Találatok a következő kifejezésre: Megéri elmenni ügynöknek (1 db)

Megéri elmenni biztosítási ügynöknek?

Vállalkozóival.

Legjobb válasz: Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".

Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".
Ha beleadsz apait-anyait, akkor megéri, de már nagyon sok biztosítási ügynök van, meg nagy neves cégek, nagy reklámmal, ugyhogy nem lesz könnyû.
Szerintem NEM. Leginkább az szokott történni, hogy mindenki a családját, ismerõseit szervezi be - amikor ezek elfogynak, akkor pedig kirúgják. Közben az ismerõsei is megutálják. Nem embernek való munka, kb. minimálbérért.
Szerintem van, hisz én is "biztosítási ügynök" vagyok. az elöttemvlevõknek is van valami igazuk, tényleg rossz érzés, amikor egy szerzõdés nem jön össze. Viszont a brokereket, és a biztosítókat ne vedd egy kalap alá!! Illetve az elején általában van fix jövedelem is!!! ha bõvebben érdekel: 70/321-73-46
Miért ne érné meg? Te kell ismerd magad és tudd, hogy képes vagy-e elvégezni azt a munkát.
Én is pénzügyi tanácsadó vagyok. Azért fejezem ki magam így, mert ma már /4 éve csinálom/ minden pénzügyi helyzetre megoldást lehet mondani. Az elsõ év volt nehéz. A fõnök is olyan volt, hogy csak követelt. Ez a munka nem olyan, mint a futószalag mellett, nem alkalmas rá a taylorizmus, amit az egyes biztosítós fõnökök alkalmaznak. Nekem 3 éve egy másik cégnél már jó vezetõm van. Tudom, ha gödörben vagyok, nem ások tovább, a vezetõm sem ásat. Jól keresek, el tudom fogadni azt a szlogent, hogy olyan gazdag vagy, mint ügyfeleid átlaga. Akár a fiamnak is továbbadom a tapasztalataimat. Tehát érdemes, de át kell esni egy holtponton, ami egy, másfél évnél van. Bizonyos tartalékra is szükség van erre az idõre. De általában az emberek utolsó lehetõségként mennek biztosítósnak, így az elsõ kudarcok után már meghátrálnak. Nekem is felmondtak egy jól fizetõ helyen, de a felmondási díj és a végkielégítés kitartott a nehéz idõkben. Tehát ésszel, nem indulattal.
Ismerek pofát, akinek teljesen laza két állás mellett egy-egy beszélgetésbe beleszõni a bennfentesek tuti tippjeit :) Ügyel rá, hogy a barátok-ismerõsök ne fürödjenek be, és még idõt is keveset fordít rá. Egyedüli kockázatként csinálni nagyban... Azt tényleg csak gyakorlattal érdemes.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ötleteket keresek, hogy mivel lehetne pótolni egy kis faluban a trafikok miatti bevételkiesést?

1

Ózdon Hol tudnék eladni használt ruhákat?

Valami turkáló vagy piac vagy valami ötlet?

2

Kameras csevego oldalt szeretnek letrehozni, hasonlot mint a goldengate, es a live jasmin! Segitseget szeretnek kerni hogy mik kellenek pontosan hozza?

Gondolom programozo a weblapra, jogasz, konyvelo es sok penz. Es hogy persze ilyennel hogy lehet erdeklodni, mert ugyebar a hivatlokban erdekesen neznenek ram! 28 eves fiu vagyok, mostanaban kezdtek erdekelni a hasonlo oldalak, csak egyenlore nemtudom merre induljak el. Privatok is johetnek koszonom.

5

Templomi árusításhoz milyen engedélyek, számlaképesség, stb. kell?

Mindenki tapasztalata érdekel, akik csináltak már ilyet, vagy tudják, mi ennek a módja. Kegytárgyak, könyvek, újságok, díszek árusítására gondolok.

3

4, 8 millió Ft EU támogatással és semmiféle vállalkozói tapasztalattal milyen vállalkozást ajánlanátok?

Két tagú a Kft, plusz még felvehetünk embert.
Mindenképp elindul a cég, legfeljebb bedől, bár nyilván nem ez a célunk, ha már támogatást nyerünk egy elég kétes pályázati forrásból.
Eddigi (eléggé egyszerű) ötletek: pingpongklub indítása+terembérlet (low budget!); nyelviskola indítása (angoltanár vagyok); minibuszos városnézés külföldieknek...
Minden választ megköszönök.

4

Facebook-on eladásra kínált termékekre ugyanaz a jogszabály vonatkozik, mintha webshop lenne?

4

EU-n kívülről áruimporthoz kell engedély? Hol fogják meg az árut, és ez hogyan megy?

Egyéni vállalkozó vagyok, tevékenységi körömbe tartozik az adott áru értékesítése.
A gyártócég és köztem elég nagy távolság van.
A gyártó eljuttatja egy fuvarcéghez az árut, majd rendezi az exporttal járó dolgokat.
Azonban amint az országba lép az áru mi történik? Onnan az enyém a dolog..

0

Most keszulok varosbol falura koltozni a kerdesem az lenne ha szeretnek nyitni egy kisebb vegyes boltot milyen koltsegekre szamithatok engedelyek stb . Hol erdeklodhetek utana ha ilyenben gondolkozok bovebben ugy erte munkakozpont penz intezetek stb?

0

Hogyan válhat valakiből drogbáró?

Felreertess ne essek, nem all szandekomban ilyesmivel foglalkozni, csak neztem egy filmet ezzel kapcsolatban e silyen szinten erdekel a tema. Ebbe bele kell szuletni, vagy onerobol is kepes lehet valaki elerni? Valamint jol sejtem hogy ez Magyarorszagon nehezebb lenne mint mashol? (Most az lenyegtelen hogy milyen drog, lehet fu, kokain, vagy szintetikus dolgok.)

5

Szeretnék a későbbiekben boltot nyitni Németországban vagy Ausztriában. Pontosan, hogy mik a feltételek ehhez? Köszi minden választ.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!