Találatok a következő kifejezésre: Megéri megvenni Merida (28 db)

Használ valaki ilyen radardetektort? Megéri megvenni, mert most akciós?

http://traffipax-ellen.com/

Legjobb válasz: ezt a kamu oldalt már régen láttam :D nincs telefonszámuk , nincs cégnév , nincs személyes átvétel nincs semmi csak egy email cím :D ez az oldal egy akkora kamu ,hogy nem igaz ami veled fog történni szerintem : te veszel valamit õk küldenek valami ócska vacakot amit te átveszel a postán hazaviszed megnézed és rájössz, hogy nem jó utána te elkezdesz leveleket írni nekik (mert ugye telefonszám nincs) hogy nem jó + nem ér semmit ez a ketyere õk meg majd nem válaszolnak neked te meg nem tudsz mit csinálni benyeled azt ,hogy buktál 15E + 1500ft-ot inkább menny be egy boltba és vegyél ott ha annyira kell én errõl az oldalról tuti nem vennék semmit

ezt a kamu oldalt már régen láttam :D nincs telefonszámuk , nincs cégnév , nincs személyes átvétel nincs semmi csak egy email cím :D ez az oldal egy akkora kamu , hogy nem igaz ami veled fog történni szerintem : te veszel valamit õk küldenek valami ócska vacakot amit te átveszel a postán hazaviszed megnézed és rájössz, hogy nem jó utána te elkezdesz leveleket írni nekik (mert ugye telefonszám nincs) hogy nem jó + nem ér semmit ez a ketyere õk meg majd nem válaszolnak neked te meg nem tudsz mit csinálni benyeled azt , hogy buktál 15E + 1500ft-ot inkább menny be egy boltba és vegyél ott ha annyira kell én errõl az oldalról tuti nem vennék semmit
Az egyéni szoc problem:) Lehetni lehet blokkoló, az már más kérdés ha a rendõr ezért megállítja, akkor mit fog szólni hozzá... :) Elkobzás, feljelentés, bírság..stb lehet válogatni :) Link: http://www.vezess.hu/magazin/kresz_modositas_tilos_lezerblok..
A kérdező hozzászólása: Okés, köszi. Egészen megszerettelek. :) Egy barátnõmnek van a bmw-jében blokkoló.
Kétlem, mivel a lézerblokkoló már illegális, betiltották... :) Amúgy az meg radar ellen nem jó... :) Nincsen csoda kütyü ami mindegyik ellen hatásos, ez nem olyan egyszerû... :) De ne értsd félre, nem veled foglalkozok, hanem az oldallal ill. a kérdésekkel. :)
A kérdező hozzászólása: Egy éve volt, lehet rosszul emlékeztem. De tényleg tök lényegtelen. A lényeg, hogy nem vagyok notórius száguldozó. A notórius száguldozó megveszi 250-ért a lézerblokolót és száguldozik tovább. De jólesik, hogy ennyire foglalkozol velem. :)
"hanem 60 helyett 72-vel." Ez kicsit sántít, mivel 60-as táblánál 76-tól büntetnek... :) Valószínû, hogy vagy a sebesség határt nézted el, vagy a példád nem valós... :) Igazából lényegtelen, felõlem 172-vel is mehetsz, én csak próbáltam segíteni ebben a dologban. :) Nincs jelentõsége ha 120al mész, ha 20-al, attól még ugyan úgy nem érzékeli az SCS-103as lézert a detektor. :)
A kérdező hozzászólása: Lakott területen kívül volt ez a rengeteg tábla. De mindegy, nem fogok magyarázkodni. Ahogy korábban is írtam, nem száguldozok. Fõleg nem szándékosan. Nem 90 helyett mentem 150-nel, hanem 60 helyett 72-vel.
Amúgy még itt egy link ha érdekel a traffipax téma: http://sebessegmeres.info/
Amúgy meg 69-tõl büntetnek faluban, és 109-tõl lakott területen kívül. Ha 60-al mennél faluban, sõt akár 65-el, még abból sem lenne semmi... Tudod, kis tájékozottság kell, és tudni kell hol a határ... :)
Ha nem elgondolkozol, akkor nyilván rosszul fejezted ki magad... Az elgondolkozás mást jelent... Akkor inkább mondjuk úgy, hogy figyelmetlen vagy, és a lakott terület tábla ellenére nem lassítasz le... Igen, ez bármilyen meglepõ, de ezek szerint ezt csinálod. Lehet hogy még EDDIG nem ütöttél el senkit, de ami késik nem múlik... Ha figyelmetlen vagy, és kiszalad eléd valaki, mondjuk egy kisgyerek váratlanul, miközben 90-el döngetsz a flauban, akkor ugye nem fogsz fékezni... Bocsi, nem is tudsz... Van ugye a fékút, a reflex, stb... De nézdd, ez a te dolgod ha fütyülsz a sebesség határokra... Nekem nem kell kifogásokat keresni, meg mentegetõzni. De legalább ne gyárts hozzá ideológiát, mert az így eléggé fura. A megjegyzésedhez meg annyit, hogy nem, nem vezetek autót, kézben tartom a detektort, és úgy sétálgatok vele, s ezáltal vagyok ilyen tájékozott a témában. Irónia: OFF
