Találatok a következő kifejezésre: Meedig fog a (12 db)

Meedig fog tartani a hányós időszak?

Már a második reggel volt, hogy hánytam. Most kezd?dött ez a rosszullét. Most vagyok a 6. hétben. Nagyon rossz.

Legjobb válasz: Azt senki sem tudhatja,hogy meddíg fog tartani.Van akinél az egész idö alatt megmarad.Van akinél,mint nálam eggyáltalán nem volt.Vakinél az elsö megmozdulásig.Szóval nem lehet megmondani. Kitarta´s. 39hetes kismama.

Azt senki sem tudhatja, hogy meddíg fog tartani.Van akinél az egész idö alatt megmarad.Van akinél, mint nálam eggyáltalán nem volt.Vakinél az elsö megmozdulásig.Szóval nem lehet megmondani. Kitarta´s. 39hetes kismama.
Mindenkinél más. Barátnõm végighányta a 9 hónapot, én kb az elsõ trimeszterben voltam hányingeres, de néha még a mai napig is nagyon érzékenyen reagálok a szagokra. Pl. lefolyó, Wc illatosítók, szemetes ( még az utcán is !). Kitartás:) 32 hetes kismamama
Általában a 12-14. héten elmúlik, de lehet ettõl eltérõ is. Konzultálj a védõnõvel, orvossal, vannak praktikák, amik segíthetnek. Van akinek a Rennie szedése megszüntette a panaszokat...
az ige coucher futur simple-ben van képzése fõnévi igenév(coucher) + avoir ragjai (-ai, -as, -a, ons, ez, ont) Tehát igy néz ki: je coucherai tu coucheras il/elle/on couchera nous coucherons vous coucherez ils/elles coucheront Akkor használjuk ha valami ajövöben fog történni Remélem segitettem Egy Francia Tanár
bocsánat nem visszahatóként irtam igy más a jelentése de ugyan igy képezzuk a visszahatókat is csak a személyes nézmás után rakjuk a me, te, se, nous, vous, se alakokat

10Hos a baba'm nincs me'g foga ti baba'toknak mikor volt foguk?

Legjobb válasz: Ez változó, ne aggódj. Az enyémnek 3.5 hósan jött az elsõ, 4 hósan a második, barátnõm fiának pedig még 1 évesen sem volt egy darab foga sem :)

Ez változó, ne aggódj. Az enyémnek 3.5 hósan jött az elsõ, 4 hósan a második, barátnõm fiának pedig még 1 évesen sem volt egy darab foga sem :)
1 évesen jött az elsõ. A barátnõm kislányának viszont 4 hónaposan kijött az elsõ kettõ, aztán 1 éves koráig semmi. Ne aggódj ezen.
Ahogy az elõttem szólók is írták, ez teljesen változó a babáknál. Kisfiamnak 4 hónaposan jött ki az elsõ, de én is ismerek olyat, akinek csak 13 hósan.
egy évesen az elsõ.
11 hósan az elsõ, rá két hétre a második. 1 éves múlt e azóta semmi.
10 hónaposan jött ki az elsõ, rá egy hétre a második. egy hónap elteltével a 3. 4....már 16 hónapos de még csak 9 foga van, amibõl 2 még csak félig van kint. Ne aggódj, nem vagytok elkésve.

Please help me! Mit tegyek? Félek hogy nem fog szeretni, mert nem vagyok gazdag! 3hónapja ismerkedek 1 fiúval, de még csak most kezdtünk el járni, hétfőn. Eljött, és a házunk előtt beszélgettünk.

Ma is találkozunk, szeretném beengedni, csak mi nem vagyunk gazdagok, bár látszik kívülr?l is hogy kicsi a házunk.De még fürd?szobánk sincs.Ahogy megyünk be a házba, van egy nagy lemez kád, mivel nyár van abba szoktunk fürdeni.Ha beengedem akkor meglátja, mit mondjak neki az micsoda, minek van ott.Az ? családja elég pénzes, és félek hogy az anyagiak miatt már nem úgy fog rám nézni.

