Találatok a következő kifejezésre: Meg fog a (6080 db)

Most vagyok harmadikos és én ugye 2013. -ban fogok érettségizni és akkor még fog a duplázás szabály érni/érvényesülni?

Legjobb válasz: Egy közoktatási törvény bevezetése elõtt nem érdemes ilyeneket kérdezni. Ma még egy parlamenti képviselõ sem tud ekkora távra jósolni.

Egy közoktatási törvény bevezetése elõtt nem érdemes ilyeneket kérdezni. Ma még egy parlamenti képviselõ sem tud ekkora távra jósolni.
A kérdező hozzászólása: értem de nem úgy van hogy az érettségi elõtt 2 évvel kell értesíteni az iskolákat meg az évfolyamokat a változtatásokról?

Attól még fogadnak a Lőrinci SZTKban (nőgyógyászat)?

Sziasztok

Legjobb válasz: Elvileg fogadniuk kell, mert M.o.-on szabad orvosválasztás van. Ettõl függetlenül lehet, hogy pampogni fognak, akkor meg kell próbálni a fentiekre hivatkozni.

Elvileg fogadniuk kell, mert M.o.-on szabad orvosválasztás van. Ettõl függetlenül lehet, hogy pampogni fognak, akkor meg kell próbálni a fentiekre hivatkozni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ!

6hetes babám beba1 aktivot eszik de nagyon meg fogja a székletét! 1nap 1x kakil ha másik fajtát kapna akkor jobban tudna kakilni?

Legjobb válasz: Ha 1 nap 1x kakil,akkor nem fogja meg egyáltalán.Az teljesen rendben van.Sok tápszeres babának napokig nincs kakija(az anyatejes babáknál más,õk mindent hasznosítanak a tejbõl,azért nincs kaki napokig,a tápszeres babánál megfogja a tápszer,azért nincs.)

Ha 1 nap 1x kakil, akkor nem fogja meg egyáltalán.Az teljesen rendben van.Sok tápszeres babának napokig nincs kakija(az anyatejes babáknál más, õk mindent hasznosítanak a tejbõl, azért nincs kaki napokig, a tápszeres babánál megfogja a tápszer, azért nincs.)
Én lányom is azt ette, és neki is így volt kaki, napi egy, és bõven elég volt, nem kínlódott, nem fájt a hasa.Itt ahogy olvasom, van olyan baba hogy heti 1x van kaki, és nagyon megkínlódnak, szval örülhetünk, ez így nagyon jó.


1hónapos a kisbabám és sajnos tápszeresek vagyunk. Csak az a baj hogy meg fogja a székletét és nem tud kakilni. Most a mi millumil Ha tápszert használjuk. Az szeretném kérni a segitségeteket hogy milyen tápszert vegyek a mi nem fogja meg neki?

Legjobb válasz: ezt a gyerekorvossal kell megbeszélned. de nálunk is volt olyan hogy nehezen kakilt és az orvos javasolta hogy itassak vele kamillateát decinként egy kocka cukorral jó feketére kellett fõznöm a teát. pár nap alatt helyre is jött. próbáld meg hátha segít. Nekem a gyógyszertári kamilla teát javasolta de attól hasfájós lett nekem a tescos vált be. 2,5hónapos a picim

