Találatok a következő kifejezésre: Medieval Total hogy tudom (4 db)

Medieval Total Warban hogy tudom beütni a kódokat?

Azt mondják ezt a jelet kell megnyomni:(~) vagy ezt (§) és akkor el?jön egy panel ahova be lehet írni.De nekem nem jön el?.a kódokat csak eredeti játékba lehet beírni?

Legjobb válasz: Az az angol billentyûzetnek a consol elõhívója -_- a magyaron, ami neked van az ö betû hozza elõ!

Az az angol billentyûzetnek a consol elõhívója -_- a magyaron, ami neked van az ö betû hozza elõ!

A Medieval 2 total war-ban hiába nyomom a 0-át vagy a ~-et nem tudok beírni cheat-et, pedig mindenhol ezt írja ki, de hogy ha nem ezt mit kell beírni?

Azért hozzá tesszem megvan a Medieval 2 Kingdoms hogyha ez változtat.

Legjobb válasz: próbáld az "ö" gomb lenyomásával elõhozni.

próbáld az "ö" gomb lenyomásával elõhozni.


Medieval 2 Total war játékhoz valaki megtudja mondani, hogy honnan tudok JÓL működő patchheket letölteni? (1.2-es és 1.3-mas kell nekem).

Eddig amit találtam, annál a telepítés közben ezt a hibaüzenetet írta ki: "CRC failed in main/Patch/packs/data_1.pack.df. Várom a válaszokat.

Legjobb válasz: http://patchelj.hu/patch/Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.6_p.. talán itt magtalálod. itt perr-pill a cod4-nek van a patch-je de ha beirod a játék nevét a keresöbe lehet kiad valamit :D

http://patchelj.hu/patch/Call_of_Duty_4_Modern_Warfare_1.6_p.. talán itt magtalálod. itt perr-pill a cod4-nek van a patch-je de ha beirod a játék nevét a keresöbe lehet kiad valamit :D
A kérdező hozzászólása: végre érkezett egy válasz! kösz, majd ha lesz idõm, megpróbálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!