(
A kérdező hozzászólása: Nem szégyellem, csak az egészet elrontottam. :(
szerintem semmi értelme h hazugsággal induljon a kapcsolatotok, pláne, ha észreveszi, utána nem fog bízni benned. inkább valld be az elején h szûz vagy, csak mondjuk sokan cikiztek emiatt és ezért mondtad mindenkinek h már nem. plusz hidd el neked is jobb lesz, mert így sokkal figyelmesebb lesz veled.
A kérdező hozzászólása: Te is olvashattad, hogy az egyik válaszoló azt írta, hogy neki nem vették észre... Már nyalt ki a barátom, meg én is sz..tam õt, abból nem vette észre, sõt, megdicsért. De elõbb-utóbb lesz szex is, én meg rettegek.
Ha nem akarod hogy lássa, akkor próbálj magabiztosnak tûnni de hagyd rá az irányítást. A fájdalom (ha egyáltalán lesz) nem olyan vészes, lehet leplezni.
elsõ vagyok, valóban nem ismerlek és nem is kell hogy ismerjelek, a két dolog nem függ össze egymással, általánosságban gáz ha egy 21 éves lány ennyit nem tud a dolgokról, anatómiáról, hogy mitõl szûz a szûz, egyebek.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ! Nem ismersz, tehát... Többiek, köszi, de nagyon hosszú lenne leírni a dolgot, de az a lényeg, hogy az elején, mikor még álmomban sem gondoltam volna, hogy lesz valami köztünk, vagyis hogy járni fogunk, azt mondtam, hogy nem vagyok szûz. Szánom-bánom, de már nem tudok mit tenni. :(
Ha nem mondod neki, akkor nem biztos hogy észreveszi. Nálam sem vette észre a srác anno, mondjuk én nem véreztem vagy ilyesmi, ezt nehéz kikalkulálni.
utolsó: hazugság hazugságot szül. nem kell belebonyolódni az egészbe, mert a végén már egy egész sztorit kell körítened hozzá, hogy kivel, mikor, hol, szerintem ennél sokkal egyszerûbb õszintének lenni.

Normális, ha nem vagyok szomorú, pedig tudom, hogy meg fog halni egy eléggé közel álló ismerősöm 1-2 napon, max 1-2 héten belül?

A nagynéném egy nagyon különleges, pozitív, kitartó ember, rengeteg jó tanácsot kaptam tőle, teljesen más a felfogása, mint más embereknek, sokkal nyitottabb, erősebb volt, tett a saját és családja egészségére, érdeklődő volt. Nagyon szeretem őt, de sajnos 5 éve rákban szenved , ,ég is műtötték őt, állapota hullámzó volt, sokszor esett vissza, sokat szenvedett, volt már a poklok poklán is, de túlélte. Tavasszal egesz kól volt, de most myár végén megint nagyon visszaesett a rákba, múlt héten ment kemoterapiára, de nagyon le van gyengülve, amihez hozzátartozik, hogy férje (akivel közösen van egy 7 éves gyerekük) megcsalta őt, mert normális életet szeretett volna. Na, a lényeg, hogy most nagyon le van gyengülve, tegnap este be kellett vinni a kórházba, mert rosszul lett. Ma mondták az orvosok, hogy 1-2 napja, maximum 1-2 hete van már csak hátra. Igen, ledöbbentett a hír, és most is, ahogy írom, még mindig nem tudom felfogni, hogy már csak maximum 2 hét... De valahogy mégse támad kedvem sírni, nem érzem a szomorúságot, egyszerűen csak egy nyomást érzek, mintha a szívemben egy visszaszámláló óra ketyegne, és összeszorul a szívem, ha arra gondolok, lehet hogy holnap már meg is fog halni.. De nem érzem a szomorúságot, és ez ijesztő. Bár mar az elmúlt 5 évben annyiszor esett vissza a rákba, hogy annyiszor végiggondoltam, hogy mi lesz akkor, ha meghal.. És lehet, hogy az elmúlt 5 évben már lelkileg felkészültem rá? De mindenesetre felfogni még nem sikerült.. 1-2 nap... Max 1-2 hét.. Bizarr.. Nem értem, olyan furat érzek benn a szívemben... Inkabb csak hitetlenséget vagy nem is tudom, döbbenetet, ürességet.. Normalis ez? 15/l

Legjobb válasz: Vagy még nem tudod feldolgozni, vagy már feldolgoztad valamilyen szinten. 5 éve szenved a betegségtõl, 10 éves korod óta azt látod, hogy beteg, és nagyjából tudod, mi fog történni. Nekem, mielõtt meghalt volna a mamám, elõtte már régóta beteg volt. Volt egy komolyabb rosszulléte, amikor azt hittem, meg fog halni. Sokat sírtam, gyakorlatilag éltében elsirattam. Azután hálistennek(bár valószínûleg neki ez nem volt olyan jó) jobban lett. Amikor viszont tényleg elment, sírtam ugyan, szomorú voltam. De rájöttem, hogy a gyász már hamarabb elkezdõdött nálam. Azóta is eszembejut néha, és elszomorít. De nem akkor fájt igazán, mikor elment.

