Találatok a következő kifejezésre: Megéri venni, jó (77 db)

Tupperware vágólapot megéri venni? Jó minőség? Van valakinek?

Legjobb válasz: Nekem van, nyújtóval együtt. Szeretem használni, kis helyen elfér, könnyen tisztítható. Vizes törlõvel letörlöd, majd szárazzal és kész is, nem olyan, mint a nyújtódeszka, ami ápolást igényel. Jelölések is vannak rajta, de azt még sosem használtam semmihez, mindig a tepsihez nézem a méretet.

Nekem van, nyújtóval együtt. Szeretem használni, kis helyen elfér, könnyen tisztítható. Vizes törlõvel letörlöd, majd szárazzal és kész is, nem olyan, mint a nyújtódeszka, ami ápolást igényel. Jelölések is vannak rajta, de azt még sosem használtam semmihez, mindig a tepsihez nézem a méretet.
jó márka megéri.
Szerintem ne csak gyarto alapjan donts. A Lenovo okes gyarto.
Nagyon jó márka.

Szerintetek megeri venni egy razer anansi billenytyuzetet? Mi a velemenyetek rola jo minosegu? Hallatszanak a gomb lenyoasok? Vilagitanak a billentyui? Strapabiro?

Legjobb válasz: Ugyan olyan árba szerezhetsz jobbat is mert itt a márkát is fizeted de amúgy nagyon jó és ha szeretnél egy olyat és más egyáltalán nem jó akkor megéri

Ugyan olyan árba szerezhetsz jobbat is mert itt a márkát is fizeted de amúgy nagyon jó és ha szeretnél egy olyat és más egyáltalán nem jó akkor megéri

Megéri venni, valóban jó a bioptron lámpa?

Legjobb válasz: Tuti megéri. A nagymamámnak egy csomó gondja volt, mielõtt megvette. Tényleg nagyon szarul volt! 3 hónap után már nem voltak fájdalmai. A tanulásban is segít! Az unokatesóm égési sérülését is rendbe hozta. Nem értékesítõ vagyok vagy ilyesmi, tényleg. Ezek csak tapasztalatok. Jó hatása van!

