Találatok a következő kifejezésre: Megérkezett az hogy (16 db)

Mit lehet ilyenkor csinálni? Kismama vagyok. Hallottam, hogy többen a Vaterán vásárolnak. Regisztráltam és vettem egy kabátot. Elküldtem az árát. Ma megérkezett az áru. Sajnos molyette.

Legjobb válasz: Írj egy e-mailt az eladónak, hogy a termék nem felelt meg a leírásnak, ezért vegye vissza. Ilyenkor neki kell állnia az oda-vissza postát, bár ezt nemigen szeretik.

Írj egy e-mailt az eladónak, hogy a termék nem felelt meg a leírásnak, ezért vegye vissza. Ilyenkor neki kell állnia az oda-vissza postát, bár ezt nemigen szeretik.
Verj óriási patáliát!!! 8-[ - ELÕSZÖR : mentsd le azt a weboldalt, ahol a kabátot kínálta (tudjad késõbb bizonyítani, hogy mit írt a kabátról és az állapotáról) - UTÁNA : Írj az Eladónak, hogy azonnal utalja vissza a pénzedet, mert különben írsz a Vaterának, panaszt teszel és ezután minden termékoldalára beírod, hogy lyukas, molyette ruhákat árul újként!... Tegyél félre mindent udvariaskodást, legyél nagyon határozott és mérges, érezze, hogy nem lacafacázol! Ha megvan az Eladó lakcíme (a csomagon ott a Feladó neve és címe!) ígérd be neki, hogy odamegy a férjed a haverjaival és nem teszi zsebre, amit kapni fog... Sajnos, csak így tudod a pénzed visszakapni!
Egyáltalán nem értek egyet a második válaszolóval! Gyakorlott vatera felhasználóként mondhatom, nem kell egybõl keménykedni. Írj neki egy mailt, amiben leírod, hogy az áru nem olyan minõségû, mint amilyennek hirdette, ezért kéred, h vegye vissza azt! A levél címzettjei közé tedd be a Vaterát is. Ha erre elutasító választ ad, akkor ezt jelezd a vatera felé, akik közlik vele, h kizárják, ha nem teljesíti az eladóként vállalt kötelezettségeit. Ha olcsó dologról van szó <1000Ft, akkor sztem hagyd a fenébe az egészet...
Én eladó és vásárló is vagyok, tehát abszolút átérzem mindkét fél hozzáállását. Szerintem nem kell ezt ennyire túl dramatizálni! Ha sérült, selejt treméket kaptál, akkor azt elõször is az eladó felé kell jelezned. Ha korrekt, akkor visszafizeti az árát és minden rendben. Ha viszont nem rugalmas és [email protected] bele, akkor adsz neki egy negatív értékelést és leminõsíted. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: 4000ft+ 1000ft postai költség. Arról nem beszélve, hogy nem vagyunk most túl jól anyagilag. Én táppénzen, szeptember óta- és még egy fillért sem kaptam, a férjem közalkalmazott 97000 ft-os fizetéssel. Ha tisztíttatni kellett volna a kabátot semmit sem szolnék, na de a moly átterjedhet más dolgokra is a lakásban, tehát már csak ezért sem kellene. Legszívesebben kidobnám a szemétbe, hogy így jártam, de azt hiszem ezzel be is fejeztem az ilyen vásárlást. Egész éjjel nem bírtam aludni annyira bántott a dolog. Köszi a válaszokat. Írok egy amailt, összecsomagolom. És, ha nem utal a Vaterához fordulok.
Mit sportolsz? Lassú kocogás ?
Az alig eszek mit takar? Próbálj egy nap 5x enni. Hátha akkor "észhez tér" a szervezeted, hogy nem kell tartalékolni, mert folyamatos az ellátás.
A kérdező hozzászólása: Focizom igazolt játèkos vagyok.Napi szinten 3szor eszek
Lehet hogy búzát eszel, vagy tejet/túrót. Ekkor simán hízhatsz, hiszen sok ch, tejfehérje, glutén.. minden kerül a szervezetedbe ami csak árthat.

Megérkezett az új szűrő, fűtő és a vízsugár terelőnek hogyan kell állnia?

Na szóval beüzemeltem meg minden... De segítséget szeretnék kérni hogy hogyan kell a terelőnek állnia milyen irányba? Nincs olyan tapadós cucc amivel oda tapadna az üveghez... az nem is gyári tartozéka? Meg nem-e baj hogy ennyire közel van egymáshoz a fűtő és a szűrő? Jó ez így?

Legjobb válasz: http://kepfeltoltes.hu/120306/F_nyk_p0076_www.kepfeltoltes.h.. Ilyen most... 77literes Most nem annyira szép, de 15én jönnek a halak és a növények, addigra a xifók át lesznek téve a másikba. Nyárra meg lesz fehér kvarchomok és valami növény talaj:D Meg vettem FLORA GLO T8 at is bele.

