Találatok a következő kifejezésre: Meg 11. a menzeszig (10 db)

11 napja szedem a fogamzásgátlót és azóta meg van a menzeszem. Nem rendes vérzés van hanem csak cseppek de azok normál cseppek. Befolyásolhatja a gyógyszer a vérzést legelső alkalommal?

Legjobb válasz: Persze, ez a tabitól van. Elég gyakori. Ha 4. levélnél is vérezgetsz, akkor menj vissza a dokihoz, addig normális.

Persze, ez a tabitól van. Elég gyakori. Ha 4. levélnél is vérezgetsz, akkor menj vissza a dokihoz, addig normális.
csinálhatsz akkor ha már késik 1 naopot akkor kimutassa majdnem mindeggyik.
Szia még nem marad ki a menzeszed addig a teszt nem mutassa ki.Nekem a teszt Menzesz után 7 napjára mutatta ki csak, addig elõtte hiába csináltam.Üdv 33hetes kismama

Unokám 15 éves múlt. 11 éves korától menstruál szabályosan. Most, kb. 3 hónapja nem jött meg a menzesze. Ezalatt fogyókúrázott, és sokat fogyott is. Mellette lelki problémái is voltak, ill. vannak jelenleg is, mely barátnőkkel kapcsolatos. Fiúval még nem

Unokám 15 éves múlt. 11 éves korától menstruál szabályosan. Most, kb. 3 hónapja nem jött meg a menzesze. Ezalatt fogyókúrázott, és sokat fogyott is. Mellette lelki problémái is voltak, ill. vannak jelenleg is, mely barátnőkkel kapcsolatos. Fiúval még nem volt kapcsolata. Kérdésem az, hogy a fogyózás okozhat-e ilyen problémát, ill. mi a teendő? Nőgyógyászhoz nem akar menni.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban ez még természetes jelenség lehet, aggodalomra nincsen oka. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban ez még természetes jelenség lehet, aggodalomra nincsen oka. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Unokám 15 éves múlt. 11 éves korától menstruál szabályosan. Most, kb. 3 hónapja nem jött meg a menzesze. Ezalatt fogyókúrázott, és sokat fogyott is. Mellette lelki problémái is voltak, ill. vannak jelenleg is, mely barátnőkkel kapcsolatos. Fiúval még nem

Unokám 15 éves múlt. 11 éves korától menstruál szabályosan. Most, kb. 3 hónapja nem jött meg a menzesze. Ezalatt fogyókúrázott, és sokat fogyott is. Mellette lelki problémái is voltak, ill. vannak jelenleg is, mely barátnőkkel kapcsolatos. Fiúval még nem volt kapcsolata. Kérdésem az, hogy a fogyózás okozhat-e ilyen problémát, ill. mi a teendő? Nőgyógyászhoz nem akar menni.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban ez még természetes jelenség lehet, aggodalomra nincsen oka. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ebben az életszakaszban ez még természetes jelenség lehet, aggodalomra nincsen oka. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Nem korai az, ha valakinek 11 évesen jött meg a menzesze?

Mert nekem annyi idõsen jött meg. Most 14 leszek és ahogy így hallom másoktól, senkinek sem jött meg ilyen korán...

Legjobb válasz: van akinek 9-10...

van akinek 9-10...
A lányoknak 11-13 évesen jön meg
Nekem is 11 , 5 évesen jött meg elõször ... :-)
9 és 16 év között bármikor megjöhet a menstruáció, tehát 11 éves korban nem korai.

Most jött meg a menzeszem 4. alkalommal. Januárban kezdödött febr-ban nem jöt meg és utána összevissza és most május 11. én jöttmeg de annyira h a bugyim, és a nacim is elázott. Még szerencse hogy fekete gatya volt rajtam. Ugye milyenszörnyü?

