Találatok a következő kifejezésre: Megérzik a ha (137 db)

Ha megérzem a peteérésemet, mert szurkál a petefészkem, akkor már késő akciózni, vagy az még jó?

Legjobb válasz: Szia! Ha megérzed a peteérésed, akkor onnantól számítva van 18, de maximum 24 órád az akcióra! Hajrá! Én mindig megérzem, ha peteérésem van. Egy kétgyermekes Anyuka!

Szia! Ha megérzed a peteérésed, akkor onnantól számítva van 18, de maximum 24 órád az akcióra! Hajrá! Én mindig megérzem, ha peteérésem van. Egy kétgyermekes Anyuka!
Igen megérzi, de nem fog érte megszólni, ha normális :D 18/F
Amúgy meg kinek milyen az elsõ... valakinek jó valakinek kevésbé :D nekem nem volt rossz :D
Ha van önbizalmad és meg tudod elõtte nyugtatni magad akkor egyszerû, és nagyon jó érzés. Elõször megdöntöd a fejed jobbra, adsz egy szájrapuszit (kicsit megszívod az ajkát, vagy a felsõt vagy az alsót, ami éppen jön) aztán onnantól jönni fog magától, bedugod a nyelved a szájába és körbe körbe mozgatod. Ha még nincs ilyen tapasztalatod akkor hagyd egy kicsit hogy a fiú vezessen és nem lesz gond.
Én már több korodbeli lányt is tanítgattam csókolózni, van, aki elsõre egész ügyes van, akin meg látom, hogy van még mit gyakorolnunk. :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek:)

A lányok megérzik azt, ha egy fiúnak van önbizalma, és magabiztos?

Legjobb válasz: Megérzik, mint a Jedi lovagok azt, ha zavar van az erõben.

