Találatok a következő kifejezésre: Megéri venni Ipod (38 db)

Megéri venni Apple Ipod Touch 8GB-ot?

60 e HUF bontatlanul.... gondolom vannak sokkal olcsóbbak is amik sokkal többet tödnak, de én nem szeretném megvásárlás után 5 éven belül lecserélni, pláne nem fél-egy éven belül mint a gagyikat muszály...(merthogy tönkremennek, vagy pl elkezd recsegni, nyikorogni, valami zötyög benne, ha elfordítod, és hasonló nyumunyumi-készülékhibák jönnek el?)

Legjobb válasz: Mi épp tegnapelött nézegettük a "csodákat"....en nagyon szeretnék egyet mert nekem csak egy shouffle van és már kinõttem. Megállapítottuk, hogy jobban megéri egy hagyományos kinézetû ipod 80 gigával mint a 8 gigás Touch. Ugyanannyit tudnak de az elöbbinek sokkal nagyobb a tárolóképessége. Szívem mélyén egy Crative-ot szeretnék de hát az a duplája .... Tapasztalat mint ipod shouffle tulaj: 4 éves és nagyon jól bírja pedig milliószor elhagytam, táskám alján sínylõdött, miegyéb. VAn egy ipod mini is a családban. Az idõsebb. Kutya baja. Pedig a kedvesem munkába is elhordja - fém borítású - .

Mi épp tegnapelött nézegettük a "csodákat"....en nagyon szeretnék egyet mert nekem csak egy shouffle van és már kinõttem. Megállapítottuk, hogy jobban megéri egy hagyományos kinézetû ipod 80 gigával mint a 8 gigás Touch. Ugyanannyit tudnak de az elöbbinek sokkal nagyobb a tárolóképessége. Szívem mélyén egy Crative-ot szeretnék de hát az a duplája .... Tapasztalat mint ipod shouffle tulaj: 4 éves és nagyon jól bírja pedig milliószor elhagytam, táskám alján sínylõdött, miegyéb. VAn egy ipod mini is a családban. Az idõsebb. Kutya baja. Pedig a kedvesem munkába is elhordja - fém borítású - .
A kérdező hozzászólása: Februárban (vagy talán márciusban? mindegy) megnyitották a touch meg az ájfón forráskódját, és azóta javában gyártják a népek a jobnál jobb progikat touch-ra és ájfonra(Iphone). Ami eddig csak ájfónon mûködött, azt kicsit módosítják, és máris tökéletesen fut táccson is. egyébként a touch csupán abban különbözik az Iphone-tól, hogy nem tudsz vele hagyományos módon telefonálni (csak wifis interneten keresztül) és hogy nincs rajra kamera, vékonyabb, és majdnem fele annyiba kerül, pl tegnap láttam alig használt touch-ot bõrtokkal, mindennel 40k-ért. Miután láttam, hogy 40 ért is pikk-pakk be lehet szerezni, már nem kérdés számomra h megéri-e, de... Vajon jobb-e a bõrtokos, alig használt 40k ba kerülõ touch, mint a szintén 40k-s viszont vacsiúj samsung P2, amivel lehet telefonálni is, meg kamerázni is, de nincs wifije, és kisebb a képernyõje... Én személy szerint az apple felé hajlok, de nektek mi a véleményetek? Apple Ipod Touch: http://www.origo.hu/techbazis/hightech/20071106-apple-ipod-t.. Samsung P2: http://prohardver.hu/teszt/samsung_p2_kis_gep_nagy_keppel/sa..
APPLE IPOD TOUCH 2.ND GEN 8GB A NYERÕ NAON JOOOO
AM CSAKUGY KÉRDEZEM AZ 1IK VÁLASZOLOTOL HOGY A 80 GB BOL EDDIG MENNYI TELT MEG?
Nekem is van iPodom Nano 4G-s egyszerüen fantasztikus, bár már nem én használom nekem ott van az iPhoneba. :) Szerintem ha minõségi cuccot akarsz venni akkor Apple.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek, aki válaszolt. Azóta vettem egy 16GB-os iaudio7-et. Nem lehet internetezni vagy normálisan filmezni rajta, de azt mondják, és szerintem is szebb a hajngja az iphone-nál; de az igazi aduja a 60 órás üzemidõ(nem készenléti, hanem üzemidõ(!)) A helyzet az hogy 50k-ért vettem, tehát sok embernek ez így alapból nem éri meg a táccsal szemben, nekem megérte, mert nekem nagyon fontos a profi hangzás és a hosszú üzemidõ, amit ez páratlanul kielégít.
nekem is 2g-s 8 gigás touchom van, és nagyon szeretem :) iphone 3g-vel milyen tapasztalatok vannak? :S az is ugyanígy jó? és sokáig bírja az akksi..? :S
Nekem 1g 32 gb-os van, 28990 FT volt...

