Találatok a következő kifejezésre: Megállt a Mit tegyek (44 db)

Már 4. hónapja fogyókúrázok diétával és tornázással. Eleinte leadtam 8 kilót, de most megállt a fogyás. Mit tegyek? 166 cm és 70 kg vagyok.

Legjobb válasz: Van az úgy,hogy egy idõ után megáll. Nem tudom mit diétázol,vagy sportolsz,de próbálj vagy egy kicsivel többet tornázni a megszokottnál,vagy még egy picit csökkenteni az adagjaidat,vagy mindkettõt! 26/N

Van az úgy, hogy egy idõ után megáll. Nem tudom mit diétázol, vagy sportolsz, de próbálj vagy egy kicsivel többet tornázni a megszokottnál, vagy még egy picit csökkenteni az adagjaidat, vagy mindkettõt! 26/N
Folytasd tovább, most minden csak a kitartásodon múlik, nekem is ez volt és ahogy eltelt 2, 3 hét újból megindult a fogyás. Ha esetleg, csak "lightosan" diétázol pl "csak" semmi cukor és zsír, akkor egy kicsit keményíthetsz a diétán, de ha ennél szigorúbban akkor nincs értelme. Szóval kitartás. Esetleg segíthetnél az én kérdésem Milyen fitness dvd-t vegyek? Még nem válaszoltak rá hátha te tudsz. A kérdés alatt bõvebben leírtam a problémám. :)
Hogyan fogyókúrázol?

Mégis mit tegyek, ha vágyom egy rendes barátnőre, de valami negatív előítélet megállít abban, hogy odamenjek személyesen a lányokhoz ismerkedni?

Valahogy úgy érzem akárhányszor próbálom rávenni magam, hogy na most már nem neten kezdeményezek, hanem ott élőben kint a városban vagy akárhol, hogy felesleges ehhez a lányhoz is odamenni, úgyis ő is egy felszínes, szívtelen lány, aki vagy kigúnyol vagy durva módon elküld csak.

Legjobb válasz: Mégis mi honnan az istenbõl tudjuk, hogy mit tegyél? Az elõzõ 6000 önbizalomhiányos balféken sem tudtunk érdemben segíteni, rajtad sem fog tudni senki, max bedobálnak pár jól csengõ közhelyet.

Mégis mi honnan az istenbõl tudjuk, hogy mit tegyél? Az elõzõ 6000 önbizalomhiányos balféken sem tudtunk érdemben segíteni, rajtad sem fog tudni senki, max bedobálnak pár jól csengõ közhelyet.
Egyik haverom pont így gondolkozik. 27 éves és 7 éve nem kúrt egy kiadósat. Hogy tetszik a lehetõség? Na ha nem tetszik akkor húzzál oda és tégy próbát. Vagy a farkadra szûkös idõk várnak majd.
vagy kivárod míg odajön egy és azt nem küldöd el néha vannak csodák

A youtube állandóan megáll. mit tegyek?

Legjobb válasz: mien neted van?

mien neted van?
A kérdező hozzászólása: 3mb/s
A kérdező hozzászólása: arra gondoltam hogy valamit frissíteni kéne de mit?


Mit tegyek, ha az adf. Ly -os oldalaknál a visszaszámlálás megáll 3nál?

Bármikor meg szeretnék nézni valamit, és ez az oldal jön be elõtte, akkor ugye el kezd 5tõl visszaszámolni, aztán a jobb felsõ sarokban kéne továbbmenni... nekem 3nál megáll mindig, minden oldalnál :(

Legjobb válasz: nekem mobilon áll meg mindig ott. géprõl nézzed, és akkor nem fog!

nekem mobilon áll meg mindig ott. géprõl nézzed, és akkor nem fog!
A kérdező hozzászólása: géprõl néztem, de ez az állapot már hetek óta tart:(

Nincs hang a számítógépen, és minden videó megáll pár mp után, majd ha elindítom újra leáll pár mp után. Mit tegyek?

Sziasztok! Nem nagyon értek a gépekhez sajna, most telepítették újra az enyémet, és azóta egyszerűen nincs hang a gépemen. Megnéztem vezérlőpultban is, semmi nincs lenémítva, minden maxon van. A hangfalammal sincs gond, de pl hiába dugtam be a fülhallgatómat azon keresztül sem volt hang. A videók egyszerűen nézhetetlenek (eddig csak youtubeon és facebookon észleltem) pár mp után leállnak, és csak akkor mennek tovább, ha picit előre kattintok, de eltelik megint pár mp és ugyanúgy leáll. Mit tegyek?:S

Pánikbeteg vagyok és folyamatosan rettegek, hogy megáll a szívem. Mit tegyek?