Vagy még nem tudod feldolgozni, vagy már feldolgoztad valamilyen szinten. 5 éve szenved a betegségtõl, 10 éves korod óta azt látod, hogy beteg, és nagyjából tudod, mi fog történni. Nekem, mielõtt meghalt volna a mamám, elõtte már régóta beteg volt. Volt egy komolyabb rosszulléte, amikor azt hittem, meg fog halni. Sokat sírtam, gyakorlatilag éltében elsirattam. Azután hálistennek(bár valószínûleg neki ez nem volt olyan jó) jobban lett. Amikor viszont tényleg elment, sírtam ugyan, szomorú voltam. De rájöttem, hogy a gyász már hamarabb elkezdõdött nálam. Azóta is eszembejut néha, és elszomorít. De nem akkor fájt igazán, mikor elment.
Teljesen normális. Ahogy leírtad, inkább még csak a hitetlenséget, a döbbenetet érzed, szóval még magad sem hiszed el, hogy ez valóban meg fog történni, hiába mondták meg, hogy ez így lesz, olyan, mintha azt mondták volna, hogy holnaptól két Nap lesz az égen, ez is olyan valószínûtlen dolog most még a számodra. Majd ha megtörténik, akkor fog valósággá válni a számodra.
Mert még nem tudom felfogni, feldolgozni!Nem jutott el a tudatodik hogy mis is fog történni!Az idõ múlásával majd feleszmélsz és majd akkor kitör belõled ami most még ott bennt maradt!
Távoli rokonom volt, nagymamám testvére. Nem tudok rokont, akit így szerettem volna (sokszor édesanyámnál is közelebb állt hozzám). Különleges ember volt. Tragikus hirtelenséggel elhunyt. Én meg emlékszem, ültem egy könyv felett, mikor elmondták, hogy meghalt. Azt mondtam, "rendben". És olvastam tovább. Még hetekig, hónapokig semmi nem történt bennem. Eltemették, elment. Évek teltek el. Ha eszembe jut, akár a tömött buszon képes vagyok elsírni magam, fáj a szívem érte, és már kijön, ami akkor annyira hátraszorult, mint ha nem is lett volna. Megmagyarázhatatlan, ki-hogyan reagál egy közeli szerettének halálára, kiszámíthatalan. A gyász eljön, csak nem akkor és úgy, ahogy te azt elvárnád magadtól. Idõ kell.
Valahol normális..... A szìved vagy inkább az agyad mèlyèn tudod, hogy ha meghal az jobb neki.Akkor nem szenved tovább már. Ha meghal akkor majd biztos sírni fogsz hidd el.De valahol meg is nyugszol, hogy vèget èrt a rossz idõszak.
A kérdező hozzászólása: Igen, nekem is fura. Mert õ nagyon sokat szenvedett, és ha rá gondoltam, mindig a rák jutott eszembe. És sokszor meséltem róla másoknak, hogy õ a rákos ismerõsöm... És hogy már 5 éve rákos. És most fura, mert többé mar nem fog létezni. Mindig annyira kitartó volt, annyira küzdött a betegsége ellen, annyira nem akart meghalni. És most megis.. :(
hányadik fog? ha a 7. akkor rágó, ha a 8. akkor már bölcsességfog

17 éves vagyok 75/B a melltartó méretem. Ebben a korban túl kicsik a melleim? Fognak még nőni vagy már nem?

Legjobb válasz: Mikor hagyjátok már abba? Egy kérdéssel feljebb is ugyanez...az eszem megáll. Én vagyok az egyetlen nõ, akit nem zavarnak a kicsi mellei? (70/B, de az ekkora méretû melltartók fele ugye szivacs..) Úgy sem tudsz vele mit csinálni, akkor meg nem mindegy? És ha nem nõ meg? Akkor mi lesz? 20 vagyok, és már jó ideje SEMMIT nem nõtt a mellem. És jéé, még is élek. Még sem vagyok depressziós, és még barátom is van, akinek tetszik. Nyilván nem azok a pasik fognak megnézni téged az utcán, akik a D-s mellekre buknak, de és? Rengeteg pasinak meg a kicsi tetszik. Ha meg olyan marhára zavar, kezdj el pénzt gyûjteni mûtétre. Bocs a bunkóságért, de ez már komolyan kiakasztó. Szerintem a férfiakat sokkal jobban idegesíti, hogy ha egy lány egyfolytában a mellméretén szenved, mint ha kicsi neki.

