Találatok a következő kifejezésre: Megérné ha a boltvezetői (1 db)

Megérné ha elvégezném a boltvezetői tanfolyamot vagy inkább vágjak bele az éretségibe?

Kiváncsi vagyok a véleményekre mennyire van értelme a boltvezet?inek.

Legjobb válasz: nekem van mindkettõ, de még igy sem vagyok üzletvezetõ, sem helyettes, ha arra vágysz hogy a Lidl-be dolgozz helyettesként, akkor menj a tanfolyamra, de a sok pénz mellett számits arra, hogy mindig túlóra van, meghát háromhavonta cserélõdik a személyzet is... szóval, ha nincs saját boltod, amit vezethetnél, egyenlõre menj érettségire... Én vendéglátóipari szakon végeztem,marketinget is tanultam, aztán az üzletvezetõi szakvizsgára mentem, és most egy nagykerben teszegetem a borokata polcra, meg számlázok,meg pókhálózok..stb, de nekem akkor az üzletvezetõihez még kellett érettségi is.

nekem van mindkettõ, de még igy sem vagyok üzletvezetõ, sem helyettes, ha arra vágysz hogy a Lidl-be dolgozz helyettesként, akkor menj a tanfolyamra, de a sok pénz mellett számits arra, hogy mindig túlóra van, meghát háromhavonta cserélõdik a személyzet is... szóval, ha nincs saját boltod, amit vezethetnél, egyenlõre menj érettségire... Én vendéglátóipari szakon végeztem, marketinget is tanultam, aztán az üzletvezetõi szakvizsgára mentem, és most egy nagykerben teszegetem a borokata polcra, meg számlázok, meg pókhálózok..stb, de nekem akkor az üzletvezetõihez még kellett érettségi is.
Boltvezetõi tanfolyamhoz mindenképp elõbb érettségi kell!!Ez alapkövetelmény az OKJ s bizonyítványhoz.
Érettségire csak akkor menj, ha le tudod helyesen írni, hogy ÉRETTSÉGI!!!! Egyébként egy sima érettségivel nem sokra mész. Mellette kellene minimum nyelvet is tanulnod!
Csak én nem értem egyébként, hogy miért van ez az esküvõ kategóriában? Egyébként mindkettõt elvégezheted, lehet úgy a legjobb
A barátnõm egyszerre csinálta meg a kettõt. És ezzel meg is van oldva:)
A kérdező hozzászólása: Éppen azért akarok "éretségire" menni, hogy le tudjam írni helyesen. Kösz a helyesbítést. Legközelebb menni fog. Tehát helyesen írva: érettségi.
nemérdekel:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valaki nem tudna valami jó cukrász szaközépsulit ajánlani?

1

A Pázmány Bionikát, a BME Biomérnökit vagy a Corvinus Biomérnökit ajánljátok? Mi a különbség a szakok, egyetemek között?

4

Szerintetek melyek a leggagyibb diplomák?

Amikre semmi szükség, ahol nem tanulnak semmit/semmi értelmeset, amit egy százas szög is el tudna végezni...
Akár teljes gagyi főiskolák, vagy neves egyetemek töltelékszakjai...

2

Hűtő- és légtechnikai rendszerszerelő ez pontosan mivel foglalkozik?

OKJ Tanfolyamok közül ez volt az egyetlen értelmes.

1

Valaki segítene nekem abban, hogy mely iskolák segítségével juthatok el "Hollywood"-ba?

Nagyon érdekel a filmezés világa és úgy döntöttem így 14 évesen, hogy ezzel szeretnék foglalkozni viszont az iskolák terén nem vagyok valami okos, hogy milyen iskola hol merre van milyen követelmények... ehez kérnék segítséget egyébként úgy tervezem, hogy ki szeretnék menni Amerikába ha végeztem az iskolákkal mert a vágyam az, hogy Hollywood-ban dolgozzak méghozzá talán rendezőként de még nem tudom, hogy melyik "kasztot" választom mert van egy pár ami tetszik... úgyhogy aki esetleg magyar és ott dolgozik, vagy tudna nekem segíteni, abban, hogy milyen iskolákat végezzek el akkor kérem az írjon!

5

Szerintetek a kettő közül melyiknek van nagyobb jővője?

Sziasztok!
Láttam már egy csomó ilyen kérdést de az mind réhebbbi így újra feltenném, hogy minek érdemes továbbtanulni?
Nos én most a Gépgyártástechnológiai technikus és a Mechatronikai technikus között vacillálok de nem tudok dönteni.Ismerősők(Gépészmérnök) azt mondja hogy a mechatronikának nagyobb jővöje van, de én azért itt is felteszem.

Szóval egy jó 9-11 év múlva melyiknek lesz jobb? (Tudom ezt nem lehget így megmondani de szernitetek mégis melyik?)

A válaszokat előre köszönöm. :)

5

Ha vegyészmérnök szeretnék lenni, ahhoz emelt szintű matek és kémia érettségit kell tennem?

2

Történelem mellé milyen szakot (kat) lehet felvenni?

Ha tanár szeretnék lenni Történelem szak mellé mit tudnék felvenni? Még a biológia érdekel nagyon, de azt hallottam, hogy az mellé nagyon kell a kémia, ami nem igazán megy,de igazából nem tudom ezt sem, hogy biológia mellé miket lehet felvenni. Még a Történelmet szeretem nagyon, így maradt ez. Köszönöm előre is a hasznos válaszokat.

1

Mezőgazdasági középiskola vagy Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola (Neratovice)?

melyik jobb suli ? (vendéglátó-ipar vagy idegenforgalom)

3

Vélemény a Kaposvári egyetem, művészeti karáról (színművész)?

Milyen színvonalú az oktatás?Mennyibe kerül egy félév?
Ilyen dolgokra lennék kíváncsi az egyetemmel kapcsolatosan. :)

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!