Találatok a következő kifejezésre: Megéri még venni, vagy (57 db)

Megéri még venni vagy nem?

Ugye mint akik a legtöbben tudják le fog esni a 3DS ára . ÉS ez nem fog esetleg nagy galibát okozni?Szeretnék venni egy 3Ds-t de félek hogy hamar kifog futni és nem lesz több játék . Igazából fogok venni majd ps vitat is ha megjelent és lejjebb ment az ára , de nem akarok rá fázni . Szerintetek ezzel az ár csökkenéssel kifog egy hamar pusztulni 3Ds vagy csak er?sebb lesz ?A játékok miatt aggódom csak .( Csak értelmes válaszokat .)

Legjobb válasz: Szerintem megéri venni. Én is gondolkozok rajta. Nem csak a játékok miatt jó. Úgy tudom, egy idõ múlva már pár 3D-s TV csatornát is nézhetsz rajta

Szerintem megéri venni. Én is gondolkozok rajta. Nem csak a játékok miatt jó. Úgy tudom, egy idõ múlva már pár 3D-s TV csatornát is nézhetsz rajta

PS3 move-t megéri meg venni vagy semmi értelme?

Ugye movehoz kell 1 eye cam 1 Sony Move kontroller 1 Sony Playstation 3 Move Navigation kontroller Ezeket ha szerencsém van 10-15 ezer között megveszem Meg éri? milyen messziről kell használni? lehet ezt ülve? vagy csak állva? [no more heroes game hátha érdekesebb lenne vele]

Legjobb válasz: Azzal azért vitatkoznék, hogy pár alkalom után megunja az ember. Ez játék függõ! Van olyan játék, amit jobb kontrollerrel irányítani (pl nekem ilyen volt az inFamous), van ami élvezetesebb move-val, és természetesen rengeteg olyan van csak azzal lehet játszani. A move party játékokat társaságban élvezetes játszani, ahogy a nevük is mutatja ;) Egy biztos fárasztó fél egy óránál többet hadonászni vele. Persze nem mindegyiknél kell, van hogy a földön törökülésben játszhatsz vele: Book of Spells Elsõre a PS3 Move Navigation kontroller-t nem javaslom. A sima DS3 kontroller is megteszi. Ha meg bejött, és zavar a DS3 mérete még mindig megveheted. Mindenesetre kipróbálni, mindenképp javaslom. Érdekes és szórakoztató játékélményt nyújt.

Azzal azért vitatkoznék, hogy pár alkalom után megunja az ember. Ez játék függõ! Van olyan játék, amit jobb kontrollerrel irányítani (pl nekem ilyen volt az inFamous), van ami élvezetesebb move-val, és természetesen rengeteg olyan van csak azzal lehet játszani. A move party játékokat társaságban élvezetes játszani, ahogy a nevük is mutatja ;) Egy biztos fárasztó fél egy óránál többet hadonászni vele. Persze nem mindegyiknél kell, van hogy a földön törökülésben játszhatsz vele: Book of Spells Elsõre a PS3 Move Navigation kontroller-t nem javaslom. A sima DS3 kontroller is megteszi. Ha meg bejött, és zavar a DS3 mérete még mindig megveheted. Mindenesetre kipróbálni, mindenképp javaslom. Érdekes és szórakoztató játékélményt nyújt.
Személy szerint inkább csak érdekesség és egyedül nem is túl szórakoztató. Társaságban jó, de 2-3 alkalom után unalmassá válik sztem... 2-3 m-rõl már mûködik. Amelyik játék nem figyeli a testet, csak a nyalókát, azokat lehet ülve is tolni.
A kérdező hozzászólása: mod remélem most nincs baj a kérdéssel xD
A kérdező hozzászólása: Szal akkor ez kis szobába nem csak nappaliba való? Illetve nem tudtok olyan helyeket ahol ki lehet próbálni?
Igazából nincs túl sok értelme, ez kb ugyanaz mint az xboxnál a kinect, csak társaságban jó használni, és nem tart sokáig ez a cucc, pár alkalom után megunja az ember.

IPhone 4S-t megéri még venni, vagy már hamar elavult lesz?

100.000 forint körül.