Legjobb válasz: Ha igazán tetszel neki akkor nem fogja érdekelni a pénzed csak te :) Ha meg a ház miatt szakít veled 1 gyökér tapló...

Ha igazán tetszel neki akkor nem fogja érdekelni a pénzed csak te :) Ha meg a ház miatt szakít veled 1 gyökér tapló...
Szia! :-) Szerintem mond el neki azt, amit nekünk is leírtál ide, az igazat! Ha igazán szeret és kedvel téged, nem fog azzal foglalkozni, hogy ti nem vagytok gazgagok!:-)
Látni fogja hogy az egy kád.Sõt ha a mosdóba kell mennie akkor azt is megláthatja hogy nincs fürdõszoba Ha meg mégis rákérdezne ne hazudj
Mond el az igazat szerintem ha tényleg szeret akkor nem nagyon fogja érdekelni... 17/F
Figyelj, ha eddig jól elvoltatok, akkor nagy valószínûséggel nem fogja érdekelni õt ez. Ha pedig mégis, akkor legalább már az elején látod, hogy õ egy olyan pasi akit az anyagiak érdekelnek. Ezt másképp nemtudod meg sajos, csak akkor ha beengeded õt. De mondjuk ha már így alapból látta a házatokat (írtad h látszik rajta h nem vagytok gazdagok) akkor sztem nem érdekli a srácot, szóval nyugi:) Ha pedig mégis, akkor mondom, legalább megtudtad h milyen, és akkor ne bánd, ha ez miatt szakít veled, akkor magára vessen! majd írd meg mi volt;)
I don't think we are able to help.
net az mindenképp van?
A kérdező hozzászólása: Neki nem mondtam még hogy figyelj már te gazdag vagy én meg szegény stb Hanem csak a barátnõmnek.
Ha szeret, ismer akkor azt hiszem nem is kell mondanod.Látja érzi hogy bajod van. Barátnõnek mondtad? Általában amit két ember tud az már nem titok
Ugyanmár! Túlliheged a dolgot.A végén tényleg elüldözöd szegény fiút a pánikolásoddal
azért kérdeztem hogy van -e net mert valahogy kiírtad a kérdést?o.O
Kérdezõ azt hiszem mindegy mit mondunk, Te csak hajtogatod tovább a "csoró" vagyok szöveget. Ha Te ezt cikinek tartod akkor keress magadnak csoró srácot oszt kész
A kérdező hozzászólása: A barátnõmnél netezek, de nem értem hogy ez miért fontos. A barátnõm az már sok éve a barátnõm és õ ezt egyébként is tudja, hogy nincs, és errõl beszélgettünk, és õ is ezt mondta amit ti. Egyébként nem hajtogatom meg semmi. DE már kezdek megnyugodni. Köszönöm a válaszaitokat!:)
Figy, ha húzza a száját akkor küld el hozzám, elbeszélgetek vele;) Ha emiatt nem kellesz neki, akkor annyit ér a srác mint a hónapos [email protected] Elég egyszerû a képlet, mivel ezzel már most tesztelni tudod-e, hogy mennyire rendes. Ha dob akkor örülj, mert kiderült, hogy [email protected] és tudom modern világban élünk, de azért állatokkal mégse kéne kavarni...
A netes dolgot azért kérdezték, h írtad h "csórók vagytok stb.." és h internetre meg telik. De kiderült, h nem is otthonról netezel. Errõl ennyit. Az elõttem szólók elmondtak mindent, amit én is eltudtam volna, egy dolgot hozzá tennék, h lehet h még azzal tudod elüldözni a srácot magad mellõl, ha nem tisztálkodsz annyit. Ezt arra értem h ninsc fürdõszobátok. Bár én nem tudom h h csinálják azok akiknek nincs. Csak leírtam a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Ezaz! Ápolt lány vagyok, ha nem lennék az akkor nem tepert volna 3hónapot és nem egyszer taliztunk. És szerintem ha nem fürdök soha csak amikor vele találkozok az azért érzõdne. Szerintem túl ápolt vagyok, és a házunk is tiszta meg rendben van, csak hogy nincs fürdõszobánk és a kint lévõ kádunk.:(
A kérdező hozzászólása: sajnos, amíg nem leszek túl az elsõ ilyen találkozáson, addig csak aggódni fogok.
Az elõbb írtad hogy piti dolog, és ennek ellenére még mindig aggályoskodsz :S
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy szeret, mikor még nem is jártunk.Meg már akkor is látta a házunkat.Lehet én képzelem be magamnak. De az a kád akkor is annyira égõ. Arra mit mondjak ha megkérdezi?
A kérdező hozzászólása: Net??az nincs otthon miért?
A kérdező hozzászólása: De nekik annyira szép házuk van, meg van autója.Nem is vagyunk egy szinten.Félek hogy pletykaság menne, hogy csórok vagy valami.Nem tudom még így nem ismerem.
Egy kapcsolatban ez a legutolsó dolog, asszem..:)
Valószínû a srcot nem zavarja hogy csóró vagy. Viszont Téged nagyon is zavar, és ha ezen nem tudod túltenni magad akkor ennek a kapcsolatnak nem jósolok túl hosszú idõt. Te fogod elmarni magadmellõl a srácot az állandó "aggódásoddal"
A kérdező hozzászólása: Azt nem szeretném, hogy ilyen piti dolog miatt menjünk szét.:(
hééééé Ha piti dolognak érzed akkor miért is tetted fel a kérdést? Miért is irtad le ma sokadszor hogy csoró vagy õk meg gazdagok?
Látod, már te is piti dolognak tartod. Akkor Õ is annak fogja... :)
A kérdező hozzászólása: Ha igazán szeret, akkor úgysem érdekli, ezt én is úgy gondolom, de annyira félek.Anya is mondja hogy engedjem be, de arra nem gondol hogy milyen gáz. Köszönöm egyébként a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Na volt nálunk, nagyon jól érezte szerintem magát. A kádról sem mondott semmit! nagyon örülök neki, mert gondolom akkor ez nem nagyon izgatja.Köszönöm a válaszokat.

