Találatok a következő kifejezésre: Meg 11. van (298 db)

Van valakinek még 11 hónapos kisfia, aki több, mint 11 kiló?

kisfiam lassan 11 hónapos és hát elég husis,szokták is mondani hogy van ott mit fogni de nekem furcsa,mert a nagy fiam nem ilyen volt,sőt...étvágya egyébként változó,mostanában alig eddig jól evett nagyon.

Legjobb válasz: A fiam 11,5 hónaposan (akkor csináltuk az 1 éves státuszt) volt 11,5 kg és 79 cm. Most 1,5 éves 14 kg körül van és 84-85 cm. Õ mondjuk 3900 grammal és 55 cm-el született.

A fiam 11, 5 hónaposan (akkor csináltuk az 1 éves státuszt) volt 11, 5 kg és 79 cm. Most 1, 5 éves 14 kg körül van és 84-85 cm. Õ mondjuk 3900 grammal és 55 cm-el született.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát, mind hasznos volt számomra! kedves utolsó válaszoló, neked külön köszönet, olyan jól megfogalmaztad hogy nem is aggódom már :)
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne gyötörd magadat, annyi mindentõl függ a babák gyarapodása. A lányom korababa volt, picikén és véznán született, Ó, szopott õ 3 hónapig mint a gép (másfél óránként éjjel-nappal), el is érte a nagykönyvi átlag alsó határát súlyban és hosszban, de törékeny maradt. 5, 5 éves, a korosztályos átlagtól jóval vékonyabb. A magassága még alakul, én is meg a férjem is viszonylag magasak vagyunk és a lányka most éppen nyúúúúlik mint a rétestészta... amitõl még vékonyabbnak látszik. Már rég nem aggódom emiatt, mert szívós, egészséges, jó étvágyú, és az apja is tulajdonképpen vékony alkatú, úgyhogy talán részben örökletes is. És mindketten nagyon gyorsan emésztenek, állítólag az ilyen tipusú emberek nehezebben is híznak el, mert kevésebb tápanyag hasznosul. Na a fiam meg majdhogynem a másik véglet. Tök átlaggal született, de fél évesen akkora volt, mint az 1 évesek (addig csak anyatejes volt)egy évesen, mint a 2 évesek, két évesen, mint a 3, 5-4 évesek... hatalmas volt, és csajok, kétéves kora óta kockás a hasa! Egy gramm háj nincs rajta sehol, masszív, erõs csontozatú és színizom! Februárban lesz 4 éves, olyan magas, mint az 5, 5 éves nõvére, meg a többi nagycsoportos az oviban... (és simán odébb is teszi bármelyiket, ha útban vannak, mert elképesztõ fizikai ereje van...). Szóval én mindkét végletet megéltem már, a lányomnál mindenkitõl azt hallgattam állandóan, hogy "Úúú de pici! Nem lesz ebbõl baj?" a fiamnál meg folyton, hogy " Úúú, de hatalmas! Nem lesz ebbõl baj?"... no comment. Mindketten tökjól megvannak, köszi. A felnõttek között is vannak vékonyabbak-sûrûbbek, a kicsik alkati adottsági is különbözõek. Ne spirázd túl magad ezen, feleslges... különben pedig azt szokták mondani, hogyha önállóan elindulnak, megtorpan a gyarapodás egy idõre. Én mondjuk azt tapasztaltam, hogy felváltva híznak és nyúlnak, vagyis elõször nyúlnak aztán hozzáhíznak, picit túlhízzák magukat és megint elkezdenek nyúlni.