Szerintetek megéri venni egy iPhone-t, ha már van egy iPod touch 4G-m?

Van jobban járnék egy középkategóriás telefonnal?

Legjobb válasz: Szerintem ipod touch mellé felesleges venni, iphone-t, inkább vegyél valami középkategóriés android-ot, de ha ájfon árban gondolkozol akkor már nagyon jókat kaphatsz vagy add el az ipod-ot és vegyél egy iphone-t

Szerintem ipod touch mellé felesleges venni, iphone-t, inkább vegyél valami középkategóriés android-ot, de ha ájfon árban gondolkozol akkor már nagyon jókat kaphatsz vagy add el az ipod-ot és vegyél egy iphone-t
Szerintem is add el az iPod-ot és vegyél iPhone 4s-t
énis csa ezt tudom javasolni add el és vegyél 1 iPhone 4s t vagy valami xar öreg nyomógombos teló megteszi
Nem, mert nem éri meg olyan drágán megvenni, max használtan. akk vegyél androidosat, iphone áron már nagyon jót kapsz! HD-s képeset is...!!

Megéri még iPad 4-et venni, vagy már inkább Retinás mini-t kéne hosszú távra?

Apple iPadet szeretnék vásárolni, de nem nagyon szeretnék sokat költeni. 4-es iPadet 40.000-ért 64GB 4G-t tudnék szerezni ebay-rõl, mini 2-t 16GB-t pedig itthon, 70.000-ért. Nagyobb kijelzõt szeretnék és azt, hogy sokáig legyen rá frissítés. A 4. mennyi ideig bírja majd? Az nagy baj, hogy nincs a régiben M7 segédprocesszor, vagy kibírható nélküle?

Legjobb válasz: 40000ért 64gb????:O Az nagyon olcsó,biztos vagy benne nem valami átverés? Ebayen 90000a sima 16gb-os újónnan Amúgy megéri venni,még vagy 3 évig biztosan fognak rá jönni frissítések,nekem is 4 van,imádom:)

40000ért 64gb????:O Az nagyon olcsó, biztos vagy benne nem valami átverés? Ebayen 90000a sima 16gb-os újónnan Amúgy megéri venni, még vagy 3 évig biztosan fognak rá jönni frissítések, nekem is 4 van, imádom:)
Elvileg igen, de biztos hogy 100ezer felett fognak elmenni
A kérdező hozzászólása: de ha a licit nem megy fel addig akkor el lehet vinni annyiért nem?
Buy it now-ra kattints, akkor viheted akkor kilistázza amiket azonnal megvehetsz
XD Ezek le nem zárult licitek:DD Nem ennyiért fognak elkelni az biztos, 100k felett lesz mind a 2
A kérdező hozzászólása: Vagy ez: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-4th-Generation-with-Retin..
A kérdező hozzászólása: http://www.ebay.com/itm/Apple-iPad-4th-Generation-with-Retin.. itt van ez, ezt én úgy értelmeztem, hogy annyi. valamit elnézhettem?
A kérdező hozzászólása: Nem néztem el semmit, használt és a szállítással annyi VÁM nélkül. A mini 2-t meg áfa nélkül meg tudnám oldani.
Valamit nagyon elnézhettél, 64 gigás 4G-s iPad 4 100k alatt még használtan sincs eBay-en (és akkor erre még jön a szállítás és áfa meg vám is). Mini 2 is csak átverés annyiért, a legolcsóbb (16 gigás, csak wifis) is közelebb van a 150 ezerhez, mint a 140-hez.
A licitek mindig az utolsó órában ugranak meg. Aki tudja hogyan kell használni az eBay-t az az utolsó percekig vagy még inkább fél percig kivár.

Megéri-e ipad 2őt venni?

Legjobb válasz: EGYÁLTALÁN NEM ÉRI MEG! Inkább várj vele még 1-1,5 évet és szaréé'hugyéé' megkapod! Tudod tipikus telefonüzlet szindróma! Hisz másfél év múlva lemegy az ára a csillagos egekbõl! példaként egy telefont említek: én 1éve vettem E52-öt 65ért újonnan ,ma meg már alig ha el tudom adni használtan 20-22e. Ft-ért! vártam volna 1évet és spóroltam volna 40ezret! És nem csak a telefon van így,a számítógép a laptop és ezek az IPad-ok is így vannak! százezrekért megveszed ,1év múlva komolyabbat szeretnél és majd 30-40ért eladod... Hogy is van? õõõ.. TÜRELEM,TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!