A Ments meg! -ben (Rescue me) Tommy Gavin le fog valamikor komolyabban bukni a skizofréniájával?

Most a negyedik évad elején járok. Ezeddig, amikor valaki rajtakapta, a max. reakció egy "Te kivel beszélsz?", vagy ilyesmi volt. Illetve még az elején volt egy viszonylag hangsúlyosabb eset, amikor a halott kislánnyal társalgott. De a késõbbiekben esetleg lebukik majd rendesen, tehát, hogy mondjuk valaki rajtakapja, ahogy Jimmyvel perceken keresztül társalog, vagy ilyesmi?

Apám azt mondja idióta vagyok, és semmire nem fogom vinni az életben, me. Vettem az gyűjtött pénzemből egy drága telefont a legjobb, kiskori barátomnak névnapjára, és ő iszonyúan örült neki, sőt még meg is puszilt FIÚ LÉTÉRE. Igaza van? 14f

PH rol vettem a telót, hát tényleg 50 ezer ft felett volt, de én figy. dolgoztam azért a pénzért hónapokat. apám építkezéseket csinál, és betett mint segédmunkást, és nagyon sokat dolgoztam. akkor miért mondja hogy egy idióta vagyok? rosszul esik. anyám szerint azért mert félig zsidó. de most ez ok? most meg azt akarja hogy kérjem vissza, hát mondtam hogy FASZT, erre meg többé nem szól hozzám. 14f

Legjobb válasz: Tisztelhetnéd az apádat jobban is. Bár a te pénzed, ebben igazad van, de túlzás volt az ajándék. Vagyis amibe került. Beszélj vele emberi hangon, ne ahogy itt. Mondd el neki miért tetted, s hogy ezt akartad, neked ez volt jó, bár érted mire gondolt stb...

