Találatok a következő kifejezésre: Meg egy sem (2292 db)

Simán, ne aggódj!
Simán ;) nekem is az elsõ olyan volt hogy egyikünknek sem volt kapcsolata elõtte és csók sem... de jó volt :) érzed hogy mit kell csinálni... de ha a srác valamire való akkor vezetni fog, de ha nem nem olyan nagy gáz... menni fog neked is ;) és elõre nem kezdeném a nyelvekkel... elõször szokjatok bele a szájrapuszikba, utána finoman kóstolgassátok egymás ajkait.. és csak utána jöjjön a nagybetûs CSÓK :) Sok boldogságot! :D
A kérdező hozzászólása: te aztán biztos tudod milyen az agyiszintem:c
Az agyiszintedet nézve, igen babázni
Olyan mintha egy kisebb fagyis kelyhet akarnál körbenyalni. Beleteszed a nyelved a szájába és lassan körzöl, de nem görcsösen csak azt hanem ahogy jön. Ez nem egy bonyolult mûvelet amit tanulni lehet. Azza elronthatod ha nagyon gyorsan akarod csinálni meg, összevissza nyalod az arcát. Ha õ csinálja így akkor állítsd le és mutasd meg neki.
A kérdező hozzászólása: 13 évesen babázni?:DDDDDDoké mentem;)
Te inkább még menny babázni
xD majd rájössz hogy kell... vagy írd be googleba "hogy kell csókolózni"... istenem....
A kérdező hozzászólása: egymást IS? miért még kit?:DD
Sõt még egymást is összefogjátok tapizni.
A kérdező hozzászólása: ebbõl sajnos nem lesz semmi:c nem kell neki barátnõ (vagy csak én nem?!!)

Ha annyira veszélyes egy kutya aminek a fajtája "harcikutya" akkor engem miért nem támadott meg egy sem?

Unokatesómnak van egy amstaff kutyája, ezt harci kutyának szokták mondani. És nincs rendesen nevelve, és egyszer sé táltatásnál oda ment hozzá egy kóbor kutya és megharapta. És erre azt mondta anyám, hogy "Látod, a kutyák veszélyesek! Harcikutya, kitudja kit fog még megharapni!" De akkor engem miért nem bántott soha? 1 éve ismerem, kölyök mkorában játszottam vele, bírkóztunk, kergettem, bújócskáztunk, és akkor is, ha engem meg lát, majd kiugrik a bőréből úgy örül. :D Ha annyira veszélyes, mert harcikutya, akkor miért morgott még csak rám se? Én vigyáztam rá, és volt, hogy evés közben kilögdöste a táljából a tápot, és vissza rakosgattam miközben evett! Akkor miért nem tépte le a kezem? Nem tudom, ha rá nézek én sose egy fenevadot látok, hanem egy kutyát, aki nagyon örül, játékos, kedves, és aranyos. De anyám meg ez az eset után félt, hogy engem is megharap majd. Pedig volt rá alkalma, eddig még nem tette. Akkor miért lenne veszélyes?

Legjobb válasz: Azért nem harapott meg, mert eleve fogalomzavarban vagy. Tudod, a harci kutyákat kutyákkal való harcra tenyésztették ki. Te kutya vagy? Nem. Akkor miért is kellene, hogy megharapjon? Az amstaff már egyébként sem az a klasszikus "harcikutya", az õ tenyésztésük nem ezen a vonalon folyik. Az, hogy megharapott egy másik kutyát csak a gazdája hibája. Lehet, hogy az unokatesód kezében egy uszkár is megharapta volna azt a kóbor kutyát.

