Találatok a következő kifejezésre: Meg egy sem hagytam (8 db)

Hogyan tudnék bejutni egy olyan lány lelkébe, aki szeret magáról képeket küldözgetni, de igazából a jellemét még most sem hagyta kiismerni majd egy évnyi ismeretség után sem?

Csak netes az ismeretség, hatalmas táv van köztünk, sosem találkoztunk még élőben, bár még tavaly nyáron benne lett volna, csak én tartottam, hogy csalódni fogunk egymásban. De nem is ez a lényeg, hanem, hogy nem tudom kiismerni ezt a csajt, pedig külsőre megőrjít, azóta sem találtam ilyen csajt, aki ennyire bejönne nekem, mint ő. Azzal jön, hogy ő ronda meg kövér, persze ez nem igaz, sőt szerintem ő is tudja, csak jól esik hallani neki a bókokat és ezért is csinálgat képeket magáról aztán küldi át. Az a baj, hogy én szeretném látni a jellemét is, talán már túl sokat várok is tőle, olyat, ami nem is létezik, egy szeretni való, érzelmes, gyengéd lányt, pedig lehet, hogy ő egyáltalán nem az a lány jellemre, akit keresek. Persze rendes velem, bár volt, hogy bunkózott, de az még inkább az ismerkedés elején volt, lényegében nem egy szemét csajnak ismertem meg, pedig a szép lányok általában szóba sem állnak fiúkkal neten sem, szóval ő más ilyen szempontból is. Viszont nem érdeklődik igazán, nem mesél úgy igazán magáról, hogy milyen ő jellemre, mit szeret igazán mondjuk hallgatni vagy mi a kedvenc színe, persze, ha megkérdezem leírja, de valahogy mindig is olyna kis távolsgátartó volt ilyen szempontból, szinte csak arról szól a dumálgatásunk, hogy küld képet magáról, valami szexit vagy épp olyat, amin fikázza magát, hogy nem néz ki jól rajta, nézzek rá, hogy milyen csúnya meg ilyenekt írosgat. Aztán dícsérgetem, ő meg tovább folytatja, felizgat, küldd még több képet, persze van, amikor nem viszi túlzásba, csak egyszerű ruhás képet kapok, máskor meg majdnem meztelen már szinte. Nem tudom kiigazodni rajta, hogy ki is ő valójában, milyen személyiség, pedig engem érdekelne az is, hogy milyen lány jellemre, nem csak a külseje, de ő szerintem ilyen téren nem akar ismerekedni, tőlem sem kérdez ilyet, max mikor megkérdeztem valamit visszakérdezett. Szóval olyan mintha a mi kapcsolatunk csak arról szólna, hogy küldd képeket és én meg dícsérgetem. Csak nekem ez nem jó így, mert nekem nagyon bejön és valamiért nem fogott így még egy csaj sem meg külsőre, ezért is érdekelne a jelleme is, de kezdem úgy érezni, hogy belül valami üresség van benne, még, ha kedvesnek is mutatja magát és elhalmoz képekkel magáról.

Legjobb válasz: Fogadok arra, hogy lelki roncs az a lány...:)