Tuti megéri. A nagymamámnak egy csomó gondja volt, mielõtt megvette. Tényleg nagyon szarul volt! 3 hónap után már nem voltak fájdalmai. A tanulásban is segít! Az unokatesóm égési sérülését is rendbe hozta. Nem értékesítõ vagyok vagy ilyesmi, tényleg. Ezek csak tapasztalatok. Jó hatása van!
Megére, ha beteges típus vagy! Én sajnos sokat vagyok beteg, fõleg náthás, meg arcüreggyulladásos, ezekre nagyon hat. Meg fogfájásra, hasfájásra, fejfájásra, sebekre, menstruációs görcsökre, ilyesmikre.
nem gyógyít az semmit! marketing fogás-nem más ! 100-ból 1 az esély h az valamiben segít majd neked!elõállitása 2 ezer forint de megveszik 100 ezrekért GRATULÁLOK! (de legalább sok embernek adnak állást)
A bioptron lámpa a placebó hatás alapján mûködik. Ha hiszel benne, használ. Én nem hittem benne, mikor nagymamámtól kaptam, hogy a pattanásaimat kezeljem. Három hétig naponta kétszer 5 percet ültem elõtte, és nem volt javulás. A csodatévõ bepanten és neogranormon kenõcs egy hét alatt lerendezte.
Voltam ilyen kezelésen, a szememet sárga és zöld fénnyel, 6 percig. ( nagyobb lámpával ) Bizonyos nagyságú betût is látok szemüveg nélkül. A kezelés után 2 sorral lejjebb mentem, és azok kisebb betûs szavak voltak.
Én csak arról tudok nyilatkozni, amit megéltem, amit tapasztaltam. Nekem rosszabb lett tõle a bõröm, a meleg mégjobban elõhozta és begyullasztotta. Nem hiszek abban egyébként, hogy a lámpa bármit meggyógyít. Alternatív gyógymódként lehet kezelni bizonyos betegséget, de az alapbetegség kezelését bízzuk inkább orvosra. Nekem is lett egyszer egy nagy sebem az arcomon, egy neogranormon nevû kenõccsel 3 nap alatt nyomtalanul begyógyult. Szóval, én inkább tartózkodnék a lámpa magasztalásától. Dehát nem vagyuk egyformák, így nem mindenkinél vált ki jótékony hatást.
Kedves utolsó nem mintha kételkednék amit mondasz de ez teljességgel lehetetlen , mert ez rosszat biztos nem tud csinálni!! Gondolkodjunk már egy kicsit ez polarizációs fény gyógyít és nem az ellenkezõjét!!! Biztos jó megéri venni, és most olcsók is! Nekem van sajnos csak kicsi, de nagyon jó, a párpmnak most volt 1 hónapja porskorongsérv mûtétje, és a helyét kezelem nos hát had mondjam hogy alig látszik már az igen csunya nagy vágás!! Na persze hinni is kell benne! üdv
Nekem teljesen begyullasztotta a pikkelysömöremet, azóta is azon vagyok, hogy rendbehozzam valamivel. Nekem abszolút nem vált be.
segetine nekem is valaki??
Igen érdemes venni!ha érdekel bárkit szívesen nyújtok segítséget
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, használtan vettünk egy közepes méretût és én is csak dicsérni tudom.
igen a migrénre is!! Én csak annyit tudok mondani!! Egyszerüen isteni!!!!!! Ha kérdése van valakinek akkor csak hívjon 30/ 414 21 86 Nõvér vagyok!!
A migrénre is jó. És egy gyógytornász ismerõsöm is szokta ajánlani a betegeinek pl derékfájásra.
Szia! nekem abban segített, hogy volt egy nagyon nagyon csúnya, nagy gyulladt pattanás a hátamon, a kozmetikus kitisztította, 2x3 percet lámpázta és három nap alatt rendbe jött. Máskor meg nagyon durván ledúrtam a térdemrõl a bõrt, és napok alatt rendbe jött. Viszont, mi is kipróbáltuk a nagymamámon, ( kölcsön kaptunk egy készüléket) akinek mindenféle baja volt, pl derék, láb miegymás fájás, de rajta egyátalán nem segített, úgyhogy nem vettük meg.lehet, ez is egyénfüggõ.
A kérdező hozzászólása: köszönöm én is azt hiszem jó a lámpa, már vettem 2 család használja

Egy kezdőnek megéri venni egy jó állapotú 84-es MZ-t?

Ez lesz az els? mocim. Nem a sebességért, hanem az érzésért szeretnék motorozni. És szeretem az "veterán" motorokat.

Legjobb válasz: Gyártanak még alkatrészt hozzá csak olyan amilyen minõségben... Eredetit, bontottból érdemes inkább hozzá venni. Még napi használatra is simán meglehetne venni. TS? Azt imádom nagyon :-)

Gyártanak még alkatrészt hozzá csak olyan amilyen minõségben... Eredetit, bontottból érdemes inkább hozzá venni. Még napi használatra is simán meglehetne venni. TS? Azt imádom nagyon :-)
A kérdező hozzászólása: Én is szerelmes vagyok belé! :) Szerinted érdemes venni, ha nincs motorszerelõ ismerõsöm?
Nekem 125-ös Etz-m van. Mindig van valami gond vele, de én ezen kívül szeretem:)
Érdemes, mert nem annyira bonyolult szerkezetek ezek :) Alap dolgokat majd megtanulgatod. Azért valakivel rakass bele elektronikus gyújtást. Sokkal megbízhatóbb lesz! http://www.hasznaltauto.hu/motor/mz/mz_ts_125_ts-5573686 Nekem ezek az "egyenes kormányosok" jönnek be. Olyan ETS-es :-)
Üzembiztos könnyû szerelni akár napi használatra is megéri. Nem sok minden van benne ami elromolhat. Amúgy utángyártott alkatrészt lehet kapni hozzá szinte bárhol. Az hogy milyen minõségút sikerül beszerezni csak szerencse kérdése. Érdemesebb venni egy másik ugyanolyan blokkot hozzá alkatrésznek potom pénzért lehet már kapni hozzá. Meg egy pár fogyóeszközt amibõl jobb ha új van. minimális költség. És 2 éltre van egy üzembiztos motorod. Amúgy az az mz /etz sikerének titka hogy olyan egyszerû mint egy faék. És így kevés dolog romolhat el benne. Amúgy nem ment ki a divatból se, fiatalság nagyon szereti mert nekik old shool retró filinget ad Az öregeknek néznek rá csak úgy hogy ócskavas mert nekik nem múzeális.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! Esetleg ha a továbbiakban lenne kérdésem, amikor már meg van a moci (vagy választás elõtt) kikérhetem a véleményed privátban?

