Találatok a következő kifejezésre: Megéri elmenni ügynöknek (1 db)

Megéri elmenni biztosítási ügynöknek?

Vállalkozóival.

Legjobb válasz: Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".

Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".
Ha beleadsz apait-anyait, akkor megéri, de már nagyon sok biztosítási ügynök van, meg nagy neves cégek, nagy reklámmal, ugyhogy nem lesz könnyû.
Szerintem NEM. Leginkább az szokott történni, hogy mindenki a családját, ismerõseit szervezi be - amikor ezek elfogynak, akkor pedig kirúgják. Közben az ismerõsei is megutálják. Nem embernek való munka, kb. minimálbérért.
Szerintem van, hisz én is "biztosítási ügynök" vagyok. az elöttemvlevõknek is van valami igazuk, tényleg rossz érzés, amikor egy szerzõdés nem jön össze. Viszont a brokereket, és a biztosítókat ne vedd egy kalap alá!! Illetve az elején általában van fix jövedelem is!!! ha bõvebben érdekel: 70/321-73-46
Miért ne érné meg? Te kell ismerd magad és tudd, hogy képes vagy-e elvégezni azt a munkát.
Én is pénzügyi tanácsadó vagyok. Azért fejezem ki magam így, mert ma már /4 éve csinálom/ minden pénzügyi helyzetre megoldást lehet mondani. Az elsõ év volt nehéz. A fõnök is olyan volt, hogy csak követelt. Ez a munka nem olyan, mint a futószalag mellett, nem alkalmas rá a taylorizmus, amit az egyes biztosítós fõnökök alkalmaznak. Nekem 3 éve egy másik cégnél már jó vezetõm van. Tudom, ha gödörben vagyok, nem ások tovább, a vezetõm sem ásat. Jól keresek, el tudom fogadni azt a szlogent, hogy olyan gazdag vagy, mint ügyfeleid átlaga. Akár a fiamnak is továbbadom a tapasztalataimat. Tehát érdemes, de át kell esni egy holtponton, ami egy, másfél évnél van. Bizonyos tartalékra is szükség van erre az idõre. De általában az emberek utolsó lehetõségként mennek biztosítósnak, így az elsõ kudarcok után már meghátrálnak. Nekem is felmondtak egy jól fizetõ helyen, de a felmondási díj és a végkielégítés kitartott a nehéz idõkben. Tehát ésszel, nem indulattal.
Ismerek pofát, akinek teljesen laza két állás mellett egy-egy beszélgetésbe beleszõni a bennfentesek tuti tippjeit :) Ügyel rá, hogy a barátok-ismerõsök ne fürödjenek be, és még idõt is keveset fordít rá. Egyedüli kockázatként csinálni nagyban... Azt tényleg csak gyakorlattal érdemes.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen s mekkora költségekkel járna egy saját vállalkozás létrehozása s működtetése?

Egyetemre járok, mellette fotózok, illetve gépeket tartok karban ismerősök révén. Minap agyaltam, kellene egy ilyen jellegű kis vállalkozást létesíteni.

Ha mondjuk vennék egy laptopot az áfát, hogy lehetne visszaigényelni? Nem termelne havonta akkora provitot a cég egyébként.

4

Feltaláltam az alkoholos tabletát, hogyan kéne forgalmaznom?

Kifejlesztettem egy olyan tabletát ami csak alkoholt tartalmaz, 1 tablettától hulla részeg leszel :) Ha belegondolunk ez legális drognak is minősülhet (mint tudjunk az alkohol az egyetlen tudatmodosító ami legaláis) az egyéb összetevői is házilag (mindennapi étkezésben) használatosak. Szóval NEM tartalmaz semmi illegális összetevőt. De kérdés hogyan kezdjem el forgalmazni?

3

Mennyiért és hol érdemes eladni a nyakláncom? Sürgős!

Pénzszűkében lettem és ezért el kellene adnom a nyakláncomat, lehetőleg a jövő héten ezért nem is próbálom neten eladni, hanem egy ékszerészhez vinném be. Az a baj, hogy nem tudom már azt sem, hogy hány karátos/grammos (de nagyon szép, és a súlya is érezhető) csak azt, hogy 3 éve kb 100e Ft-ért csináltattam. Nagyjából 40-50e Ft-ért szeretném eladni. Segítsetek légyszi, ha kell képet tudok feltölteni róla. Köszönöm

2

Mi az amit legfontossabban figyelembe kell venni a Fogadásnál?

Ha én pl megrakok 1 mecset akkor mit kell figyelembe venni?

2

Apróhirdetés baki, segítség?

apróhirdetés oldalon vettem egy mobiltelefont készpénzre.
ott helyszínen nem volt még semmi baja, de hazavittem, belepróbáltam a sim kártyát, és nem csatlakozik fel a hálózatra.
vissza szeretném cserélni akitől vettem személyesen, de ő nem akarja.
meg lehetne oldani valahogy a dolgot?
semmilyen bizonylat nem készült.
válaszokat előre is köszönöm.

3

Milyen fém megmunkáló eljárásokban van nagy pénz?

Valami olyan érdekelne amit eszterga és marógép segítségével meg lehet csinálni.
Igazából az alkatrész, munkadarab érdekelne.

1

A termesztett gyógy fűszernövényeket hol és mennyiért lehet eladni? Tovább.

gyógynövényeket a gyógyszertárak felvásárolják? Akár tőlem is?

1

Szeretnék az ebay-n eladni valamit, ilyenkor milyen csomagküldővel érdemes feladni a csomagot?

Hol tudom megnézni, hogy országonként mekkora költséggel jár ez?

2

Valóban nem használható "adószámos magánszemély" formula kézművesként 2013-tól? Mi a jelenlegi szabályozás?

Túl sok és túl különböző infot találtam, nem tudom már hova tenni.

2

Lenne-e értelme?

EBAY-ról rendelt cuccokat eladni Magyarországon lenne rá kereslet, esetleg milyen hivatalos dolgok kellenének hozzá?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!