Azért nem harapott meg, mert eleve fogalomzavarban vagy. Tudod, a harci kutyákat kutyákkal való harcra tenyésztették ki. Te kutya vagy? Nem. Akkor miért is kellene, hogy megharapjon? Az amstaff már egyébként sem az a klasszikus "harcikutya", az õ tenyésztésük nem ezen a vonalon folyik. Az, hogy megharapott egy másik kutyát csak a gazdája hibája. Lehet, hogy az unokatesód kezében egy uszkár is megharapta volna azt a kóbor kutyát.
Az, hogy harci kutya, nem azt jelenti, hogy pusztítógép. Minden fajtánál benne van a pakliban, hogy támad, de nem mindegy, hogy egy vizsla, vagy egy staffordshire támad rád. Ezek a fajták a legkeresettebbek, ha kutyaviadalról van szó, mert nagyon erõs a testfelépítésük.
Az emberek tele vannak elõítéletekkel, és ráadásul tudatlanok is. Az amstaffról tudni kell, hogy bár harci kutyának van titulálva, csak és kizárólag kutyákkal verekedtették, emberekre nem volt szabad veszélyesnek lennie. A harcoltatásnál a gazdás sokszor a ringben áltak, sokszor szedták szét õket, így az, aki embert is támadt, nem volt jó harcikutya. Ezen kívül maga a fajta nagyon vidám, barátságos. Ha egy amstaff emberre agresszív, az a kutya el lett rontva.
Kevesebb az esélye az emberre támadásnak ezeknél a fajtáknál mint a többinél, mivel világ életükbe fajtaszelekciós szempont volt hogy emberre nem lehetnek agresszívak. Persze ezalol kívéletek a keverékek azok tudnak szerencsétlenül elsülni amikor egy "õrkutya" keveredik egy megnövekedett agreszió szintre hajlamos kutyával.
harcikutya, eleve nem emberre veszélyes hane kutyára, de arra is csak akkor ha úgy nevelik. a harci kutyák amúgy imádják az embert, a gyerekeket fõleg... amelyik meg nem, az is csak azért nem mert a buta gazdája elvadította szándékosan.
Én kutyásként tartok tõlük, a saját kutyáimat féltem tõlük. Más kutyák, ha bevadulnak is kicsit a játékban, egyik maximum lemorogja a másikat és megrázzák magukat és mennek a dolgukra. Ezekhez a kutyákhoz nem merem odaengedni a saját kutyáimat játszani, mert félek, hogy egy rossz lépése lenne a kutyámnak és akkor neki annyi. Úgyhogy amikor nagy ívben kikerülöm ezeket a kutyákat, az nem azért van, mert én félek tõlük, hanem a velem sétáló kutyáimat féltem.
Az utolsohoz annyit hozza tennek hogy egy ilyen kutya akkor is veszelyes tobnyire kutyakra ha nem harcra van nev3lve. Akkor nem veszelyes ha le van nevelve rola. Persze kivetelek vannak.
Mármint úgy értem, abban az esetben, ha mindkettõ agresszív.
Persze, nem az állat hibája, de az "kit érdekel" akkor, ha már megtörtént a baj. Az meg a másik, hogy egy labrador 100, hogy nem tép úgy szét egy másik kutyát, mint egy harci kutya.
Utolsó elõttinek: Nekem staffom van, és fajtán belül valóban laikus szemmel néha kicsit ijesztõnek tûnhet a játékuk, de más kutyákkal sosem játszik így, max kergetõznek. Butaság egy idegen kutyát a fajtája alapján megítélni. Gondolj csak bele elõbb engeded oda egy idegbajos labihoz, mint egy beton stabil idegrendszerû nyugodt pithez pusztán azért, mert az elõbbi "családi kutya"? Nem a fajta veszélyes, hanem az adott egyed, de az sem az állat hibája soha, semmilyen körülmények között.
A kutya lehet neveletlen, de jól szocializált, mint ebben az esetben, akkor nem okoz problémát, legalábbis ismerõsökkel vagy nála nagyobbakkal.Van olyan is, hogy nem nevelik tudatosan ugyan, de meghúzzák a kutya számára a határokat, ill.betartják a kutyával szemben felállított szabályokat a gazdik.Ennek is, egy mûködõ kutya az eredménye.
Szerintem sem szabad eleve elítélni õket, sok úgynevezett harci kutya egyben a legcsaládcentrikusabb fajta is. Nevelés kérdése, ha a gazdája foglalkozik vele, valószínûleg ugyanannyi az esélye hogy emberre támad, mint bármelyik másik kutyánál.
Harci kutya nem egyenlõ a gyilkológéppel.Nem kell általánosítani.
Normális nevelés, foglalkozás és képzés mellett egy kutya sem "kattan be" csak úgy... Egy "harci kutyát" nem terminátorként, nem harci gépezetként kell elképzelni. Ugyanolyan kutyák, ugyanolyan igényekkel mint akármelyik másik nagyobb mozgásigényû társuk. Rossz nevelés, vagy éppen 0 foglalkozás mellett pedig bármilyen kutya lehet veszélyes. Azt kellene megérteni, hogy a kutyatartás manapság luxus. Nem bio biztonsági berendezés, nem szériatartozék minden kertes házba. A kutya egy társ, családtag, és mint ilyen az embernek kutya kötelessége kielégíteni legalább a minimális szükségleteit. Nem kell, sõt nem is szabad mások elé helyezni, de igenis rengeteg energiát, törõdést és idõt vesz igénybe. Aki ezt nem tudja vagy nem akarja biztosítani, az inkább neveljen kutyát online, vagy vegyen plüsst.