A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/120306/F_nyk_p0076_www.kepfeltoltes.h.. Ilyen most... 77literes Most nem annyira szép, de 15én jönnek a halak és a növények, addigra a xifók át lesznek téve a másikba. Nyárra meg lesz fehér kvarchomok és valami növény talaj:D Meg vettem FLORA GLO T8 at is bele.
Kereszt irányba a vízsugarat nem állítom mert elvisz mindent... túl nagy áramlást csinál, a terelõt meg majd kitapasztalom de sztem így marad...:) (A kérdezõ vagyok)
Én keresztirányban goldoltam. Nem kell pont a sarok felé, egy picit lehet pl. a front üveg irányába húzni.
A szûrõ és a fûtõ pedig simán lehet egymás mellett, sõt. Nálam a szûrõ dobozába lehet csúsztatni a fûtõt.
Úgy állítsd, hogy az egész akváriumban kialakuljon valamiféle egyirányú áramlás. Azaz a szemközt levõ sarok nem jó!
A vízáramot én hosszirányba állítanám, vagy a szemközt lévõ sarok felé. A terelõt felfelé, hogy a vízfelszínt fodrozza, így nincs szükség a levegõztetõ csõre.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó, A boltos ismerõsünk nagyon rendes ember, de ha gyári tartozék akkor szerintem ahogy reggel hoztam gyorsan megnézegettük mivan benne, és lehet mikor kivettük ott maradt az asztalon... Majd felhívom hátha ott van nála. Ha meg mégsem akkor majd visszaviszem. Köszi!
A tapadókorong gyári tartozék!!! Reklamálj, bár átvétel után nem tudom, mennyire foglalkoznak majd veled... Szerintem rakd feljebb az egész szûrõt. A terelõlapot pedig állítsd úgy, hogy a kiáramló víz a felszínt is fodrozza, és jó áramlást is csináljon.
A kérdező hozzászólása: bocs ez a jó link http://kepfeltoltes.hu/120306/F_nyk_p0077_www.kepfeltoltes.h..
Sarok felé*


Ha megérkezett az alcatel onetouchra a 2.3-as frissítés, hogyan frissíthetem?

A telefonon keresztül a rendszerfrissítésnél, amikor keresei a neten? Vagy máshogy?

Legjobb válasz: A(z) One Touch Upgrade segít ebben. Csatlakoztasd PC-hez a mobilodat, nyisd meg a programot és ha már elérhetõ a frissítés magától keresi és jeleníti majd meg. http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/download/ot.. Vagy itt, a hivatalos Facebook magyar One Touch oldalon úgyis bejelentik :) http://www.facebook.com/alcatelonetouchmagyarorszag?sk=wall

A(z) One Touch Upgrade segít ebben. Csatlakoztasd PC-hez a mobilodat, nyisd meg a programot és ha már elérhetõ a frissítés magától keresi és jeleníti majd meg. http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/download/ot.. Vagy itt, a hivatalos Facebook magyar One Touch oldalon úgyis bejelentik :) http://www.facebook.com/alcatelonetouchmagyarorszag?sk=wall

Utaltak a számlámra nagy összeget de a netbank nem jelzi azt hogy érkezett volna. Lehetséges-e az hogy megérkezett a pénz csak a netbank nem jelzi?

Nincs semmi tartozásom se.

Legjobb válasz: ha a számlatörténetben nincs, akkor még nincs jóváírva a számládon

ha a számlatörténetben nincs, akkor még nincs jóváírva a számládon
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.

Megérkezett az email, hogy új válasz érkezett a kérdésemre, de csak 1-et mutat, ha belépek, a levélben viszont 4-et írtak. Hova tűntek a válaszok?

Legjobb válasz: ma velem is pont ez történt.nem is az volt a levélben mint amire válasz jött.de volt olyan is hogy kiküldte új válasz érkezett.megnéztem és nem volt egy se arra a kérdésre.

ma velem is pont ez történt.nem is az volt a levélben mint amire válasz jött.de volt olyan is hogy kiküldte új válasz érkezett.megnéztem és nem volt egy se arra a kérdésre.
ez is megvan!köszi
szia.lehet hogy egy régebbi kérdésedre is érkezett válasz.és azt meg se nézted.ha nem így van, akkor engem is érdekelne mert velem is volt már így.
A kérdező hozzászólása: Igen, régebbi kérdésre jött a válasz, csak nem azt a kérdést írta ki.
Valószínûleg nem a válasz tûnt el, hanem valami programhiba van az értesítõ levél küldésben. Utánanézünk.
köszönjük!
Válasznak számít az is, amit a kérdezõ ír. Mivel ez is új fejlemény, errõl is megy az e-mail. Na mindjárt beleírjuk a levélbe is.
Voltál már megkérdezni ott, ahová rendelted? Lehet megérkezett.
A kérdező hozzászólása: Igen, de nem érkezett meg.
Akkor várj még pár napot, ha nem jönne meg, írj nekik.