Szia! Nekem kislányom van, 3540 grammal született, kereken egy évesen 15 kiló és 85 centi volt...Gondolhatod, hogy éreztem magam, a védõnõ kikérdezett, mit, mennyit eszik. Hányszor szopizik egy nap. Nem tudott mibe "belekötni", ide is felraktam kérdést, kaptam hideget-meleget. Hozzáteszem mozgásfejlõdés szempntjából semmirõl nem maradt le, ma már kapaszkodás nélkül lépeget. Soksoksok átsírt éjszaka, és 'hol rontottam el?' kérdés után, egyik nap férjem lehívott a nappaliba: Nézd, mit csinál:D Egyik foteltõl a másikig sétált a falnak támaszkodva, az arcán hatalmas-büszke vigyorral:D Azóta próbálok nem aggódni (habár megfigyeltem, hogy extrán odafigyelek, hogy mit és mennyit adok, habár ettõl se lassult a növkedés:D) csak néha sziszenek fel, mikor a nagyszülök édességgel közelítenek:D
Az én kisfiam 3550 gramm, és 50centi volt mikor született!! Most 4 hónaposan 9200 gramm, és 76 centi, és csak anyatejes! A védõnõ, a gyerekorvos szerint ez nem gond, mivel anyatejes.Én egy cseppet sem aggódom, mert szépen fejlõdik, és mozgásában sem veszem észre, h ez probléma lenne!
A kérdező hozzászólása: köszönet mindenkinek!!!
15-ös vagyok, és rendesen ámulok ezeken a méreteken amiket írtok, és nem csak a grammokra gondolok, hanem a cm-re is!! egy évesen 85cm volt a kislányod 18-as válaszoló? Nekem most a kisfiam- aki éppen 8kg-os volt egy évesen, most lesz 2éves, 86cm és 11, 5kg. :) )) Már nem aggódok miatta, de azért remélem nem marad ilyen kicsi késõbb!! Tényleg hihetetlen nagy szórás van a normális testsúly és testhossz tekintetében a gyerekeknél! Jó egészséget mindeninek és Kellemes Ünnepeket!!!
Igen, annyi :) voltunk mérésen ott csak a sulyt mérték (ezt mondjuk nem ertem, egy hulye szokas itt angliaban :s) akkor mondtak hogy ez nagyon sok, hiaba mondtam hogy de magasnak latom a gyereket + en 174 cm vagyok apuka 2 meter :) otthon megmertem 84 centinek lattam. Ket het mulva jott a vedono kerdezte hogy a hosszat merem-e. Megmondtam hogy mennyit mertem csak mosolygott hogy ugyanmar :) megmerte o o is(neki 85 cm lett), majdnem lefordult a szekrol:) nagyon nagyon nehez arra osszpontositani, hogy ne torodjek a gonosz megjegyzesekkel es csak arra figyeljek, hogy a kicsim boldog es egeszseges
15-21vagyok, Utolsó- azért megértem, hogy sokan beszólhatnak a kicsi mérete miatt. Bár a 4hós 76cm-s kisbaba is hihetetlen számomra!! (nekem egy évesen mérték 76cm-nek a gyerekemet) De így van, ahogy írtad, hogy egészséges és boldog- ez a lényeg! és hogy ti is ilyen magasak vagytok- valószínûleg a kislányotok sem 140cm lesz majd nagykorában! :) Pedig mi sem vagyunk alacsony temetûek, férjem 190cm, én 170cm, és tényelg bízom benne, hogy a mi kisfiunk azért nem marad majd ilyen csepp! :)
Pedig annyi!! :) Apuka 190, én pedig 186 cm vagyok.:) Mindenhol óriás bébinek hívják! :)
Igen, csak mikor tavoli ismerosok (akiknek amugy nemhogy gyereke de kutyaja sincs :) ) szo szerint ram szolnak, hogy jajj hat figyelni kell mit egyen! Meg: de UGYE nem adtok neki edesseget? A legjobb: es teged nem zavar hogy ilyen nagy?
:) )) Hát így viccesek ezek a beszólások, de elhiszem, hogy nagyon bosszantóak...
