Találatok a következő kifejezésre: Megéri manapság tanulni Mennyire (2 db)

Megéri manapság molekuláris biológusnak tanulni? Mennyire keresettek az ilyen végzettségű emberek?

Van itt olyan aki esetleg ezen a területen tevékenykedik?Van jövője?

Legjobb válasz: Van jövõje, csak nem itthon. Am mindenképp megéri, mert nagyon sok megválaszolatlan kérdés van még a tudomány azon területein is.

Van jövõje, csak nem itthon. Am mindenképp megéri, mert nagyon sok megválaszolatlan kérdés van még a tudomány azon területein is.
Több lehetõsége van, mint pl. egy etológusnak, vagy elméleti biológusnak. Molbiol/gen/biokém/immun, ezek a felfutott témák. Ezzel meg lehet élni, a többi felejtõs (de ha zseni vagy, persze nincs akadály). Jövõje is van, keresettek is, hasznos is, javallott. Csak ha nem jó témavezetõt fogsz ki, akkor probléma lehet, illetve nagy a túljelentkezés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Megéri manapság dietetikusnak tanulni? Mennyire nyújt biztos megélhetést?

Legjobb válasz: Annyira biztos a megélhetésed amennyire annak a kórháznak a hylezete ahol dolgozol. Nálnuk most volt éppen kiszervezés és kiszervezték az élelmezést. Én maradtam közalkalmazott. S aqkkor biztos még ha határozaltan idejû a szerzõdésed. Vagy nem erre vagy kiváncsi?

Annyira biztos a megélhetésed amennyire annak a kórháznak a hylezete ahol dolgozol. Nálnuk most volt éppen kiszervezés és kiszervezték az élelmezést. Én maradtam közalkalmazott. S aqkkor biztos még ha határozaltan idejû a szerzõdésed. Vagy nem erre vagy kiváncsi?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!