Találatok a következő kifejezésre: Megérezni a Milyen (4 db)

Lehetseges a 17. heten megerezni a baba mozgasat? Kinek milyen a tapasztalata ezzel kapcsolatosan? és milyen érzes az a bizonyos, , megmozdult erzes?

Legjobb válasz: Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.

Bõven lehetséges már a 17. héten érezni. Arról, hogy pontosan mit és hogyan lehet érezni elég eltérõ leírásokat lehet olvasni. Van aki azt szokta mondani, hogy olyat érez mintha egy lepke szárnya csapkodna. Én valami olyasmit éreztem, mintha valaki nagyon finoman kapirgált volna.
Én ekkor éreztem elõször egy reggel oldalt fekve . Azt hittem, hogy egy ideg rángatózik a derekamnál. Odanyúltam és nem éreztem semmit. Aztán délután is éreztem de már máshol és tudtam, hogy ez belül van és nem ideg hanem a baba. Ekkor vettem meg az elsõ rugdalózóját.
Lehetséges. Én a 16-17 héten éreztem elõször, azóta folyamatosan erõsödik, de egyáltalán nem olyan, mint amiyennek elképzeltem. Szóval én erõsebbnek gondoltam, persze még erõsödhet, meg fog is valószínûleg, de úgy gondoltam, ilyenkorra már minden mozdulatát érezni fogom. Az a bizonyos megmozdult érzés pont olyan, mint ahogy írod. Azaz bizonytalan, õ volt, vagy nem. Ilyen kérdések merülnek fel benned. Aztán kiderül, hogy õ volt. :)
Én már éreztem a 17. héten, de rendszeressé majd csak a 18. héttõl vált. Szokták mondani, hogy elsõre csikis érzés lesz, olyan bugyborékolás, meg pillangók. Na hát én nem igazán ezeket éreztem. Akkor figyeltem fel a kis motoszkálására, amikor ülve enyhén elõre dõltem és egészen lent éreztem. Majd egy-két hét és egyre jobba lehetett érezni. Sokban függ attól is, hogy hol és hogy érezzük, hogy a babó épp hol fekszik. Én mindig éreztem, amikor átfordult. Egészen máshol lehet érezni. Most meg már nagyon erõs a kis drágám. Ja, és a pocim minden szegét-zugát körberugdossa! :) 27 hetes kismami
olyan, mintha apró buborékok pattannának szét a pocidban...Én 16 hetes voltam, mikor megéreztem, igaz, nagyon aktív volt a babucim...És most is az:)
Gratula ! Ez mar a baba!En 16 hetesen ereztem elosszor buborek pukkanas feleket, majd par napra ra mintha pillango szarny rezges fele erzes lett volna, de nagyon kis gyenge, erotlen.Majd naprol napra erosebben bokdosott, majd rugott.Most mar faj .36 hetes vagyok. Boldog babavarast!
Szia. A "nagykönyv" szerint a terhesség felénél, vagyis a 20.héttõl érezhetõ. Ez persze bõven nem így van. Én az elsõ babámat várom és 13hét 6naposan éreztem elõször mocorogni, ami olyan buborék pukkanáshoz foható érzés volt, nagyon gyengén és igen meglepõdtem. Folyamatosan erõsödött és sûrûsödött. A 18.héttõl érzem már minden nap, már elég erõsen. Szóval szerintem igen, érezheted 17hetesen. Kellemes babavárást!
A kérdező hozzászólása: en szokok olyasmit erezni mintha buborek pukkana ki, csak ennyi.PUKK. aztan olyan csikis erzes is szokott lenni, mintha bevulrol csikiznenek, foleg ha ulok. meg olyant is ereztem mar mintha dobbant, rugott volna a szemeremcsontom felett.mint amikor az ideg, de csak 1x
Hát az az! Ez már a babád! Eleinte csak egyszer-egyszer érzed és az sem baj, ha eleinte nem minden nap.

Megérezni a peteérést? Milyen "tünetei" vannak?