A kérdező hozzászólása: valóban hihetetlen különbségek vannak! a nagyobbik fiam volt 2 évesen 86 cm és 11 kg, maradt is úgy 1 évig :D most sem nagy sõt, 5 éves múlt most, 108 cm és 16, 5 kg, ezért is fura számomra a "kicsi":D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vannak ilyen tipusú kisbabák, de ez ilyen korban még elfogadható, ettõl még nem kövérek a kicsik. NEkem pont az ellenkezõje volt a fiam, alig hízott, pedig evett rendesen.. tiszta mérlegfóbiám volt, mert éves koráig szinte naponta rakam a mérlegre, hogy mennyit mutat- de keservesen alakultak a grammok. A végére azért belehúzott elérte a 8kg-ot egy éves korára.... ÉN is olyan tanácstalan voltam, hogy mit hogy csináljak, komolyan nem tudom melyik a jobb vagy rosszabb, hogy nagyon hízik a gyerek, vagy nagyon nem. Szerencsések azok a babák, akik pont az átlagos ütemben nõnek!! :) ) Persze azóta már tudom én is, hogy nem kóros sem a mi esetünk, se a gyorsabb ütemû gyarapodás- végülis ezen adatokból jön ki az ÁTLAG! :) Jó egészséget nektek! Egyébként barátnõm kisfia egy évesen 11, 5kg volt- és én kifejezetten formásnak láttam a fiát az én gilisztám mellett!!
A kérdező hozzászólása: 11es válaszolónak, szerintem a legjobbat tetted a babádnak, igénye szerint szoptattad, ha megnézed elég kis súllyal született, nyilván gyorsabban hízott, így volt ez nálunk is, mindkét fiamnál, csak valahogy a kisebb jobban hasznosít :D ezen ne variálj, szoptasd bátran, a mozgása pedig lehet amúgy is úgy alakult volna de szépen helyrerázódott és tökéletes!
a barátnõm kisfia 8 hónaposan 13 kg. Na õ kövér. Nem tudom, az arányaitól is függ. Az én fiam is 8 hós, és 8, 6 kg, jó hurkás, de a súlya meg normális...
A kérdező hozzászólása: te sem panaszkodhatsz :)
3570 és 52 cm volt a kisfiam születéskor. 3290-el jöttünk haza. fél évesen 9300 g és 70, 5 cm volt. Csak anyatejet kapott addig. 1 évesen 13 kg és 83, 5 cm. 4 évesen 113 cm és 21, 5 kg volt. Februárba lesz 5 éves.
2es vagyok, igen, az én drágám is jó husis, pedig anyatejes, és már eszik is :) de mellette a kis cimborája..húúú. Szerintem 8 hósnál 13 kg baromi sok.
Pont errõl beszélgettünk reggel egy ismerõs anyukával. Manapság vékonyka a kisgyerekek zöme. Ha valaki húsosabb, arra már rondán néznek, meg kövérezik (meg macerálják tanácsadáson, mint engem bõ másfél évig). Régebben, amikor a húsosabb gyerek volt a "trend", akkor meg lesatnyázták azt, aki vékonykább volt. 12, 6 kg volt az 1 éves státuszon a fiam. 15 hósan 14, 73kg. 18 hósan 16, 95. Jóvõ hónapban 2 éves státuszon én olyan 19 kilóra saccolok. És higyjétek el, nem az a behízott szemû kismalac. Ha ül, akkor látni a buddha-pocakját:) )))
1. vagyok. Igen, nálunk is pocak és comb van, de egyébként egyáltalán nem kövér. Pont ma volt nálunk a doktornõ, õ is azt mondta, hogy arányos.
Láttam már 12 kg-os 9 hónapost, na az már durva volt. 11 hónaposan 11 kg is szép nagy, de nem extra nagy. Fiam 12 hónaposan volt ennyi, most lassan 18 hónapos 13, 5 kg, 90cm, úgy, hogy 12-15 hónapos kora között fél kilót szedett fel, azóta 3 hónap alatt +2kg. Változó az étvágya, pláne ha betegség is van.