EGYÁLTALÁN NEM ÉRI MEG! Inkább várj vele még 1-1, 5 évet és szaréé'hugyéé' megkapod! Tudod tipikus telefonüzlet szindróma! Hisz másfél év múlva lemegy az ára a csillagos egekbõl! példaként egy telefont említek: én 1éve vettem E52-öt 65ért újonnan , ma meg már alig ha el tudom adni használtan 20-22e. Ft-ért! vártam volna 1évet és spóroltam volna 40ezret! És nem csak a telefon van így, a számítógép a laptop és ezek az IPad-ok is így vannak! százezrekért megveszed , 1év múlva komolyabbat szeretnél és majd 30-40ért eladod... Hogy is van? õõõ.. TÜRELEM, TÜRELEM RÓZSÁT TEREM!
Nem. Ennyiért egy komplett felsõkategóriás PC-t is tudsz venni...
Pc meg tablet eléggé más kategória, megéri ha szükséged van rá és kihasználod.
hát... megérni..? sztem nem. max ha találsz olcsón használtat
Ha használod nagyon megéri.. Arról írok most!

Megéri még ipod touch 5-ot venni?

Megéri? Mert csak a5 ös chip van benne....és egyáltalán az ios8 ki fog rá jönni? Ès ha esetleg nem érné meg, mikor jön az új?

Legjobb válasz: Egy 5000 forintos használt android telefon többet tud, zenét hallgatni lehet egy teszkó gazdaságos mp3 lejátszóval is. Megéri-e? Ha felvágni akarsz vele, és ez számodra fontos, akkor talán, elvégre az Apple termékek elsõdleges vonzereje a flanc. Egyéb esetben meg nem éri meg, mert semmivel nem nyújt többet, mint a tizedannyiba kerülõ termékek. Egyébként számítástechnikához köze nincs a kérdésnek...

Egy 5000 forintos használt android telefon többet tud, zenét hallgatni lehet egy teszkó gazdaságos mp3 lejátszóval is. Megéri-e? Ha felvágni akarsz vele, és ez számodra fontos, akkor talán, elvégre az Apple termékek elsõdleges vonzereje a flanc. Egyéb esetben meg nem éri meg, mert semmivel nem nyújt többet, mint a tizedannyiba kerülõ termékek. Egyébként számítástechnikához köze nincs a kérdésnek...
Rohadtul nem.
Nem éri meg, réginek számít a másfél évével. Az ára is irreálisan magas, még mindig 100ezer Ft újonnan, ahhoz képest, hogy mikori kiadás már... Használtan esetleg 40-50 körül még megéri, mert alkalmazások bõven lesznek rá évekig. Új iPod Touch szerintem nem nagyon fog már kijönni. Minek? Ugyanúgy néz ki majdnem, mint egy iPhone, szinte ugyanazt is tudja, kivéve, hogy a telefonálni nem lehet simán rajta. Nincs már piaca, maximum csak kisebb változatainak. (nano, shuffle) Ha lesz is kiadva iTouch 6, az nem most lesz, mert inkább az iPhone 6-ra és az iPad-ekre koncentrál az Apple.
Kedves utolso valaszolo..milyen 100ujonnan?:) A 16GB-osat (KAMERAVAL!) most adta ki egy hete az apple, es csak 69ezer forint. Szerintem megeri, en most vettem es baromi jo!
Kedves Utolsó! Amikor a kommentet írtam, még nem volt elérhetõ itthon az "új" kamerás változata a 16 gigásnak, a 32 pedig 99900 volt az iStyle-ban. Bár nekem akkor is a kék/fehér színû kellett anno és nem a fos szürke. Elõbbi pedig nagyon sokáig tartotta az árát 100ezernél, jelenleg is 87ezer forint, ami megint csak rablás, ha azt nézzük, hogy lassan 2 éve jött ki. RÉGEN megérte megvenni, ma nem.
Figyelj, nem tudom ezek mirõl beszélnek. Valószínûleg még nem fogtak a kezükben ipod touch 5-öt. Nagyon jó a cucc. Persze újonnan nagyon drága, én is használtan vettem. A lényeg hogy zenehallgatási (vezérlési) élménye csillagos 5. És gyorsabb bármelyik szar androidos telónál, pont.

Megéri még Ipod Touch 3g-t venni?

Megéri,vagy már nagyon régi?

Legjobb válasz: elvileg iOS 5.1.1 volt rá az utolsó frissítés, 3GS hardverével rendelkezik. én azt mondom, hogy használható, de nyilván csodát ne várjunk tõle. ha hozzájutsz egy 10esért, akkor végülis nem rossz bolt, de én azért nem venném meg.

elvileg iOS 5.1.1 volt rá az utolsó frissítés, 3GS hardverével rendelkezik. én azt mondom, hogy használható, de nyilván csodát ne várjunk tõle. ha hozzájutsz egy 10esért, akkor végülis nem rossz bolt, de én azért nem venném meg.