2külömböző tesztet csináltam egyik se mutatt ki csikot, még egyet sem. Akkor most mi van?

Pár nappal ezel?tt csináltam az negativ lett,de már két hete késik a menstruáciom.mit csináljak?mennyek dokihoz?

Legjobb válasz: Ha nincs csík akkor hibásak voltak a tesztek.Egy csíknak mindig kell lennie. Ha két hete késik és pár napja nega lett akkor szerintem nincs baba,de inkább tesztelj még egyszer,és ha továbbra sem jön meg akkor menj el dokihoz.

Ha nincs csík akkor hibásak voltak a tesztek.Egy csíknak mindig kell lennie. Ha két hete késik és pár napja nega lett akkor szerintem nincs baba, de inkább tesztelj még egyszer, és ha továbbra sem jön meg akkor menj el dokihoz.
A kérdező hozzászólása: De mind a két teszt hibás lett volna?pedig csak tegnap vettem
Nem lehet, hogy túl kevés "anyag" jutott rá? Mindent úgy csináltál, ahogy a használatin van? Amúgy ha két hete késik, és pár napja egy jó teszt negatív volt, akkor valószínûleg vmi más van, nem baba. De ha nem jön meg mostanában, mindenképpen doki, akármit is mutat a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem volt kevés, máskor is már csináltam.na de mindegy, szerintem se vagyok terhes, mert akkor már rosszul lennék vagy hasonlo.maradt a doki.köszi a válaszokat!

Itt van előttem 20 tétel (kb 100A/4-es oldal) amiből még egyet sem tudok. Olyan dolgok történtek az elmúlt napokban velem, ami miatt képtelen voltam koncentrálni. Szerdán vizsgázok. Valami ötlet, hogy legalább egy kettesre sikerüljön összehoznom?

Bárminek örülnék amiről olvastál vagy neked bevált. Súlyos tragédia történt a családban, ezért nem tudtam tanulni, kb a padló alatt vagyok ezerrel. Sajnos halasztani sem tudom, mert annyi vizsgám van, hogy csak na. Történelemről van szó. Könyörgök segítsetek!!!!

Legjobb válasz: Hát, legalább olvasd végig... Közben próbáld értelmezni, húzd ki a lényeget. Másra úgy sem lesz idõd. Vagy tanulj meg amennyit tudsz, és imádkozz, hogy belehúzz... De ha megbuksz, mát megbuksz. Majd elmész UV-héten.

