Találatok a következő kifejezésre: Megéri Keeway venni (4 db)

Megéri Keeway Flash-t venni?

200 ezer a max ami kifizetek, de használtat nem akarok venni.

Legjobb válasz: 200-ért már olyan használt motort kapsz ami 7 nyelven beszél. Én még annó Matrixot vettem, mert úgy voltam vele hogy én is kizárólag újat akarok venni. Aztán amikor haverom SR-je elment 40000km-et úgy hogy ez vízpumpa tömítést kellet cserélni és egyszer görgõket, az én Keeway-em pedig minden 3000. km-ét szervízben töltötte akkor rájöttem hogy legközelebb inkább használtat és jó, mint újt és szart.

200-ért már olyan használt motort kapsz ami 7 nyelven beszél. Én még annó Matrixot vettem, mert úgy voltam vele hogy én is kizárólag újat akarok venni. Aztán amikor haverom SR-je elment 40000km-et úgy hogy ez vízpumpa tömítést kellet cserélni és egyszer görgõket, az én Keeway-em pedig minden 3000. km-ét szervízben töltötte akkor rájöttem hogy legközelebb inkább használtat és jó, mint újt és szart.
teljesen igaza van az elsonek, kinait nehogy vegyel , nem eri meg 1 picit sem. vegyel yamahat, apriliat. Ott az SR, nekem is olyan van, igaz az enyem ujan lett veve. vegulis mind1 mit veszel, csak NE(!) kinait

Megéri Keeway Matrix-50-t venni?

Legjobb válasz: Szerintem ha robogót akarsz semmiféleképpen ne keeway-t vegyél. Nekem olyan volt az elsõ és rettenetesen rossz volt. Most Malaguti Phantom F-12-m van, ami szerintem nagyon jó, de jók még az Apriliák, ha meg a retrósabbakat szereted akkor Vespa.

Szerintem ha robogót akarsz semmiféleképpen ne keeway-t vegyél. Nekem olyan volt az elsõ és rettenetesen rossz volt. Most Malaguti Phantom F-12-m van, ami szerintem nagyon jó, de jók még az Apriliák, ha meg a retrósabbakat szereted akkor Vespa.
A keeway nem rossz robber egy kínainak. Ott ugyanis nem mennek vele gyorsan, mert fõképp városban használják, és ezért nem is igazán kellenek képességek. Szerintem a jelenlegi robogókínálatból az egyik legjobb a YAMAHA aerox. Gyors, fordulékony, viszonylag keveset fogyaszt, és olyan BREMBO fékekkel van felszerelve, amik 90-rõl megfogják kevesebb mint 10 méter alatt. Használtan 100-150-200ezerért már kaphatsz.
a keeway szerintem is gyengus. biztos nem olyat vennek.
Nem szólom le a Keeway-t, biztos jó az árához képest. De lehet, egy új Keeway árán egy jó olasz, vagy japán használt robogót kapsz! Ha van megbízható forrásod, vagy hozzáértõ ismerõsöd, aki segít, hogy ne egy lehasznált, széthajtott romot vegyél, biztos jobban jársz, mint a kínaival! Nekem van szerencsém ismerni a Keeway focust, mátrixot, meg az aprilia Scarabeot. Hááát, tudom, hogy más stílus a scarabeo, de, hogy mint motor, mennyivel jobb, mint a Keeway-ek, az nem kifejezés. A megbízhatóságukról sem tudok jót mondani. Ismerõseim még a Yamaha Aerox-ra esküsznek nagyon, azt én még nem próbáltam.
Ismerõseidnek igazuk van.
Ha újat akarsz venni, és nem túl dráháért, de megbízható gépet, vegyél Kymcot. Klasszisokkal megbízhatóbbak a Keewayeknél.
ez a motor nekem tökéletes volt vizsgázni, nem volt gond a gyorshajtással:D csoda ha megy 60-at:Á:D

Megéri venni Tauris, Kymco, Capirelli, Motorro, Keeway stb. márkájú robogót venni! Ezek nem annyira gagyik? ! Yamaha Aeroxra nincs pénzem!

Legjobb válasz: NEM SZERETNÉK SENKIT SEM MEGSÉRTENI, AKINEK A FENT EMLÍTETT ROBIJA VAN. ELÕRE IS ELNÉZÉST, DE EZ A SAJÁT ÁLLÁSPONTOM. 12 éve robogózok és motorozok egy idõben szállítottam is be robogókat külföldrõl, de az tuti, hogy ezeket a koreai motorokat nem szabad megvenni. NINCS SZERVÍZHÁTTERÜK sem normális, persze van kivétel, de van itt olyan kérdezõ a gyiken, aki sehol sem talál alkatrészt az ilyen-olyan koreai robijához. A aerox pl egy penge moci, de ha javasolhatom vegyél malagutit. F12 F15 a legjobbak. Az olaszok nagyon tudnak robogót építeni, igaz a japánok is, de az olasz használt robogók elérhetõbbek a kis pénztárcával rendelkezõknek. Sajnálom ha valakit megbántottam a nézeteimmel, de én se a levegõböl vettem az infóimat.