Fogadok arra, hogy lelki roncs az a lány...:)
Elõször nem akartam erre a kérdésre válaszolni, de aztán eszembe jutott valami, ami nagyon fontos és ha van eszed, akkor te is rájössz és tudni fogod a dolgod ezek után. Az internet a kapcsolatlétesítés ábrándja. Csettelgetsz valakivel heteket, hónapokat, s közben úgy érzed, hogy egyre közelebb kerülsz hozzá. Majd egyszer ráébredsz, hogy tulajdonképpen semmi kézzelfogható sincs a kapcsolatotokban, nincs egy stabil pont sem, hiába töltöttél és pazaroltál el idõt vele, mert nincs sem eredmény, sem változás- legalábbis nem olyan, amely jelentõs lehetne bármelyikõtök életében is. Tudnom kellett volna nekem is, mert épp elégszer jártam meg én is ezt az utat. Néha jó érezni, hogy segíthetünk valakin vagy megismerhetünk valakit, kapcsolatot hozhatunk létre õközötte és közöttünk. De sikerül-e ez legtöbbször ? Aligha. Az a néhány személy, akik interneten találtak rá a párjukra, vagy az az önjelölt " pszichológus ", aki interneten keresztül oldotta meg egy adott személy csekély lelki problémáját, az csekély arányt képez a világra nézve. - A valóságban az ember a férjét/ feleségét/ baráti körét a való életben szerzi és a saját életére alapozza azt, nem pedig egy képernyõre. Rendkívül sokat számít, hogy az adott személyt élõben lássuk, halljuk, érzékeljük mindenféle módon és õ is úgyszintén minket. Még ez sem garantált módja, hogy valakit ténylegesen megismerünk, hát akkor az internetnek mennyi esélye van erre nézve ? Ne ámítsa magát senki a hálózatok adta ismerkedési lehetõségekkel. Még a legjobb szándékok ellenére is csõdbe mehet az egész: volt nekem is egy kiváló barátom az interneten keresztül, évekig beszélgettünk egymással. Nem felszínes beszélgetések voltak, hanem mindig tartalmasak. Szinte pillanatok alatt a lejtõbe süllyedt az egész. Amit évekig megalapozottnak és értékesnek találtam, az egy-kettõre szertefoszlott a szemem alatt. És nem arról volt szó, hogy az internetszolgáltató nyugdíjba ment- félreértés. Ez volt az okozó. Csakhogy egy normális kapcsolatban egy félreértés még nem jelenti a kapcsolat végét. Na de bezzeg interneten seperc alatt tönkreteheti azt, amit amúgy évekig " táplált " valaki. Ne szaporítsam a szót tovább, én azt ajánlom neked, hogy szakadj ki a nettes ismerkedésbõl és építs kapcsolatokat a való életben. Amit leírtam azt azért tettem, mert én is többszörös tapasztalat után jöttem rá, hogy mindennek megvan a helye és vannak dolgok, amelyeket nem kellene " elmodernesíteni ", mert csak magunkat hülyítjük vele. Idõ- és energiapazarlás az egész. Csak ezt jobb nem megtapasztalni, hanem elkerülni már az elején.
" csak szeretném megérteni ennek a csajnak a jellemét, személyiségét, mitõl lett ilyen, miért csinálja ezt lehet- több köztünk valaha ilyesmikre gondolok." A mai világban egyáltalán nem kéne csodálkozni ha egy csaj ilyen lett...A marha nagy távolság miatt meg szerintem már eleve nincs értelme próbálkozni nála
