Találatok a következő kifejezésre: Megéri elmenni ügynöknek (1 db)

Megéri elmenni biztosítási ügynöknek?

Vállalkozóival.

Legjobb válasz: Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".

Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".
Ha beleadsz apait-anyait, akkor megéri, de már nagyon sok biztosítási ügynök van, meg nagy neves cégek, nagy reklámmal, ugyhogy nem lesz könnyû.
Szerintem NEM. Leginkább az szokott történni, hogy mindenki a családját, ismerõseit szervezi be - amikor ezek elfogynak, akkor pedig kirúgják. Közben az ismerõsei is megutálják. Nem embernek való munka, kb. minimálbérért.
Szerintem van, hisz én is "biztosítási ügynök" vagyok. az elöttemvlevõknek is van valami igazuk, tényleg rossz érzés, amikor egy szerzõdés nem jön össze. Viszont a brokereket, és a biztosítókat ne vedd egy kalap alá!! Illetve az elején általában van fix jövedelem is!!! ha bõvebben érdekel: 70/321-73-46
Miért ne érné meg? Te kell ismerd magad és tudd, hogy képes vagy-e elvégezni azt a munkát.
Én is pénzügyi tanácsadó vagyok. Azért fejezem ki magam így, mert ma már /4 éve csinálom/ minden pénzügyi helyzetre megoldást lehet mondani. Az elsõ év volt nehéz. A fõnök is olyan volt, hogy csak követelt. Ez a munka nem olyan, mint a futószalag mellett, nem alkalmas rá a taylorizmus, amit az egyes biztosítós fõnökök alkalmaznak. Nekem 3 éve egy másik cégnél már jó vezetõm van. Tudom, ha gödörben vagyok, nem ások tovább, a vezetõm sem ásat. Jól keresek, el tudom fogadni azt a szlogent, hogy olyan gazdag vagy, mint ügyfeleid átlaga. Akár a fiamnak is továbbadom a tapasztalataimat. Tehát érdemes, de át kell esni egy holtponton, ami egy, másfél évnél van. Bizonyos tartalékra is szükség van erre az idõre. De általában az emberek utolsó lehetõségként mennek biztosítósnak, így az elsõ kudarcok után már meghátrálnak. Nekem is felmondtak egy jól fizetõ helyen, de a felmondási díj és a végkielégítés kitartott a nehéz idõkben. Tehát ésszel, nem indulattal.
Ismerek pofát, akinek teljesen laza két állás mellett egy-egy beszélgetésbe beleszõni a bennfentesek tuti tippjeit :) Ügyel rá, hogy a barátok-ismerõsök ne fürödjenek be, és még idõt is keveset fordít rá. Egyedüli kockázatként csinálni nagyban... Azt tényleg csak gyakorlattal érdemes.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi állampolgár kiválthat-e vállalkozásit egy magyar partnerrel eggyütt?

1

Más is kap ilyen átverős vagy MLM gyanús üzeneteket?

" Hello!
Ha befektetést keresel tudok ajánlani rövid vagy hosszú távút is 10% havi hozamokkal! 50ezertől kezdhető! Akár még megélhetést is biztosít Ha bővebben érdekelne kérlek írj!
ÜDv,
R"

27

Használtcikket árulok mindent ami egy házhoz kell és olcson. Egy olyan oldal kéne ahol ezt tudnám feltenni?

1

Mihez kezdjek pénz nélkül?

Mihez kezdjek pénz nélkül, amikor lenne pár épkézláb ötletem vállalkozásokra, mely pénzt termelne?

13

Adnátok ötleteket?

Egy kft szeretnénk alapítani. Egészségügyi rendezvénybiztosítással és gépjárműkölcsönzéssel fogunk foglalkozni. Milyen nevet adjunk a kft-nek? Várom az ötleteket!

2

Egyéni vállalkozás nyitásánál ha valakinek van főállása akkor azt be kell jelenteni a főnökének? Jár valami változással?

0

Hogyan nyithatnék egy márkás ruha boltot?

Szeretnék nyitni egy ruha boltot ahol csak márkás cipők, póló, nadrágok,pulcsik,stb. vannak. Szeretnék segítséget kérni ezügyben hogy kikkel és miket kellene beszélnem velük. nagyon köszönöm

1

Mibe fektetnétek?

ha lenne 1 milliótok befektetésre mibe fektetnétek be?
Nem azonnali meggazdagodásra gondoltam,hanem csak apránként fialjon egy kis pénzt

10

Kinek kötelező az online pénztárgép?

Büfét szeretnék nyitni, ami tulajdonképpen egy kávézó lesz, de nem tudom, hogy kinek szükséges az online pénztárgép beszerzése... Valaki?!

3

Új termék létrehozásánál jogilag mire kell odafigyelni, ha különböző gyártók alkatrészeit használom fel? Minden egyes alkatrészgyártótól külön engedélyt kell kérnem? Szeretnék rá saját márkanevet, stb.

hasonló a szisztéma mint az orange county choppersnél,akik falhasználják gyártók alkatrészeit,de egy teljesen újat "ollóznak" össze.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!