mi 7hónaposan voltunk 9410gr ás 68cm holnap megyünk a 8hónaposra majd meg írom hogy most hány kg de szerintem 10kg környékén lesz. nálunk is vissza esett az étvágya és nagyon sokat mozog nem bír 5 percet ülni egy helyben mindig mászna vagy fel állna.
Kislányom is ennyi volt 11 hónaposan és 81 cm. 4135 grammal és 57 cmvel született. A környékünkön van egy kislány, aki egy évesen volt 15, 5 kg, a magasságát nem tudom, de olyan volt mint egy kiselefánt a sok apróság között. Szerintem ne aggódj, nem sokára le fog lassulni a gyarapodás és akkor meg azon fogsz izélni, hogy három-négy hónapja nem hízott semmit csak gremmokat. :)
Kisfiam 2640 grammal született, kizárólag anyatejes volt 6 hós koráig. Eleinte szinte naponta meghízta a 90-100 grammot! A védõnõ, gyerekorvos és a kórház, ahol szültem, azt tanácsolták, szoptassam, ahányszor kéri. 1 hónaposan 4100 gr, 4 hónaposan 8260 gramm volt! Kétségbe voltam esve, hogy mi lesz vele... Majd ez nagyon lelassult, most 18 hónapos és nincs még 12 kiló... Emellett 86 cm. Nem tûnik vékonynak, még mindig kis husis, tokás, fodros a combija, de csininek látjuk, szép arányos kisfiú lett. Azért az elején az a nagy hízás hátráltatta sok mindenben, pl. a mozgásfejlõdésben, gyógytornára kellett járni miatta. Nem tudom, mit és hogy fogok másképp tenni a második babánkkal (most várjuk), de semmiképpen nem szeretném, hogy ekkora hízásnak induljon a babánk... mert ez már egészséges szerintem -igény szerinti szoptatás ide és oda.
8 hónapos a kisfiam és 11 kiló. A magassága megvan hozzá mert 80 centi. Mindig piszkál a védõnõ hogy túlsúlyos a gyerek de nem foglalkozom vele. Szerintem ne aggódj, nem olyan súlyos a helyzet. :) Szerintem a babák amúgy is ducin szépek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenki válaszát, aranyosak vagytok! anyatejes a kezdetektõl de már csak éjjel fogadja el, napközben eszik szilárdat, pedig amennyire döcögõsen indult a hozzátáplálás, nem is gondoltam volna de szépen kialakult az evõkéje és cukros dolgokat meg nemis ismeri, mindent csinálok neki, sem babakeksz, tejpép, ezeket nem is ismeri.sütök kekszet, csinálok joghurtot, túrókrémet, mindent házilag, amibe nem teszek cukrot tehát azt se lehet mondani hogy nasiztatom.ti is leírhatnátok miket adtok nekik, köszönöm!
Amikor egy két hónapos volt, akkor kellett hordanom neorologushoz mivel elhúzódó sárgasága volt és ugye arra az a megoldás minél többet cicizik!!Amikor kontrollra mentünk, mondta a doki, h ne igény szerint szoptassak, hanem 3-4 óránként.(hozzáteszem ez a doki állapította meg, h sárga és szoptassam egész nap) Na de az én kisfiam ne bírta, ki a 3órát se nem hogy a 4-et, és úgy döntöttem, nem éheztetem.Védönõm tanácsára igény szerint szoptattam, és mondta majd ritkulni fog, és ez így is van!!Na akkor zavart, h nagy mert nem tudtam melyik a jobb, amit a doki, vagy a védõnõ mond!Most már nem zavar, csak abban h ketté szakad a hátam :D Beszólásokra meg nem figyelek (óriásbébi) Én 5kg val születtem, a párom is 3, 5-el nem lehetett 2kg babánk! :)

