Találatok a következő kifejezésre: Megéri utángyártott venni (5 db)

Megéri utángyártott kontrollert venni?

Fifazni szeretnék a gépemen úgyhogy nézegetem az xbox és a ps kontrollereket is, de nem akarok feltétlen ilyen drágán venni eredetit, ha mondjuk az utángyártottak is ugyan olyan, vagy hasonlóan jól teljesítenek. Vélemények?

Legjobb válasz: A legjobb ha nem akarsz nagyon sokat költeni egy vezetékes Xbox kontroller. Az olcsó utángyártott kontrollereket vannak játékok amik fel se ismerik és elég hamar tönkre is mennek, ha meg egy drágábbat akarsz venni ami biztos megbízhatóan fog mûködni és nem lesz vele baj az meg egy árban vagy drágább az xbox kontrollernél.

A legjobb ha nem akarsz nagyon sokat költeni egy vezetékes Xbox kontroller. Az olcsó utángyártott kontrollereket vannak játékok amik fel se ismerik és elég hamar tönkre is mennek, ha meg egy drágábbat akarsz venni ami biztos megbízhatóan fog mûködni és nem lesz vele baj az meg egy árban vagy drágább az xbox kontrollernél.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Vettem 7.000-ért 1 év garanciával egy vezetékes Xbobx kontrollert.

Nokia N95. Szerintetek megéri utángyártott alkatrészt venni hozzá? HELP!

Van egy Nokia N95-öm. Leejtettem, és a fels? rész teljesen tönkrement, használhatatlan. (az alsó résszel semmi baj nincs elvileg) Szeretném megjavíttatni, de az eredeti (kijelz?, billenty?zet, csúszka; mechanika) majdnem 30 000 forint lenne, amit kicsit sokallok érte. Az után gyártott 10 000 -13 000 forint körül van (tehát lényegesen olcsóbb). Az egyik telefonboltos emberke azt mondta, hogy nem éri meg ilyet venni, mert két hét után tönkremegy, és még a színek se olyanok, mint az eredetinek... Szerintetek ez igaz lehet? Nem tudom melyiket vegyem. (Gondolkodtam azon is, hogy használtan veszek egy olyat, aminek az alsó része rossz, a fels? viszont jó, de sehol sem találok ilyet) Köszi a segítséget! :)

Legjobb válasz: Az én véleményem szerint utángyártottat se vegyél meg eredetit se.Az n95 egy nagyon jó kis telefon de szerintem egyik sem éri meg az árát.Meg ha azt veszed figyelembe ha az eredetit vennéd annyiból már egy új androidos telót is tudnál venni(még egy két ezer ft).gondolok az lg optimus me-re,de ez már nem ide tartozik.Szerintem ha annyira szereted azt a telefont vagy nem akarsz másikat helyette akkor szerintem az utángyártottat vedd meg mert szerintem az eredeti semmivel sem jobb.Remélem segitettem.

Az én véleményem szerint utángyártottat se vegyél meg eredetit se.Az n95 egy nagyon jó kis telefon de szerintem egyik sem éri meg az árát.Meg ha azt veszed figyelembe ha az eredetit vennéd annyiból már egy új androidos telót is tudnál venni(még egy két ezer ft).gondolok az lg optimus me-re, de ez már nem ide tartozik.Szerintem ha annyira szereted azt a telefont vagy nem akarsz másikat helyette akkor szerintem az utángyártottat vedd meg mert szerintem az eredeti semmivel sem jobb.Remélem segitettem.

Megéri utángyártott aksit venni?

Tönkrement a gépemben az akkumlátor és néztem egy új itthon ami utángyártott 15 ezer-től kezdődik. Külföldről tudnék rendelni 8 ezer-ért is. Megéri szerintetek?

Legjobb válasz: Meg. Viszont ha rám hallgatsz e-bay en veszed és Kínából. Igaz 3 hét mire ideér viszont olcsó és pont ugyanaz mint máshol csak kb közvetlenül a gyárból.

Meg. Viszont ha rám hallgatsz e-bay en veszed és Kínából. Igaz 3 hét mire ideér viszont olcsó és pont ugyanaz mint máshol csak kb közvetlenül a gyárból.
egyébként milyen gép?
A kérdező hozzászólása: Ebay-rõl gondoltam :D Köszi a segítséget


Megéri utángyártott patront venni?

hp nyomtatómba vettem fekete patont.eredetit akartam,de az eladó felkínálta az utángyártotatt is.kérdésem :ez miben más mint az eredeti?mit?l olcsóbb?(kb.700 Ft-tal)mennyivel bírja kevesebb ideig?megéri v.inkább az eredetit vegyem meg legközelebb?

Legjobb válasz: nagyon köszönöm a segítséget:-))

A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a segítséget:-))
A gyári szervíz és az utángyártott törtnetét igazolni tudom , sokszor olyan blõd dolgokat fog rá a gyári szervíz az utángyártott festékre, hogy az máz vicces: példáol a lézernyomtató lapfordítójának (duplex) a fogaskerekét az utángyártott toner ette meg (életbõl a példa). Annak a keréknek még a közelében sincs semmilyen festék. Megéri-e venni: igen, de válogasd meg hogy kitõl és milyet? VAn olyan patron, ahol a gyárihoz közeli áron több mint háromszor annyi tntát kapsz a patronban (5 ml helyett 18-at), a lézereknél is jelentõs a különbség. Figyelj viszont a garanciákra? legyenek! Ha pedig baj van a minõséggel, válts márkát, keresd meg azt, aki jót ad és meg fogja érni.

Megéri olcsón utángyártott akkumulátort venni telefonba?

A visszajelzések jók róla, de lehet bármi probléma az utángyártott mobil akkumulátorokkal (pl.: túlmelegedés, tönkreteszi a telót stb.)? Erről lenne szó:

Legjobb válasz: Egy nem utángyártott akkuval is lehetnek komoly problémák (lásd például a pár évvel ezelõtti Sony botrányt), csak ezzel nagyobb a valószínûsége. Viszont azt, hogy amit kinéztél, mennyire veszélyes, nem lehet elõre megmondani.

Egy nem utángyártott akkuval is lehetnek komoly problémák (lásd például a pár évvel ezelõtti Sony botrányt), csak ezzel nagyobb a valószínûsége. Viszont azt, hogy amit kinéztél, mennyire veszélyes, nem lehet elõre megmondani.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!