Hát, legalább olvasd végig... Közben próbáld értelmezni, húzd ki a lényeget. Másra úgy sem lesz idõd. Vagy tanulj meg amennyit tudsz, és imádkozz, hogy belehúzz... De ha megbuksz, mát megbuksz. Majd elmész UV-héten.

Feláll kapaszkodás nélkül, lehajol, leguggol és úgy játszik, de nem lépett még egyet sem. Mikor fog? Volt így valaki?

Egyik fiam ezeket csinálja, egy kezét fogva szépen jár, de saját magától még nem tett egy lépést sem, ha nem ér el, akkor inkább lemegy négykézláb és odamászik. Nem szereti ha vezetik f?leg két kézzel, inkább amit maga tud egyedül, azt csinálja. Másik még csak ma kezdte, hogy egy kézzel is lehet vezetni, amúgy kivezettetné magát a világból két kézzel. 13,5 hósak

Legjobb válasz: Az én lányom is most múlt 1 de még nem jár sõt megállni sem áll magától. Vezettetné magát (néha szoktam), de azt nem szeretem, így csak ritkán szoktam. Ha nem figyel oda akkor megáll magától, de ha észreveszi azonnal leül. A nagyobbik lányom 1 évesen már járt. Eltérõ ütemben fejlõdnek a gyerekek. A védõnõ azt mondta, hogy mostanában késõbb indulnak el a babák (15 hó környékén), de a gyógytornász szerint amíg 18 hónapos koruk elõtt elindulnak nincs gond. Leírásod alapján egyik fiaddal sincs szerintem gond a mozgásfejlõdés területén :) Egyébként 2 vagy egypetéjû ikrek?

Az én lányom is most múlt 1 de még nem jár sõt megállni sem áll magától. Vezettetné magát (néha szoktam), de azt nem szeretem, így csak ritkán szoktam. Ha nem figyel oda akkor megáll magától, de ha észreveszi azonnal leül. A nagyobbik lányom 1 évesen már járt. Eltérõ ütemben fejlõdnek a gyerekek. A védõnõ azt mondta, hogy mostanában késõbb indulnak el a babák (15 hó környékén), de a gyógytornász szerint amíg 18 hónapos koruk elõtt elindulnak nincs gond. Leírásod alapján egyik fiaddal sincs szerintem gond a mozgásfejlõdés területén :) Egyébként 2 vagy egypetéjû ikrek?
A kérdező hozzászólása: Az én lányom is elindult 1 éves kora elõtt. 3 éves lesz. :-) Egypetéjûek, egy hónappal elõbb születtek, mozgásfejlõdésben azt hiszem ezt le is kell számolni, így 12, 5 hósnak számítanak. A kisebb az ügyesebb(8, 6 kg), nagyobb a vezetgetõs, neki lehet nagyobb a feneke azért lustibb, mindig is az volt , õ 9, 5 kg. :-)
De cukik lehetnek :) . Biztos hamarosan el fognak indulni. Én is nagyon várom már, hogy végre elinduljon a kisebbik, mert állandóan feltörli az ovit, a játszóteret meg mindent :) Ráadásul van egy kis rongyija amit hordoz magával így az is állandóan a földön van.
A kérdező hozzászólása: Nálam a kisebbik a Coca-Colához kapott "vuvuzelát" hurcolja mindenfelé. :-)
Na az sem lehet semmi :D :D :D
A fiam 14 hónapos.Kb 11hónapos kora óta volt, hogy fogta mindt két kezem és ment.Aztán már bútorok mellett, utána az már az is elég volt neki ha csak egyik kezemnet fogta.1 hónapja jött az, hogy magától megtette az ágy-szekrény(50cm)távolságot.2 hete pedig ha kimegyünk az udvarra, mászik egy kört aztán guggol majd feláll és megy :) Több métert megtesz már, de van hogy közbe még kicsit kézre esik, aztán pedig feláll és megy tovább :) Nagyon gyorsan fejlõdök a járása.Te is nem sokára szaladhatsz utána, mert nekem is kinyitja a kiskaput is :)
Általában a Spam mappába érkezik.
Igen én is vártam 2 napot és kiderült, hogy a spam mappába rakta.

