Találatok a következő kifejezésre: Megéri venni Ipod Touch (16 db)

Megéri még ipod touch 5-ot venni?

Megéri? Mert csak a5 ös chip van benne....és egyáltalán az ios8 ki fog rá jönni? Ès ha esetleg nem érné meg, mikor jön az új?

Legjobb válasz: Egy 5000 forintos használt android telefon többet tud, zenét hallgatni lehet egy teszkó gazdaságos mp3 lejátszóval is. Megéri-e? Ha felvágni akarsz vele, és ez számodra fontos, akkor talán, elvégre az Apple termékek elsõdleges vonzereje a flanc. Egyéb esetben meg nem éri meg, mert semmivel nem nyújt többet, mint a tizedannyiba kerülõ termékek. Egyébként számítástechnikához köze nincs a kérdésnek...

Egy 5000 forintos használt android telefon többet tud, zenét hallgatni lehet egy teszkó gazdaságos mp3 lejátszóval is. Megéri-e? Ha felvágni akarsz vele, és ez számodra fontos, akkor talán, elvégre az Apple termékek elsõdleges vonzereje a flanc. Egyéb esetben meg nem éri meg, mert semmivel nem nyújt többet, mint a tizedannyiba kerülõ termékek. Egyébként számítástechnikához köze nincs a kérdésnek...
Rohadtul nem.
Nem éri meg, réginek számít a másfél évével. Az ára is irreálisan magas, még mindig 100ezer Ft újonnan, ahhoz képest, hogy mikori kiadás már... Használtan esetleg 40-50 körül még megéri, mert alkalmazások bõven lesznek rá évekig. Új iPod Touch szerintem nem nagyon fog már kijönni. Minek? Ugyanúgy néz ki majdnem, mint egy iPhone, szinte ugyanazt is tudja, kivéve, hogy a telefonálni nem lehet simán rajta. Nincs már piaca, maximum csak kisebb változatainak. (nano, shuffle) Ha lesz is kiadva iTouch 6, az nem most lesz, mert inkább az iPhone 6-ra és az iPad-ekre koncentrál az Apple.
Kedves utolso valaszolo..milyen 100ujonnan?:) A 16GB-osat (KAMERAVAL!) most adta ki egy hete az apple, es csak 69ezer forint. Szerintem megeri, en most vettem es baromi jo!
Kedves Utolsó! Amikor a kommentet írtam, még nem volt elérhetõ itthon az "új" kamerás változata a 16 gigásnak, a 32 pedig 99900 volt az iStyle-ban. Bár nekem akkor is a kék/fehér színû kellett anno és nem a fos szürke. Elõbbi pedig nagyon sokáig tartotta az árát 100ezernél, jelenleg is 87ezer forint, ami megint csak rablás, ha azt nézzük, hogy lassan 2 éve jött ki. RÉGEN megérte megvenni, ma nem.
Figyelj, nem tudom ezek mirõl beszélnek. Valószínûleg még nem fogtak a kezükben ipod touch 5-öt. Nagyon jó a cucc. Persze újonnan nagyon drága, én is használtan vettem. A lényeg hogy zenehallgatási (vezérlési) élménye csillagos 5. És gyorsabb bármelyik szar androidos telónál, pont.

Megéri még Ipod Touch 3g-t venni?

Megéri,vagy már nagyon régi?

Legjobb válasz: elvileg iOS 5.1.1 volt rá az utolsó frissítés, 3GS hardverével rendelkezik. én azt mondom, hogy használható, de nyilván csodát ne várjunk tõle. ha hozzájutsz egy 10esért, akkor végülis nem rossz bolt, de én azért nem venném meg.

elvileg iOS 5.1.1 volt rá az utolsó frissítés, 3GS hardverével rendelkezik. én azt mondom, hogy használható, de nyilván csodát ne várjunk tõle. ha hozzájutsz egy 10esért, akkor végülis nem rossz bolt, de én azért nem venném meg.