Én 20 vagyok, nekem is ekkora. Ez van. El kell fogadni, görcsölni felesleges rajta.
Mikor hagyjátok már abba? Egy kérdéssel feljebb is ugyanez...az eszem megáll. Én vagyok az egyetlen nõ, akit nem zavarnak a kicsi mellei? (70/B, de az ekkora méretû melltartók fele ugye szivacs..) Úgy sem tudsz vele mit csinálni, akkor meg nem mindegy? És ha nem nõ meg? Akkor mi lesz? 20 vagyok, és már jó ideje SEMMIT nem nõtt a mellem. És jéé, még is élek. Még sem vagyok depressziós, és még barátom is van, akinek tetszik. Nyilván nem azok a pasik fognak megnézni téged az utcán, akik a D-s mellekre buknak, de és? Rengeteg pasinak meg a kicsi tetszik. Ha meg olyan marhára zavar, kezdj el pénzt gyûjteni mûtétre. Bocs a bunkóságért, de ez már komolyan kiakasztó. Szerintem a férfiakat sokkal jobban idegesíti, hogy ha egy lány egyfolytában a mellméretén szenved, mint ha kicsi neki.
Nem kell nagy cici:) Szép a kisebb, formásabb! =)
20 éves lány vagyok, kb 15éves korom óta vagyok 75/B-s...eddig még senki nem panaszkodott, sõt...a legnagyobb kihívás számomra az utolsó barátom volt, aki mint kiderült, mellperverz és elõttem dinnye méretû barátnõi voltak csak...mikor õ is aztmondta, hogy ilyen szép feszes formás ciciket álmodni sem lehet, akkor mondtam azt, hogy megérte mellizmot edzeni és odafigyelni rá...egyébként elég nyitott vagyok a szexualitáshoz kötõdõ témában és ezt a körülöttem lévõk tudják és elég sokat beszélgetünk a dologról(99%ban pasikkal) és eddig még csak egyetlen ember mondta, hogy szerinte lehetne picivel nagyobb, mert õ kifejezetten imádja az indokolatlanul hatalmas melleket...ilyen is van, de sokkal kevesebb, mint aki a normális méretû ciciket szereti...és hidd el, nem kicsi az...van, akinek sokkal kisebb, vagy épp alig van cicije és boldog vele, mert a párja épp arra bukik...van esélyed rá, hogy nõni fog, de ezt senki nem tudja elõre...egyébként valamelyik nap beszélgettem egy természetgyógyásszal és a hajamra terelõdött a téma(combközépig ér) és 164cm vagyok és mondta, hogy lehetnék nagyobb is, valószínû, hogy a hajam fogta le a növésemet...és néztem egyet, és elgondolkodtam, hogy ez lehet, hogy a cicire is igaz...de levágatni nem fogom, mert ha nem is nagy, de formás, hozzámillõ cicijeim vannak és jó ez így nekem..de ha hosszú a hajad és nem sajnálod, egy próbát megérhet nyáron... még egy tanács..én kicsit teltebb voltam az elején és a pocim kicsit "elbújtatta" a cicimet:$ aztán mióta normális a súlyom és pocira gyúrtam picit meg levettem a bõ cuccokat, azóta több hangsúlyt kaptak a cicik is...de 75B-vel még megvan a lehetõség arra is, hogy akkor dugod el és akkor teszed hangsúlyossá amikor épp kedved tartja;) (volt egy idõ, amikor azzal szórakoztam, hogy a pasiknak ne csak a testem kelljen, hogy kb semmit nem mutattam meg magamból, ciciket is elbújtattam és akinek így is kellettem, azt ott várta késõbb a meglepi:P) de ez már rajtad múlik, hogy mikor épp hogy játszol a külsõddel^^
Kedves 11:12 Megjegyezném csak úgy mellékesen, hogy 85/D-E-s melltartót hordok, de soha nem fáj a hátam. Nem tudom, hogy miért gondolják az emberek, hogy a nagy melltõl fájna... Lehet, hogy amikor terhes az ember és gyorsan nõ meg, akkor fellép fájdalom de egyp. semmi ilyent nem tapasztaltam. A kérdezõnek: 75B az szerintem még elég jó méret. Sajnos (nem akarok megsérteni senkit) de van akinek A-s és azon már nagyon nem mutat a melltartó. Szerintem a B-s méret már olyan, ahol az se baj, ha felveszel egy normálisabb melltartót és nem topot.
az tényleg nagyon kicsi.... :(
Van akinek az évek folyamán nagyobb lesz. Én is viszonylag kis méretû voltam de ma már 80/F a méretem. Nem írtad, hogy sovány vagy -e? Minden esetre ha picit hízol akkor az a ciciken is meglátszik....