ezt a gyerekorvossal kell megbeszélned. de nálunk is volt olyan hogy nehezen kakilt és az orvos javasolta hogy itassak vele kamillateát decinként egy kocka cukorral jó feketére kellett fõznöm a teát. pár nap alatt helyre is jött. próbáld meg hátha segít. Nekem a gyógyszertári kamilla teát javasolta de attól hasfájós lett nekem a tescos vált be. 2, 5hónapos a picim
A Milupa Fermentált tápszer pont erre a problémára való.
Utolsó vagyok. A cukros kamillateát én is próbáltam anno, sajnos olyan hasfájást kapott tõle a fiam, mint semmi mástól.
Nekem is a doki szorulása a cukros Kamilla teát javasolta! Próbáld ki! Az elsõ gyermekemnél a Mecsek tea cukorral vált be.
Tápszert kell váltani, nem cukros teával szórakozni. Beszéld meg az orvossal, úgyis õ fogja felírni a másikat.
Nekem is székrekedéses volt a kislányom. Ez a tápszer oldotta meg a problémánkat:) : http://www.egeszsegbolt.hu/termekek/8153/novalac_it_tejalapu.. Fel kell íratni a háziorvossal és úgy olcsóbb. Mivel speciális tápszer így 12 hónapos korig felírják. Nagyon szerette a babám, szívbõl ajánlom. Ennek a tápszernek köszönhettük, hogy megszûnt a görcsös hasfájás..
Nálunk is ugyanez a probléma volt csak az én babám a Beba Ha tápszert kapta és attol nem tudott kakilni. Nekünk a Baby Calm cseppek oldotta meg a problémát, ami valojában hasfájás ellen van de amiota ezt kapja minden nap van kaki és a hasa sem fáj, igy dupla öröm;) A kamilla teát én nem javaslom mert hosszu távon nem oldja meg a problémát ugyanis nem ajánlott az alkalmazása mert tönkreteszi bélbolyhokat és valoban komoly hasgörcsöket is okozhat.

Te megkereszteltetted (vagy meg fogod) a gyerekedet?

Aki nemmel válaszol az azt is írja le hogy ? meg van-e keresztelve és a saját gyerekét miért nem akarja?

Legjobb válasz: Nem, én se vagyok megkeresztelve, párom se. Nem fogom a gyerekre ráerõltetni a vallást, ha nagyon akar vallást, akkor majd felnõttként választ egyet.

Nem, én se vagyok megkeresztelve, párom se. Nem fogom a gyerekre ráerõltetni a vallást, ha nagyon akar vallást, akkor majd felnõttként választ egyet.
Igen.
Nem.Párom meg van keresztelve én nem. Nekem alapvetõen a kereszténység képmutatásával van bajom.Jobban mondva a papok képmutatásával.Ha a fiam hinni fog Istenben, semmi ellenállást nem vált ki belõlem, de szerintem ezt nem kötelezõ meghatározott keretek között tenni.-)) Elnézést ha valakit megbántottam volna, nem állt szándékomban:-)))
Nem. Én meg vagyok keresztelve, katolikus óvodába is jártam, ahol rendesen megutáltatták velem a vallást. A párom nincs megkeresztelve, egyébként is egyházellenes, így nem volt templomi esküvõnk sem. Álszentnek tartanám a keresztelõt, ha közben nem is vagyunk vallásosak, nem hiszünk az egészben. Ha nagy lesz, és akar, majd megkeresztelkedik, nem fogjuk megtiltani neki, de addig felesleges belekeresztelni egy olyan vallásba, amiben egyelõre nem is hisz...
Igen, születése elõtt is egyértelmû volt nálunk, h meg lesz keresztelve.
Igen. Istenfélõ emberek vagyunk, volt egyházi esküvõnk, végig egyértelmû volt, hogy megkereszteltetjük a fiunkat. Ettõl függetlenül nem szeretném, ha csak a mi kedvünkért járna pl. hittanra, ha nem akar, én nem fogom erõltetni, majd ha megérik rá és talál egy fogára való közösséget, akkor saját akaratából mehet.
Megkereszteltü. Én meg vagyok keresztelve, a férjem nem. Amikor meg akartunk házasodni, akkor voltnebbõl probléma, kérvényezni kellett hogy a pap össze adhasson így minket, a férjemnek el kellett járnia hittanra. Szóval ezek után egyértelmû volt, hogy megkereszteljük. Na meg ugye be akarják hozni, hogy hittan a suliban tananyag legyen, mint a matek vagy magyar.
Igen, vallásosak vagyunk a nagypapájuk(édesapám) lelkész, úgyhogy egyértelmû a dolog :) Õ is keresztelte meg mind a kettõt.
Igen. Meg vagyok keresztelve, és imádtam keresztszüleimet, már csak amolyan nosztalgia címén is, mert sajnos õk már nincsenek velem. Nem vagyok vallásos, késõbb majd dönthet a dologról. Párom viszont nincs megkeresztelve. Õ bele fog menni a keresztelõbe, harc inkább a családjával lesz.
Nem. A férjem is és én is megvagyunk keresztelve, de 1-2 esküvõt kivéve (ahol vendégek voltunk) leszámítva azóta sem jártunk templomban és nem is akarunk. A fiam meg majd eldönti, ha nagy lesz, hogy mit szeretne (természetesen nem fogunk akadály gördíteni az útjába, ha esetleg meg akar keresztelkedni).
Nem. En meg vagyok keresztelve, de azt is anno a nagymamam intezte el. Rajta kivül senki nem vallasos a csaladban.
Nem. Én nem vagyok megkeresztelve, párom meg lett keresztelve, de igazából nem vallásos. Mi nem is vagyunk házasok.
Igen, nálunk mindenki meg van keresztelve.
Nem, mert se én se apukája nincs, és feleslegesnek is tartom. Majd ha nagy lesz, és esetleg õt érdekelni fogja ez a dolog, maga eldönti milyen vallású szeretne lenni. :-)
Nem. Én sem, és férjem sincs megkeresztelve, ateisták vagyunk.