Azt hittem csak 1.nap a legerösebb a vérzés de ma is olyan,és ma is volt egy vérfolt a nacimon annyira utálom segítsetek kérlek.Ez normális dolog?óránként cserélem a betéteket.A tampon nem fáj? Ki szeretném próbálni h csináljam?

Legjobb válasz: Használj tampont, úgy sokkal, de sokkal kényelmesebb a dolog. Nagyon egyszerû használni, minden doboz tamponban képekkel illusztrálva le van írva, hogy hogyan kell használni. Mivel még szûz vagy, kisméretût válassz. Ja, és egyáltalán nem fájdalmas. :)

Használj tampont, úgy sokkal, de sokkal kényelmesebb a dolog. Nagyon egyszerû használni, minden doboz tamponban képekkel illusztrálva le van írva, hogy hogyan kell használni. Mivel még szûz vagy, kisméretût válassz. Ja, és egyáltalán nem fájdalmas. :)
A kérdező hozzászólása: de tényleg nemfáj? És hol vana tamponon hogy az a legkisebb?? és hogy rakjam fel?
Ne aggódj ez teljesen normális, nekem két év után is össze-vissza jött meg, mindenkinek más, hogy mikor áll be neki meg mennyire erõs a vérzés. Én személy szerint nem javasolnám a tampont, legalábbis a nõgyógyász azt mondta szüzeknek nem annyira javasolt, mivel ha rosszul csinálják megsérthetik a szûzhártyát. Én azt javaslom maradj a betétnél, abból is van különbözõ, ha nagyon erõs a vérzésed, vegyél olyat, ami pont ezekre a napokra van kitalálva. De szerintem ha édesanyádtól tanácsot kérsz, segíteni fog!:)

11 éves vagyok, még nem jött meg a menstruációm. De ma láttam a wc ülőkén egy barna pisi cseppet. Megjött a menzesz?

Legjobb válasz: ha a tisztaságin vagy a wc papíron,bugyin lenne barna,akkor igen,meg fog jönni. de szerintem ez nem jelent semmit.

ha a tisztaságin vagy a wc papíron, bugyin lenne barna, akkor igen, meg fog jönni. de szerintem ez nem jelent semmit.
Nem
Nem, de van még idõ arra, hogy megjöjjön... igazából 11 évesen kicsit korai is lenne. Én 10 éves voltam, amikor elõször megjött. Rossz is volt, hogy amíg a többiek vígan játszottak én összekuporodva görcsöltem... Korai volt akkor, várhatott volna még. De hát ez van! 19/L
Ez még nem hiszem, hogy azt jelentené, de megjöhet bármikor most már.

11 hetes a babám. Eddig minden rendben volt viszont egy hete volt egy pici vérzésem és azóta is van de csak barnás folyás, mint a menzesz vége felé. Lehet hogy megjött volna? Még szoptatok.

Legjobb válasz: Nekem is volt mindkét babám után kb a 10-13 hét környékén ez, a dokim azt mondta, hogy ez majd' mindenkinél van, csak elfelejtik mondani. Aztán hónapokig semmi. Szerintem nálad is ez az, de sajna nem emléxem már, mivel magyarázta.

Nekem is volt mindkét babám után kb a 10-13 hét környékén ez, a dokim azt mondta, hogy ez majd' mindenkinél van, csak elfelejtik mondani. Aztán hónapokig semmi. Szerintem nálad is ez az, de sajna nem emléxem már, mivel magyarázta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat.

Meg 11. nap a menzeszig amit nemvarok! De fajdogal neha az alhasam mitol lehet? Ehonapba mar nemvettem be a fogamzasgatlo tabblettat! Lehetek terhes?

Legjobb válasz: llehetsz de nem bisztos lehet hogy csak a bogyo hatása.elõbb kikell ürülnie a szervezetetbõl

llehetsz de nem bisztos lehet hogy csak a bogyo hatása.elõbb kikell ürülnie a szervezetetbõl

Kideríthető bárhogy a terhesség az első menzesz elmaradta előtt? Még egy hetem van addig, de furcsán rosszul érzem magam napok óta, együtt voltunk a 11. -12. -13. és 14. napokon, de késve vettem be pont akkor a tabit.