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy vezetsz-e, de a válaszodból ítélve nem igazán. Nem úgy gondolkozom el, hogy elütöm az embereket vagy letérek az útról. Azért köszi, hogy írtál.
Már bocsi, de vezetésnél ne gondolkozzál el, hanem figyeljél oda!!! Igyál energiaitalt, vagy kávét, vagy teát, vagy akármit... De nem kéne elbambulni az úton, mert ilyenek okozzák a baleseteket... Ettõl függetlenül lézer ellen nem tudsz ilyen kütyüvel védekezni akkor sem :) Nem az a fontos hány méterrõl mérnek, hanem maga az elv. A radar-elv és a lézer elv, ismerni kell hogyan mûködik, abból pedig tudhatod majd, hogy a rdar sugérok szóródnak azért lehet õket elõre jelezni, de a lézer nem szóródik. Amikor az a kötyü csipogni fog hogy lézer, akkor már régen késõ, hiszen már rádtették a nyalábot. :)
A kérdező hozzászólása: Hát köszi. :S Akkor maradok az odafigyelésnél. Csak az a gáz, hogy sokszor észre sem veszem és már túl is léptem a sebességet. Pedig nem akarok gyorsan menni, nem sietek sehova. Egyszerûen fizikai képtelenség mindig betartani minden körülmények közepette a sebességhatárokat. Így büntettek meg egyszer. Elgondolkodtam egy olyan útszakaszon, ahol pedig figyelni akartam, és az 1 km-es úton van kb 8 tábla. Fizethettem a 30 ezret. Szóval ilyenek miatt akartam ezt a cuccot, nem azért mert notórius gyorshajtó lennék.
Hidd el, tudom mit beszélek... Nekem is van, 20 ezerér vettem pár éve, jól befürödtem vele... Tudni kell, hogy radarból max van 5db az országban... Lézerbõl meg 200... Tehát nagyon elenyészõ mennyiség az, ami ellen érne is valamit... Továbbá jelez mindenhol... automata kapuk, benzinkutak, hiszen azok is azon a frekvencián mûködnek... Ha pedig háttulról mérnek, azt szintén nem jelzi, hiszen a lézernyaláb nem szóródik... De mostmár lézerrel mérnek a rendõrök... Sõt van egy NJL SCS-103-as nevû lézer, azt pedig nem is érzékelik a detektorok... Erõl ennyit. Szóval ha rám hallgatsz, akkor nem veszel, ha igen, akkro majd saját bõrödön megtapasztalod, hogy kidobtad a pénzt az ablakon.
NE VEGYÉL RADARDETEKTORT! Radardetektor lézerérzékelõje ill. a lézerszenzor hiába van…, mivel lézer ellen nem tud tenni semmit... Ha az csipog hogy LÉZER, akkor már bemértek, készítheted a tárcád…! Csak azt jelzi, hogy bemértek...Lézert nem lehet elõre jelezni...a radart viszont igen. Lézer ellen pedig semelyik detektor nem jó, mert a lézernél a jelzés pillanatában meg vagy mérve. Ahhoz csak a blokkoló jó, ami ilelgális már... Nem tudom érthetõ-e... Minden esetre ha midnenképp raghaszkodsz hozzá, akkor az olcsó detektort kerüld... Mivel az olcsó ott jelez ahol nem kellene, és ahol kellene ott pedig nem jelez idõben... (automata ajtók, benzinkutak…stb)
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a két oldalt, de ott nem találok adatot a hatótávolságra. Utána kell kérdeznem. De árban ugyanaz, mint amit a kamu oldal ígér.
A kérdező hozzászólása: ÓÓ, köszi nektek skacok. Nem vagyok egy könnyen átverhetõ típus, de most fel sem tûnt, amit írt az elsõ. :DDD Még jó, hogy rákérdeztem itt. Megnézem majd a két oldalt. Köszi. Hatásosságban egyébként jó lehet? Mert azon gondolkodtam, hogy a 200-1000 méteres intervallum nem kevés? Úgy értve, hogy ha jól rémlik van radar, ami mondjuk 2 km-rõl is bemér, vagy rosszul rémlik?
http://www.powertuning.hu/229-radardetektor-szelvedore/726-k.. http://www.lezerdetektor.hu/product.php?id=10&cat=16 tessék itt van 2 bolt am meg az az akció is akkora egy parasztvakítás , hogy húúúúú most vedd meg, mert csak 450db van és csak most csak ezen a héten nem 30E ft hanem 15E jeeeee vegyél a rokonoknak is vagy 10db ot "1"
A kérdező hozzászólása: Rákérdezek majd, mert évek óta birtokolja a szerkezetet.

