Találatok a következő kifejezésre: Meedig fog a hányós (1 db)

Meedig fog tartani a hányós időszak?

Már a második reggel volt, hogy hánytam. Most kezd?dött ez a rosszullét. Most vagyok a 6. hétben. Nagyon rossz.

Legjobb válasz: Azt senki sem tudhatja,hogy meddíg fog tartani.Van akinél az egész idö alatt megmarad.Van akinél,mint nálam eggyáltalán nem volt.Vakinél az elsö megmozdulásig.Szóval nem lehet megmondani. Kitarta´s. 39hetes kismama.

Azt senki sem tudhatja, hogy meddíg fog tartani.Van akinél az egész idö alatt megmarad.Van akinél, mint nálam eggyáltalán nem volt.Vakinél az elsö megmozdulásig.Szóval nem lehet megmondani. Kitarta´s. 39hetes kismama.
Mindenkinél más. Barátnõm végighányta a 9 hónapot, én kb az elsõ trimeszterben voltam hányingeres, de néha még a mai napig is nagyon érzékenyen reagálok a szagokra. Pl. lefolyó, Wc illatosítók, szemetes ( még az utcán is !). Kitartás:) 32 hetes kismamama
Általában a 12-14. héten elmúlik, de lehet ettõl eltérõ is. Konzultálj a védõnõvel, orvossal, vannak praktikák, amik segíthetnek. Van akinek a Rennie szedése megszüntette a panaszokat...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ket het menstruacio keses utan, lehet menni a nogyogyaszhoz, fogja latni a terhesseget?

7

Valaki légyszi elárulná, hogy kell?

Szeretnék én is pocak tippelőset, de fogalmam sincs, hogy megy ez a képfeltöltés... Megírná Vki? Köszi!

4

Mit jelent az alábbi orvosi szöveg?

Kp. tág hüvely, zárt méhszáj folytatásában tojásnyi gravid uterus. Jobb oldalon tömegesebb nyomásérzékeny adnexum szabad környezetben. Tkp portio hátsó ajkán kis erozio.

13

Szerintetek a Laura és a Konrád nevek, hogy hangzanak?

9

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!