Na az a gond hogy a fifa 11 hogyan lehet keret frissíteni mert nekem ki ad egy oldalt de ott nem nyit meg semmi A teljes fif 11 van meg nekem?

Legjobb válasz: http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 Eszt az oldalt adja meg de nem jön be semi

A kérdező hozzászólása: http://www.ea.com/uk/football/news/pc-patch-2 Eszt az oldalt adja meg de nem jön be semi

Nem játssza le a Google Chrome a youtube-os videókat vagyis 00:11-nél mindig megakad pedig van fent Adobe Flash Player is és nincs vírus sem a gépen. Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Letöröltem a Chrome-ot és a Mozzillánál mûködött csak a videónál hármasával ugrált a számláló( 00:11;00:14;00:17) mi baja van akkor a gépemnek lehet baja?:/

A kérdező hozzászólása: Letöröltem a Chrome-ot és a Mozzillánál mûködött csak a videónál hármasával ugrált a számláló( 00:11;00:14;00:17) mi baja van akkor a gépemnek lehet baja?:/
Igen elég bosszantó az én Chromom is akad, pedig egyébként sokkal jobb lenne mint a Firefox...
A Google Chrome alapból tartalmazza az Adobe flash playert tehát nem szükséges külön telepíteni, hacsak nem használsz mellette más böngészõt is. Egyébként én azt mondom, hogy telepítsd fel újra a Chromeot. Én letöröltem a gépemrõl az Adobe Flash Playert és a youtube videók meg az online játékok is simán mennek.
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam ugyan úgy de Google Chrome-nál is is megakad 00:11-nél..múltkor itt találtam egy Flash Playert Mozzillához csak annál meg az online-os cuccokat nem játszotta le.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnézem!
A kérdező hozzászólása: Van amikor teljesen patent minden és gond nélkül lejátsza a vidókat csak mint elmondtam kisebb-nagyobb akadással illetve két darab plugin-t nem ismer fel a Mozillám az lehet gond vagy esetleg vissza kellene váltanom régebbi verzióra...segítene szerintetek?
Az idõ elõrehaladtával a menstruáció tünetei is változnak. Szóval bármi lehetséges.
a hasadról ritkán mászik beléd a sperma, (ha csak nem Chuck Norris a pasid) úgyhogy no para.
Gyereked nem éesz . Attól ne félj ! De hogyhogy ilyen össze vissza menstruálsz ? 2hetente meg van ? Az nem jóóóó !!!!
nem, lesz fifa 13 a babonások miatt.
A kérdező hozzászólása: most akkor megvegyem vagy ne??????!!!!!!
a te dolgod én megvenném ha lenne rá pénzem.
Szerintem nem úgyis jön nemsokára a 13 :D
A kérdező hozzászólása: Én a 12 rõl kérdeztem.És lesz 13 is.
nem lesz-.-
na jó lesz csak vicceltem
Nekem a 11 és a 12 is megvan eredetibe de csak a 12 van feltéve a gépre és szerintem semmibõl nem más max annyiból hogy azok vannak benne amik a 11 bõl kimaradtak.

11 hetes vagyok tehát a szülés még odébb van de nagyon érdekel van olyan, hogy dokit nem, csak szülésznőt fogadok?

Legjobb válasz: Elsõ válaszoló vagyok,hát sajnos azt nem tudom hogy ott engedik-e de érdeklõdj minnél elõbb utána. Szerintem ha lehet nyugodtan válasz csak szülésznõt,mert tényleg csak õ van veled ha meg esetleg dokira van szükség ott az ügyeletes,és hidd el õ is ugyanugy ellát.gondolj arra,hogy lehet a fogadott orvosod besem megy majd a szülésre,mert épp nyaral.Én nagyon sok ilyet hallottam már.Azt a pénzt amit a dokinak adnál tudod a babára költeni.Én is fogadni akartam orvost de lebeszéltek róla és nem bántam meg.

Elsõ válaszoló vagyok, hát sajnos azt nem tudom hogy ott engedik-e de érdeklõdj minnél elõbb utána. Szerintem ha lehet nyugodtan válasz csak szülésznõt, mert tényleg csak õ van veled ha meg esetleg dokira van szükség ott az ügyeletes, és hidd el õ is ugyanugy ellát.gondolj arra, hogy lehet a fogadott orvosod besem megy majd a szülésre, mert épp nyaral.Én nagyon sok ilyet hallottam már.Azt a pénzt amit a dokinak adnál tudod a babára költeni.Én is fogadni akartam orvost de lebeszéltek róla és nem bántam meg.
Szia!Attól függ hol szülsz, mert vannak kórházak ahol nem engedik, de pl.Szent István kórházban lehet.Én is ott szültem 2, 5 hónapja és csak fogadott szülésznõm volt.Gratulálok a babához.
Igen, van, de én személy szerint nem ajánlanám. Ha nincs gond, akkor van ott a szülésznõ, ha gond van, már úgyis az orvosnak kell veled foglalkozni. Ezért én, ha választanom kellene, inkább orvost választanék, mint szülésznõt.
A kérdező hozzászólása: Szent Imrében szülök majd. Még nem jártam utána mi ott a szülési protokoll de hallottam már olyat (Szfehérvár), hogy doki nélkül nem lehet szülésznõt fogadni.
Én Gyõrben szültem: ha szülésznõt választasz kötelezõ dokit is választanod.

Utolsó menszim még ímmel-ámmal rendszeres volt (pár nap csússzással). De e hónapba nem jött meg (11.ére vártam). Ez a Norcolut miatt van?

Terhességem után nagyon rendszertelen lett a mensim. Pedig mindig 28napoisak voltak. 3hónapja a dokim felírta erre a problámámra a Norcoltot h rendszeres legyen. 2szer 10szedtem be. Ahogy a doki mondta. Mindig megvolt akkor. Most 2hónapja vettem be az utolsót. Utolsó menszim még ímmel-ámmal rendszeres volt(pár nap csússzással). De e hónapba nem jööt meg(11.ére vártam). Ma regggel teszteltem negatív,szóval terhesség kizárt!!! Vagy mégsem? Ez a Norcoluttól lehet?