24 évesen nem állhat meg csak úgy? Egész nap ettől rettegek.:( Pedig minden szívvizsgálatom jó lett. :( 24/L

Legjobb válasz: Pszichológus segít. Elég az is ha elfogadod: mindenki meghal, te is meghalsz. Ez az élet. Ha rettegsz akkor is ez van, ezért kár rettegni. Jó könyv: Szorongás, fóbiák, pánik Hogyan legyünk úrrá félelmünkön Renau Z. Peurifoy

Pszichológus segít. Elég az is ha elfogadod: mindenki meghal, te is meghalsz. Ez az élet. Ha rettegsz akkor is ez van, ezért kár rettegni. Jó könyv: Szorongás, fóbiák, pánik Hogyan legyünk úrrá félelmünkön Renau Z. Peurifoy
Tudom , hogy mirõl beszélsz , mert tizenévesen engem is kísértet ez a gondolat. Igazából jót mond az elsõ és az is , hogy a tested jelezni próbál , hogy valami nem okés. Nekem sikerült legyõznöm ezt a félelmet, de ha te is olyan vagy , mint amilyen én voltam anno , akkor észrevetted , hogy ez a félelem idõnként visszatér , de mindig más formában . Mióta paleózom (bõ 1 év) semmilyen dolog nem jött utána.
Nézd meg, hogy tisztában legyél a betegségeddel: https://www.youtube.com/watch?v=UXo-DvY0N-k Ezután keressél egy kiképzett pszichoterapeutát (olyan pszichológus, pszichiáter, stb. aki terápiás kiképzést is kapott).
Nyugodj meg, pánikrohamtól nem áll meg a szív!!
:) Bocs, hogy mosollyal kezdem, de azt hittem, én írtam a kérdést. Én is pánikbeteg vagyok, ami vicces, ha épp nem félsz valamitõl, de kegyetlen, ha rákattansz valamire. Az elmúlt két évben a mélyvénás trombózistól féltem, és voltam kétszer a sebészeten, egyszer az ügyeleten, egyszer pedig magánultrahangon, ahol megmondta a doktor néni, hogy csodaszép vénáim vannak, de én akkor is attól félek, hogy én leszek az a 0, 0001%, akinél nem jelennek meg a klasszikus tünetek, és holtan esem össze. Egyébként orvosi rendelõben, kórházban mindig nyugodtabb vagyok, mert tudom, hogy ott rögtön tudnak segíteni. 26/L
próbáld meg megállítani! tegyél meg mindent, hogy megálljon.
szia en is panik beteg vagyok kb 1, 5 eve es mar olyanyira hogy az ugysletre kelet menni 1 eset es remelem az utolso es most szednem kell nyugtatot hogy aludni tugyak es en is ezt gondolom oroke hogy meg al a szivem ......nem hiszem hogy meg gyugyulok valaha is !!:-(:-(:-(
neked is azt tanácsolom, hogy próbáld meg megállítani. teljesen komolyan, tudva, hogyha sikerül, akkor talán meghalsz. és ha nem bírod, akkor talán megnyugszol. ha meg ne adj isten sikerülne, akkor meg kiderülne legalább, hogy szervi bajod van.

Mit tegyek, ha a kutya megáll, ha meglát egy másik kutyát?

Most került hozzám,10 hónapos fiú boxer.Szépen sétál pórázon egészen addig,amíg meg nem lát egy kutyát,amelyik ugat.Onnastól kezdve megáll,és nem jön tovább,vonszoltatni próbálja magát a földön. Mit lehet vele ilyenkor csinálni? Nagyon szeretném hosszabb sétákra vinni,de így sajnos nem lehetségs,mert nagyon sok kutya van a városban.

Legjobb válasz: kutyákkal való szocializáció rendben? úgy látszik hogy nemigazán tudja hova tenni ha egy kutya ugat. minél többet kellene kutyás közegbe. kutyasuli?

kutyákkal való szocializáció rendben? úgy látszik hogy nemigazán tudja hova tenni ha egy kutya ugat. minél többet kellene kutyás közegbe. kutyasuli?
Ha vonszolod, annál rosszabb. Vigyél magaddal jutalomfalatot, vagy a kedvenc játékát és azzal próbáld meg tovább csalni! Még mindig jobb helyzetben vagy, mint én, mert az enyém meg rendszerint kitör rájuk :) Inkább megállna :D
ha meglátsz egy ugató kutyát, még mielõtt beállna ez a se nem látok, hallok állapot, próbáld elvonni a figyelmét.Kezdj kocogni vele, beszélj hozzá, menj át a másik oldalra és ha figyel rád és nem áll le, kapjon jutifalatokat /sétálni éhesen vidd/.A szépen sétál pórázon az azt kell jelentse, hogy soha nem húz és láb mellett halad, vagy a gazda mögött.
Ha megáll, jutifalattal vezesd az orrát, hogy leüljön háttal a kutyának. Aztán mikor rád figyel, juti. Majd fekszik, ül, nagy simi, és tovább mentek. Ha nem figyel rád míg parancsokat adsz, jöhet pórázból a korrekció. próbáld a figyelmét magadra irányítani, és akkor rád figyelve nyugodtan megy majd el a másik mellett.
A kérdező hozzászólása: .Mivel nem rég került hozzám, ezért nem tudom, hogy mennyire jön ki kutyákkal, két lány kutyámmal már találkozott, remekül kijöttek, ahonnan elhoztuk ott pedig 2 kaukázusi között nõtt fel.A jutifalatos ültetõs módszert pedig megpróbálom, köszönöm a válaszokat!
Rakd újra...
A kérdező hozzászólása: de nem bírom, mert ahogy bootolnám azt adja be
Ha bootolnál, akkor semmit nem adna be, hanem indulna a telepítés...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!