OTP kártyám letiltódott mert nem volt rajta pénz én pedig azt gondoltam, hogy már megérkezett a várt pénz és megpróbáltam levenni. Hogyan tudom feloldani? Csak személyesen otp bankban? Van lehetőség online vagy telefonon keresztül is?

Legjobb válasz: Ez nem teljesen stimmel így. Attól, hogy nincs pénz a számlán, a kártyát nem tiltják le emiatt. Valami más lesz a háttérben, hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot.

Ez nem teljesen stimmel így. Attól, hogy nincs pénz a számlán, a kártyát nem tiltják le emiatt. Valami más lesz a háttérben, hívd fel a telefonos ügyfélszolgálatot.
Én személyesen mennék be.

Az elképzelhető, hogy már megérkezett a postára a csomag, amit rendeltem csak nem hozták még ki? Vagy max. Másnap minden esetben hozzák is?

Kedden adták fel délután. Hétvégére már kellene nagyon, így ha holnap se hozza a postás megéri bemennem megkérdezni? Vagy lehet egyáltalán ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy milyen helyrõl rendelted, én pl. mikor könyvet rendeltem, mikor feladták elküldték e-mailben a postai csomag azonosítóját, és a Posta honlapján pedig van egy ilyen nyomonkövetési menüpont. És ott rá tudsz kereseni, hogy éppen hol tart a csomagod.

Nem tudom, hogy milyen helyrõl rendelted, én pl. mikor könyvet rendeltem, mikor feladták elküldték e-mailben a postai csomag azonosítóját, és a Posta honlapján pedig van egy ilyen nyomonkövetési menüpont. És ott rá tudsz kereseni, hogy éppen hol tart a csomagod.
A kérdező hozzászólása: És ezt az azonosítót a feladó tudja? Vagy ez hogy mûködik? Ilyenrõl még nem is hallottam. Mert ha tudná, elkérném tõle..:)
Hát kérdezd meg Tõle, feltételezem, hogy tudja. Bár mondom, nekem nem magánember küldte, de szerintem nála is marad valami bizonylat, és biztos rajta van az azonosító. A posta honlapján pedig tényleg mûködik, mert én megtaláltam anno, hogy a keresett csomagom már Debrecen 2-es postahivatalán van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Bár még holnapig mindenképp várok. Holnap lesz 3. nap, hátha ideér még akkor.
Nálam elõfordult, hogy ott figyelt a postán, mert a postás nem dobott be róla értesítõt. Menj be és kérdezz rá (elõtte a feladótól kérj ragszámot, azonosítót).

A paypal rendszer segitségével tényleg meg lehet oldani, hogy az interneten rendelt áruért a pénzt csak akkor fizetem ki ha az áru megérkezett?

Legjobb válasz: Szóval akkor azt mondod h nyugodtan rendeljem meg az árut mert legrosszabb esetben visszafizetik a pénzem, ha mégsem érkezne meg az áru??És, ha igen, akkor még az lenne a kérdésem, hogy ez akkor is így van, ha az eladó egyáltalán el sem indítja a termék küldését?Mert félek attól nehogy kamu legyen a dolog. Köszönöm az eddigi válaszokat

A kérdező hozzászólása: Szóval akkor azt mondod h nyugodtan rendeljem meg az árut mert legrosszabb esetben visszafizetik a pénzem, ha mégsem érkezne meg az áru??És, ha igen, akkor még az lenne a kérdésem, hogy ez akkor is így van, ha az eladó egyáltalán el sem indítja a termék küldését?Mert félek attól nehogy kamu legyen a dolog. Köszönöm az eddigi válaszokat
A Paypal rendszer pontosan errõl. A te számládról levonják a pénzt, egy külön számlán tartják addig, míg meg nem kapod az árut. Az eladónak csak akkor utalják tovább a pénzt, ha ez megtörtént.
Az elsõ válaszoló ritka nagy hülyeséget írt. A paypal lényege pont az, hogy azonnal megtörténik a tranzakció (1 másodperc alatt átutalódik a pénz a célszámlára). Ha a netrõl rendelt terméket nem kapod meg, akkor vissza tudod dispute-olni, ha kellõen meg tudod indokolni, hogy miért nem jött meg az áru.
Kábé a múlt héten hallgattam az elektronikus fizetési rendszerekrõl egy másfél órás elõadást. Szóval nem, nem írtam hülyeséget. Ezért szeretem ezt az oldalt. Mindig van valaki, aki szerint hülye vagy.
Én már 5 éve használom a paypalt, mint eladó és mint vevõ. De már én is elmegyek arra az elõadásra :D hátha megtanulom ott, hogy csak a postásnak kell fizetnem paypal-nél, miután átvettem az árut.
A kérdező hozzászólása: Srácok ha valamelyikõtök válaszolna azt nagyon megköszönném mert hétfõn készülök berendelni egy nagyobb tételt és nem akarok bajba kerülni....Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!