Találatok a következő kifejezésre: Meg 11. van a (227 db)

Mitől lehet, hogy 11 hós babámnak még nyitva van a szája mindig? Ha alszik, ha fent van.

Elvittük orvoshoz, nem nagy az orrmandulája. MIt tegyek?

Legjobb válasz: orr-ful-gegesz nezte meg? mert lehet orrsoveny ferdulese is. valami oka kell legyen, miert szajlegzo. esetleg cumizik?

orr-ful-gegesz nezte meg? mert lehet orrsoveny ferdulese is. valami oka kell legyen, miert szajlegzo. esetleg cumizik?
A kérdező hozzászólása: Fül orr gégészetre vittük. Nem talált semmit. Az újját szopizza
Szia!Szerintem nézesd meg fül-orr-gégésszel mert lehet hogy nagy az orrmandulája.

11 hetesen még nem nyúl a tárgyak felé, nem érintgeti, nem próbálja megfogni. El van maradva?

Nem nézegeti a kezecskéit sem. Csupán folyamatosan a szájába szedi. Van úgy, hogy mindkét öklét próbálja benyomogatni egyszerre... Ez lenne, amit a könyvek úgy írnak, hogy "játszik a kezével"?

Legjobb válasz: A babák nem ismerik a nagykönyvet, amit írnak az csak iránymutató de nem kell hogy betartsák. Pl. az oldalra fordulás 3 hónaposan is normális meg 6 hónaposan is, és ez igaz mindenre, pár hónap differencia nem számít. 11 hetesen még picike, ne aggódj nincs elmaradva!

A babák nem ismerik a nagykönyvet, amit írnak az csak iránymutató de nem kell hogy betartsák. Pl. az oldalra fordulás 3 hónaposan is normális meg 6 hónaposan is, és ez igaz mindenre, pár hónap differencia nem számít. 11 hetesen még picike, ne aggódj nincs elmaradva!
Az én fiam 4 hónapos volt mikor elkezdett nyúlni a tárgyak felé, a kezeit meg csak azután, 5 hónaposan nézegette. Már én is aggódtam egy kicsit, de felesleges volt!
azt nézd, hogy mit tud, ne azt hogy mit nem! miért stresszeled õt, magadat elvárásokkal? elég lesz késõbb mindennek megfelelnie, nem kell már csecsemõkorban a teljesítményét nézni!

11 hetesen még mindig legtöbbször ökölben van a babám keze. Nem gond?

Legjobb válasz: Szia! 11 hetesen még nagyon kicsi. Az én fiam még 4-5 hónaposan is ökölbe szorított kézzel volt a nap felében. Most 9 hónapos és mivel már mászik ezért tanulta meg, hogy nyitott kézzel sokkal jobb. Ne aggódj még ráér, hiába írja a sok fejlõdési szakkönyv, hogy na most már ezt és ezt kell csinálnia a gyereknek. Légy türelmes.

Szia! 11 hetesen még nagyon kicsi. Az én fiam még 4-5 hónaposan is ökölbe szorított kézzel volt a nap felében. Most 9 hónapos és mivel már mászik ezért tanulta meg, hogy nyitott kézzel sokkal jobb. Ne aggódj még ráér, hiába írja a sok fejlõdési szakkönyv, hogy na most már ezt és ezt kell csinálnia a gyereknek. Légy türelmes.

Van akinel 11 hetesen mar meg tudta mondani a doki a baba nemet?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon ritka az,ahol meg tudják állapítani 11 hetesen.De ha úgy terpeszkedik a baba,akkor talán.Olvastam,hogy ti kisfiút szeretnétek,na õt könnyebb látni.De szerintem ne éld bele magad:)