Legjobb válasz: nem a norcoluttól van, hanem mástól, fel van borulva a hormonháztartásod , és szülés után nehezen normalizálódik..eddig csak a norcolut miatt mûködött a dolog, de ha megin szeded megint beáll. Nem írják fel viszont állandóra,mert nem lehet annyi ideig szedni. Ha nincs komolyabb baj, csak a zavar, az majd akkor lesz érdekes, ha a peteérést akadályozza,pl, ha még egy gyereket szeretnél.

nem a norcoluttól van, hanem mástól, fel van borulva a hormonháztartásod , és szülés után nehezen normalizálódik..eddig csak a norcolut miatt mûködött a dolog, de ha megin szeded megint beáll. Nem írják fel viszont állandóra, mert nem lehet annyi ideig szedni. Ha nincs komolyabb baj, csak a zavar, az majd akkor lesz érdekes, ha a peteérést akadályozza, pl, ha még egy gyereket szeretnél.
A kérdező hozzászólása: nah, hát ezek nem jó hírek... De azért köszönöm a választ! Másvalaki???
A Norcolut-ot köztes vérzések kezelésére is szokták írni. Egyszerûen feltapasztja a méhnyálkahártyát, ezért nincs vérzés. Mindenesetre keresd fel a nõdokidat!

Nem rég tudtam meg, hogy van egy 11 éves lányom de utál engem. Mit kéne tennem?

Pár hónapja derült ki, hogy 2 gyerekem van. Az elsőre tényleg nem emlékszem, az anyjára igen meg hogy voltunk együtt de az már sok éve volt. Feleségem már nincs de van egy 8 éves fiam aki velem él. A lánnyal találkoztam már, volt apasági is de hihetetlen. Azt hiszi, hogy nem voltam rá kíváncsi pedig az anyukájával elmagyaráztuk neki. Próbálok úgy viselkedni vele mint ahogy a fiammal kevés szerencsével mert semmi nem jó neki ami velem/velünk kapcsolatos. Igaz nem is értek az ekkora lányokhoz de azért rosszul esik, hogy ennyire utál és egy esélyt se ad, hogy megismerhessük egymást, még a fiamat is elküldi a pics'ba. Nem tudom mit kéne tennem, teljesen felkavartuk egymás életét. Mitévő legyek? 35/F

Legjobb válasz: Türelem. Képzeld el, neki is nehéz lehet, hirtelen kapott egy apát a semmibõl. Meg kell szoknia,neked pedig rászolgálni, hogy elhiggye, tényleg nem azért nem voltál jelen, mert nem akartál. Hagyd rá, hadd tomboljon, ha semmi nem jó neki, ha küzdesz ellene, annál rosszabb. "Nem tetszik, jó. Ha gondolod, vonulj el, mi azért csináljuk." Elõbb-utóbb kidugja az orrát, ha látja, hogy nem is rossz dologból maradna ki. Csak azt éreztesd vele, bármikor csatlakozhat. De ha feltétlenül rosszul akarja érezni magát, ahhoz is joga van. Szerintem neki most ez egy elég rémisztõ helyzet! Elmagyaráztátok, rendben, lehet, százszor el kell újra mondani, majd leülepedik a dolog. Biztos én is így viselkedtem volna apámmal, ha annak idején felbukkant volna. A különbség csak annyi, hogy tudott rólam, és önszántából nem volt rám kíváncsi. Nem tudja, mit veszített :D