Megérzik, mint a Jedi lovagok azt, ha zavar van az erõben.
Mint bármilyen emberi jellemzõt ezt is, ennek hiányát is megérezhetik az emberek, nõk, férfiak egyaránt. Azt is, ha bizonytalan vagy. Sokan aranyosnak találják (igen, össze is jöhetnek veled, CSAK ABBAN legyél biztos, hogy neked ÕK KELLENEK!- erre az egyre nagyon érzékenyek a csajok).
Nem, de ha fingtál, azt egybõl :D
Majdnem teljesen egyet értek. "Viszont olyan csekélységeket, mint az enyhe szégyenlõsség, önbizalomhiány, vagy csendesség- simán kivált." Simán kivált ez igaz. De nem hosszútávon.
Igen! A múltkor is odajött hozzám egy nõ és azt mondta: Maga biztos magabiztos!
A nõ el vanna a sajàt vilàgukban színes magazinoknak hisznek és tévhiteknek ha egy nõ sexelni szeretne de nem rég szakított a bartàtjàval akkor azt a baràtnõi egyöl Bich nek hívjàk a hàta mögött akkor leszel magabiztos ha el éred a terveidet..a nõk màsodlagos dolog inkàbb akkor érdekeljenek a nõk ha van tisztes àllàsod és nem az àllamon csüngsz....az a nõ ami ennél többet vàr el mint legyen egy àllàsod és ne legyél csüdtömeg az nem érdemes vele foglalkozni hiàba szép ....és ez semmit sem jelent...a célok vezéréljenek ne a nõk...õk àtverhetnek ......
Nekem évek óta senki sem tudott hasznos tanácsot adni. Se haverok, se tanácsadók, akik magukat szakértõknek nevezték, se nõk. Sajnos az alapdolgokon túl már mindenkinél [email protected] a tudomány. Vagy akiktõl tanulhatnék valamit azok nem akarnak nekem segíteni (mert egy idegennek minek állának szóba) pl. sikeres párok, akik akiknek a nõ tagja olyan amilyet én is keresek. De lehet hogy ez sem segítene, csak találgatni tudok... :(
Aki oda kerül, arról finoman szólva már az orvosok is lemondanának nõzés tekintetében. Én így tapasztaltam a környezetemben azzal kapcsolatban, milyen srácok olvasgatnak ott. Tán a papok még imádkoznának érte, hogy valaha rendbejön...
Még jó...
Vagy hoznák az ördögûzõt. :)
A lányok elõször azt érzik meg, hogy egy számukra szexuálisan vonzó partnerrel állnak szemben, vagy sem. Ha igen, de nem teszel semmit, megsértõdnek, az eredmény, hogy azt gondolják, "menj a k. [email protected], nem foglalkozok veled én sem". Ha nem talál vonzónak, de nyomulsz, akkor is "menj a fenébe, mit képzelsz magadról". Légy tisztában magaddal és a helyzettel. Ha átlátod a helyzetet és tudod, hogy vonzódik hozzád, akkor ezt a tényt használd ki, mármint ha akarsz tõle valamit. Ha nem talál vonzónak, akkor sem fogod elrontani már az elején, talán mégis felkeltheted az érdeklõdését. Van ilyen. Az utóbbi helyzet elõfordulhat azokkal is, akik amúgy a legtöbb nõnek tetszenek, csak a kiszemelt valahogy nem úgy reagál, mint megszokta, de ezek a jobb kiállású férfiak tapasztalatból, vagy ösztönösen tudják kezelni a helyzetet. A nõk nem megérzik, hanem látják a viselkedéseden, hogy magabiztos vagy, vagy pedig nem. Légy határozott, kezdeményezõ. Merd elhívni közös programokra. Találd fel magad. Ha pl. ebédelni, vagy vacsorázni hívod, legyen konkrét elképzelésed, hová viszed, ha megkérdezed, hová szeretne menni, az már nem feltétlenül lesz jó pont nála. Vezesd, tervezz, szervezz. Egy kis romantika sem árt, nem jön be minden nõnek a kõbunkó stílus. Vedd le a lábáról, hódítsd meg, a nõ ezt várja tõled.
Szép mese. :) Legyen annyi bátorságod, hogy tudj menni a lány után, kezdeményezni, udvarolni neki. Ha elviszed valahová, próbáld megismerni: a lányoknak határozott elképzeléseik vannak arra vonatkozóan, mi a jó nekik. Ha ezt figyelmen kívül hagyod, úgy jársz, mint sok haverom. Nem tudják, miért lettek lapátra téve. Megfigyelhetõ egy érdekes kettõsség. Ha az elõzõ stratégia szerint zajlik a dolog, annak szinte mindig rossz vége lesz. A férfi ugyanis azt hiszi, hogy ez kell a nõnek. A férfi elképzelései, tervei. A nõ meg azt várja, hogy gondolatolvasó legyen a férfi. A kettõ az esetek 1%-ban sem fedi egymást. Úgy látom, azok tudnak jól csajozni, akik meghallgatják a nõket. Ne romantikus nyáladzásra gondoljatok- az kevés nõnek kell már. Figyelnek a nõkre- nem a lelki gondjaikra, hanem teljesen rájuk hangolódnak, és tudnak menni velük. Lazák, beszédesek, spontának, természetesek.
Ez még szebb mese... (na jó én nem vagyok ilyen szarkasztikus típus, csak nem bírom az arroganciát és a szemtelenséget) Nem írtam, hogy [email protected] arra, amit a nõ akar, hékás. Olvasd vissza. A kezdetekrõl írtam. Ha bizonytalan lesz, akkor az nem vezet sehová. Az, amit leírtam, tapasztalat és nem a haverok és szomszédok és még ki tudja kik esettanulmánya. De szerintem pont [email protected] a kérdezõ, amiket mi itt írogatunk, nem csajozási tanácsot kért, hanem egy kérdése volt, amire akár igennel és nemmel is lehetne válaszolni, de ez nem ilyen egyértelmû, ezért írtam azt, amit.
Rendben, bocs. Nem akartam "szarkasztikus" lenni. Gyakorlatilag akár mindkettõnknek igaza lehet. A kezdetekben valóban imponálhat, ha programokat talál ki, tudja, hová lehet szórakozni menni, hisz ezzel is a nõt szórakoztatja. Meg is ismerheti közben. Vagy akár meg is beszélhetik. Önálló véleménye meg tényleg legyen, (ez nem jelenti, hogy nem tudnak majd közös nevezõre jutni), ne csak üljön, mint egy kuka, vagy akinek minden mindegy... ez megintcsak utalhat az érdektelenségre.
Nem csak a külsõ, de tény, hogy a külsõ is. A külsõ amolyan adu ász. Mindent nem tud kompenzálni. Ha nagyon gáz a férfi személyisége, akkor általában nem viselik el a nõk, hiába helyes. Viszont olyan csekélységeket, mint az enyhe szégyenlõsség, önbizalomhiány, vagy csendesség- simán kivált.
Sajnálatos, hogy azok az elkeseredett emberek, akinek nem sikerül nõt szerezni és ezt arra fogják, hogy a nõknek csak a külsõ számít, másokkal is próbálják elfogadtatni ezt a tévhitet... Egyébként, ha más nem is, de a testbeszéded (már maga a testtartásod is) azonnal elárulja, hogy mennyire vagy magabiztos.
Én igen, de mellé lehet nyúlni, még nem tévedtem. 20L
Igen. Piszkosul kifinomult érzékük van hozzá.
meg-meg...
Persze, én spec. hamarabb érzékelem a határozottságot, mint azt, hogy hogy néz ki!
Ezt minden ember megérzi, nem csak a lányok...
Arra célzok, hogy nem baj, ha kicsit szégyellõs vagy: csak tedd meg azt a bizonyos egyértelmû, kezdõ lépést.
20:30 "CSAK ABBAN legyél biztos, hogy neked ÕK KELLENEK!- erre az egyre nagyon érzékenyek a csajok)." Ezt adom!!! Így igaz... :D
Nekem van önbizalmam, de egyszer találkoztam egy csajjal aki az ellenkezõjét mondta el rólam, amikor elutasított. Azt is mondta, hogy ezt 5 perc alatt állapította meg rólam. Eközben semmi olyat nem mondtam és csináltam amibõl ez következet volna. Persze õ sem tudta megmagyarázni miért van ez. Találgatok miért lehetett ez: - Beskatulyázás valami régi emlék alapján, lusta/gyáva megismerni rendesen - Kamu duma hogy lerázzon valami más miatt (más csávó, vagy mentális zavar)
Csak nagyon egyértelmû esetben érzik meg, egyébként legfeljebb belemagyarázzák jelentéktelen dolgokba. Különben sem az önbizalom számít nekik, hanem a külsõ.
12: Valószínûleg nem voltál külsõleg az esete, valamit ki kellett találni és általában ez a sablonszöveg. Érdekes módon nagyon sok visszahúzódó, egyáltalán nem határozott fiú meg bejön nekik (ha külsõre az esetük). Nehéz ebbe belelátni.
"ha megkérdezed, hová szeretne menni, az már nem feltétlenül lesz jó pont nála" Ezzel a részével azonban változatlanul nem tudok egyetérteni. Hacsak nem találja ki tényleg, hová is szeretne menni a nõ. És ez is tapasztalat.