Szerintem nagyon ritka az, ahol meg tudják állapítani 11 hetesen.De ha úgy terpeszkedik a baba, akkor talán.Olvastam, hogy ti kisfiút szeretnétek, na õt könnyebb látni.De szerintem ne éld bele magad:)
Nekünk a 12 hetes UH-n azt mondták hogy fiú, de végül lány lett (17. héten már látták is hogy lány), úgyhogy 11. héten még nem lehet bízni abban amit errõl mondanak.
nekem megmondták 11 hetesen, hogy kisfiú, az is lett.:) a dokitól is függ, a géptõl is.elvileg a fiúkat hamar meg tudják mondani.
12. heti uh-n nem volt szégyenlõs a babám, 99%-ra megtudtuk, h kisfiú.
11.hetesen mi is fiut lattunk, lany lett, pedig nagyobb volt neki, mint a fiuke szokott lenni, de a doki mondta, hogy ez meg semmit sem jelent, mert ennyi idosen szinte teljesen egyformak, csak tippelni szoktat a dokik, 50% az esely hogy bejon :)
Nekem elég jó gépen profi orvos mondta a 13. héten, hogy tuti kisfiú. Aztán a 18. héten kiderült, hogy lány és még a 26.-on is az volt, szerintem már lány is marad :) Szóval 11 hetesen inkább csak tippelni lehet. Ja és 13. héten mi is láttuk azt ami dudorodott, utólag mondta az orvos, hogy a lányoknál a klitorisz néha abban az idõben még nagyon kidudorodik, így könnyen összetéveszthetõ.
Nekem megmondta, hogy kislányt lát, persze nem biztosra, viszont igaza lett! Meg lehet mondani!
Igen, nekem 100%-ra mondták 11+4-en, hogy fiú, még meg is mutatták, hogy óóó, ott van, hát, ez egészen biztosan fiú, én is annak láttam, teljesen biztosra vettem, hogy fiú lesz. A férjem is annak látta (õ is orvos). Nos, a lányunk 2, 5 hónapos, Annának hívják, és nagyon nem fiú. :) ) /A 17. héten derült ki, hogy lány lesz./
Sógornõm lánya 11+4naposan volt uh-n. A kis drága úgy beterpesztett, hogy tisztán lehet látni a kis kukiját. Adott neki képet is, amit elküldött nekem mms-ben. Hát tuti kisfiú:) ) 3kisfiú anyukája
nem kötekedni akarok, de az elég lehetetlen, max tippelni lehet, de csak profi géppel, profi szonográfus. a fiúknak és a lányoknak ebben a korban tök ugyan akkora a nemi szervük, az állásából lehet tippelni, mert a fiúknak 1 mm-el feljebb áll (remélem nem keverem). szóval nem hinném, hogy bárki biztosra mondaná :D
Nekem is megmondták 11 hét 5 napon a hüvelyi uh-on, hogy kisfiú lesz, láttuk a bizonyítékot:-) És valóban kisfiam született 8 hónappal ezelõtt:-)
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenki valaszat! tudom hogy kb lehetetlen ilyen kicsin, megis nagyon kivancsi vagyok:D

Na az a gond hogy a fifa 11 hogyan lehet keret frissíteni mert nekem ki ad egy oldalt de ott nem nyit meg semmi A teljes fif 11 van meg nekem?

Legjobb válasz: http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 Eszt az oldalt adja meg de nem jön be semi

A kérdező hozzászólása: http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 Eszt az oldalt adja meg de nem jön be semi
Az idõ elõrehaladtával a menstruáció tünetei is változnak. Szóval bármi lehetséges.
a hasadról ritkán mászik beléd a sperma, (ha csak nem Chuck Norris a pasid) úgyhogy no para.
Gyereked nem éesz . Attól ne félj ! De hogyhogy ilyen össze vissza menstruálsz ? 2hetente meg van ? Az nem jóóóó !!!!
nem, lesz fifa 13 a babonások miatt.
A kérdező hozzászólása: most akkor megvegyem vagy ne??????!!!!!!
a te dolgod én megvenném ha lenne rá pénzem.
Szerintem nem úgyis jön nemsokára a 13 :D
A kérdező hozzászólása: Én a 12 rõl kérdeztem.És lesz 13 is.
nem lesz-.-
na jó lesz csak vicceltem
Nekem a 11 és a 12 is megvan eredetibe de csak a 12 van feltéve a gépre és szerintem semmibõl nem más max annyiból hogy azok vannak benne amik a 11 bõl kimaradtak.

Nem játssza le a Google Chrome a youtube-os videókat vagyis 00:11-nél mindig megakad pedig van fent Adobe Flash Player is és nincs vírus sem a gépen. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Letöröltem a Chrome-ot és a Mozzillánál mûködött csak a videónál hármasával ugrált a számláló( 00:11;00:14;00:17) mi baja van akkor a gépemnek lehet baja?:/

A kérdező hozzászólása: Letöröltem a Chrome-ot és a Mozzillánál mûködött csak a videónál hármasával ugrált a számláló( 00:11;00:14;00:17) mi baja van akkor a gépemnek lehet baja?:/
Igen elég bosszantó az én Chromom is akad, pedig egyébként sokkal jobb lenne mint a Firefox...
A Google Chrome alapból tartalmazza az Adobe flash playert tehát nem szükséges külön telepíteni, hacsak nem használsz mellette más böngészõt is. Egyébként én azt mondom, hogy telepítsd fel újra a Chromeot. Én letöröltem a gépemrõl az Adobe Flash Playert és a youtube videók meg az online játékok is simán mennek.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam ugyan úgy de Google Chrome-nál is is megakad 00:11-nél..múltkor itt találtam egy Flash Playert Mozzillához csak annál meg az online-os cuccokat nem játszotta le.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnézem!
A kérdező hozzászólása: Van amikor teljesen patent minden és gond nélkül lejátsza a vidókat csak mint elmondtam kisebb-nagyobb akadással illetve két darab plugin-t nem ismer fel a Mozillám az lehet gond vagy esetleg vissza kellene váltanom régebbi verzióra...segítene szerintetek?
Nyaralni télen. Te vagy Chuck Norris?:D
Vigyél tampont/betétet, szerintem ne akard ezt befolyásolni. 1: Remélem, hogy mondjuk Dél-Amerikából ír.
A kérdező hozzászólása: Elsõnek: ha nem megy a válasz, hagyd. Amúgy meg nyaralni úgy értem, pár napra elutazni, ha ez jobban tetszik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!