Tisztelhetnéd az apádat jobban is. Bár a te pénzed, ebben igazad van, de túlzás volt az ajándék. Vagyis amibe került. Beszélj vele emberi hangon, ne ahogy itt. Mondd el neki miért tetted, s hogy ezt akartad, neked ez volt jó, bár érted mire gondolt stb...
Külön-külön is élmény lehet veletek beszélgetni, nektek egymással meg esélytelen. Az alma toccsant egyet a fa alá. A stílus, ahogy egymással beszéltek, megengedhetetlen. Külsõ segítség nélkül ez néhány éven belül el fog fajulni. Családterápiát javasolnék, hogy megtanuljatok beszélgetni egymással! Sürgõsen! (A sztori lényegtelen, ennél nagyobb bajaitok vannak, csak fel kellene ismerni!)
Nem gondolod, hogy túlzás volt az ajándék? Igazad van, hogy arra költöd a pénzed, amire akarod, na de akkor ez a barátod mit fog neked cserébe visszaadni? Egy 3D-s tv-t? Vagy hogy gondolod?
Ennyi pénzért csak úgy telefont venni egy haverodnak tényleg durva, sõt, egyenesen nem illik, még akkor se, ha tudna venni neked ekkora értékû cuccot, képzelem, mit szóltak hozzá náluk is...
sztem meg a fiúkhoz vonzódsz nem lehet-e? :)
Én felképeltelek volna apád helyében, hogy így beszélsz.Nagy hülyeség volt ennyire drága ajándékot venni és bunkóság is, tényleg idiótaság volt.
Szerintem abból a pénzbõl vehettél volna egy helyesírási szótárt, és néhány könyvet magadnak, mert a helyesírásod és a szókincsed egyszerûen szánalmas.Alig lehet elolvasni amit írsz.Na mindegy most nem ez a lényeg. Apád helyében én sem örültem volna, hogy 50 ezer forintos ajándékot veszel a barátodnak.Szép dolog, hogy kedveled meg minden, de azért ez már túlzás.Anyukád reakcióját meg nem értem.A mai világban ehhez a vallásnak semmi köze.Egyszerûen butaságot csináltál, és az apukádnak ebben igaza van.Ahhoz, hogy a másik családban mi folyik semmi közöd.Az nagypapának különben sem kötelessége pénzelni a fiát.Gondolom a már vagy 40 éves a barátod apukája, és a nagypapa úgy gondolja meg kellene már állnia a saját lábán.Lehet nem véletlenül nem ad neki pénzt.Gondolom nem tudod mi van a háttérben.De mint mondtam, nem a te dolgod.A telefont már bunkóság lenne a visszakérni, de attól még apukádnak igaza van, és beszélj vele tisztelettudóbban.Mégis csak õ az apa te meg a gyerek.
A kérdező hozzászólása: oks. de nemérdekel, már. nem bántam meg, és örülök h boldog, szeretem ha mosojog.
jézusom látszik, hogy ez magyarország :S de nyomorékok vagytok... szerintem meg ritka, hogy valaki ilyen jófej és ennyi pénzt áldoz másra. apád idióta
Szeretethiányod van, ezért teszed. A barátodtól megkapod azokat az öleléseket és puszikat, amiket a szüleidtõl nem. Annak ajándékoz az ember szívesen, akinek az öröme számít neki. Azért adott ekkora ajándékot, mert nagyon szereti a srácot. Nem szex, nem vonzalom, ezt ne keverjük ide. De ölelésre, szeretetre mindenkinek szüksége van. Sajnálom, hogy ennyire hiányzik az életedbõl, és a barátod az egyetlen aki megadja.
A kérdező hozzászólása: lehetséges, de pl más barátomnak is nagyvonalu vagyok, de neki nagyon mert tényleg jólesik az ölelés, meg a közelség, meg ezeka dolgok. igazadvansztem.