Halottam hogy a melegek azt megerzik hogy ha valaki meleg? Ez igaz?

szoval a melegek meg szokjak azt erezni hogy ha a haverjuk vagy egy idegen a azonos nemueket kedveli?

Legjobb válasz: igen megérzik és ha háromszor kimondod egy meleg nevét akkor megjelenik a hátad mögött és kiszívja a szemed

igen megérzik és ha háromszor kimondod egy meleg nevét akkor megjelenik a hátad mögött és kiszívja a szemed
szokják? Ez szerintem hülyeség, maximum arról lehet szó hogy ha egy ismerõsük meleg akkor azt onnan tudják hogy mivel õk is melegek, így tudják minden "jellegzetességét" a melegségnek, így könnyû felismerni a másikon, mikor már egy jóideje ismeri.
ez nem igaz, max ha a hetero is simán észreveszi egy melegen hogy meleg akkor a meleg is észre veszi...
Annyi igaz, hogy a melegek általában egymásról megérzik, de egyébként a lányok is legtöbbször megérzik a melegrõl ha azok, egyedül a hetero pasik akik legkevésbé veszik ezt észre (mint általában bármi hasonlót:) )
Igen, igaz, persze nem 100%-ban, de sokkal nagyobb arányban érezzük meg, mint a heterók. Mert mi melegek ösztönösen tudjuk, hogy a másik is meleg-e.
19/F/bi Nem tudom én észreveszem már abból ahogy beszél, a szemébõl, vagy abból hogyan veszi a levegõt miket néz meg rajtam miközben beszélek vele de ahoz hogy a meleg megfigyelés bebizonyosodjon nagyon össze kell állnia a képnek! amúgy eléggé fárasztó ennyi dologra figyelni egyszerre O_o!

Megérzi a baba, ha megtörténik olyan, hogy a férjemmel egy kicsit felpaprikázott hangulatban összeszólalkozunk valamin? Nagyon ritka, a 3 hónap alatt 2x fordult csak elő.

Lényegében butaságon kaptunk össze, ami kb 5 percig tartott, mert bagatel volt a dolog

Legjobb válasz: Már a magzat is megérzi, ha az anyjával valami nem stimmt, hát még a csecsemõk.

