Találatok a következő kifejezésre: Meg Cabot: szerelem (7 db)

Evermore2 (blue moon), meg cabot (misztikus szerelem 2. része) koronázás, true blood 2 honnan tudom letölteni?

kalózfordítás is érdekel

Legjobb válasz: Ha meg van a Misztikus szerelem 2. része, elküldenéd??? [email protected]

Ha meg van a Misztikus szerelem 2. része, elküldenéd??? [email protected]
A kérdező hozzászólása: ha megszerzem ígérem elküldöm, de még én is várom. :)
Már van Misztikus szerelem 2? Húha! És azt lehet kapni akkor könyves boltokban is? Én úgy imádtam az 1-et! Ha meglenne légyszi nekem is küldd el! Köszi elõre is!:) [email protected]
Nekem nagyon tetszett az elsõ része, ha meglesz valakinek a 2. elküldené: [email protected]
ha meg van vakinek már a misztikus szerelem 2 elküldené nekem is? Löszönöm szépen [email protected]
én is nagyon szretném már elolvasni, mert az elsõ rész nagyon bejött:-) ha valakinek megvan, elküldené nekem is? nagyon-nagyon köszi:[email protected]
arra gondoltok, ami mangában van, vagy van rendes könyvbe is 2.rész? elõzõ vagyok
úgy tudom csak a mangának lesz 2. része egyébként nekem nincs meg de a címük úgy tudom ez lesz: ugye az 1. a Merlin Jóslata 2. A Vadász holdja 3. A hazatérés
Nekem is elküldöd ha meglesz a 2. része? elõre is köszi [email protected]

Hol tudnám letölteni Meg Cabot-tól a Misztikus szerelem második részét?

Ha jól tudom az a címe, hogy "A Merlin prófécia - Koronázás"

Legjobb válasz: erre én is kiváncsi vagyok szerintem nem lehet. kerestem, de még angolul se találom! Írtam nemzetközi fórumokra is, de mindig csak azt a választ kaptam, hogy "ha szereted az író könyveit tiszteld meg azzal, hogy megveszed". Megtisztelném, ha megtalálnám a városomban a könyvet elérhetõ áron.

erre én is kiváncsi vagyok szerintem nem lehet. kerestem, de még angolul se találom! Írtam nemzetközi fórumokra is, de mindig csak azt a választ kaptam, hogy "ha szereted az író könyveit tiszteld meg azzal, hogy megveszed". Megtisztelném, ha megtalálnám a városomban a könyvet elérhetõ áron.

Olvastátok már Meg Cabot-tól a Misztikus szerelmet?

Mi a véleményetek a könyvről? Azt hallottam meg van filmben is...A film teljesen más? Hogy lehet rátalálni? Misztikus szerelem a film címe is?

Legjobb válasz: Ém olavstam már. Könyvben nagyon tetszett és teljesen átjött minden de a film borzalmas. Ott a lányt Allie-t állítják be Arthur reinkarnációjaként éa Merlin is megjelenik egy diák alakjában...valamint nem Marco a rossz fiú hanem a tanár. A film címe egyébként Avalon gimi

Ém olavstam már. Könyvben nagyon tetszett és teljesen átjött minden de a film borzalmas. Ott a lányt Allie-t állítják be Arthur reinkarnációjaként éa Merlin is megjelenik egy diák alakjában...valamint nem Marco a rossz fiú hanem a tanár. A film címe egyébként Avalon gimi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! :) Azért nézzem meg a filmet vagy inkább ne? Te elõször a könyvet olvastad, vagy a filmet láttad?
A könyv nekem is nagyon tetszett, viszont a film sem rossz annyira ha elvonatkoztatunk a könyvtõl. Összevetve a kettõt, a könyv hasznosabb és jobb is, valamint érthetõbb :)
A kérdező hozzászólása: Ééééértem. Köszi 2. válaszoló! :)
Én Meg Cabottól két könyvet ajánlanám az egyik a Hívószám 1-800, a másik pedig az Elhagyatva.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Azt hitem, hogy az nagyobbaknak való...
1.válaszoló vagyok. Én elõször a könyvet olvastam, ezért volt annyira lehangoló, hogy a film nem túlzottan hû a könyvhöz. Ettõl függetlenül érdemes szerintem megnézned a filmet is :)
Elhagyatva, a Hívószám, és a Mediátor is olyan könyvek, amiket 14 éves kortól vagy akár 12 éves kortól is simán lehet olvasni, nem ír le benne semmi "felnõttes" dolgot.^^
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! :)


Meg Cabot Misztikus Szerelem című könyvének megfilmesített változata?

Láttam neten, hogy elkészült, és hogy a Disney Channel-en lefogják adni valamikor. De kíváncsi lennék, hogy valaki esetleg nem tudja-e mikor, és hogy esetleg fenn van-e neten magyar szinkronnal vagy felirattal. Köszi!

Honnan tudnám letölteni Meg Cabot: Misztikus szerelem című könyvének 2. részét?

Megjelent már?

Legjobb válasz: Szia! A könyvnek nincsen második része! ;)

Szia! A könyvnek nincsen második része! ;)

Meg Cabot misztikus szerelem miről szól?

észletesen

Legjobb válasz: Arról hogy van egy lány aki asszem új városba érkezik,(költözik:P)és ott futni jár a parkba.Ott összefut egy fiúval akirõl késõbb kiderül,h a sulijába jár és hogy nagyon menõ^^.Késõbb összeismerkedik a fiú baráti társaságával,és a a könyv vége egy Artur királyos mondakörbe fut bele.Amúgy beírod a google-ba és rögtön kiadja a könyv tartalmát:)

Arról hogy van egy lány aki asszem új városba érkezik, (költözik:P)és ott futni jár a parkba.Ott összefut egy fiúval akirõl késõbb kiderül, h a sulijába jár és hogy nagyon menõ^^.Késõbb összeismerkedik a fiú baráti társaságával, és a a könyv vége egy Artur királyos mondakörbe fut bele.Amúgy beírod a google-ba és rögtön kiadja a könyv tartalmát:)
A kérdező hozzászólása: tudom de annál részletesebbre gondoltam meg azt írja h furák az emberek, de miért? ugye nem vámpírok?mert abóbl már elegem van
Nem, nincsenek benne vámpírok, de a könyvet le tudod tölteni innen http://vampirtortenetek.mindenkilapja.hu/ Tényleg érdemes elolvasni, szerintem jó könyv!

Meg Cabot: Misztikus szerelem című könyvében Elanie hány éves és melyik városba költöznek a szüleivel?

A könyvben ha jól tudom, a kérdés mindkét felére megvan a válasz, csak az a gond, hogy nem emlékszem rájuk, pedig iszonyúan fontos lenne. Ha valaki tudja, annak el?re is nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Elanie a szüleivel Avalonba költözik. Sztem 17 éves, mert 3-as gimnazista! :)

Elanie a szüleivel Avalonba költözik. Sztem 17 éves, mert 3-as gimnazista! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!