Csibo Válasza Kisebb Formásabb imádjuk. Cicám 23 éves korodig fog nõni semmigond, amúgymeg sokan szeretik a kis melleket többek között énis.
kedves 13:08 :) onnan gondolom, hogy alaphelyzetben 80f/g méretû melltartót hordok, mikor szoptattam, akkor pedig szó szerint dinnye méretû melleim voltak. A gerincem 20 éves korom óta fáj, örülök neki, hogy te nem tudod, milyen érzés ez. Ebben nem vagyok egyedi eset amúgy, több sorstárssal találkoztam, és a mellplasztika is szóba került mint megoldás...
Kedves 20:52, ne légy ilyen a másikkal ! Attól mert neked nem jelent problémát valami, más nyugodtan beszélhet róla, legfeljebb te továbblapozol, ha nem érdekel... Igen, a pasik nagy részének bejön a kis mellû, kis popsijú, sportos lány, ettõl nem kell parázni. A nagy mellû nõk pedig nagyon szeretnének formás kisebb ciciket. Miért ? mert szép dekoltázst átlagos cicivel nagyon jól lehet csinálni, de a d-s kosárméreten felül szép fehérnemû régebben egyáltalán nem lehetett venni. Egy átlagos cici nyáron jól mutat a póló alatt melltartó nélkül is, egy nagy mellû nõ pedig mindenféle trükkhöz folyamodik, hogy ne úgy nézzen ki, mint akinek tokától köldökig melle van... Nem beszélve az állandó hátfájdalomról, mert lássuk be, egy nagy cicinek súlya van, nem is kevés... A nõk nagy része a 20-30 közötti idõszakban szül elõször, ez nagy hormonális változás, a pasik tömegei imádják a kigömbölyödött ciciket, és a második trimeszterben - de van olyan nõ, aki végig - komoly szexuális étvággyal válaszol erre :) A szoptatás után van akinek visszamegy a cicije eredeti méretre, van akinek megmarad a többlet növekmény... mindenesetre aki fiatalabb korában sportolt, és a mellkasi részen megerõsítette az izmokat, annak késõbb se löttyed le a cicije... azt javaslom, legalább heti 3x1-2 óra mozgást iktass be, és álomszép, feszes, formás külalakkal nem fog senkit sem érdekelni, hogy b vagy c kosaras melltartód van, mert a pasik csorgó nyállal fognak rád nézni, mivel teljesen egyet értek az elõttem szóló férfiemberrel, az összkép számít :)
14/L vagyok nekem ekkora de én nemszeretem :ss
én fiú vagyok és én nem külön a testrészeket nézem hanem az összképet õszintén szólva nálam az arc nagyon sokat számít. ha valakinek nagy a melle de nem áll jól neki mert ilyen is van azért az összkép a fontos én azt mondom és hidd el sok fiúnak fogsz tetszeni így is :D
Meglehetõsen. :) ))
A kérdező hozzászólása: mennyire jön be a kicsi mell a pasiknál?
A kérdező hozzászólása: de ez pasiknál mennyire gáz?
Teljesen jó méret az nem fog lógni. 25/f
van akinek egész életében, legalábbis az elsõ szülésig biztosan nem nõ még akkorára se mint a tied...
Egyetértek az elsõvel :) 17/F
Nekem a kismell jönbe bár nagyokat sem vetem meg, és inkább kicsi legyen és formás mint nagy és lógós. 25/f

Fogkő vagy lyuk? Csak a fogorvos vagy más is meg tudja különböztetni?

Csak a fogorvos vagy más halandó ember is meg tudja-e mondani, hogy a fogon lyuk van éppen, vagy fogk?. azért kérdezem mert van egy pár olyan apró, sötétszin? "mákszem" amir?l nem tudom, hogy most fogk? vagy lyuk.

Legjobb válasz: szerintem egyik sem.a fogkõ olyasmi mint a lepedék csak kemény és rondább. a lyuk pedig nagyobb mint a mákszem és szürke vagy éppen már egy nagy lyuk a fogban.menj el vele fogorvoshoz mutasd meg neki

szerintem egyik sem.a fogkõ olyasmi mint a lepedék csak kemény és rondább. a lyuk pedig nagyobb mint a mákszem és szürke vagy éppen már egy nagy lyuk a fogban.menj el vele fogorvoshoz mutasd meg neki
Elsõsorba fogorvos, de gyakorlott dentál-higiénikus is meg tudja mondani.
ezt nem lehet behatárolni hogy mikor de mindenképp számíthatsz rá h meg fog jönni, bármikor megjöhet

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!