Www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_HD_PC. Jpg errõl a konfigról vélemény? Megéri megvenni? Mert sok komit olvastam itt és azt írták többen hogy "ne vegyél elõre összerakottat" ha ez szerintetek nem jó akkor

ezt íde írom mert nem engedi elküldeni xd összeállítanátok egy "gamer" pc-t kb 150-200 ezer forintból?

Legjobb válasz: Errõl a konfigról az a vélemény, hogy tanulj meg linkelni...

Errõl a konfigról az a vélemény, hogy tanulj meg linkelni...
Hogy egyem a drága szívét a gyakorikérdéseknek... http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i5_HD_PC.jpg
Szar.
Na, jó, nem kötekszem, mert látom, hogy másnak se megy... Hát, igen, nem véletlenül van linkelésbõl felsõfokú bizonyítványom! Nézzétek csak: [link]
Most már annyi ilyen kérdés volt, hogy ki lehetne rakni a fõoldalra, hogy "Ne vegyé kompjúterimperiumos pécét!"
#6, mélységesen egyetértek. G.
Szinonima szótárba jó lenne hogy imperium=szar.
A DM márkás pelus az jó, nekünk bevált.
Mi is azt használjuk, meg vagyok vele elégedve. Eddig még nem volt baleset. :)
Nem nylonos! Nagyon jó, mi is szeretjük, rugós a tépázáras része. És nekünk estére is bevállt, nem folyik ki a pisi és nem is ázik át. De még Rossmanos saját pelusa is nagyon jó! Szerintem próbáld ki nyugodtan mindkettõt.


Megéri megvenni a battlefield 3 at? Mert olcsó, de ha megvaszem a 4 et is, akk megéri?

Legjobb válasz: Megéri!Multija fõleg,mindig van 30.000-60.000 játékos PC-n. Xbox 360-on,és PS3-an többen.

Megéri!Multija fõleg, mindig van 30.000-60.000 játékos PC-n. Xbox 360-on, és PS3-an többen.
Igen megéri. A BF4-ig amúgy is sok van még. Amúgy meg igaz, hogy kevesebben vannak a PC-n, de jóval többen, mint 30-60 ezer. Általában 700 ezer körül ingadozik a játékosok aránya PC-n.
#2-esnek : http://www.gamestat.co.uk/ elsõ vagyok :D
Hát én akkor sem hinném, hogy ilyen kevesen játszanak. :D
Persze, ez még egy régebbi tipusnál is jó ár.
Ezek alapján honnan tudjuk? Halom kopó alkatrész van rajta, ki tudja milyen állapotban, lehet motorhibás, lehet teleszkópok selejtek, stb. Lehet megveszed és még egyszer ennyit fizetsz szervizben mielõtt használható lesz. Persze az is lehet, hogy pöpec és jó vásárt csináltál.
A kérdező hozzászólása: Igazából egy barátom motorja és mikor õ megvette akkor egybõl azzal kezdte hogy bevitte szervízbe és onnan tudom hogy bementem vele mindent kicseréltek ami kopott volt 200 - ért vette és 100-at fizetett a szervízbe