Legjobb válasz: "Sose volt érdemes megvenni egy ifónt se. Újonnan és használtan is túl van árazva a tudásához képest." akkor vegyél zöld kukát. én 65 (!) ezerért vettem meg megjelenéskor, nem 200ért és sose cserélném másra...

"Sose volt érdemes megvenni egy ifónt se. Újonnan és használtan is túl van árazva a tudásához képest." akkor vegyél zöld kukát. én 65 (!) ezerért vettem meg megjelenéskor, nem 200ért és sose cserélném másra...
na igen, elsõ néhány válaszoló sosem tartott kezében ilyen értékû telefont, és csak irígykedik. az, hogy hamar elavult lesz, én azt mondom, hogy még a 4 sem az...nem úgy mint a kortársa droidnál, az sgs...és amúgy 100 alatt is lehet már venni, én 4-et használok, és nem azért, mert apple fan vagyok. idáid sûrûn váltogattam a telefonjaimat, de ez megragadt, ugyanis nem tudok olyan telefont, ami HASZNÁLATBAN nekem többet nyújtana(én nem azt nézem, hogy van-e benne 2 giga ram meg 4 magos processzor...) szóval én még 2 évet adnék biztos a 4S-nek támogatásban.
Sose volt érdemes megvenni egy ifónt se. Újonnan és használtan is túl van árazva a tudásához képest.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszokat végre! :) Még mindig nem döntöttem, de valószínû, hogy 4S lesz.
Nekem egy 4s-em van már egy jó éve. Teljesen röccenés nélkúl megy, eszembe nem jutna lecserélni egy ötösre. Szép és jó az is, de nem sokkal elavultabb egy 4s tõle. Én a helyedben inkább egy 4s-t vennék, a fennmaradó pénzbõl késõbb majd vennék majd egy újabb iPhone-t, ha már annyivel jobbak lesznek a 4s-nél.
A kérdező hozzászólása: *mert
A kérdező hozzászólása: Most nem az iPhone ellenes android-hívõk válaszára vagyok kíváncsi, mert nem érdekelnek azok a telefonok. Azért tettem fel a kérdést, meg most 3GS-em van, le akarom cserélni és nem tudom, hogy 4S vagy 5 legyen belõle.
100ezerért már most is elavultnak számit, ha azt veszük mennyivel jobb telók vannak annyiért.
A kérdező hozzászólása: Nem ez volt a kérdés! :)
100.000-ért 4s, vagy 200.000-ért 5. Mindkettõben 2 magos proci van sõt, a safarival a 4s gyorsabban hozza be az oldalakat. (Youtube videón láttam.) Nem sokkal jobb az 5 mint a 4s, sõt szerintema 4s sokkal szebb, mint az 5. Szóval én 4s-t vennék legszívesebben.


Xbox 360-hoz megéri még venni controllert (hogy 2 legyen), HDD (4GB-som van és jó lenne bele, letölteni, feltelepíteni ilyenek), vagy várjak, míg jön az új generáció (már felesleges beruházni)?

Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem ezeket, vagy várjam az új konzolt és tegyem félre ezt a pénzt(egy új controller, meg egy hdd kb 30k)? Megéri megvenni? Ha kijön az új, akkor a régire még fognak kiadni játékokat? (Arra is gondoltam, hogy ha -hírek szerint- a microsoft le akarja állítani a használtjáték-kereskedelmet, akkor kb 2x annyit kell költeni egy játékra, mint most, hogy nem is új X-et veszek, hanem egy PS3-at, csak akkor az megin 3 évig tudom használni, mer jön a 4, az Xboxot meg 5-8 évig is akár. De ez már nem igazán tartozik a kérdéshez, de azért érdekel, hogy ti mit gondoltok erről?)

Legjobb válasz: Nem az MS (csak) akarja leállítani a használtjáték kereskedelmet, hanem a kiadók, ezért a PS-t is érintené. Ráadásul a jelen generációs konzolokat is, nem csak a következõt. A merevlemezt mindenképp érdemes. A kontrollert csak akkor, ha gyakran fennáll a veszély, hogy játszótársat fogadj. Nincs nagyobb élmény, mint lezúzni a haverokat Mortal Kombatban :D Az új generáció vásárlásával amúgy is érdemes várni. A mostani támogatását nem szüntetik meg egyik pillanatról a másikra, az újnak meg lehetnek gyermekbetegségei, aminek a javítását megéri kivárni.

