Találatok a következő kifejezésre: Megéri elmenni ügynöknek (1 db)

Megéri elmenni biztosítási ügynöknek?

Vállalkozóival.

Legjobb válasz: Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".

Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerõbõl, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerõsöd, rokonod és még a szakmai vezetõd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytõl sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".
Ha beleadsz apait-anyait, akkor megéri, de már nagyon sok biztosítási ügynök van, meg nagy neves cégek, nagy reklámmal, ugyhogy nem lesz könnyû.
Szerintem NEM. Leginkább az szokott történni, hogy mindenki a családját, ismerõseit szervezi be - amikor ezek elfogynak, akkor pedig kirúgják. Közben az ismerõsei is megutálják. Nem embernek való munka, kb. minimálbérért.
Szerintem van, hisz én is "biztosítási ügynök" vagyok. az elöttemvlevõknek is van valami igazuk, tényleg rossz érzés, amikor egy szerzõdés nem jön össze. Viszont a brokereket, és a biztosítókat ne vedd egy kalap alá!! Illetve az elején általában van fix jövedelem is!!! ha bõvebben érdekel: 70/321-73-46
Miért ne érné meg? Te kell ismerd magad és tudd, hogy képes vagy-e elvégezni azt a munkát.
Én is pénzügyi tanácsadó vagyok. Azért fejezem ki magam így, mert ma már /4 éve csinálom/ minden pénzügyi helyzetre megoldást lehet mondani. Az elsõ év volt nehéz. A fõnök is olyan volt, hogy csak követelt. Ez a munka nem olyan, mint a futószalag mellett, nem alkalmas rá a taylorizmus, amit az egyes biztosítós fõnökök alkalmaznak. Nekem 3 éve egy másik cégnél már jó vezetõm van. Tudom, ha gödörben vagyok, nem ások tovább, a vezetõm sem ásat. Jól keresek, el tudom fogadni azt a szlogent, hogy olyan gazdag vagy, mint ügyfeleid átlaga. Akár a fiamnak is továbbadom a tapasztalataimat. Tehát érdemes, de át kell esni egy holtponton, ami egy, másfél évnél van. Bizonyos tartalékra is szükség van erre az idõre. De általában az emberek utolsó lehetõségként mennek biztosítósnak, így az elsõ kudarcok után már meghátrálnak. Nekem is felmondtak egy jól fizetõ helyen, de a felmondási díj és a végkielégítés kitartott a nehéz idõkben. Tehát ésszel, nem indulattal.
Ismerek pofát, akinek teljesen laza két állás mellett egy-egy beszélgetésbe beleszõni a bennfentesek tuti tippjeit :) Ügyel rá, hogy a barátok-ismerõsök ne fürödjenek be, és még idõt is keveset fordít rá. Egyedüli kockázatként csinálni nagyban... Azt tényleg csak gyakorlattal érdemes.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magánvállalkozói engedély nélküli kereskedelemmel kapcsolatban lenne egy kérdésem, bővebben lent! (? )

Egy árusba futottam valamelyik nap, aki kerámiákat csinál, szokott árusítani különböző rendezvényeken, de blokkot, számlát, nyugtát vagy ehhez hasonlóakat nem ad, valamint nincs magánvállalkozói kártyája, de még a magánvállalkozói nyilvántartásban sem szerepel! Egyéni értékesítésbe is belekezdett az interneten, elég nagy tételbe és árba. Hangsúlyozom, kétszer vásároltam nála, egyszer mikor a vásárba vásároltam nála valamit, se nyugta, se pénztárgép, semmi, csak zsebrerakta a pénzt, és ennyi. Érdemes lenne a NAV-nál bejelenteni? Tanúim vannak rá, hogy nem adott a vásárlásról nyugtát.

Válaszokat előre is köszönöm!

7

Mit gondoltok az Albán pékségekről? Szerintetek jó nem? Magyar pékség jobb vagy nem? Ha nem miért?

Pékség Magyar Albán

3

Webshop ebay segítségével akár?

Szeretnék úgy nyitni egy webshopot hogy egyfajta ebayes anyagbeszerzéses rendszerbe törnénve az egész?Lassacskán felépítve? Mi kellene ahoz ,hogy megvalósítsak egy ilyen elképzelést? javaslatokat kérek?
mibe lenne érdemes kereskedni?

1

Külföldön akarok árusítani saját gyárátsú kézműves terméket (fajáték, stb). Hol vannak európa legjobb kézműves vásárai, rendezvényei ahol lehet árusítani?

Külföldi vásárok rendezvények,

2

Azt szeretnem meg tudni hogyan lehetne ceget alapitani palma de mallorcan? Fast food rol lenne szo. Egy picike.

3

Milyen feltételei vannak egy vegyiáru bolt nyitásának, minek kell megfelelni, milyen helységeket kell kialakytani, mire kell figyelni?

0

Hálózatos, számítógépes alkalmi munkát hol találhatnék?

Vállalkozóként szeretnék ilyesmivel foglalkozni munkaidőn kívül (van állásom) ahol mondjuk 1 kisebb cég megmondja h mondjuk kell neki 10-20 gép erre meg arra a feladatra és azt helyezzem üzembe, szerezzem be a gépeket, kössem hálózatba, netre, nyomtató legyen hozzájuk, stb.. szval ilyen nulláról felépíteni egy komplett rendszert.

Tud vki ilyen alkalmi munkákat hol lehetne szerezni?

Régebben fogalalkoztam suli mellett ilyenekkel, de elfogytak, és most sokszor unatkozom már a szabadidőmben, pedig én eléggé munkamániás vagyok, mondhatni ez a hobbim.
Az se lenne baj ha nekem kellene befektetni ehhez és megvenni mindent és a végén eladni a kész rendszert :)

4

Ha veszek egy lakást, s kiadom, akkor az úgy korrekt, ha vállalkozásban csinálom?

vagy elég bejelentem a NAVnál adóbevalláskor?Mert gondolom ha nem jelentem be akkor ha valaki feljelent,az rázósabb.

9

Ha tulajdonosa voltam egy felszámolt cégnek, az jelenthet a további életemben hátrányt pl hitelfelvételnél?

Az ügyvezető nem én vagyok. Gyakorlatilag csak a nevemet adtam mint tulajdonos, a tevékenységbe és pénzügyekbe sem látok bele. Lesznek jogi problémáim egy esetleges felszámolás során illetve után?

12

Van egy kis cukrászdám amit most bővítenék tovább egy üzemmel. Kérdés, hogy elég e egy közös személyzeti wc az eladóknak és az üzemben dolgozóknak?

Vagy külön kell egy eladói és egy üzemi személyzeti wc? Egy épületben van minden.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!