Szerintetek megeri venni egy Apple Ipad Air 16gb -ost, boltbol ujonnan?

Legjobb válasz: Szerintem újonnan semmilyen apple terméket nem éri meg megvenni, de ez szubjektív.

Szerintem újonnan semmilyen apple terméket nem éri meg megvenni, de ez szubjektív.
Természetessen megéri! Kedves elsõ válaszoló, kérlek ne írj úgy véleményt, hogy nem használsz ilyen terméket... Mert ha használnál nyilvány nem ez lenne a véleményed...
Hát ipad airt konkrétan nem használtan, de 2-t igen.
Nekem Ipad 3 van, persze magamnak vettem, de a család itthon úgy döntött õk is használják. És mostmár csak õk használják netezésre, játékra. Én helyedben inkább Ipad 4-t vennék, olcsóbb szerintem, és annyival nem tud kevesebbet. Saját tapszatalat Appleból sose jó olyat venni, amiben túl sok újítás van, mert a hibák nagy arányúan jönnek elõ. Ipad 2 mininél is sok hiba van, Ipad airnél is vannak hibák rendesen. Várj egy fél évet, addigra szoftveresen kijavítják, amit lehet, és a gyártási hibsák sem lesznek gyakoriak. 4 éve vannak apple termékeim, ezt a saját bõrõmön tapsztaltam meg. I4s-nél alig ment több, mint fél napot a teló fél évvel késõbb már bírta 30-32 órát. Most meg majdnem 3 napot is ki tud húzni.
Szerintem meg baromira megéri. Én 32 GB-osat vettem újonnan. Iszonyatosan drága, bár legalább az áfát vissza tudom igényelni, ezzel együtt már jó árban van. Néhány napja vettem, azóta a laptopot szinte be sem kapcsoltam. Gyönyörû a kijelzõje, nagyon gyors, nezetéz közvben az oldalakat egy pillanat alatt behozza, és baromi jó alkalmazások vannak rajta. Kicsomagoláskor 95%-on volt, több mint 2 napot bírt töltés nélkül, pedig rengeteget nyomkodtam, neteztem, játszottam rajta. Viszont a 16 GB nem biztos, hogy megéri. Az iOS 7 alapból megesz 4 GB-ot, így én 27-rõl indultam, ez pár nap alatt csökkent 19-re, pedig 2 filmet, 3 albumot, néhány dokumentumot meg pár appot/játékot tettem rá. Amúgy ultrabrutálisan jó :DD
Ipad 3 mindegyik kijelzõje retina, így mindegyik nagyon szép. színben egy picit több a piros. Ennyi. Mivel ez az elsõ Ipaded így nem tudod relatíven megítélni ezt. Youtube tele van ilyen videókkal, ha nem hiszed.
Az, hogy nekem még nem volt iPadem, nem azt jelenti, hogy nem volt a kezemben :) Egyébként az egyik legfõbb érv az Air mellett, amit nem írtam, a hordozhatóság. Nagyon kényelmes a fogása, és sokkal könnyebb, mint az iPad4. Nekem a vastag keret sem hiányzik. Nálam ezek nagyon sokat számítanak. Korábban épp azért akartam minit venni, mdrt a 10"osokat monstrumnak találtam, viszont a mini kicsi volt. Az Air meg nagy és könnyû is :)
Ó, és az akksi. Töltés után most fél napig pihent üresjáratban, és még mindig 100%on van :)
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat ment a zold. megvettem tenyleg jo es megerte.

Szerintetek megéri Új Ipod Touch 16-32gb-ot venni? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Mivel az egy herélt iPhone olyan árban, amiért tlefont kapsz, nem akármilyet, szerintem egyáltalá

Mivel az egy herélt iPhone olyan árban, amiért tlefont kapsz, nem akármilyet, szerintem egyáltalá
*n nem :)
Mivel feleannyiba kerül mint az iphone, és csak annyival tud kevesebbet, hogy nem tudsz vele telefonálni nagyon is megéri, veszel mellé egy párszáz forintos telefont, és meg van oldva az iphone. amúgy szerintem elég az ipod touch 4, alig tud kevesebbet az 5-nél, de sokkal olcsóbb, 50ezer ft-tól már van is.

Electro Market megbízható bolt? Megéri itt Ipad-et venni?

http://electromarket.hu/spd/em305802/Apple_iPad_Mini_16GB_Wi.. Szerintetek érdemes itt megvenni az Ipad minit? (olcsóbb itt mint egy apple boltban..) Normális válaszokat, Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!