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy van neki, a kedvességet azt jól el tudja játszani. Bár nála lehet csak a szépség, divat, ruhák, drága holmik és menõ pasik az életcél.
A kérdező hozzászólása: Hát valami lányt, nõt érdekel priviben kitárgyalhatjuk, vannak normális képei is nem csak erotikusak. De kanos fickók ne írjanak, csak szeretném megérteni ennek a csajnak a jellemét, személyiségét, mitõl lett ilyen, miért csinálja ezt lehet- több köztünk valaha ilyesmikre gondolok. Mostanság túlságosan beleástam magam amúgy is a pszichológiába. :D
Honnan tudod hogy van lelke?
A kérdező hozzászólása: Mondjuk még tavaly az ismerkedés elején eljátszotta azt, hogy hiányzom neki meg kérdezgette mit csinálok éppen, de ez is ennyiben mertül ki nagyjából. Igazából nem vagyok hülye gyerek, tudom, hogy ebbõl én nem jövök ki jól, de pont az esetem, a legrosszabb, hogy egy csaj sem fogott így meg külsõre, pedig rengeteg csaj bejön külsõre, de õ ügyesen elérte, hogy õt akarjam magamnak, akárcsak egy éjszakásra is, csak én meg inkább a normális kapcsolatok híve vagyok. Amúgy azóta voltam már több csajjal is, randi meg kavarások, de igazán egyik sem fogott meg külsõre, meg jellemre sem. Amúgy kívácnsi lennék hány fiúval játszotta már ezt el, gondolom nem én vagyok az elsõ és utolsó.
bocsi nem olvastam végig, csak az elejét, de annyit hozzászólok, hogy a képek NAGYON csalókák tudnak lenni. Láttam én már 100kg-os nõröl is olyan képet mintah 50 kg lenne. olyan póz, fényviszonyok, ruha, esetleg egy kis photoshop, de anélkül is megoldható. Szóval vigyázz! az a gyanúm, hogy élõben sokkal rosszabb, mint képeken.
Gerinctelen féreg.
Amúgy tök jól teszi, hogy nem enged téged közelebb magához.. te többet akarsz de ez egy halálraítélt kapcsolat lenne a távolság miatt és õ is csak rosszul jönne ki belõle ha megszeretne. Szal ez a tippem ha okos a lány.. de aztán lehet csak egy felszínes csaj akinek senkije nincsen és netes emberkék bókjaiból akar önbizalmat nyerni.. az meg nem túl szerencsés.
Nekem nagyon az az érzésem, hogy õ csak kihasznál téged ego-növelésre. Egy lány (épeszû) ha komoly kapcsolatra, vagy bármiféle normális ismeretségre vágyik egy bizonyos illetõvel, akkor nem csak képeket küldözget magáról állandóan. Élvezi, hogy kínozhat, és élvezi, hogy te állandóan dícséred. Számára (gondolom) nem jelentesz többet ennél. De ez csak egy vélemény... Ha magától nem érdeklõdik, már egy éve jóformán, hát akkor elég valószínû, hogy tényleg nem érdekled, mint ember, csak a bókjaid azok, amik vonzzák benned valamilyen szinten..
Nem szoktad nézni az MTV-n a kamureg-et. Múltkor a pasit 2 éven át hülyitették...egy másik pasi
Ha kitöröltél minden üzit akkor indítsd újra a telót. Nekem is így kellett.
A kérdező hozzászólása: már párszor ki- bekapcsoltam.de nem jó úgy se :/ kb 2 hete volt szervízbe akkor megcsinálták..2 napig jó is volt
sztem kérdezd a nõgyógyászod.am nem gáz:)
A lényeg, hogy a szünetben jöjjön meg, ez akár a szünet utolsó napja is lehet. Ha nem jön meg a szünetben, akkor viszont menj orvoshoz.