"huh dehogy. nagyonkevés a pénzük, ráadásul bérlakásban laknak" Na most ugye.Az a telefon haszontalan!Vehettél volna neki kaját, vagy ruhát, vagy olyat, ami hasznos.De egy drága telefon NEM hasznos!
Apádnak igaza van.. TE EGY IDIÓTA VAGY... -.-
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted hogy vonzódom? nagyon szeretem mert kiskori barátom.
Igen, mert ahogyan írtál arról h megpuszilt meg megölel stb és a drága ajándék...nekem nagyon úgy tûnik, h vonzódsz hozzá.
A kérdező hozzászólása: most MI lehet? h meleg vaggyok? (XXXXXX
na simán lehet
A kérdező hozzászólása: XD jézus, ezt honnan szedted ezt a baromságot? (XX
A kérdező hozzászólása: émmeg lenyomtalak volna, elsõ óta karatézom :D
A kérdező hozzászólása: elöször nemakarta elfogadni, de mondtam hogy fogadja el, és az apja is rendes volt, õ is megköszönte, és meghívott engem az apja az apja apjának a balatoni nyaralójába. am gáz, mert a nagyfater televan pénzell, és mégsem ad az apjának, sõt még a telket sem akarta odaadni, csak az unoka miatt tette, tök gáz ember... -.-
Én megértem, hogy jó barátod és örömet szerettél volna neki okozni, de szerinted hogy érzik most magukat a szülei? Tudják, hogy valószínûleg soha nem fogják tudni viszonozni neked ilyen értékben... Mondjuk eleve a barátodnak nem illett volna elfogadnia...
A kérdező hozzászólása: huh dehogy. nagyonkevés a pénzük, ráadásul bérlakásban laknak, de ilyen állandó bérlet nem embernek hanemaz államnak. de akkor is sosem kaphatott volna ijet. lhet tulzás volt de nekem tökre elég volt h pl megölelt, meg pl h tökre boldog, meg örül, és tudja h van egy igazi jó barátja akire száémíthat. oks ez máraféle nyálgépség volt xD apámnak az a legnagyobb baja veem am hogy nem csajozom még, de nem érdekel a téma, majd akarok egyszer feleséget, de nem most.
Oké, hogy jó barátod. De a telefon akkor is túlzás. Rosszul fogja majd magát érezni a gyerek is, meg a szülei is, hogy adósak valamivel ezért a drága ajándékért. Csinálhattál volna neki inkább egy bulit, vagy akármi. Apádnak meg igaza van. Haverokra, barátokra nem szokás ennyi pénzt költeni és pont. A stílus meg... inkább nem is mondok semmit.
pl biciklizés de magában a biciklizéstõl nem lehet fogyni ha diéta van akkor fogysz
Az étrend a minimum 50%-a a dolognak. Ha nincs meg egy jól összerakott diétás étrend akkor nem fog menni. Az élvezetes az relatív neked kell tudnod mi élvezetes számodra. Van akinek a futás is az lehet, hogy te úszni szeretnél. Igazából kifejezetten élvezetes módon nem lesz bomba alakod. Amitõl igazán jó alakod lesz azok kõkemény edzések kifulladásig. Viszont biztos vagyok benne, hogy a csapatjátékok(lehetnek 1 fõs csapatok is) szórakoztatóak. Foci, tenisz, kosár, squash, röplabda.
akkor le fogsz fogyni ha a kalóriád negatívban van, tehát napi szinten több kalóriát égetsz el mint amennyit be viszel. ezért kellene egy szálkásító diéta. máskülönben lehet hogy tényleg csak az állóképességed, szív érrendszered lesz jobb de fogyás nem lesz. a futás egyébként teljesen jó, kalóriát éget rendesen és szépen fel is pörgeti az anyagcseréd, hagyd meg azt és aerob tartományban végezd. 40-50perceket kellene futnod alkalmanként.