Nem az MS (csak) akarja leállítani a használtjáték kereskedelmet, hanem a kiadók, ezért a PS-t is érintené. Ráadásul a jelen generációs konzolokat is, nem csak a következõt. A merevlemezt mindenképp érdemes. A kontrollert csak akkor, ha gyakran fennáll a veszély, hogy játszótársat fogadj. Nincs nagyobb élmény, mint lezúzni a haverokat Mortal Kombatban :D Az új generáció vásárlásával amúgy is érdemes várni. A mostani támogatását nem szüntetik meg egyik pillanatról a másikra, az újnak meg lehetnek gyermekbetegségei, aminek a javítását megéri kivárni.
Abszolúte egyetértek az elõttem szólóval... Megéri, a köv. generáci még odébb van, csak 2013 valamikor jön, lehet hogy csak nyáron, és 360-ra tuti fejlesztenek még 3 évig minimum... És igen, a használtjátékot mindegyik fél be akarja szüntetni, e miatt ne párloj el a boxtól:D Kontrollert meg értelemszerûen akkor vegyél csak, ha van kivel nyomatni:D És ha már itt tartunk, ezzel is egyetértek az elõttem szólóval, az új Mortal Kombat KÖTELEZÕ darab, kedvenc játékom azóta is boxra :D Röviden: Vedd meg mindkettõt, és 3 év múlvára újból összegyûlik egy kis zseton, abból meglesz a nextgen X-box:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Értem, azért ez a használtjáték-írtás nekünk nem túl jó.(persze nekik ez elég nagy kiesést jelenthet.) A régi XBOX támogatása is egybõl megszûnt, mikor kijött a 360. Bár nagyon remélem, hogy nem. Tavaly karácsonyra kaptam, kb 15 hónapos, az új állítólag 2013 októberére fog kijönni, vagy karácsony elõtt. Addigra az enyém 3 éves lesz. És 70k-ba került kb.(kinectes). Egy PC, ami 3 évig elvisz minden játékot ilyen grafikán(bár az Xboxé már nem olyan hiperjó, de azért még mindig jónak számít) az meg talán még 500k környékén lett volna(nem vagyok képbe Pc téren)Szóval ha a PC-t nézed, akkor 30k +al is még bõven megéri(bár ez egy kicsit hülye példa). Meg hát addigra úgy is kéne egy új PC, az biztos 100k felett lenne majd, úgyhogy még akkor is sokkal olcsóbb lesz egy új konzol. (Az Xbox elõtt 2 évvel kaptam egy PC-t, akkor elég izmos volt, de addigra már nem volt a TOP-on, most meg még kevésbé.) Egy évet kb várnék még az új konzollal, mert akkor még jön 1 év gari, és akkor tulajdonképpen 2 év alatt csak elõjönnek és kijavítják a hibákat. Tehát végülis megéri, addig legalább nagyobb élvezetet nyújt, akkor meg úgy is be kell ruházni vagy egy PC-re, vagy konzolra, és hát teljesen egyértelmû, hogy konzolra, 2-szer annyi ideig lehet használni(mert egy PC 2-3 év alatt elvúl), és töredékébe kerül.
A kérdező hozzászólása: (2. válaszoló mikor elkezdetm írni, akkor még nem volt meg a válaszod) Igazatok van, akkor lehet, hogy maradok a MS-nél, hiszen az új XBOX erõsebb lesz, mint a PS3, mégjobban kihasználja majd a 3D TV-t, mint a PS3, stb... Csak ha 3 évig támogatják majd az 360-at, akkor addigra lehet, hogy lesz már PS4. Na de mindegy, az még majdnem 5 év, majd akkor mérlegelem, hogy melyik jobb és azt veszem.Ezen semmi értelme gondolkozni.És nem is nagyon lehet.
Persze hogy meglesz majd a ps4... na és? :D addigra viszont mire kijön psbõl a 4, az xboxnak lemegy az ára, és olcsóbb lesz jóval mint a ps, ráadásul a hibái javítva lesznek (remélhetõleg)... És biztos hogy fejlesztenek még jó darabig 360-ra, plusz a kinect mostani generációjára is, szal no para:D

Megéri még ps3 vagy Xbox 360 venni?