Legjobb válasz: Nem deríthetõ ki. Még az orvosok sem tudják semmilyen módszerrel kideríteni. Ilyenkor még be sem ágyazódott a baba, azaz még teherbe sem estél... Leghamarabb a fogantatás után 12-14 nappal lehet kimutatni vizeletteszttel, illetve a vérzéskimaradás után kb egy héáttel ultrahanggal.

Nem deríthetõ ki. Még az orvosok sem tudják semmilyen módszerrel kideríteni. Ilyenkor még be sem ágyazódott a baba, azaz még teherbe sem estél... Leghamarabb a fogantatás után 12-14 nappal lehet kimutatni vizeletteszttel, illetve a vérzéskimaradás után kb egy héáttel ultrahanggal.
Ha kimarad, és a teszt is +, elõtte nem tudod biztosra.
Vegyél egy érzékeny tesztet, vagy párat :) és tesztelj. Ha "nagyon" terhes vagy, már a 10.napon kiderülhet... (a fogantatástól számított 10.nap, amennyiben egybe esik az ovulációval)
a legelsö vlaszolónak.hogy ne lehetne terhes, mi van ha pont 11.lett az azóta már rég beágyzódhatott mivel 7-10 nap és ma már 4.ke van.
Utolsónak: a kérdezõ nem december 11-re gondolt, hanem a ciklusa 11. napjára. Ez egy. Kettõ: "Leghamarabb a fogantatás után 12-14 nappal lehet kimutatni vizeletteszttel". Ezt írtam, és ez tény, valamint tapasztalat is. Ha viszont a kérdezõ épp középidõben hagyta ki a tablettát, és még egy hete van a nemvártig (ami a tabletta miatt pontosan szokott jönni, 28 naponként), akkor még egy hete van addig, hogy kiderüljön: megfogant és teherbe esett-e, vagy sem. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó látja át jól a helyzetem, valóban itt tartok. Éjszaka hányingerem volt, de még csak kedd van, és leghamarabb jövõ hétfõn tesztelhetek... megõrülök!!! Köszi a segítséget!
az utólsónak.oké igazad van.én csak a beágyazódásról irtam hogy 7-10 nap.nekem is volt már terhességem és ha ö terhes ilyen korán nem érezheti annyira rosszul magát, mert a rosszullétek a 4. 5. héttöl kezdödnek és ha ö már 4-5 hetes terhes a teszt már igencsak kimutatná.ez pedig nekem is tapasztalat.szereintem meg csak agyilag van hozzárögzödve hogy nem akar babát és fél!Anno mikor én is gyógyszereztem volt ugy hogy 3 napot kihagytam, mert elfelejktettem magammal vinni a bogyókat ami többször is elöfordult, és nem lettem terhes.ö meg késve vette be.oké hallottam már olyanról is aki gyógyszer mellett lett terhes.ha elmarad a mensese utánna a teszt szerintem már tuti.de egyik ismerösöm is terhes volt de nem tudta, elment a dokihoz csak egy vizsgálatra és ö mondta meg neki hogy hölgyem maga kb 3 hetes terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszi még egyszer. De akkor tehát szerintetek nem vagyok terhes mert ilyen korán (1-másfél hét) nem érezhetek még belõle semmit, se rosszullét, hasfájás, émelygés, semmit?
tegnapi utolsó vagyok! Szerintem nem vagy terhes mivel késve de bevetted a tabit! A rosszulétek meg odébb vannak.Szerintem csak aggódsz azért érzed a terhes tüneteket.hányinger, émelygés, stb..a 4.5. héttöl kezdödnek és te még attól elég messze vagy.de ha mégsem jönne meg akkor tesztelj de kicsi az esély hogy terhes vagy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!