Eleve nagyon szőrös vagyok. Ha nyáron borotválom a lábaimat, egyébként meg gyantázom nagyon rosszat teszek vele, nagyon meg fog a nyár folyamán erősödni?

Ti hogy csináljátok lányok?Főleg aki szintén sok szőrrel küzd..nyáron muszáj h mindig szőrtelen legyen, szóval marad a borotva. Csak félek hogy akkor utána még rosszabb lesz. :/

Legjobb válasz: #7, ezt te sem gondolod komolyan. Mitõl lenne sûrûbb, iskolába nem jártál? A borotválás új szõrtüszõket növeszt vagy mi?

#7, ezt te sem gondolod komolyan. Mitõl lenne sûrûbb, iskolába nem jártál? A borotválás új szõrtüszõket növeszt vagy mi?
Komolyan vannak olyan retardáltak, akik azt hiszik, hogy a szõrtelenítéstõl erõsödik a szõrzet? Ha biológia órátok nem volt, legalább olvassatok már utána.
Én másfél hete gyantáztattam a lábam és még mindig sima a bõr. Szerintem mindenképp jobb a borotválásnál.
Nincs mit tenni, nem véletlenül degradálódik folyamatosan a társadalom. Veszélyesen buta emberek osztogatnak tanácsot a náluk is butábbaknak és ez sajnos nem csak ezekre a jelentéktelen kérdésekre igaz.
10-es válaszoló! Látom te meg nem jártál etikett órára, pedig nagyon rád fért volna. A bunkóság nagyon visszataszító dolog. Normálisan is el lehet oszlatni egy tévhitet, ami már évtizedek óta az emberekben él. De hát egy ilyen degradált pasinak (mert gondolom az vagy) nem lehet az ilyesmit szépen elmagyarázni.
A 3. válaszolót miért kellett lepontozni? Igaz, kicsit bunkón válaszolt, de igaza van!
Én eddig borotvaltam mindenhol meg a melleim között is és mostanra úgy nézek ki mint egy Jeti!!
Volt biológia órám, de nem esett szó arról hogy a borotválás milyen hatással van a szõrnövekedésre... Nem tudom miért kell ilyen bunkón válaszolni.
Akkor maradj a borotvánál. Nem értem, hogy akkor miért teszed fel a kérdést, ha már döntöttél? A borotvától sokkal hamarabb visszanõ a szõr, ráadásul sûrûbb is lesz meg "tüskés" is. Ezt egy olyan csaj írta le neked, aki szintén sok szõre van.
A kérdező hozzászólása: Hát azért szerintem erõsödik tõle, mert pl most hogy elkezdtem borotválni látszik hogy sokkal erõsebb, vastagabb, feketébb, gyorsabban nõ. Gyantázásnál sokkal gyengébb.
A kérdező hozzászólása: A lábszáramat én is epilálom, combomon próbáltam már de egyszerûen ott nem bírom. :S
A kérdező hozzászólása: Igen, amúgy én is gyantázni szoktam, csak az a baj hogy azt nem lehet rögtön leszedni ha nõ vissza hanem egy bizonyos hossznak meg kell lennie. És nyáron ez elég húzós. Meg attól benõ nekem a szõr.
Én 2-3 naponta epilálom a lábam, hónaljam is. Az elsõ pár alkalom elég fájdalmas de utána már egyáltalán nem fog fájni és ráadásul nem is erõsödik tõle a szõr.
A kérdező hozzászólása: Hát igen. De ne itt veszekedjetek! Visszatérve a témára. Aki epilálja a combját is, illetve bikinivonalát..ott mennyivel rosszabb mint lábszáron? Mennyi idõ ahhoz is hozzászokni? Gondolom ott még rosszabb fõleg a belsõ combnál és a bikinivonalnál fájhat rohadtul :(