Legjobb válasz: Nekem szúrt a petefészkem, meg olyan nyúlos, sárgás pici folyásom volt. Orvosom szerint ilyenkor kell próbálkozni. Nekünk sikerült. De lehet kapni a patikában úgynevezett LH tesztet, ami kimutatja a peteérést. 21 hetes kismami

Nekem szúrt a petefészkem, meg olyan nyúlos, sárgás pici folyásom volt. Orvosom szerint ilyenkor kell próbálkozni. Nekünk sikerült. De lehet kapni a patikában úgynevezett LH tesztet, ami kimutatja a peteérést. 21 hetes kismami
van, aki megérzi van aki nem. én megérzem a bal petefészkem szúrkál, és jobb ülni mint állni, néha össze is görnyedek, mert elég kellemetlen.
En is megereztem, szuro erzes volt, este, de hajnalban meg inkabb ereztem, fel is ebredtem. Furi volt, mert elotte jo evtizedik gyogyszert szedtem, nem is emlekeztem ra, h ennyire megerezheto. Persze mellette lh-teszteltem, ez dupla bizonyossagot adott. Most 16 hetes vagyok, szoval peteereskor huzzatok bele :)
Egy nem elég? Bocs.
A kérdező hozzászólása: *szûz* félregépeltem
A szûzhártya egybõl a hüvelybemenetnél van. Te sehogy nem fogod megérezni, ha fiú vagy, csak nagyon szûk lessz a csaj és nem nagyon fog bemenni. De ez is egyénfüggû. Amúgy páran kicsit véreznek elsõ alkalommal (pár csepp)..szóval :D


22-hetes kismama vagyok. Megérezném ha nem élne a babám? Milyen tünetem lenne? Utobbi pár napban nemigazán érzem.

NAGYON AGGODOM:

Legjobb válasz: Szia! Nyugi!!! Nekem is volt ilyen, hogy alig-alig éreztem, aztán beindult. Pont abban az idõszakban vagy, amikor még akkora helye van mocorogni, hogy sokszor meg sem érzed. Eltelik pár hét és már nem fogod tudni nem észrevenni :)) Én most 25 hetes vagyok és még most is van olyan, hogy egyik nap szinte egész nap aktív, aztán másnap alig, majd a köv. nap ismét érzem egész nap. Próbálj lefekedni úgy, hogy a hátad félig ülõ helyzetben legyen, egyél vmi édességet, igyál rá, nekem ilyenkor rögtön megmozdul. Ha nagyon nem akar és nagyon aggódsz, akkor nézesd meg vagy az orvosoddal vagy a védõnõvel. Minden jót, boldog babavárást!

Szia! Nyugi!!! Nekem is volt ilyen, hogy alig-alig éreztem, aztán beindult. Pont abban az idõszakban vagy, amikor még akkora helye van mocorogni, hogy sokszor meg sem érzed. Eltelik pár hét és már nem fogod tudni nem észrevenni :) ) Én most 25 hetes vagyok és még most is van olyan, hogy egyik nap szinte egész nap aktív, aztán másnap alig, majd a köv. nap ismét érzem egész nap. Próbálj lefekedni úgy, hogy a hátad félig ülõ helyzetben legyen, egyél vmi édességet, igyál rá, nekem ilyenkor rögtön megmozdul. Ha nagyon nem akar és nagyon aggódsz, akkor nézesd meg vagy az orvosoddal vagy a védõnõvel. Minden jót, boldog babavárást!
Én huszonegy hetesen éreztem elõször, majd sokáig semmi.Most három hónapos a gyerek.
A kérdező hozzászólása: Eddig esténként mindig rugdosott.most nem:-(
Nyugi igyál egy pohár kolát és egyél csokit feküdj hanyat tedd a kezed a hasadra szerintem meg fog mozdulni!Egyébként azt mondják éjjel a legaktivabb a babó!
Szia én is 22hetes vagyok.Múlt héten én is bepánikoltam egy kicsit, nekem is alig akart mocorogni.Most pedig úgy beindult, hogy nem igaz.Tegnap már éjszaka is fölébresztett, és most is egyfolytába rugdalózik, úgyhogy nyugodj meg.Azt mondják a frontokat is megérzik, és akkor nem mozognak annytit.Jó babavárást!
Szia, én most 25 hetes vagyok! És még nekem is van úgy hogy nem érzem! Persze akkor egy kicsit beparázok én is de nem kell!!!! Minnél jobban aggódsz annál jobban érzi Õ is , és inkább nem "háborgat" téged! Nyugodj meg, és érezni fogod! Meg "koppogj" be hozzá! Jelezni fog hogy ott van! És igazuk van az elõttem szólóknak is, hogy olyan sok helye van még 22 hetesen a babának, hogy azt nem is gondolnánk! Mondom 25 hetesen sokszor azt sem tudom hogy feküdhet, hiszen egyik pillanatban itt, a másikban ott, késõbb meg teljesen máshol érzem a mocorgást! Ez azért van, mert bõven van hely neki lubickolni!!!! Boldog babavárást! 25 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Bejelentkezett nemrég a drágám:-)))Legalább tudom jól van:-)))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!