Már a magzat is megérzi, ha az anyjával valami nem stimmt, hát még a csecsemõk.
ó igen nekünk még friss az élmény :Mi is elkövettük hogy szombaton kicsit hangosabban vitáztunk na akkora bömbölés lett belõle hogy gyöztük megnyugtatni peddig még csak 8 hónapos!
Errõl azt olvastam, hogy akkor ártalmas ez a babának, ha folyamatosan stresszben, veszekedésben él. De ha azt látja, hogy anya-apa néha összeveszik, de aztán kibékülnek és minden megy tovább a maga rendjén, attól semmi baja nem lesz. Sõt, "megtanulja", hogy a kisebb konfliktusok orvosolhatók, és nem kell tõle félnie. Ne aggódj, mi például olyanok vagyunk, mint egy olasz család, minden konfliktust rögtön "rövidre zárunk", ami néha veszekedéssel jár. Na és? A kislányunk ettõl még nyugodt baba(4hónapos), mert BIZTOSAN érzi, hogy a családi háttere teljesen stabil. Sokat nevetgél dumál, néha be nem áll a szája, az éjszakákat pedig többnyire végigalussza.
Megérzi bizony! A gyerekeknek nagyon érzékeny "radarjaik" vannak. Vigyázzatok, elõttük ne vitatkozzatok, beszéljétek meg négyszemközt, úgy, hogy gyerek még a közelben sincs! Így is megérezheti egy gyerkõc, hogy gond van, fõleg, ha szoros a szülõ-gyerek kapcsolat! Ha a viselkedése változna, gondoljatok erre! :-S
Akkor is megerzi a negativ hangulatot, ha nem elotte veszekedtek. Egy kisbaba hatvanyozottan veszi fel a szulok stressz-szintjet, legyen az munkahelyi gond, dugoban ules vagy a parotokkal osszezorrenes. Ezert erdemes egyaltalan nem veszekedni vagy idegeskedni...mar ha lehet. :)

Szerintetek megérzik a babák, ha ott vagyunk az ágyuk mellett, mégha nem is látnak, mert pl. alszanak?

Én annyiszor jártam már úgy, hogy hallottam nyöszörögni a babám, felkeltem akkorra abbahagyta, mikor visszafeküdtem újra kezdte.

Legjobb válasz: Biztos hogy megérzik, kivéve mikor a mélyalvás fázisban vannak. :) Enyém néha feltérdel, megnéz (pedig a sötétben nem lát), érzi hogy ott szuszogok a kanapén, visszafekszik és alszik tovább. Ha itt kint netezek, és "nem talál", akkor sír.

Biztos hogy megérzik, kivéve mikor a mélyalvás fázisban vannak. :) Enyém néha feltérdel, megnéz (pedig a sötétben nem lát), érzi hogy ott szuszogok a kanapén, visszafekszik és alszik tovább. Ha itt kint netezek, és "nem talál", akkor sír.
Hogyne érezné meg. Ezért nem kell ugrani az elsõ nyösszenésre.

Megérzi a baba az esti szopinál, ha délben borsó levest eszek?

7 és fél hónapos a fiam, eddig nem ettem puffasztó dolgokat, de már nagyon kívánom ?ket. Már csak 3szor szopik: reggel, délben, este. Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Elsõ pár alkalommal lehet megérzi, de próbálkozz nyugodtan. Ennyi idõsen már a baba is megeheti, tehát te is nyugodtan. Én borsólevest már korábban is ettem, a káposzta az ,amit még mindig nem tûr meg lassan 9 hós lányom..

Elsõ pár alkalommal lehet megérzi, de próbálkozz nyugodtan. Ennyi idõsen már a baba is megeheti, tehát te is nyugodtan. Én borsólevest már korábban is ettem, a káposzta az , amit még mindig nem tûr meg lassan 9 hós lányom..

Ha egy férfi elmegy a nőben akkor azt megérzi a nő?

hát hogy érezni-e amikor kilövell a...sperma/ondó...? és milyen érzés? érezni hogy kil?, és elindulnak felfelé hogy megtermékenyüljön egy petesejttel? vagy csak azt érezni amikor bele/kil??

Legjobb válasz: biztos, hogy megérzed. Azt viszont nem fogod érezni, ahogy az ondósejtek vándorolnak a céljuk felé. (azt sem érzed, ahogy a bacik a kezeden mozognak) az, hogy milyen érzés, arról gondolom majd inkább egy lány számol be neked.