Ha igen akkor Melyiket vennéd, hol és milyen csomagban. Meddig lesznek még támogatva, gyártva rá a játék. Nem elavult az új konzolok miatt. Vagy Megéri a gamer gép. előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Nem értem minek ilyen kérdést feltenni... Több ezer xbox vs ps3 van az oldalon És legalább 40 "megéri e még" kérdés.... ------ Röviden: Ha tudsz várni ps4 ha nem ps3...2016ig jönnek a gamek... Ha hackelni akarod akkor ps3 használtan 2000-res slim ha nem akkor 500gb gta5 super slim csomag 75e ért... Ha gamergép vs ps3 akkor inkább gamer gép Ha gamergép vs ps4 akkor inkább ps4...

Nem értem minek ilyen kérdést feltenni... Több ezer xbox vs ps3 van az oldalon És legalább 40 "megéri e még" kérdés.... ------ Röviden: Ha tudsz várni ps4 ha nem ps3...2016ig jönnek a gamek... Ha hackelni akarod akkor ps3 használtan 2000-res slim ha nem akkor 500gb gta5 super slim csomag 75e ért... Ha gamergép vs ps3 akkor inkább gamer gép Ha gamergép vs ps4 akkor inkább ps4...
Próbálj ezektõl újabb konzolt venni, ha tudsz.
A kérdező hozzászólása: Én is a gow és más exclusive Játékok a kontroller miatt is, és hát eddig ps2 volt benne nem csalódtam. tudtok linket küldeni ps3 ról megbízható boltból.
1. mert hülyeség kiírni.... Most vegyél blueray írót és lemezt és írd ki rá... és ennyi Rakat pénz kidobás... de áthúzod hdd-re és semmibe se fáj... Nem értem miért kell elélvezni hogy boxra kiírod... 2. igaz hogy csak azt a 2 modelt lehet [de tuti kapni fog használtan...] Illetve mostmár maradék 2õt is lehet AZ viszont jóval bonyolultabb mint ez... "És még így is bonyolult a tört játékok futtatása, sokszor olvasom fórumokon h nincs kép, csúszik a hang... " Megnyugtatlak ez fake :D
Tényleg ha szerinted van ilyen egyszerû akkor mond már meg h tört ps3 játékokat mért nem lehet íratva szerezni az 360-nal szemben. (Költõi kérdés volt) Azért mert a ps3 játékokat NEM lehet lemezrõl futtatni ezért lemezt sem írnak ki sehol. És csak az 1-es és 2-es modelleket lehet feltörni azt meg már NEM kap csak használtan, ha még van egyáltalán. És még így is bonyolult a tört játékok futtatása, sokszor olvasom fórumokon h nincs kép, csúszik a hang... OMG helyett inkább érvelni kéne de látom az nem megy.
"A 360 törését kb 5-7-böl megyolgyák neked de a ps3 törése macerés azt inkább felejtsd el oda csak eredeti címeket tudsz nyomni." Minek kell ilyen hülyeségeket írni? OMG OLYAN BONYOLULT HOGY NINCS IS MI? -_- 10e azt kész is....
még 2016 ig támogatott lesz a ps3? :OO nebassz :DD én most vettem 500gb super slim et Diablo III al (gta 5 nem jön be) és semmi bajom vele :D szerintem megéri venni. ps meg várhat míg kijön belõle a slim/super slim.. addigra olcsóbb is lesz :DD viszont nekem nincs HDMI a tv be de így is egész jó :D
M1 hogy monitor vagy tv de legalább 720p-t tudja. [esetleg ha több pénzed van akkor 1080p]
A kérdező hozzászólása: Én is azért gondolkodtam a konzolban mert ha megnézzük 200k felett kell egy gép ami 2 évig elmegy fejlesztés nélkül. A konzolt meg 65k körül meglehet venni a többi pénzbõl meg veszem a játékokat. Meg egy komolyabb gamer gép több áramot is fogyaszt ami hosszabb távon már jelentõsebb szerintem. Na de még egy milyen tv vagy egy full hd monitor kell hozzá ha lehet ne nagyon drágát linkeljetek pl. Az eddigiekért meg megy a zöld.
ps3-at is fel lehet törni szal ez már nem érv xbox mellet hogy viszi a copy-t
manapság hogy jönnek ki az uj játékok(cod:Ghosts, BF4, AC4....) elgondolkodik az ember hogy inkább a konzol éri meg mivel egy gépet fejleszteni kell és lehet...sõt szinte biztos hogy elõbb utóbb drágábban jön ki mint egy ps3 vagy egy xbox. szerintem a ps3 erõsebb bár az xboxnak több a ramja és elviszi a másolt játékot is.
A kérdező hozzászólása: Azért tettem fel mert azok a kérdések már régiek és most már nme biztos, hogy ugyanaz a helyzet mint akkor. De köszi a válaszodat.