Szerintetek megéri Új Ipod Touch 16-32gb-ot venni? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mivel az egy herélt iPhone olyan árban, amiért tlefont kapsz, nem akármilyet, szerintem egyáltalá

Mivel az egy herélt iPhone olyan árban, amiért tlefont kapsz, nem akármilyet, szerintem egyáltalá
*n nem :)
Mivel feleannyiba kerül mint az iphone, és csak annyival tud kevesebbet, hogy nem tudsz vele telefonálni nagyon is megéri, veszel mellé egy párszáz forintos telefont, és meg van oldva az iphone. amúgy szerintem elég az ipod touch 4, alig tud kevesebbet az 5-nél, de sokkal olcsóbb, 50ezer ft-tól már van is.


Megéri venni Apple Ipod Touch 8GB-ot?

60 e HUF bontatlanul.... gondolom vannak sokkal olcsóbbak is amik sokkal többet tödnak, de én nem szeretném megvásárlás után 5 éven belül lecserélni, pláne nem fél-egy éven belül mint a gagyikat muszály...(merthogy tönkremennek, vagy pl elkezd recsegni, nyikorogni, valami zötyög benne, ha elfordítod, és hasonló nyumunyumi-készülékhibák jönnek el?)

Legjobb válasz: Mi épp tegnapelött nézegettük a "csodákat"....en nagyon szeretnék egyet mert nekem csak egy shouffle van és már kinõttem. Megállapítottuk, hogy jobban megéri egy hagyományos kinézetû ipod 80 gigával mint a 8 gigás Touch. Ugyanannyit tudnak de az elöbbinek sokkal nagyobb a tárolóképessége. Szívem mélyén egy Crative-ot szeretnék de hát az a duplája .... Tapasztalat mint ipod shouffle tulaj: 4 éves és nagyon jól bírja pedig milliószor elhagytam, táskám alján sínylõdött, miegyéb. VAn egy ipod mini is a családban. Az idõsebb. Kutya baja. Pedig a kedvesem munkába is elhordja - fém borítású - .

Mi épp tegnapelött nézegettük a "csodákat"....en nagyon szeretnék egyet mert nekem csak egy shouffle van és már kinõttem. Megállapítottuk, hogy jobban megéri egy hagyományos kinézetû ipod 80 gigával mint a 8 gigás Touch. Ugyanannyit tudnak de az elöbbinek sokkal nagyobb a tárolóképessége. Szívem mélyén egy Crative-ot szeretnék de hát az a duplája .... Tapasztalat mint ipod shouffle tulaj: 4 éves és nagyon jól bírja pedig milliószor elhagytam, táskám alján sínylõdött, miegyéb. VAn egy ipod mini is a családban. Az idõsebb. Kutya baja. Pedig a kedvesem munkába is elhordja - fém borítású - .
A kérdező hozzászólása: Februárban (vagy talán márciusban? mindegy) megnyitották a touch meg az ájfón forráskódját, és azóta javában gyártják a népek a jobnál jobb progikat touch-ra és ájfonra(Iphone). Ami eddig csak ájfónon mûködött, azt kicsit módosítják, és máris tökéletesen fut táccson is. egyébként a touch csupán abban különbözik az Iphone-tól, hogy nem tudsz vele hagyományos módon telefonálni (csak wifis interneten keresztül) és hogy nincs rajra kamera, vékonyabb, és majdnem fele annyiba kerül, pl tegnap láttam alig használt touch-ot bõrtokkal, mindennel 40k-ért. Miután láttam, hogy 40 ért is pikk-pakk be lehet szerezni, már nem kérdés számomra h megéri-e, de... Vajon jobb-e a bõrtokos, alig használt 40k ba kerülõ touch, mint a szintén 40k-s viszont vacsiúj samsung P2, amivel lehet telefonálni is, meg kamerázni is, de nincs wifije, és kisebb a képernyõje... Én személy szerint az apple felé hajlok, de nektek mi a véleményetek? Apple Ipod Touch: http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20071106-apple-ipod-t.. Samsung P2: http://prohardver.hu/teszt/samsung_p2_kis_gep_nagy_keppel/sa..
APPLE IPOD TOUCH 2.ND GEN 8GB A NYERÕ NAON JOOOO
AM CSAKUGY KÉRDEZEM AZ 1IK VÁLASZOLOTOL HOGY A 80 GB BOL EDDIG MENNYI TELT MEG?
Nekem is van iPodom Nano 4G-s egyszerüen fantasztikus, bár már nem én használom nekem ott van az iPhoneba. :) Szerintem ha minõségi cuccot akarsz venni akkor Apple.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aki válaszolt. Azóta vettem egy 16GB-os iaudio7-et. Nem lehet internetezni vagy normálisan filmezni rajta, de azt mondják, és szerintem is szebb a hajngja az iphone-nál; de az igazi aduja a 60 órás üzemidõ(nem készenléti, hanem üzemidõ(!)) A helyzet az hogy 50k-ért vettem, tehát sok embernek ez így alapból nem éri meg a táccsal szemben, nekem megérte, mert nekem nagyon fontos a profi hangzás és a hosszú üzemidõ, amit ez páratlanul kielégít.
nekem is 2g-s 8 gigás touchom van, és nagyon szeretem :) iphone 3g-vel milyen tapasztalatok vannak? :S az is ugyanígy jó? és sokáig bírja az akksi..? :S
Nekem 1g 32 gb-os van, 28990 FT volt...