A kérdező hozzászólása: diéta van mellete, apám nagy futó volt régen, õ szaván lepõdtem meg, köszönöm a válaszokat
de
Bekerülni nagyon könnyû, egy csomó ostobát felvesznek. De ha a statisztikát nézzük, akkor megállapítható, hogy a fölvetteknek csak kb. 20%-a végzi el az alapképzést, ezeknek pedig kb. további 5%-a a mesterképzést. Tehát mirõl beszélünk?
"Gyilkolnak", mint az állat a mérnöki karokon. Az egy dolog, hogy felvesznek x száz embert, de ettõl jóval kevesebb végzi el, és még keveseb igazán jó szakember. A kereslet csökkenése törvényszerû (megtörtént a jogi és közgazdasági szakemberek iránt is), csak idõ kérdése, mikor fog a mérnököknél is.
A kérdező hozzászólása: Sajnos még az is elég sok! Nem vetted figyelembe hogy hány embernek a 20 százaléka. Jelenleg a legnépszerûbb szak az országban.
A kérdező hozzászólása: Meg itthon is. Mert nem tervezem hogy lelepek. Mondjuk engem a penz nem erdekel annyira. Dolgozok en annyiert is mint a mc-ban, csak csinalhassam azt amit szeretek. Na meg lehetoleg magyar cegnek dolgozzak. Egyebkent mennyire szamit hogy melyik egyetemen vegzek? Azt tervezem hogy a muszakira megyek, mert meg az a legszinvonalabb ha jol tudom. Egyik ismerosom a szegedire ment mernokinfosnak, ugy hogy csak negyedszerre sikerult leerettsegiznie matekbol epphogy kettesre. Felfoghatatlan az egesz...
Azért az ne tévesszen meg, hogy hány embert vesznek fel, annak kb a fele se végzi el. :) Akik meg mégis, megvan rájuk a kereslet. Persze vannak, akik elvégzik és mégse értenek hozzá, de õk azért rájönnek pár év múlva és valószínûleg pályát módosítanak, mert ha nem megy, úgyse dolgozhat mérnökként... De azért erre már a többség suliban rájön, hogy nem megy. Lehet, hogy valamelyest csökkenni fog a kereslet, de nem hinném , hogy drasztikusan. És ha te most gondolkozol azon, hogy az legyél e, még idõbewn vagy, mert tegyük fel mégis drasztikusan lecsökken a kereslet évek múlva(itt azért nem 1-2 évrõl beszélünk, ez hosszú folyamat, mivel egyelõre hiány van)... de addigra már te egy tapasztalt mérnök leszel, szóval lesz munkád. :)
Attól, hogy elvégzi, még nem biztos, hogy ért hozzá, csak lesz egy jó elméleti alapja, hogy igazán beleáshassa magát egy szakterületbe. (Lásd: pályakezdõ mérnök.) Meg aztán nagyon sokféle mérnök szakma létezik.
A kérdező hozzászólása: Oke. De azt hiszem aki elvegzi az csak ert hozza.
Hogy sokan tanulnak, az egy dolog, de kevés lesz végül igazán jó, és az sem mindegy, milyen területre szakosodik.
A kérdező hozzászólása: De mondjuk ha jobban megnézzük a technika sokkal gyorsabban fejlõdik mint pl. a közgazdaságtan, jó mondjuk nem itt. Ezért nagyobb a felvevõ piaca de az is igaz hogy csak az igazán jó szakemberet keresik.

Leciszolták a fogam? Help me

Voltam ma fogorvosnál , h felrakják a fogszabim , a hülye medika lecsiszolta afogam tetejét, senki nem tudja h miért,

Legjobb válasz: A harapásodat állította be a csiszolással. Ne aggódj, nem kell korona.

A harapásodat állította be a csiszolással. Ne aggódj, nem kell korona.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!