Biofinity-t megéri megvenni? Boltban mennyi kb? mert neten 6900 körül vannak /6db/

Legjobb válasz: Boltban nekem 24 ezer Ft fél évre, ahol én veszem. Nagyon szeretem, kényelmes, nagy az oxigénáteresztõ képessége, és a nedvességtartalma. Netrõl még jobban megéri venni. Belinkelnéd azt az oldalt, ahol láttad?

Boltban nekem 24 ezer Ft fél évre, ahol én veszem. Nagyon szeretem, kényelmes, nagy az oxigénáteresztõ képessége, és a nedvességtartalma. Netrõl még jobban megéri venni. Belinkelnéd azt az oldalt, ahol láttad?
A kérdező hozzászólása: aludni szoktál benne? amúgy itt a link: /de még nem rendeltem, itt ajánlották/ http://lencsek.hu/Biofinity_6_db
Köszi! :) Nem alszom benne, szerintem ez nem az a fajta lencse, amiben lehetne. Persze megesett, hogy kb. félórára elszundítottam vele, de eléggé kiszáradt a szemem utána.
Boltban biztos hogy drágább, szóval megéri ha próbáltad már és ilyen jó neked. Nekem nem bírja a szemem a Biofinityt franc tudja miért. Szerintem lehet benne aludni néha. 1-2 órát szinte minden jobb fajta lencsében lehet.
A kérdező hozzászólása: nem próbáltam még, azért kérdezem
A kérdező hozzászólása: 160 az oxigen atereszto kepessege, es azt is írtak az oldalukon, hogy 29ejszaka es 30 nap lehet folyamatosan de ezt nem vágom amúgy:D kinek nincs napi 1-2 perce arra, hogy kivegye, meg berakja? meg én azért szeretem megtisztitani csak kérdeztem, hogy mennyire bírja, ha elszunditok benne:D mert ha a baratomnal vagyok, jobb szeretek látni :D és van hogy alszunk 1-2 órát, én meg addig nem szednem ki a lencset:)
Ahol én voltam ott a boltban csak a 3db-osat árulták és az 6000ft volt. Utána néztem a neten és akkor még akcióban volt 6000ft a 6db-os.

Megéri megvenni a Fifa 13-at Pc-re? Mert ahogy olvasom elég sok probléma van vele

Legjobb válasz: Megéri ha van gamepadod és a géped bírja.

Megéri ha van gamepadod és a géped bírja.

Szerintetek megéri megvenni a red orchestra 2 heroes of stalingrad-ot? Mert olvastam h valakinek tetszett v kinek nem. Én szeretem az ilyen tipusu játékokat csak nem vagyok benne biztos h jó döntés lenne-e

Legjobb válasz: próbáld ki a demót v. töltsd le torrentel ha nem vagy biztos benne hogy megéri e az árát amúgy szerintem jó játék régebben sokat játszottam vele

próbáld ki a demót v. töltsd le torrentel ha nem vagy biztos benne hogy megéri e az árát amúgy szerintem jó játék régebben sokat játszottam vele
Töltsd le torrentrõl, ha megtetszik, majd letöltöd.
*Ha megtetszik, majd megveszed - elõzõ voltam.

Megéri megvenni ennyiért ezeket a cipőket? I. s. meritek valamelyik márkát? Használtak.

Keresztlányomnak keresek els? lépés cip?t és ezeket találtam,amik elég jól néznek ki.Nem ismerem ?ket(még nincs gyerekem) ezért nem tudom hogy jók e?!

Legjobb válasz: Az lehet, hogy nem tapossák ki, mert még nem rohangálnak, de valamilyen szinten, mivel már sétálni fog benne, felveszi a kis lábuk alakját, formáját, úgy ahogy a felnõtteké.Én ezért nem vennék használt cipõt, viszont a ruháink 90%-a turis, de a cipõbõl nem engedek.