A kutya meg fogja a sünit, megeszi, meg hal?

Legjobb válasz: tehát nem kell attól félni hogy tüske jut a gyomrába

Kutya nem eszik sünt. Elkapni sem tudja igazán a tüskék miatt. A sün összegömbölyödik és szúr, bárhogyan is gurítja a kutya. Én láttam kutyát amelyik sünnel babrált és ez lett a vége: egy sértetlen sün és vérzõ kutya. Szóval a kutya nem hal meg, de néhány csúnya szúráshoz juthat.
A kérdező hozzászólása: tehát nem kell attól félni hogy tüske jut a gyomrába
Én meg ismerek olyan kutyákat, amelyek minden egyes sünnek, ami a kertbe téved csak a tüskés bõrét hagyják meg és a kutyákon egyetlen szúrásnyom sincs. An enyémet letiltottam róla, úgyhogy õ figyelmen kívül hagyja a sünt.
Látom mindenki humoránál van!:D Nem hal meg a kutya, ha megeszi a sünit!
Miért halna meg a kutya, amely sünt evett? Nem, nem hal meg. A sün "hal" meg olyankor. (Általában ez van, azzal akit megesznek. :DDD) dellfil A sün nem mérgezõ! (Vannak népcsoportok, akik megeszik. :D)
se a sünt, se a halat nem eszi meg
az egyikõjük meghal :-) de nem a hal :-)
Milyen hal? Ha azt, hogy "megeszi" egybe tudtad írni, akkor a másik kettõt miért nem? Nem eszi meg, ha meg is enné, az egyetlen, ami meghal, az nem a kutya.
A kérdező hozzászólása: mennyi köcsög van itt, azért mert valamit külön írtam.jelzem véletlenül, , azért még elvárnám hogy normális válaszok érkezzenek...., de köszönöm azoknak akik viszont nem viccelték el a dolgot..:-D
Nem hinném hogy a kutya meg is enné. Megfogja, de nem eszi meg!
Igen, meghal, azért csinálja, hogy öngyilkos legyen.
Nem lesz semmi baja, a gyomorsav szétmarja a tüskéket. Bolhás viszont lehet a sünitõl a kutya, nagy bolhafészkek a sünik!
Nem hal meg. Az enyém egyszer félig megevett egyet, nem tudom, hogy miért. Azóta is kapott már el, de azokat nem ette meg.
Már megbocsáss, de én, veled ellentétben nem vagyok köcsög. Az a k, aki mondja. Én szóltam, hogy így, ahogy feltetted a kérdést, más értelme van, mint amit szerettél volna. Ezt mások is észrevették, ezért kell a helyesírás, hogy ne legyenek félreértések! És a kutya nem eszi meg a sünt, vagy ha mégis, a sün nem mérgezõ. A tüske is csak szõr. De a kutya nem bagoly, ha mégis ilyesmire vetemedik, nem egészben nyeli le az áldozatát, hanem kifordítja a bõrébõl.