Miért van ennyire sok szép lány, ha jellemre meg egyik sem vonzó, egyik sem az, akit keresek? A lányok miért hiszik azt, hogy csak jól kell kinézniük és máris minden fiú letérdel eléjük?

Eléggé elszomorít, hogy olyan lányt, aki külsőre és jellemre is bejön, csak nagy ritkán találtam eddig és már akkor is párkapcsolatban voltak ezek a lányok. JÓ lenne, ha találnék végre olyan lányt, aki a külseje ellenére is olyan, amilyet keresek jellemre. Tényleg olyan érzésem van, hogy a külső miatt a lányok jellemre elkezdene rohadni.

Legjobb válasz: Azért gondolja ezt sok lány, hogy a pasiknak elég az, ha jól néznek ki, mert ez így is van sajnos nagyon sok férfinél (igen, sok nõ is van, akinek elég, ha egy pasi külsõre jó, de most nem ez a kérdés). Én is próbálgattam már ezt, bunkó voltam, lekezelõ, unalmas, vagy épp rettentõ ostobának mutattam magam, tök mindegy, ez se riasztotta el a többséget, csak azért mert csinosan voltam felöltözve, ez elég volt nekik... számomra ez eléggé kiábrándító volt. Úgyhogy srácok, inkább nektek kéne kicsit válogatósabbnak lennetek, és máris nem lennének a lányok így elszállva maguktól. :D

Azért gondolja ezt sok lány, hogy a pasiknak elég az, ha jól néznek ki, mert ez így is van sajnos nagyon sok férfinél (igen, sok nõ is van, akinek elég, ha egy pasi külsõre jó, de most nem ez a kérdés). Én is próbálgattam már ezt, bunkó voltam, lekezelõ, unalmas, vagy épp rettentõ ostobának mutattam magam, tök mindegy, ez se riasztotta el a többséget, csak azért mert csinosan voltam felöltözve, ez elég volt nekik... számomra ez eléggé kiábrándító volt. Úgyhogy srácok, inkább nektek kéne kicsit válogatósabbnak lennetek, és máris nem lennének a lányok így elszállva maguktól. :D
Mert nem csak neked szán embereket az univerzum?
arra nem is gondoltál, hogy te vagy visszataszító a lányok szemében? csak azért nem kedvesek veled, mert te vagy ronda, vagy csak egy beképzelt sznob?
Azért hiszik, mert amíg a srácok nem támasztanak követelményeket az ilyen lányokkal szemben, addig elég ezt a szintet is megütniük...szerintük.
Mert akik jók jellemben is azok tökéletesek és kapkodnak utánuk, hamar elkelnek. Ritka kifogni olyant. Nekünk maradnak az ari ribik
Azért, mert a pasik nagy többségének a külsõ számít. Szerintem kedvességgel, törõdéssel, intelligenciával, humorérzékkel kevésbé lehet valakit megfogni, mintha már külsõre megvan a vágy irányába. Én is inkább tornázok naponta 1-2 órát, és majd akkor állok a szerelmem elé, ha csinos leszek, mert most hiába próbálkoznék, szerintem úgyse tetszenék senkinek. 17/L
Nagyon megy nálad az a kifejezés, hogy "jellemre". :'D
Mert fordítva tényleg így mûködik, egy lánynak elég az, ha a fiú jól néz ki. Így magukból kiindulva azt hiszik, h mi is így gondolkodunk.
A szép lányokra jellemzõ hogy felszínesek, beképzeltek, és anyagiasak. Elvégre azt kaphatnak meg akit akarnak, és azt küldhetnek el az anyjába akit akarnak. Sajnos az ilyenek azért képzelik azt hogy körülöttük forog a világ, mert mindig vannak akik nekiállnak puncsolni az ilyeneknek. Az ilyeneket le kell szarni, ki kell röhögni, okosabbak ugyan nemlesznek tõle, de legalább visszakapják a kölcsönt.