Szerintetek megeri venni egy razer anansi billenytyuzetet? Mi a velemenyetek rola jo minosegu? Hallatszanak a gomb lenyoasok? Vilagitanak a billentyui? Strapabiro?

Legjobb válasz: Ha van rá keret, megéri (Multi-Color LED világítás, strapabíró és halk billentyûzet, gomb lenyomáskor, az utóbbi felhasználó függõ). Bár angol kiosztású billentyûzettel rendelkezik (ami nem okoz mindenkinek problémát), de minden játékhoz beállítható, és kihozhatja magából egy igazi gamer, a maximumot. [link]

Ha van rá keret, megéri (Multi-Color LED világítás, strapabíró és halk billentyûzet, gomb lenyomáskor, az utóbbi felhasználó függõ). Bár angol kiosztású billentyûzettel rendelkezik (ami nem okoz mindenkinek problémát), de minden játékhoz beállítható, és kihozhatja magából egy igazi gamer, a maximumot. [link]
2 éve van anansim és el sem tudom képzelni már, hogy ne legyen :D A +gombok nagyon faszák és mindegyik jó helyen van, kényelmesen elérhetõk. A makró lehetõségek meg fenomenálisak. A világítás nagyon fasza. Amennyit kérnek érte, az szerintem bagó, ahhoz képest amennyit ér. Ja és az anyaghasználat és az összeszerelés minõsége 1. osztály! Én pont tegnap pattintottam ki az összes gombot és pucoltam ki, de kapott már mindent és a gombok sosem ragadtak be! Részemrõl "must have" kategória :D

SSD mire jó pontosan megéri venni?

Nemrég vettem 1 gamer pc-t.

Legjobb válasz: Egy SSD ugyanazt tudja, mint egy HDD, csak éppen sokkal gyorsabban: http://prohardver.hu/teszt/samsung_830_ssd_hatarozott_evoluc.. http://prohardver.hu/teszt/crucial_m4_vs_samsung_830/crucial.. http://ipon.hu/webshop/product/samsung_64gb_sata3_ssd_25_mz_.. Hogy megéri-e megvenni, az mindenkinek egyéni mérlegelés után kell eldönteni. Én a magam részérõl várok, amíg a 256GB-osak becsúsznak 30 ezer környékére, figyelve az árak meredek esését, ezt jövõ tavaszra várom. Ha a játék a fõ szempont, szerintem nem igazán éri meg.

Egy SSD ugyanazt tudja, mint egy HDD, csak éppen sokkal gyorsabban: http://prohardver.hu/teszt/samsung_830_ssd_hatarozott_evoluc.. http://prohardver.hu/teszt/crucial_m4_vs_samsung_830/crucial.. http://ipon.hu/webshop/product/samsung_64gb_sata3_ssd_25_mz_.. Hogy megéri-e megvenni, az mindenkinek egyéni mérlegelés után kell eldönteni. Én a magam részérõl várok, amíg a 256GB-osak becsúsznak 30 ezer környékére, figyelve az árak meredek esését, ezt jövõ tavaszra várom. Ha a játék a fõ szempont, szerintem nem igazán éri meg.
A kérdező hozzászólása: és ha játékra nem nagyon jó akkor mire lehet használni???én azt hittem hogy gyorsabban betölt a játék meg a map mondjuk multis fps-ben meg ilyenek
Ezért másoltam be a teszteket, amik alapján fel lehet mérni, hogy milyen felhasználási területeken mennyivel gyorsabb a tesztben referenciaként használt HDD-hez képest. Természetesen a játékok gyorsabban települnek és a pályák gyorsabban töltenek be, de ez magán a játékélményen nem javít, mert betöltés után már jórészt memóriából (RAM) fut a program, ami eleve sokkal gyorsabb, mint a háttértár.
A kérdező hozzászólása: értem köszi.

A zöld dobozos babylove popsikrém jó minőségű? Megéri venni? A tégelyes és a tubusos ugyanaz, csak más kiszerelés?