Türelem. Képzeld el, neki is nehéz lehet, hirtelen kapott egy apát a semmibõl. Meg kell szoknia, neked pedig rászolgálni, hogy elhiggye, tényleg nem azért nem voltál jelen, mert nem akartál. Hagyd rá, hadd tomboljon, ha semmi nem jó neki, ha küzdesz ellene, annál rosszabb. "Nem tetszik, jó. Ha gondolod, vonulj el, mi azért csináljuk." Elõbb-utóbb kidugja az orrát, ha látja, hogy nem is rossz dologból maradna ki. Csak azt éreztesd vele, bármikor csatlakozhat. De ha feltétlenül rosszul akarja érezni magát, ahhoz is joga van. Szerintem neki most ez egy elég rémisztõ helyzet! Elmagyaráztátok, rendben, lehet, százszor el kell újra mondani, majd leülepedik a dolog. Biztos én is így viselkedtem volna apámmal, ha annak idején felbukkant volna. A különbség csak annyi, hogy tudott rólam, és önszántából nem volt rám kíváncsi. Nem tudja, mit veszített :D
Pont a kamaszkor kezdete körül bukkant fel az édesapja. Nagyon megviselheti ez a tény, és érzem a soraidból, hogy nyitsz felé, meg megteszel minden tõled telhetõt, de próbálj meg még kitartóbb lenni, és légy mégtürelmesebb vele. 11 évesen még nem nagyon értheti, hogy miért nem volt vele eddig az apukája, most meg hirtelen mégis. Szervezzetek közös programokat, próbáld meg megismerni. Kérd ki a véleményét, tudd meg, mit szeret csinálni.
Mióta kitört a szünidõ, esténként egyre több a szívszaggató dráma. Hát, inkább itt trollkodjatok, minthogy az utcán bandáztok, ez még a jobbik eset.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de nekem egy ideje már nincs szünet sajnos :)
Nyugodj meg idõvel jobb lesz csak õ is össze van zavarodva ahogy te is. Ne add fel, ha látja, hogy kitartó vagy elõbb-utóbb megbékél. Legyetek sokat együtt és majd rájön, hogy nem vagy olyan borzalmas. Menjetek hármasban (vagy négyesben) moziba, strandra, állatkertbe vagy valamilyen közös programokat szervezzetek :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Az kicsit nehéz lesz, ugyanis nem sûrûn kapok a "hagyjál békén, utállak" válaszon kívül semmit de elfogadom ezt is, ilyenkor hagyom hogy csinálja azt amit akar. Talán könnyebben jönne ha az anyukája mondaná neki? Vagy azt érezné akkor, hogy mindketten ellene vagyunk?
Az anyja egyszer sem mondta neki, hogy neked elfelejtett szólni a létezésérõl? Neki kellene elmagyaráznia a lányotoknak, hogy mi a helyzet. Szerintem nem utál, csak haragszik.Meg kell még szoknia, hogy van apja.Próbáljatok közös programokat szervezni négyesben, kérdezzétek õt is, hogy mit csinálna szívesen. Nem lesz egyszerû vele, de kitartás! :)
Saját gondoltam az, hogy adj egy kis idõt neki és kezeld nagyon türelmesen. Kezd kamaszodni és e miatt is sok minden érheti.És most gondolj bele eddig 'apa nélkül élt' és most hirtelen kapott egyet. Szerintem nem nagyon tudja ezt kezelni azért viselkedik úgy ahogy. Úgy gondolom, hogy érdemes lenne egy egy programot beszúrni vele amikor ketten vagytok. /bár ha nem akarja nem kell erõltetni/ Mikor felhozod esetleg lehet mondani neki, hogy megakarod ismerni... Meg, hogy lehet, hogy eddig nem voltál jelen az életébe de benne akarsz lenni. /de akkor tényleg legyél benne mert ha pár hónap múlva meg eltûnsz akkor még jobban ez lesz késõbb/ 18l

Mitől lehet, hogy 11 hós babámnak még nyitva van a szája mindig? Ha alszik, ha fent van.

Elvittük orvoshoz, nem nagy az orrmandulája. MIt tegyek?

Legjobb válasz: orr-ful-gegesz nezte meg? mert lehet orrsoveny ferdulese is. valami oka kell legyen, miert szajlegzo. esetleg cumizik?

orr-ful-gegesz nezte meg? mert lehet orrsoveny ferdulese is. valami oka kell legyen, miert szajlegzo. esetleg cumizik?
A kérdező hozzászólása: Fül orr gégészetre vittük. Nem talált semmit. Az újját szopizza
Szia!Szerintem nézesd meg fül-orr-gégésszel mert lehet hogy nagy az orrmandulája.
csinálhatsz akkor ha már késik 1 naopot akkor kimutassa majdnem mindeggyik.
Szia még nem marad ki a menzeszed addig a teszt nem mutassa ki.Nekem a teszt Menzesz után 7 napjára mutatta ki csak, addig elõtte hiába csináltam.Üdv 33hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!