Az lehet, hogy nem tapossák ki, mert még nem rohangálnak, de valamilyen szinten, mivel már sétálni fog benne, felveszi a kis lábuk alakját, formáját, úgy ahogy a felnõtteké.Én ezért nem vennék használt cipõt, viszont a ruháink 90%-a turis, de a cipõbõl nem engedek.
Nézd elsõ lépés cipõnek nem vennék használtat. de ha anyuka is benne van hogy rá adja. akkor a középsõt válaszd . a jobb szélsõ nagyon nyitott a bakancsot meg lassan elrakhatják.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdeztem meg, mert ITT MEGTEHETEM!!! kedves-nek nem mondható-utolsó: Ez az oldal azért van fenntartva, hogy kérdezzünk.És az hogy én hogy döntök, nem rád tartozik..sõt, semmi közöd hozzá. A válaszokat köszönöm, okoskodásra NINCS szükségem!
Szia! Beszéld az anyukával, hogy mit szól a használt cipõkhöz!!!! Én személy szerint nem örülnék neki, ha így kapnék ajándékot! Nem adnék én sem használt cipõt a babámra, de nem vagyunk egyformák! Ha, semmi kifogása sincs, akkor nyugodtam ajándékozd a kiscipõket!
Bocs, de elõször "kedvesen" válaszoltam, neked nem tetszett az, hogy a többség nem pártolja a használt cipõt... A Te kommented sem sikerült túl kedvesre! Még én kérek elnézést, amiért tanácsot adtam! De igazad van, azt kérdezel, amit akarsz, úgy döntesz, ahogy akarsz, cserébe én is azt válaszolhatok amit akarok! Egyébként meg ezen az oldalon nem mindig kapsz a szájízednek megfelelõ válaszokat... Ezzel be is fejeztem! Már így is túlzásba estem, annyiszor megfogadtam már, hogy nem állok le vitatkozni a meggyõzhetetlenekkel! De mindig felhúzom magam, ha valaki egy cseppet sem értékeli a jó szándékú tanácsokat!
Elsõ cipõt ugyan úgy fel kell próbálni, mint a sokadikat, mert: lehet hogy magasabb a rüsztje, vagy az átlagnál keskenyebb a lábfeje. A hosszát eltalálni megint nehéz, mit azt is, hogy ne nyomja a bokacsontját. Minden képpen legyen magasszárú, lehetõleg bõr, ajánlom a tépõzárasakat. Nagyon nehéz eltalálni próba nélkül! Off: az lányomra a boltba csak a 10. ment fel.
én meg azt hiszem, ez a téma is túl van lihegve egy kicsit. régebben is hordtuk a tesók, szomszédok, rokonok kinõtt cipõit, és nem is volt ennyi választék. én megvenném a szandált. elõször is, a baba nem az utcán tanul meg járni, hanem bent a lakásban. aztán én úgy tudom, hogy mezítláb a legjobb megtanulni járni, egy jó kis tapadós zokniban. Azaz a cipõt csak néha-néha kell ráadni, hogy szokja, vagy ha valahova viszik a kicsit, és nem akarja az anyuka, hogy mezítláb topogjon. megjegyzem a legjobb, az új cipõ, mi vettünk újat is, de éppen vettem nemrég két használtat is, az egyik egy nike 21-es cipõ. a talpán gyönyörûen látszik, hogy szobacipõ volt rövid ideig, a redõi teljesen épek. gondolom kinõtte a télen, mielõtt utcára mehetett volna benne. Szóval igenis lehet venni használt cipõt is. hozzáteszem még, hogy nem hiszem, hogy bárki jó szemmel nézi, ha a drága gyermeke a homokozóban a 5-10-15.000 Ft-os cipõjében játszik, vagy éppen mopedozva teszi tönkre õket sorban.
Pont azon gondolkodtam, hogy ha külön árulná az eladó a három cipõt, valószínû megvenném az egyiket, de háromra nincs szükségem. Igaza van az utolsó válaszolónak! Vegyük figeyelembe, hogy a társadalom egy nagyon kis szelete az aki itt válaszolgat, és lehet, hogy kissé elfogult. Igen, rá adjuk a nagy tesó, szomszéd, rokon kinõtt cipõjét a kicsire jó szívvel. Valljuk be, akkor nem is érzünk semmi lelkiismeret furdalást ( már aki), mert tudjuk honnan származik és azt gondojuk, hogy nincs semmi tartési rendellenesség, de mibõl is?. Én sok használt dolgot adok a gyermekemre, és elég nagy tapasztalatom van az "járás" tekintetében. Ezek a cipõk nem azok a kategóriák amik károsítanák gyermekünk késõbbi fejlõdését. Az sok, ettõl független tényezõn múlik, nem ezeken az "elsõlépés cipõn" ! Ha a barátnõd kéri, vedd meg neki nyugodtan, vagy válasszon õ!