Szerintetek megéri venni egy iPhone-t, ha már van egy iPod touch 4G-m?

Van jobban járnék egy középkategóriás telefonnal?

Legjobb válasz: Szerintem ipod touch mellé felesleges venni, iphone-t, inkább vegyél valami középkategóriés android-ot, de ha ájfon árban gondolkozol akkor már nagyon jókat kaphatsz vagy add el az ipod-ot és vegyél egy iphone-t

Szerintem ipod touch mellé felesleges venni, iphone-t, inkább vegyél valami középkategóriés android-ot, de ha ájfon árban gondolkozol akkor már nagyon jókat kaphatsz vagy add el az ipod-ot és vegyél egy iphone-t
Szerintem is add el az iPod-ot és vegyél iPhone 4s-t
énis csa ezt tudom javasolni add el és vegyél 1 iPhone 4s t vagy valami xar öreg nyomógombos teló megteszi
Nem, mert nem éri meg olyan drágán megvenni, max használtan. akk vegyél androidosat, iphone áron már nagyon jót kapsz! HD-s képeset is...!!

Apple iPod touch 8GB MP3 lejátszó . (megéri ilyet venni? )

Apple iPod touch 8GB MP3 lejátszó . mit lehet vele csinálni?Azon kívül hogy zenehallgatás stb..??xD

Legjobb válasz: zenehallgatás, játékok, internet(wifi), videó nézést stb. Amúgy szerintem nem éri meg. Én 2 éve kaptam "ajándékba" egy vadiúj 8gbos touchot, de fel sem bontottam,hanem raktam fel vaterára, mert akkor volt egy Samsung omniám(okostelefon) és nem láttam értelmét. Most meg van egy htc desire hd-m, fél éves, és nem érzem hiányát ipod touchnak, sem iphone-nak.

