Találatok a következő kifejezésre: Megéri megváltozni pasiért (1 db)

Megéri megváltozni egy pasiért?

Legjobb válasz: Szerintem egy pasiért sem érdemes megváltozni.Ugy fogadjon el amilyen vagy.

Szerintem egy pasiért sem érdemes megváltozni.Ugy fogadjon el amilyen vagy.
Sajat tapasztalat: NEM!!!!
Ne változz meg. Szerintem az ember alapvetõ tulajdonságain nem is tud változtatni, csak görcsölés lenne az egész.Persze, az más hogy szõke , barna, rövid v. hosszú haj- ez még belefér a változásba.
hat attol fugg mirol van szo.Ha arra kert hogy szokj le a drogrol, akkor igen :) de amugy ne akarj megfelelni masnak, csak legyel onmagad
Úgy is meg fogsz változni:) Egy csomó minden rád ragad tõle, meg fordítva. Szerintem érdemes. Attól, hogy egy fának levágják, néhány ágát még nem lesz baja. Ha gyökerestõl tépik ki, akkor viszont elpusztul...
én is ugy gondolom, hogy ne változz meg egy pasiért, de azért vannak kivételek, mondjuk ha csak jot akar neked, mert szeret, és azt szeretné, hogy mondjuk ne menj a hét 6napján buliba a csajokkal, hanem tolts vele tobb idot. azért kompromisszumok kellenek egy kapcsolatban.alkalamazkodni kell egymáshoz, kisebb változtatásokkal. De abban egyetértek, hogy minden ember másnak szuletett, senkit nem szabad megfosztani az egyéniségétol!
Nem. Magadért szeressen. Az együttélésnél kell alkalmazkodni, de még ez sem jelenti azt, hogy feladd önmagad. NE változz meg, Önmagad add, különben becsapod magad és meg fogod bánni.
Én is csak igazat tudok adni az elõttem válaszolóknak. Úgy fogadjon el amilyen vagy. Ráadásul senki nem tud kivetkõzni magából!
SEMMI PÉNZÉRT NE!!! egy pasi se ér annyit, õ se változnak meg miattunk, pedig mi többet tenvedünk, akkor mi nõk, miért tennénk??
légy önmagad, a többi jön magától


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért ilyen szigoruak velem a fiúkkal kapcsolatosan? Lent.

17 éves vagyok de úgy viselkedik velem anyám apám mint egy 2 évessel azaz igazság hogy én több mint 2 évig "férjnél" voltam elvoltam kérve anyámtól apámtól ott laktam a fiúnál..(14 éves korom óta egészen mostanáig ...cigányok vagyunk..)
egy hónapja nem vagyunk együtt a gyerekkel túl erőltetett volt..és végül haza költöztem .de most úgy viselkednek velem mint egy 2 évessel ha fiúról van szó..nem is értem hát emberel laktam..
mért van ez hogy ilyenek?

2

Léteznek ilyen férfiak is? (lent)

Amikor összejöttem a pasimmal kezdetben minden jó volt, foglalkozott velem, érdekelték az érzéseim, és sokszor felhívott, és megbecsült.
Ez megváltozott mert ő alapjában más személyiség...
De kiváncsivagyok, hogy vane olyan pasi, aki:
- szeret
- akinek első vagyok az életében
- aki szívesen van velem
- aki lemond dolgokról miattam
- akinek fontos a én véleményem is
- nem várja el tőlem, hogy minden hibájára bólogassak
- nem zavarja ha felhívom többször is egy nap, sőt ő hív fel engem
-És tesz azért,hogy igazán jobb legyen köztünk minden
-harcol értem
- Nem okoz nap mint nap szenvedést és könnyeket nekem
- IGAZI TÁRS

19

Milyen ember az aki a barátját válassza, a nője helyet? Hogy lehet valaki ennyire befolyásolható?

9

Az mit jelent, hogy ha egy középkorú lánynak nem nagyon vannak barátai és amolyan otthonülős típus, de teljesen normálisnak tűnik?

7

Ma voltam venni 1 pólót és belenéztem a nagy tükörbe és láttam magamon a szerencsétlenség és a gyász fizikai, kézzelfogható tulajdonságait. (? )

hogy dobjam le magamról ezeket
f

20

Férfiak ti összejönnétek egy munkanélküli lánnyal akinek még barátai sincsenek? Vagy ha ezek kiderülnének abba is hagynátok az ismerkedést?

Mindkét dolog nagyrészt önhibán kivüli. A barátnői érettségi után eltűntek, megszakadt a kapcsolat, a többi barát elköltözött, nem maradt senkije. Munkát minden erejével keres, vannnak szakmái is, de nem veszik fel sehova ismerettség és tapasztalat nélküli pályakezdőként. Zavarna ez titeket ha amúgy tetszene a lány?

20

Ha "belefáradtam" egy kapcsolatba akkor érdemes folytatni és küzdeni érte vagy nem?

22

Szerintetek gáz ha 15/L, 3 hete vagyok együtt a barátommal, és lefekszek vele?

Nagyon szerelmesek vagyunk, amióta megláttuk egymást, szerelem első látásra, és nagyon nehéz türtőztetni magunkat.

18

Pasik, mennyire viselne meg benneteket, ha a barátnőtök egy tőletek gazdagabb, pl. jól menő fogorvossal, szájsebésszel jönne össze, majd annak szülne gyereket is?

Mennyire gondolnátok komolyan ezt követően egy másik csajjal, vagy azt csak pótléknak használnátok? Ha nincs a ló, jó a szamár is, alapon?

16

Hogy viselkedtek a párotokkal a közös osztálytársak előtt?

ha a párotok az oszálytársatok is egyben hogy viselkedtek vele napközben? Reggel puszi, meg sokat vagytok kettesben gondolom, de nem feltétlenül kell testi kontakt még az elején, nem? Úgynéz ki, hogy összejövök egy szégyenlős lánnyal az oszályból, de én csak ezt várom el, hogy elköszönéskor puszi, aztán kész. Ennyi még beleférhet nem?Idővel majd feloldódik, de még furcsa neki, aztán nem akarom erőltetni.. Vagy máshol hogy sozkott menni?mi az ami nem megbotránkoztató? hogy viselkedjünk, hogy azért lássák, hogy együtt vagyunk, de mégsem essünk túlzásokba?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!