Az egyik oldalon azt olvastam, hogy ha úgy fogadom az első randin a csajt, hogy meg fogom a kezét és arcára nyomok egy puszit akkor ez tuti befutó. Igaz vagy nem?

Mert ha én ezt meg csinálnám akkor haza megy a csaj vagy el?bb pofán vág és utána megy haza.de ha nem akkor már ez rögtön ++++++ pont nála.Nem?

Legjobb válasz: Nekem ez + pont lenne:) Csak ne legyél túl rámenõs! 18/l

Nekem ez + pont lenne:) Csak ne legyél túl rámenõs! 18/l
ha nem vakrandi lesz akkor sztem is pozitív :)
uhhh én elmennék.De biztos azért mert nem szeretem ha az emberek hozzámérnek csak úgy:D És az elsõ randi az csak úgy van nálam:D Remélem nem sok ilyen gagyi ember van:) 21L
na szerintem, igeeeeeen.. de nelegyél az a nagyon hõs szerelmes az elsõ randin csak add atudtára h nagyon bejön meg iylenek de nem kell elájulni a csajtól. én azt nem birom ha egy srác orba-szájba mondogatja h szeretlek xD
Ha arcrapuszival köszöntöd, és néha megérinted vagy megsimítod a kezét, vállát, az csak segíthet, de persze figyelj, hogy hogyan reagál rá, ha nem esik neki jól, azt úgyis látod rajta. Csak ne nyomulj nagyon mert azzal elüldözheted.
A kérdező hozzászólása: kössz :P
Attól függ, hogy mindezt hogyan adod elõ. Ha baráti puszit adsz, és mondjuk elbúcsúzáskor emellé a kezét is megfogod, de nem tolakodóan, akkor az pozitív. Nekem rögtön találkozáskor kicsit sok lenne, ha megfogná valaki a kezem, ha már beszélgettünk kicsit, randi közben úgy már oké... De tényleg attól fühgg, hogy neked alapból milyen a személyiséged és hogy adod elõ magad, ha nem idegen tõleg ez a viselkedés, akkor a csaj se fogja úgy érezni...

Mit jelent az ha a haverom meg fogja a derekam a képen?

többet mint barátság? mert nekem nagyon be jön a srác

Legjobb válasz: hát ebbõl semmi nem derül ki.

hát ebbõl semmi nem derül ki.
Nem feltétlen. Nekem rengeteg fiú barátom van, és mindegyik átfogja a derekam, ha fotózkodunk, én is az övõket. Testvéri viszony van köztünk. Erre nem lehet semmit alapozni.
*övéket
Édeslányom ha nála kérdezel rá akkor még a végére is járhatsz. :D
Én lány barátokkal nem fényképezkedek érintés nélkül.
nekem suliban szoktak a folyoson ha menni akarok szivatasbol atfogjak hogy nem mesz sehova.... de [email protected] õket csak megyek tovabb.

Normaflour meg fogja a hasat vagy jo székrekedésre?

2 fél éves lányom nem kakilt 3 napja adom neki a normaflourt mert elötte hány 2 szer most meg foghatta a hasát?

Legjobb válasz: Normaflore egy probiotikum, amit hasmenés, hányás, antibiotikum kúra esetén szoktak szedni, hogy a bélflórát helyreállítsa. Kislányodnak inkább próbálj õszibarackot, narancslevet vagy szilvalekvárt adni, ez utóbbi elég hatásos, ha csak önmagában a lekvárt adod.

Normaflore egy probiotikum, amit hasmenés, hányás, antibiotikum kúra esetén szoktak szedni, hogy a bélflórát helyreállítsa. Kislányodnak inkább próbálj õszibarackot, narancslevet vagy szilvalekvárt adni, ez utóbbi elég hatásos, ha csak önmagában a lekvárt adod.
Ha 3 napja nem kakilt, azonnal laevolac szirup vagy glicerines kúp, nehogy legyen 4. nap is.... Normaflore erre semmilyen hatással nincs, se székrekedést, se hasmenést nem okoz (elvileg).
Húúúú, én megiszom, és kb. 5 perc múlva elér a szapora...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!