biztos, hogy megérzed. Azt viszont nem fogod érezni, ahogy az ondósejtek vándorolnak a céljuk felé. (azt sem érzed, ahogy a bacik a kezeden mozognak) az, hogy milyen érzés, arról gondolom majd inkább egy lány számol be neked.
Erdekes, az elozo partnereimmel (itt most nem kell tucatot erteni...) altalaban ereztem h elment bennem. volt egy partnerem nala tipikusan ereztem mert tenyleg a futyije luktetett mielott elment volna de o nem birta kontrollalni magat tehat 2 perc es kesz volt... A mostani baratommal nem erzem. nem tudom miert... az igaz hosszu ideig birja es jol csinalja...
A kérdező hozzászólása: kösziii
Én érzem, amikor elmegy bennem a párom, fõleg, ha lovagló pózban vagyunk! Persze egy rész elindul kifelé, de az nem olyan mintha bepisiltél volna, ugyanis sûrûbb! Azt viszont nem érzed, ahogy elindulnak megtermékenyíteni a petesejtet! :) )
Aztkonkrétan, hogy elélvez bennem én nem érzem.
nemérezni semmit sem!! egy része biztos, hogy kifog jönni belõled aktus után.és az olyan érzés mintha bepisiltél volna.de lehet hogy ezcsak nálam van igy. :)
Miközben a barátom elélvez, mozog a pénisze.Fel-le.Lehet érezni...
Az ejakuláció mindenféle izomösszehúzódásokkal jár, és ahogy a pasi megérzi ha egy nõ élvez miközben benne van, a nõ is megérezheti. Persze ez sokmindentõl függ, a hüvelyben alig vannak idegvégzõdések, egy kis terület kivételével, tehát ha azt nem érinti és az ejakuláció kevéssé heves, akkor lehet hogy észre sem veszi a nõ.
A kérdező hozzászólása: köszi! én lány vagyok :D csak még nem voltam fiuval... :D
A nõknek csak igen kis része érzi magát a kilövellést. A férfi mozgását azt sokkal többen. Mellesleg a férfi maga sem mindig érzi - ugyanis az orgazmus nincs pontosan hozzá kötve. Pár másodperces eltérés lehet, és az érzés maga sokkal tovább is tarthat.

A csecsemők is megérzik a frontokat? Ha igen, akkor ez miben nyilvánul meg?

Az én babám (1 hós.)4-5 napja, nyügösen ébred, nyügösen szopizik, nyügös ha ébren van, nyügösen alszik el, és nyügösen alszik. Egy igazi kis hisztis méregzsák lett. Ez lehet a frontok miatt, vagy már mindíg ilyen lesz?

Legjobb válasz: IGEN, a babák nagyonis érzik a frontokat. Ugyanúgy fájhat picit a fejük, kókadtabbak, kedvetlenebbek lehetnek, ez náluk a nyûglõdésben, hisztiben nyilvánul meg. Fõleg, ha még társul a fronthoz valami más tényezõ, pl valami új ember, akit még nem látott, új szokás, új kaja bevezetése, stb. Az én babám is 3 hetes-1 hónapos kora körül kezdte érezni a rossz idõt. A szeles idõt különösen megérzik, Manóm már akkor "tudja", hogy szél lesz, mikor még jele sincs...Ne aggódj, el fog múlni a hiszti, visszaáll a régi rend...a következõ frontig :P

IGEN, a babák nagyonis érzik a frontokat. Ugyanúgy fájhat picit a fejük, kókadtabbak, kedvetlenebbek lehetnek, ez náluk a nyûglõdésben, hisztiben nyilvánul meg. Fõleg, ha még társul a fronthoz valami más tényezõ, pl valami új ember, akit még nem látott, új szokás, új kaja bevezetése, stb. Az én babám is 3 hetes-1 hónapos kora körül kezdte érezni a rossz idõt. A szeles idõt különösen megérzik, Manóm már akkor "tudja", hogy szél lesz, mikor még jele sincs...Ne aggódj, el fog múlni a hiszti, visszaáll a régi rend...a következõ frontig :P

Megérzi a pasi hohy ha elélveztem?

Legjobb válasz: Ha van valamekkora szexuális intelligenciája akkor igen.

Ha van valamekkora szexuális intelligenciája akkor igen.
Persze hogy meg! A hüvely ilyenkor olyan szinten összehúzódik, amilyen egyébként magadtól nem tudsz produkálni.
Magát az orgazmust nem érezzük, csak annak jeleit tapasztaljuk.
Ritkán. De többnyire nem, ha annak nincsenek hangos jelei. Magyarul ha halkan élvezel el, akkor nehezebben veszi le, hogy te már elélveztél.
4-es, te voltál már nõvel? Amikor nálam elélveztek a nõk, miközben bennük voltam, olyan szinten összeszorították a micsodámat, hogy nagyritkán még fájt is.
nem. Ugyhogy titkold.
Pulzáló összehúzódások jelzik.
A kérdező hozzászólása: kosz mindenkinek
Nyalásnál tuti megérzik mert akkor sokkal könnyebb odafigyelni a legkisebb mozdulatra is és orgazmus közben jön a remegés a combban és emelkedik le fel a punci.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!