Holnap lennék 6 hetes terhes. Kb. egy órája nagyon el kezdett szurkálni a hasam alja egészen lent, azóta sem hagyta abba. Nagyon megíjedtem, lehet nem marad meg a babám?

Mély szúrásokat érzek folyamatosan, görcsöl is a hasa. A hasam már a nemvárt menses el?tt is görcsölt, nem gondoltam, hogy terhes vagyok, úgy éreztem mindjárt megjön, és ez azóta is tart. Olvastam, hogy ez normális, viszont a hasszurkálástól nagyon megíjedtem, ülni is alíg bírok. Mit tegyek? Lehet nem marad meg a babám? Vagy normális ez az érzés? Kérlek segítsetek, nagyon félek!

Legjobb válasz: szia szerintem pihenj le sürgõssen és ha van akkor magnéziumot vegyél be várj egy picit ha nem mullik irány a korház attól bajod nem lehet ha egy orvos lát.De nekem is voltak ilyenek és mikor lepihentem elmult.Szorítok neked üdv

szia szerintem pihenj le sürgõssen és ha van akkor magnéziumot vegyél be várj egy picit ha nem mullik irány a korház attól bajod nem lehet ha egy orvos lát.De nekem is voltak ilyenek és mikor lepihentem elmult.Szorítok neked üdv
Szerintem elõszõr is nyugodj meg! Ne stresszeld magad ezen , mert az sem tesz jót. Pihenj le! Ne nagyon emelgess semmit! Nem hiszem hogy baj van, nekem is görcsölt eleinte, azt hittem meg fog jönni, közben csak terhes voltam. De nem tudhatom mit érzel mennyire fáj, mennyire normális, ugyhogy holnap menj el egy dokihoz a biztonság kedvéért, hogy megnyugodj.
Próbáld meg a magnéziumot! Nekem is voltak szurkálások, hogy oda is kaptam, összegörnyedtem..., de ezek max 10 mp-ig tartottak, nem tovább... Ha elérhetõ közelségben van a doki, vagy vmi ambullancia, nem árt ha még most elmész! Kapsz gyógyszert, és megnyugszol, hogy megtetted, amit tehettél! Ez a legfontosabb. Minden jót! 8 hetes kismama
Szia, azt én sem tudhatom hogy mennyire erõs fájdalmaid vannak, de a terhességem elején nekem is sokszor szúrkált a hasamalja, a védõnõm azt mondta akkor hogy a hormonváltozások miatt van, és a petefészek fáj ilyenkor mivel egész más hormonok termelõdnek ilyenkor mint mensikor, csak van aki kevésbbé érzi, ill. a méh növekedése is fájhat, én minden egyes nagyobbmérvû növekedést fájdalomként éltem át, nyugi biztos minden rendben lesz.
Nekem is szurkált az elején, de pár nap múlva elmúlt. Azt mondták, hogy a pete beágyazódásától van. Reméljük nálad is éppen ez történik. Vigyázz magadra, pihenj le!!!
Nekem 13 hetesen görcsölt be a hasam, aztán elkezdtem barnázni, elmentem a kórházba, megállapították, hogy hematómám van a méhlepényen! Nagyon megijedtem! A barnázás eltartott a 19. hétig. Most 15 hetes a babám és gyönyörû gyermek! Szerintem menj el orvoshoz, az nem ártat és legalább megnyugszol!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Sajnos már hajnalban erre az érzésre ébredtem, de nem olyan erõteljes, mint tegnap. Megpróbálok ma mindenképp elmenni dokihoz, egyébként csak hétfõre vár. De nagyon rossz érzésem van, nagyon félek. Vérezni nem véreztem, de érzem, hogy nincs minden rendben.
Menj el dokihoz, de ne izgulj.Nekem rendszeresen szúrkált, de a barátnõm aki már többször volt terhes magnyugtatott.Amíg nem görcsölsz és vérzel addig normális.36 hetes kismama

Meg egy honapja sem hagytam abba a fogamzasgatlo tabblettat! 12-napon, 14, a15, es a 17-napon is volt sex a parommal! Ma este mielott mentem zuhanyozni a tisztasagi betetmen halvany rozsaszin foltok voltak! Mit jelenthet?

Mennyi az eselyem hogy babat varok?

Legjobb válasz: Szia!Lehet, hogy beágyazódás.Sok mindenki tapasztalt már ilyet beágyazódás során.Legalábbis itt ezt olvastam:)Sok sikert!

Szia!Lehet, hogy beágyazódás.Sok mindenki tapasztalt már ilyet beágyazódás során.Legalábbis itt ezt olvastam:) Sok sikert!
Szia4Én azt javaslom hogy ne csináljátok élesbe , hisz a gyógyszer miatt a ciklusodnak vissza kell állni és amig ez nem történik meg addig sok kellemetlen dologtól kíméled meg magad ill. a párod.Várakozás reménykedés stb.Persze lehet baba, de ez nagyon idegörlõ..nekem az volt.

1 éves a kislányom most hagytuk abba a szopizást de még nincs egy foga sem. Mit javasoltok? Kell-e aggódnom emiatt?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Enyémeknek is késõn nõtt, fõleg rágó, ettõl még ettek mindent (kivéve a keményre sült dolgokat, vagy pl. kenyér héját).

Elsõ vagyok. Enyémeknek is késõn nõtt, fõleg rágó, ettõl még ettek mindent (kivéve a keményre sült dolgokat, vagy pl. kenyér héját).
Mi miatt, hogy nem szopik, vagy hogy nincs foga?
A kérdező hozzászólása: A fogak miatt
Nem kell aggódni.Az én kislányom is 13 hónapos volt mikor kibújtak a fogacskák.Volt hogy 4-is bújt egyszerre.Hamar utolérte a kortársait.Nyugi nem fog fog nélkül maradni.
szerintem nem, nekem többször is volt ilyen
A kérdező hozzászólása: Te milyen gyógyszert szedsz?Akkor nem lehetek semmiképp sem terhes???
de lehetsz.
Nõgyógyász tudja beállítani a megfelelõ adagot. Vissza kell menni a kezelõorvoshoz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!