Találatok a következő kifejezésre: Megéri ECDL Jobb (1 db)

Megéri ECDL vizsgázni? Jobb mint egy középfoku informatika érettségi?

Legjobb válasz: A középfokú informatika érettségi jól jöhet felvételinél, ami az ECDL-rõl nem mondható el, mivel azt sehova sem számítják be. Viszont munkavállalásnál jól jöhet az ECDL. Nekem meg van mind a kettõ. Felvételinél jól jön az infó érettségi, mert viszonylag könnyû, viszont ha munkát akarok majd, akkor biztos, hogy többr megyek az ECDL bizonyítvánnyal. Bár sokan leszólják, hiszen már rengeteg embernek van. De rosszul nem jöhet.

A középfokú informatika érettségi jól jöhet felvételinél, ami az ECDL-rõl nem mondható el, mivel azt sehova sem számítják be. Viszont munkavállalásnál jól jöhet az ECDL. Nekem meg van mind a kettõ. Felvételinél jól jön az infó érettségi, mert viszonylag könnyû, viszont ha munkát akarok majd, akkor biztos, hogy többr megyek az ECDL bizonyítvánnyal. Bár sokan leszólják, hiszen már rengeteg embernek van. De rosszul nem jöhet.
Én lehet hogy megcsinálom majd ha érettségizek... már ECDLem van, lehet h infó lesz a hatodik tárgyam (mert mire én érettségizek... elméletileg lesz természettudományos tárgy is... kell vmi ami kompenzálja annak a jegyét...)
Én most megyek közép suliba és már meg van az ECDL start. OP. rendszerbõl, WORD-bõl, Outlook-ból, meg Power point-ból vizsgáztunk. A Word elég nehéz volt még 6.-ban, fõleg hogy eléd [email protected]ák a kinyomtatott, formázott szöveget és csináld meg pont ugyan olyanra betûtípussal, mérettel együtt. Ne értsetek félre, nem nehéz csak ez az egy része.
Nekünk az iskolában pár ezerér el lehet végezni az ECDL vizsgát és most vagyok elsõs a közép iskolában és azt mondta a tanár hogy már simán elvégezhetnénk meg fognak is küldeni
Ha be lehet váltatni, akkor jobban megéri megcsinálni a középszintû érettségit:) mert az annyira nem nehéz, mintha mondjuk emelt szintû érettségi lenne az elvárás:) Ha ezzel tisztába lettem volna biztosan szám. tech.bõl csináltam volna az érettségit:) ;)
Ne tegyél drága ECDL-vizsgát!!! Ha 5-ös lesz az infóérettségid, azt pár ezer Ft ellenében beválthatod ECDL-vizsgára. Én is ezt fogom csinálni:)
Szia! Nekem is van ECDL vizsgám, de sajnos szinte semmit sem ér. Ha egyetemre akarsz menni nem számít plusz pontnak szóval csak pénzkidobás
Szerintem nem éri meg az ECDL, én most csináltam elõrehozott érettségit infóból (középszinten), igaz nekm csak 4es lett, de nem bántam meg , mert a tanárom is mondta, hogy az ECDL vizsga nehezebb mint egy közép infó érettségi, meg sokkal olcsóbb, szóval szerintem inkább érettségis hidd el könnyebb, nem is kel hozzá nagyon sokat tanulni, inkáb írásbelin kell jól teljesítened(-Nah én ot buktam el, és azért nem lett 5ös már a vége, de sebaj, elvégre is jövõre már egy tantárggyal kevesebb) :)
A kérdező hozzászólása: mert edig már tavaly suliból megcsináltam négyet szövegszerkesztés(Word), táblázatkezelés(Excel), diavetités vagymi a franc és az operációs rendszerek. na az érdekelne hogy lesz e ebbol hasznom valamikor?
Mi kérünk ECDL vizsgát, kell! Különben sok értelme nincs, de tessék megcsinálni
Ha ötöst kapsz az informatika érettségin, akkor regisztráltatnod kell az ECDL központban és adnak érte ECDL vizsgát. Egyszóval, én nem dobtam ki cirka 60ezer forintot, amibe az egész ECDL kerül, hanem az ötös informatika érettségimet 6ezer forintért ECDLre regisztráltattam, váltottam.
"Nekünk az iskolában pár ezerér el lehet végezni az ECDL vizsgát és most vagyok elsõs a közép iskolában és azt mondta a tanár hogy már simán elvégezhetnénk meg fognak is küldeni" háát azért nem pár ezer... bár nézõ pont kérdése 5500 a regisztárció és vizsgánként 1500 nézõpont kérdése 7 vizsgánál (+az esetleges bukások) legolcsóbban is 16000 ezer


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek melyik egyetemi szakokat kellene beszüntetni végleg? Rengeteg új, értelmetlen szak indult idén is, ami lehet hogy csak ún. pénzbeszedésre szánták, értelme nulla.

2

Érettségi nélkül lehetséges ingyenes elvégezni bármely OKJ-s képzést? Ha igen, hol találom ezeket?

3

Ipari búvár és alpinista lehetek magas vérnyomással?

Nem szedek semmilyen gyógyszert mert csak ha orvosnál vagyok akkor magas egyszerűen ideges vagyok ha orvos méri a vérnyomásom. Erre szoktak is valamit mondani.

3

Csigavér Autósiskolánál belemenjek a játékba?

Az elméleti oktatáson egy nagyon szimpatikus oktató tanított, aki felajánlotta hogy az új rendeleteknek köszönhetően zsúfolódó programjába szorít nekünk helyet, ha hozzá jelentkezünk gyakorlatra, ami nagyon megéri, mivel szerinte a kollégái csak jattal fognak elindulni.. Ráadásul már tudja hogy és hajlandó beleszorítani az 580 kilométert szabálytalanul a 30 órába. Szóval vegyek részt ebben a kis bűntényben vagy keressek egy kevésbé szimpi de becsületes oktatót?

3

Nyíregyházán van olyan tanfolyam ahol lehet tanulni médiát?

1

Nyíregyházán van olyan hely ahol 18 éven aluliaknak tanítanak média szakmát?

0

Sikeres KRESZ vizsga után 1 vagy 2 évem van elkezdeni a vezetést? Vagy meddig kell befejezni (sikeres vizsgával)?

Ez az új törvény nem teljesen tiszta nekem. Mi vonatkozik rám, vagy mi nem, ha idén június 18-án vizsgáztam le KRESZ-ből? (B kategóriás jogsi)
Valaki kifejtené (viszonylag) részletesen?
Köszönöm!

4

Hüllőszakkör a Budapesti Állatkertben?

Egy netes cikkben láttam meg hogy van egy csomó ilyen tovább képzés az Állatkertben: hüllős, madaras, stb... Legalábbis volt a legutóbbi vonatkozás az interneten 2011-es. Az érdekelne hogy van-e még ilyen és hogy hogyan lehet jelentkazni.

Előre is kösszönöm!

0

Van valahol ingyenes OKJ-s személyi edző képzés?

0

A műszaki rajzoknál mi vagy milyen vonal az élhajlítás jele?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!