Ma megéri .eurot, , venni? Vagy várjak még? Mennyi ma az euro vétel ill. eladás? Hol tudom megnézni netten a friss, , eu árfolyamot?

Legjobb válasz: Valamelyik nap a TV-ben mondta egy szakértõ,hogy most érdemes venni,mert õszre vagy a tél elején drágább lesz.

Valamelyik nap a TV-ben mondta egy szakértõ, hogy most érdemes venni, mert õszre vagy a tél elején drágább lesz.
Senki nem tudja megmondani neked hogy alakul az árfolyam.Egyik szakértõ csökkenést, másik növekedést jósol. Ma 279 ft eladási ára, itt tudod nézegetni(hétvégén nincs mozgása) http://www.privatbankar.hu/html/bef/800.php
A Bloomberg szerint lemehet 240-re, a Merril Lynch szerint felmehet 315-re. Ennyit a "szakértõkrõl".

Kinectet megéri most venni vagy még várjak?

Legjobb válasz: Várj még vele szerintem, még fognak rajta csiszolni.

Várj még vele szerintem, még fognak rajta csiszolni.
Semmiféle szórakoztató elektronikát nem éri meg megvenni, ez nem befektetés, "kidobott" pénz, csak szórakozás. Ha van 40k-d, azaz könnyen ki tudod adni, akkor irány a bolt, mert nagyon frankó élmény, ha nem tudsz ennyit adni érte, akkor várj, mikor kedvezõbb lesz számodra az ára. Tény nem kiforott, nem professzionális, de jó dolog. Érdekes élmény vele szórakozni. Ha veszel ilyen kütyüt, akkor egyelõre csak microsoft-os game-t vegyél hozzá.

Megéri még venni videókártyát vagy megvárni az újabb kiadást?

AMD Radeon HD 7870-et szeretnék venni, de ha jól láttam már készítik a HD 8xxx szériát. Megéri-e megvárni hogy azok kijöljenek és abból venni vagy a 7870-et.

Legjobb válasz: 2013 utolsó negyedévében jönnek és még utána is kell várni pár hónapot hogy normalizálódjon az áruk. Tehát ha nem sürgõs akkor megvárhatod.

2013 utolsó negyedévében jönnek és még utána is kell várni pár hónapot hogy normalizálódjon az áruk. Tehát ha nem sürgõs akkor megvárhatod.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán sürgõs nekem.
Akkor jobban jársz ha megvárod szerintem.
Aztán, ha kijött a 8000-es széria, majd is ment az áruk, akkor bejelentik a 9000-es szériát. Szerintem arra is érdemes lesz várni. Ja, de jön a 10000-es, szóval akkor már azt... És így sose lesz géped. :D
*le is ment az áruk

Megéri még venni LG Optimus 2x okostelefont vagy van már ebben az árkategóriában jobb is? (ez a max amit kiadnék)

Kb már 2 hete töröm a fejem milyen telefont vegyek mert ha megveszem szerintem 2 évig nem akarok másmilyen telefont. F?bb szempontok: Szép kijelz? Jó kamera, szép képeket készitsen legyen megbizható jó legyen rajta netezni zenehallgatás Esetleg ha tudtok jobbat azt is szivesen olvasom.De már jó lenne dönteni! :S

