Találatok a következő kifejezésre: Megérkezett az hogy új (2 db)

Megérkezett az email, hogy új válasz érkezett a kérdésemre, de csak 1-et mutat, ha belépek, a levélben viszont 4-et írtak. Hova tűntek a válaszok?

Legjobb válasz: ma velem is pont ez történt.nem is az volt a levélben mint amire válasz jött.de volt olyan is hogy kiküldte új válasz érkezett.megnéztem és nem volt egy se arra a kérdésre.

ma velem is pont ez történt.nem is az volt a levélben mint amire válasz jött.de volt olyan is hogy kiküldte új válasz érkezett.megnéztem és nem volt egy se arra a kérdésre.
ez is megvan!köszi
szia.lehet hogy egy régebbi kérdésedre is érkezett válasz.és azt meg se nézted.ha nem így van, akkor engem is érdekelne mert velem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: Igen, régebbi kérdésre jött a válasz, csak nem azt a kérdést írta ki.
Valószínûleg nem a válasz tûnt el, hanem valami programhiba van az értesítõ levél küldésben. Utánanézünk.
köszönjük!
Válasznak számít az is, amit a kérdezõ ír. Mivel ez is új fejlemény, errõl is megy az e-mail. Na mindjárt beleírjuk a levélbe is.

Megérkezett az új szűrő, fűtő és a vízsugár terelőnek hogyan kell állnia?

Na szóval beüzemeltem meg minden... De segítséget szeretnék kérni hogy hogyan kell a terelőnek állnia milyen irányba? Nincs olyan tapadós cucc amivel oda tapadna az üveghez... az nem is gyári tartozéka? Meg nem-e baj hogy ennyire közel van egymáshoz a fűtő és a szűrő? Jó ez így?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/120306/F_nyk_p0076_www.kepfeltoltes.h.. Ilyen most... 77literes Most nem annyira szép, de 15én jönnek a halak és a növények, addigra a xifók át lesznek téve a másikba. Nyárra meg lesz fehér kvarchomok és valami növény talaj:D Meg vettem FLORA GLO T8 at is bele.

A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120306/F_nyk_p0076_www.kepfeltoltes.h.. Ilyen most... 77literes Most nem annyira szép, de 15én jönnek a halak és a növények, addigra a xifók át lesznek téve a másikba. Nyárra meg lesz fehér kvarchomok és valami növény talaj:D Meg vettem FLORA GLO T8 at is bele.
Kereszt irányba a vízsugarat nem állítom mert elvisz mindent... túl nagy áramlást csinál, a terelõt meg majd kitapasztalom de sztem így marad...:) (A kérdezõ vagyok)
Én keresztirányban goldoltam. Nem kell pont a sarok felé, egy picit lehet pl. a front üveg irányába húzni.
A szûrõ és a fûtõ pedig simán lehet egymás mellett, sõt. Nálam a szûrõ dobozába lehet csúsztatni a fûtõt.
Úgy állítsd, hogy az egész akváriumban kialakuljon valamiféle egyirányú áramlás. Azaz a szemközt levõ sarok nem jó!
A vízáramot én hosszirányba állítanám, vagy a szemközt lévõ sarok felé. A terelõt felfelé, hogy a vízfelszínt fodrozza, így nincs szükség a levegõztetõ csõre.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, A boltos ismerõsünk nagyon rendes ember, de ha gyári tartozék akkor szerintem ahogy reggel hoztam gyorsan megnézegettük mivan benne, és lehet mikor kivettük ott maradt az asztalon... Majd felhívom hátha ott van nála. Ha meg mégsem akkor majd visszaviszem. Köszi!
A tapadókorong gyári tartozék!!! Reklamálj, bár átvétel után nem tudom, mennyire foglalkoznak majd veled... Szerintem rakd feljebb az egész szûrõt. A terelõlapot pedig állítsd úgy, hogy a kiáramló víz a felszínt is fodrozza, és jó áramlást is csináljon.
A kérdező hozzászólása: bocs ez a jó link http://kepfeltoltes.hu/120306/F_nyk_p0077_www.kepfeltoltes.h..
Sarok felé*


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!