Találatok a következő kifejezésre: Meedig fog a hányós időszak (1 db)

Meedig fog tartani a hányós időszak?

Már a második reggel volt, hogy hánytam. Most kezd?dött ez a rosszullét. Most vagyok a 6. hétben. Nagyon rossz.

Legjobb válasz: Azt senki sem tudhatja,hogy meddíg fog tartani.Van akinél az egész idö alatt megmarad.Van akinél,mint nálam eggyáltalán nem volt.Vakinél az elsö megmozdulásig.Szóval nem lehet megmondani. Kitarta´s. 39hetes kismama.

Azt senki sem tudhatja, hogy meddíg fog tartani.Van akinél az egész idö alatt megmarad.Van akinél, mint nálam eggyáltalán nem volt.Vakinél az elsö megmozdulásig.Szóval nem lehet megmondani. Kitarta´s. 39hetes kismama.
Mindenkinél más. Barátnõm végighányta a 9 hónapot, én kb az elsõ trimeszterben voltam hányingeres, de néha még a mai napig is nagyon érzékenyen reagálok a szagokra. Pl. lefolyó, Wc illatosítók, szemetes ( még az utcán is !). Kitartás:) 32 hetes kismamama
Általában a 12-14. héten elmúlik, de lehet ettõl eltérõ is. Konzultálj a védõnõvel, orvossal, vannak praktikák, amik segíthetnek. Van akinek a Rennie szedése megszüntette a panaszokat...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Névválasztási problémák?

Ti hogy oldottátok meg párotokkal a névválasztást?

18

Aki úgy volt terhes, hogy megjött neki, csak nem úgy ahogy szokott (kevesebb, más színű, állagú), az mikor tesztelt először pozitívat? Milyen egyéb tünetetek volt?

4

2, 4 x 2, 3 mm-es petezsák 4 hetes terhességnél normális? Ugye az orvos nem tud összekeverni egy petezsákot valami mással?

4 nappal előtte 1,7 x 1,0 mm-es volt.

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!