Legjobb válasz: szerintem a samsung galaxy w vagy a samsung galaxy s plus jobb

szerintem a samsung galaxy w vagy a samsung galaxy s plus jobb
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem miben jobb szerinted?Érdekelne kicsit részletesebben is!
HTC minden téren a sereghajtó a Sensationnal szerintem. De húzósabb is az ára egy 10 ezressel mint a többi gyártó prémium kategoriásának. Egyébként LG, sony ericsson amik még jók szerintem és megéri. Samsung egy mûanyag gagyi, semmi minõség, illetve csak arra verik magukat hogy mekkora procit raknak bele tök feleslegesen, mert telefonban kb 1 GHZ felett már nincs túl sok jelentõsége, de anyag minõség, tartósság ami fontosabb szempont, abban messze a Samu a leggyengébb, és néptelefon, olyan mint a Filatáska kb. LG Optimus 2X tesztek mind biztatóak, és prémium minõség, gondolkodom hogy lehet azt kéne vennem nekem is, ha HTC -re nem jön össze a pénz.
Samsung galaxy SII

Nokia N8 vagy Nokia 500 telefont megéri még venni?

Annyira nem értek hozzá, de de ezeken Symbian op. rendszer van, és úgy hallottam hogy azt nem fejlesztik tovább, ennek ellenére megéri megvenni, vagy annak nincs jelentősége?

Legjobb válasz: Egyiket se, de az N8-ban jobb hardware van.

Egyiket se, de az N8-ban jobb hardware van.
Ha Nokia 500-on gondolkozol, szólj, mert én szívesen eladom. Nem azért mert rossz, Nagyon szeretem!!
A kérdező hozzászólása: kössz
Ingyen kicseréli a szolgáltató, a számod megmarad!
A kérdező hozzászólása: de még azt is olvasom hogy ebbe ilyen micro sim való? nekem normál sim kártyám van én azt a számot nem szeretném lecserélni ilyen esetben mi a teendõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Valószínû hogy a Lumia 520-at veszem akkor, bár tényleg nem ártana még ha vaku lenne rajta, de amúgy minden meg van benne ami nekem kell. Ilyesmi árkategóriába ami hasonló tudású és még vaku is van benne tudtok ajánlani még?
Lumia 520. Magyarországon ingyenes navigációs licenc, külföldön már kéri, hogy vedd meg. De otthon nagyon frankón mûködik, tapasztalatból mondom. Gyorsan talál jelet, és stabilan tartja. Kamerája ebben a kategóriában pedig kiemelkedõ. Igaz, nincs LED segédfény, így éjjel lehetetlen vele fotózni, de nappal sok jóságot ki lehet belõle csalogatni. 2016-ig támogatott a WP8, így a kis 520 is mindent megkap. 3G, IPS kijelzõ, szuperkapacitív érintõkijelzõ (kesztyûben is érzékeli az érintést). Ezek mind olyan jóságok, amik az 520 számlájára írhatóak. Az Amber frissítés óta pedig funkcionalitásban és sebességben is gazdagabb a gépezet.
A kérdező hozzászólása: telefongurun azt írja hogy nincs benne rádió!
Ki mondta hogy nincs benne rádió?! A Lumia 620-on kívül az összes Nokia Lumiában van rádió (Amber frissítés óta)
A kérdező hozzászólása: igen csak azért nézegettem a régebbieket mert nekem olyan kéne ami elérhetõ áron is van, én max 30 környékén tudok érte adni, de én használtan szoktam telefont venni úgy valamivel olcsóbb, ez a lumia 520 még jó is lenne árba is talán, de ebbe meg hogy hogy nincs rádió?
Jó nyomon haladsz, csak az új Nokiák között nézegess, azokban továbbra is jó kamerák vannak és ingyenes offline hangos navigáció! Lumia 520-tól Lumia 720-ig Magyarországon ingyenes, kamerák nem annyira kiemelkedõsek, Lumia 820-tól Lumia 1020-ig pedig már világszerte ingyenes a navigáció + a kamerák is jók, fõleg a 1020-ban lévõ 41 megapixeles csoda :)
A kérdező hozzászólása: akkor milyen telefont ajánlanátok? az lenne a fontos nekem hogy GPS-t tudjam használni rajta ingyenesen, meg jó kamerája legyen. Meg akkor Androidosat éri meg venni? Symbian meg Windows nem?
A kérdező hozzászólása: köszi, de majdnem biztosra eldöntöttem hogy a Lumia 520-at veszem, de azért még nem 100% mennyiért adnád amúgy?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!