zenehallgatás, játékok, internet(wifi), videó nézést stb. Amúgy szerintem nem éri meg. Én 2 éve kaptam "ajándékba" egy vadiúj 8gbos touchot, de fel sem bontottam, hanem raktam fel vaterára, mert akkor volt egy Samsung omniám(okostelefon) és nem láttam értelmét. Most meg van egy htc desire hd-m, fél éves, és nem érzem hiányát ipod touchnak, sem iphone-nak.
Nekem van. Most arrol irok. Egy szo: MINDENT! Csak telefonalni nem tudsz vele
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.:) ) hát de én nagyon szeretnék egy ilyet.:D lehet hogy megveszem.:) ) és hol lehet venni aránylag "olcsón"?
A kérdező hozzászólása: ja, és olyat szeretnék amin van kamera!
a 4. van csak kamera
A kérdező hozzászólása: ühüm, értem.és használt 4g-t mennyiért éri meg megvenni?(8 Gb, fehér)
hááát, 40? kb.
Mindenképpen 4.GEN, mivel az újabb modell - jobb, többet tud! Illetve írtad, hogy kell kamera... csak a 4.GEN feletti modellekbe van kamera! Ár!? 4.GEN 8GB-os 25.000 Ft körül jó ár!
Elõzõ válaszolónak... 40!!?????? Azért használtan már 4.GEN 32GB-ot kap!
A kérdező hozzászólása: az érdekelne még, hogy ipodra hogy kell pl. zenéket játékokat alkalmazásokat letölteni?

Megéri 2014-ben ipod touch 4g-t venni?

Tudnék venni egy használt ipod touch 4g-t 24ezer forintért, de ugye erre csak IOS 6.15 van és nem tudom hogy életképes lesz-e még. :/

Legjobb válasz: Nyilván jobb az ötödik generációs, meg idén valószínûleg jön a hatodik is, de 24 ezerért nagyon megéri, ha csak olyasmikre használod, mint amiket írtál! Én a nyáron akartam venni újonnan kb 50 ezerért, de aztán mégis az újabbat vettem. Jó kis készülék az a 4G, pláne ilyen áron!

Nyilván jobb az ötödik generációs, meg idén valószínûleg jön a hatodik is, de 24 ezerért nagyon megéri, ha csak olyasmikre használod, mint amiket írtál! Én a nyáron akartam venni újonnan kb 50 ezerért, de aztán mégis az újabbat vettem. Jó kis készülék az a 4G, pláne ilyen áron!
Az ismerõsöm egy doboz cigétt vett egyet. Nagyon megérte :D Most 20.000 ba van fenn, már vevõt is talált ra!
Én haveromtól vettem pár napja 20 ért, jailbreakeltem is és semmi baj nincs vele nekem nagyon tetszik, egyetlen hátránya, hogy sok alkalmazás már csak ios 7-re jön ki, ezen meg ugye a legújabb 6.1.6, de amire te akarod használni arra tökéletes.

Megéri most karácsony előtt venni egy iPod touch 5-t?

A komolyabb játékokat elbírja még, mint az infinity blade 3-t.

Legjobb válasz: Szerintem még várj, több mint két és fél hónap van még... És a válasz: megéri

Szerintem még várj, több mint két és fél hónap van még... És a válasz: megéri

Megéri még (így 2013-ban) iPod Touch 4g -t venni?

30-40.000 -ért venném!

Legjobb válasz: Attól függ mire kell :) nekem 5-ösöm van, én játszani szoktam rajta ha játékra kell nem igazán...bár 30-ért ha betudod szerezni aztmondom megéri! :) de arra ne számíts hogy csúcsjátékok menni fognak :P

Attól függ mire kell :) nekem 5-ösöm van, én játszani szoktam rajta ha játékra kell nem igazán...bár 30-ért ha betudod szerezni aztmondom megéri! :) de arra ne számíts hogy csúcsjátékok menni fognak :P
A kérdező hozzászólása: Zene, Facebook, Youtube, Gmail, Notesz, Naptár, Tv-mûsor, Netezgetés, stb... Játék? Ritkán? Temple Run 2 vagy Subway Surfers szerinted?
Szerintem megèri, nekem is 4G-m van nagyon szeretem. Amiket felsoroltàl szinte ugyanazokat hasznàlom.
Megéri, nincs 1 hete hogy megvettem, és imádom. GTA III-t és Vice City-t viszi, nekem ennél több nem is kell. ( Persze kicsit szaggatnak, de simán meglehet szokni. )
Én is idén vettem (január végén) és nagyon klassz(imádom!:D) Bár 40-nél többet már nem érdemes rá költeni. 15/F
Nekem szerencsém volt, 25e forintért vettem egy 32GB-os verziót.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!