Legjobb válasz: Én már másodszor vettem, elõtte gabit használtam. Mondhatom hogy nagyon megéri, nagyon sokáig elég, sûrû, mégis könnyen kenhetõ. Cink és egyéb gyulladáscsökkentõ is van benne. Szóval én ajánlom, próbáld ki nyugodtan. Ja és mindkétszer tégelyeset vettem, a tubusost nem próbáltam.

Én már másodszor vettem, elõtte gabit használtam. Mondhatom hogy nagyon megéri, nagyon sokáig elég, sûrû, mégis könnyen kenhetõ. Cink és egyéb gyulladáscsökkentõ is van benne. Szóval én ajánlom, próbáld ki nyugodtan. Ja és mindkétszer tégelyeset vettem, a tubusost nem próbáltam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszod. Akkor kipróbáljuk :)
Én is félve vettem meg, mert itt több rosszat olvastam, mint jót. Viszont mivel korábban elégedett voltam a termékekkel, egy próbát megért. Nem csalódtam, nagyon szép a kislányom bõre! Vedd meg bátran, a tégelyes van nekem is.
Én is vettem már tégelyeset. Semmi bajom nem v olt azon kívül, hogy nekem nagyon "ragacsos" volt, szerintem nehezen kenhetõ, bár hozzá lehet szokni. Ha az ember rájön a trükkjére, akkor viszont nagyon kiadós.
Nagyon jó volt!Nagyon finom az illata, és extra mennyiségû cink van benne, ami különösen védi a bõrét.Én nagyon szerettem.És kõolajszármazék mentes is.
Szió, nem ismerem. Mivel nekem nagyon érzékeny Lali, ezért alaposan utána néztem, h mit kenek a fenekére. Végül A BABAKRÉM - nél jukadtam ki, ami freziderm termék. gyógynövényi, jó illatú, gazdaságos, megéri:)

Szerintetek jo kocsi a Ford mondeo 1.8 110 lovas megéri venni? én 2001-es évjárattól venném ami már körlámpás hátul. Mennyire megbizhato? Fogyasztása mennyi kb?

Legjobb válasz: Állapottól függ, erre is ráköltheted a gatyádat mint bármilyen rossz vételre és lehet az is hogy évekig semmi baja. Elõélettõl függ. Fogyasztás 8,5, de ez akkor volt annyi mikor lejött a gyártósorról, szóval.. egy biztos, ha megvenném elsõ lépés az lenne hogy belerakatom a gázt. Gázból eszik 10 körül.

Állapottól függ, erre is ráköltheted a gatyádat mint bármilyen rossz vételre és lehet az is hogy évekig semmi baja. Elõélettõl függ. Fogyasztás 8, 5, de ez akkor volt annyi mikor lejött a gyártósorról, szóval.. egy biztos, ha megvenném elsõ lépés az lenne hogy belerakatom a gázt. Gázból eszik 10 körül.
Haveromnak van egy 03'-as MK.III Mondeo 2.0 Ghia-ja. Az övé átlagban 9 litert eszik ( de ebben szerintem az autópálya jóval több mint a város ). Az övében most van 180 000, elsõ tulajtól vette. Kopó dolgokon kívül semmit nem cserélt még rajta(egy gyújtótrafót, mert elrepedt-ha ezt nem számoljuk a kopó dolgok közé). Ha volt gondozva akkor jó és megbízható autó, én a legrégebbieket és a legolcsóbbakat kerülném.
A kérdező hozzászólása: én is ilyen 2002-es évjárat körül vennék
Csak 2002 körüli mondeot kapsz 950 000ért és 1 800 000-ért is, erre utaltam.

Melyik epiláló jó? Melyik kevésbé fájdalommentes? Milyent érdemes venni? A hűsítőset megéri venni?

Legjobb válasz: nekm phillips beauty van,piros,zöld masszírozófej van rajta és naon szeretem...picit kimasszírozza a fájdalmat,de fáj...17ezerért vettem

nekm phillips beauty van, piros, zöld masszírozófej van rajta és naon szeretem...picit kimasszírozza a fájdalmat, de fáj...17ezerért vettem
Amikor én megvetettem akkor nagyon ragaszkodtam a jegelõs Philipshez de szerintem semmit nem ér. Tök gyorsan leolvad a kezed melegétõl és nekem így is baromira fájt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!