Találatok a következő kifejezésre: Megérné ha a boltvezetői (1 db)

Megérné ha elvégezném a boltvezetői tanfolyamot vagy inkább vágjak bele az éretségibe?

Kiváncsi vagyok a véleményekre mennyire van értelme a boltvezet?inek.

Legjobb válasz: nekem van mindkettõ, de még igy sem vagyok üzletvezetõ, sem helyettes, ha arra vágysz hogy a Lidl-be dolgozz helyettesként, akkor menj a tanfolyamra, de a sok pénz mellett számits arra, hogy mindig túlóra van, meghát háromhavonta cserélõdik a személyzet is... szóval, ha nincs saját boltod, amit vezethetnél, egyenlõre menj érettségire... Én vendéglátóipari szakon végeztem,marketinget is tanultam, aztán az üzletvezetõi szakvizsgára mentem, és most egy nagykerben teszegetem a borokata polcra, meg számlázok,meg pókhálózok..stb, de nekem akkor az üzletvezetõihez még kellett érettségi is.

nekem van mindkettõ, de még igy sem vagyok üzletvezetõ, sem helyettes, ha arra vágysz hogy a Lidl-be dolgozz helyettesként, akkor menj a tanfolyamra, de a sok pénz mellett számits arra, hogy mindig túlóra van, meghát háromhavonta cserélõdik a személyzet is... szóval, ha nincs saját boltod, amit vezethetnél, egyenlõre menj érettségire... Én vendéglátóipari szakon végeztem, marketinget is tanultam, aztán az üzletvezetõi szakvizsgára mentem, és most egy nagykerben teszegetem a borokata polcra, meg számlázok, meg pókhálózok..stb, de nekem akkor az üzletvezetõihez még kellett érettségi is.
Boltvezetõi tanfolyamhoz mindenképp elõbb érettségi kell!!Ez alapkövetelmény az OKJ s bizonyítványhoz.
Érettségire csak akkor menj, ha le tudod helyesen írni, hogy ÉRETTSÉGI!!!! Egyébként egy sima érettségivel nem sokra mész. Mellette kellene minimum nyelvet is tanulnod!
Csak én nem értem egyébként, hogy miért van ez az esküvõ kategóriában? Egyébként mindkettõt elvégezheted, lehet úgy a legjobb
A barátnõm egyszerre csinálta meg a kettõt. És ezzel meg is van oldva:)
A kérdező hozzászólása: Éppen azért akarok "éretségire" menni, hogy le tudjam írni helyesen. Kösz a helyesbítést. Legközelebb menni fog. Tehát helyesen írva: érettségi.
nemérdekel:D


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Csak emelt szintű biológia érettségivel merre lehet továbbtanulni?

3

Szerintetek megéri Magyarországon gépészmérnöknek tanulni?

én nagyon szeretnék gépész lenni de nem nagyon tudom hogy megéri-e Magyarországon ez a szakma?

2

Melyik gimnázium a jobb?

Dunakesziről járnék be. A Babits és az Ady között vacillálok. Mindkettő jónak tűnik. Az Ady mondjuk messzebb van(kb. 1 óra tömegközlekedéssel, míg a Babits csak fél). Én amúgy max. pontot viszek mindenhova, mert kitűnő tanuló vagyok, de azért a felvételim tuti nem lesz olyan jó, pláne a matek... Mindkét gimiben az angol nyelvet szeretném emelt szinten tanulni. Kinek milyen tapasztalatai/véleménye van?

5

Mai világban mit csinál egy fizikus? Vagy egy biológus?

Meg lehet belőle élni?

4

Emelt kémia és emelt biológia érettségivel hová lehet tovább tanulni, minek?

5

Pszichológia mesterképzésre csak és kizárólag pszichológia alapképzésről lehet menni?

Vagy kreditelismeréssel más alapszakról (pl.: szociálpedagógia, andragógia) is, mivel sok tantárgy azonos. Felvi.hu-n nem írnak erről. Valaki?

4

23 évesen egyetem? !

Sziasztok!

A kérdésemhez hasonlót már láttam itt, de szeretnék úgymond személyre szabott választ kapni. Nos a kérdés mint a címből is kiderül az hogy 23 évesen késő lenne-e egyetemet kezdeni ,illetve hogy mennyire lenne érzékelhető a korkülönbség a csoporttársakkal , és milyen hátrányok fakadhatnak még a kései kezdésből?Zárójelben megjegyezném hogy nem a lustaság vagy tanulni nem akarás volt az oka hogy nem kezdtem el időben ,hanem az hogy annak idején nem volt meg a megfelelő családi háttér ,letettem egy szakmát és abban dolgozom már elég régóta. Szándékosan nem írom hogy mi az ,mert nem egy nagy büszkeség és nem is ebben képzelem el a jövőmet. A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm.

10

A középiskola hányadik osztályokat foglalja magába?

4

Katonai pályára szeretnék lépni. Merre érdemes továbbmenni?

14 éves vagyok, és nem tudom hova tanuljak tovább. Írnátok lehetőségeket, hogy érdemes-e a debreceni katonai szakközépbe, vagy először gimnázium? 4.0 a tanulmányi átlagom.

1

Honvédtisztképzőn a színtévesztés kizáró ok?

Lehetőleg olyan írjon már aki tapasztalt hasonlót vagy ért hozzá. köszönöm

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!