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: Külön árúlja, nem egybe:) Nekem se kell mind.Sõt, lehet h egyik se mert anyuka dinka... Köszönöm mindenkinek a kedves válaszát! Nagyon rendesek vagytok hogy válaszoltatok!
Akkor meg vedd meg! Nem értem akkor minek kérdezted, ha nem fogadod meg a jó tanácsokat! A válaszokból látható, hogy az anyukák többsége, nem ad elsõ lépésre használt cipõt. Ezen kár megsértõdnöd. De akkor se lepõdj meg, ha az anyuka akiknek viszed, szintén úgy gondolkodik, mint az itt válaszolók többsége...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de a hírdetésben 3000!!! ft és 2500ért vannak ezek a cipõk! Nem 10.000.- Na, de mindegy. márkásak, jól néznek ki és egyáltalán nincs széttaposva.Nekem tetszik.
Szia4 A superfit és a ciciban Brendonos elsõ lépés cipõk! Nagyon jó márkának számítanak! Nekünk is volt Bopy (az is brendonos) Az asso nagyon hasonlít a siestára csak olcsóbb! Pl új assót már tudsz venni 8500-ért! Csak viszonyításképpen írom! Brendonos cipõk is vannak már 9900-ért! Szóval nem sokkal drágább! Én sem adtam elsõ lépésnek használtat!De nyilván ha nem engedhettük volna meg magunknak, akkor én is használtat vettem volna!Ezekt még a csep súlyukkal nem tapossák ki!ÉS nem is hordják sokáig! :)
Én is csak azt mondom, hogy elsõ cipõnek, de még többediknek sem vennék használtat! Inkább én is máson húzom össze a gyatyaszárat, minthogy a gyerekem egészséges láb fejlõdését kockáztassam!
A cipõre nem szabad sajnálni a pénzt! A ruha az más, inkább azon spóroljatok, de cipõt érdemes újat. És legjobb, ha vásárlás elõtt a babára próbáljátok, mert az számít, hogy rá mi lesz jó.
én sem vennék használtat. inkább ne jusson hús az asztalra 1 hétig, de a cipõ legyen új. amúgy meg 7000ért már tudsz cipõt venni neki!
.
jónak tûnnek!én is használtat adtam rá!szerintem inkább legyen használt jó, mint kínai vacak!és én nem értek avval egyett hogy kitapossák, fõleg ezeket a piciket nem!
Ezek nekem jónak tûnnek. Elsõ lépés cipõnél az a lényeg, hogy könnyû legyen, magasított szárú legyen, hogy tartsa a baba bokáját, és ne legyen benne betét a lúdtalp elkerülése miatt.
A kérdező hozzászólása: Mármint a sógornõm dinka, nem az eladó:)
Igen.
Igen! De ha van még kis pénzed akkor egy r9 280x en is elgondolkoznék :) Mind2 kártya a legjobb az árkategóriájában
A Sapphire 7850 2gb-os a Battlefield 3 fullhd-n ultrán még megfelelhet, ezért nem szükséges videokártyát cserélned, szerintem. [link]
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :D azthiszem veszek egy új videókártyát. ;) és az utolsó válaszolónak:de ez az átlag fps és ez meg tuti hogy ingazozik.
Ha ilyen magas felbontáson játszol, akkor elképzelhetõ, hogy már most a GTX 770 2GB videokártya kevésnek bizonyul pl, Watch Dogs alatt, ezzel az összeállítással.
GTX 770 nem éri meg, mert már nála olcsóbban is jobb kártyát kapsz: R9 280X.
Ezen a felbontáson, amelyiken a kérdezõ szeretne játszani, itt az R9 280X Watch Dogs alatt elhasalna, ide erõsebb kártya kell. Egyébként a GTX 770 2GB erõsebb az R9 280X-nél. [link] [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!