Nem tudjatok veletlen, miert vettek le a dochlerröl a filmeket? Tegnap meg volt minden film most meg egy sem, Miiert?

Legjobb válasz: Sajnos én sem tudom, túl jó lett volna ha ez sokáig mûködik! Sztem azt várták minél több regisztráció szülessen, jól beetették a népet aztán hopssz kitörölték a jó filmeket! ((

Sajnos én sem tudom, túl jó lett volna ha ez sokáig mûködik! Sztem azt várták minél több regisztráció szülessen, jól beetették a népet aztán hopssz kitörölték a jó filmeket! ((
A kérdező hozzászólása: köszi.es nem tudsz veletlen valami masik oldalt ahol ilyesmi filmeket lehet nezni.
onlinestudio.try.hu nagyon szívesen ajánlom

Ha két ember csokolózik, de még egyik sem csokolózott azelõtt, mennyi idõ alatt jönnek rá, hogy hogyan is kell? Nagyon idétlen lesz?

Legjobb válasz: rögtön rá fogtok jönni, hogyan kell, a gyakorlással majd meg fejlõdik a technikátok. nem lesz olyan, hogy álltok egymás elõtt, és azon tanakodtok, hogyan is kéne elkezdeni, meg kivitelezni. egyrészt ösztönösen jön, másrészt rengeteget látni mindenhol.. szóval ne aggódj, ha mondjuk pl egy kis bénázásképp összekoccan a fogatok, majd nevettek egyet :)

rögtön rá fogtok jönni, hogyan kell, a gyakorlással majd meg fejlõdik a technikátok. nem lesz olyan, hogy álltok egymás elõtt, és azon tanakodtok, hogyan is kéne elkezdeni, meg kivitelezni. egyrészt ösztönösen jön, másrészt rengeteget látni mindenhol.. szóval ne aggódj, ha mondjuk pl egy kis bénázásképp összekoccan a fogatok, majd nevettek egyet :)
Nem úgy kell elképzelni, hogy körbenyalod a másikat mint hajléktalan a margarinos dobozt! :D Rá fogtok jönni, no para!
Ha elég tinifilmet néztek, akkor tudják, hogy nem úgy indul, hogy puff nyitott szájjal ráugrasz a másikra, hanem úgymond a szájrapusziból (ami már végülis csók) indítva egész jó dolgok sülhetnek ki. Nekem az elsõ csók élményem egy nyitott szájjal ráugrik "tapasztalt" sráccal volt. Utána három én csókoltam meg elõször sráccal már majdnem minden klappolt (atyaég, gyûjtöm õket :D), mert félénken indultak a dolgok de aztán alakult. Mondjuk az egyiknek nem sikerült túljutni az ízlelgetjük egymást fázison, megesik néha, mondjuk így belegondolva utána évekig derültem magamban azon, hogy úgy csókolt, mint egy hápogó hal. De a másik jó volt és végül a harmadik lett a legjobb. Mondjuk itt már nekem volt gyakorlatom, így leginkább vezetgettem nem pedig együtt jöttünk rá :) 23 N
Nem kell túl sok idõ. Velem is így volt. Másodszorra sokkal jobban ment, szerintem ez másokkal is így van.

Milyen gyakran közlekednek a 2-es metró vonalán az Alstrom kocsik? Ki akarom már próbálni és elvileg már pár hete mennek, de még egyet sem láttam, csak a szovjet jött.

Legjobb válasz: A reggeli csúcsforgalomban botlottam párszor bele, ugyanis elvileg még csak egy van szolgálatban.

A reggeli csúcsforgalomban botlottam párszor bele, ugyanis elvileg még csak egy van szolgálatban.
Gyakorlatilag viszont 3.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!