NEM SZERETNÉK SENKIT SEM MEGSÉRTENI, AKINEK A FENT EMLÍTETT ROBIJA VAN. ELÕRE IS ELNÉZÉST, DE EZ A SAJÁT ÁLLÁSPONTOM. 12 éve robogózok és motorozok egy idõben szállítottam is be robogókat külföldrõl, de az tuti, hogy ezeket a koreai motorokat nem szabad megvenni. NINCS SZERVÍZHÁTTERÜK sem normális, persze van kivétel, de van itt olyan kérdezõ a gyiken, aki sehol sem talál alkatrészt az ilyen-olyan koreai robijához. A aerox pl egy penge moci, de ha javasolhatom vegyél malagutit. F12 F15 a legjobbak. Az olaszok nagyon tudnak robogót építeni, igaz a japánok is, de az olasz használt robogók elérhetõbbek a kis pénztárcával rendelkezõknek. Sajnálom ha valakit megbántottam a nézeteimmel, de én se a levegõböl vettem az infóimat.
Nem éri meg! Olasz vagy japán, azok robogók (Aprilia, Malaguti Yamaha, Suzuki, Honda, Piaggio)
osztom a nézetet az elõttem szólóval, az apriliát és a malagutit kiemelve.
Szerintem igenis jó motor. Hidegen-melegen télen-nyáron pöccre indul az enyém. A kötelezõ szervizeket elvégezték és mindig üzembiztos. Szerintem jó gép, és olyan agresszív a formája. Elég sokan megnéznek vele. Bár egy 70-es tuning azért beleférne!
Semmi baj a Tauris márkával. Szervizháttér? A Sambában fekvõ Minarelli van Yamaha licensszel, nem tudom mit nem tudnak rajta megcsinálni... alkatrész van hozzá rengeteg. Nekem 2 éve van meg, leszámítva az ezres végén az olajpumpa elromlását (amit garanciában megcsináltak) plusz 7000 km-t raktam bele és tökéletesen mûködik. De akinek van megfelelõ mennyiségû pénze vagyen agyonhasznált Apriliát, Yamahát, tényleg megéri, hogy még egyszer annyit rákölthetsz, nagy mák kell hozzá, hogy olyan használtat vegyél amit nem zúztak tönkre... Újonnan a Samba 200 alatt megvan... több év garanciával!
Nekem is Tauris Fiera-m van azt nagyon zsír, Aprilia SR 50-ent ott hagyta!!! Csak ajánlani tom! Szervízháttér? A Taurisnak Graz-ban a szervízközpontja, minden beszerezhetõ!


Megéri no name kínai robogót venni? Keeway, kymco, polymobil, rieju, stb? melyik jó ezek közzül?

jóval olcsóbbak , keveset esznek, .tudom hogy az élettartamuk rövidebb de lehet hog annyit spórolok hogy ilyennel olcsóbban jövök ki?

Legjobb válasz: Nem éri meg,egy régebbi japán robogó ezerszer tartósabb és minõségibb.

Nem éri meg, egy régebbi japán robogó ezerszer tartósabb és minõségibb.
Egy kis javítás: A Kymco nem kínai. Ázsiai országba gyártják, de Honda alkatrészekbõl. A Rieju pedig spanyol. Ezeket nyugodtan megvásárolhatod, ha nincs leharcolt állapotban. A Keeway, Polymobil valóban egy rakás fos, még újonnan is.
Újként megéri, mert fele az áruk, de az élettartamuk azért nem a fele, illetve pl. keewayhez az alkatrész szó szerint filléres, mintha Simsont szerelnél. Amúgy nekem van egy keeway, egy jó nagy híg f0s az egész, de be kell valljam férfiasan, 7000 km alatt még SOHA nem hagyott ott az út szélén. Cserébe vannak idegesítõ hibája (gagyi mûanyagok, zárlatos riasztó, 2 hétig nem jár a motor kiszárad a karburátor, stb...)
Az egyik barátomnak kínai négyütemû robogója van kb 3-4 éveaz auchanos fajta 4 ütemû.Nos a haver nem huzatta sosem és még semmi baja nem volt.Igaz vadi újjat vett. Szerintem ha újat veszel és vigyázol rá akkor sokkáig jó lehet de ahogy elkezdenek elõjönni a bajai akkor egybõl túl kell adni rajta...
A kérdező hozzászólása: nekem praktikeres mex mocim volt és a mûanyag gyakran eltört. a küllõk kitörtek, a csavarokról lejött a menet. azért kérdezem van e jó ezek között. köszi a válaszokat
Kymcom van 5 éves soha semmi gondom nem volt vele, én errõl tudtam mondani mert ilyenem van.
A kymco is ugyan olyan kínai ha az élettartamot vizsgáljuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!