Találatok a következő kifejezésre: Medi-lab teszt annyira (2 db)

Medi-lab teszt tényleg annyira rossz?

Ma csináltam Medi-lab tesztet és halványan de kijött a második csík,sokaktól hallottam hogy téves pozitív eredményt

Legjobb válasz: Van még egy cikk: Mit kell még tudnom? A terhesség túl korai szakaszában elvégzett teszt, amikor még nincs kimutatható hCG-szint, álnegatív eredményt adhat. Viszont a vizeletben megjelenõ vér vagy fehérje álpozitív eredményhez vezethet. A túl híg vizelet is adhat álnegatív hCG-eredményt, ezért a páciensnek nem szabad túl sok folyadékot innia, mielõtt vizeletet gyûjt a terhességi teszthez. Bizonyos gyógyszerek, pl. vizelethajtók és a prometazin (egy antihisztamin) szintén álnegatív vizeleteredményhez vezethetnek. Más gyógyszerek, pl. görcsoldók, Parkinson-kór elleni szerek és nyugtatók is álpozitív eredményt adhatnak.

Van még egy cikk: Mit kell még tudnom? A terhesség túl korai szakaszában elvégzett teszt, amikor még nincs kimutatható hCG-szint, álnegatív eredményt adhat. Viszont a vizeletben megjelenõ vér vagy fehérje álpozitív eredményhez vezethet. A túl híg vizelet is adhat álnegatív hCG-eredményt, ezért a páciensnek nem szabad túl sok folyadékot innia, mielõtt vizeletet gyûjt a terhességi teszthez. Bizonyos gyógyszerek, pl. vizelethajtók és a prometazin (egy antihisztamin) szintén álnegatív vizeleteredményhez vezethetnek. Más gyógyszerek, pl. görcsoldók, Parkinson-kór elleni szerek és nyugtatók is álpozitív eredményt adhatnak.
Tényleg nem olyan megbízható, mint mondjuk a Clearblue. Nekem is pozitívat mutatott a Medi-lab, s rá két napra megjött. Szóval én nem bízom benne. Persze ez nem jelenti azt, hogy nálad is ez a helyzet. Nyilván pozitívat mutat akkor is, ha tényleg terhes az ember.
Valahogy nem értem, hogy egy teszt álpozitív hogyan lehet, hiszen ha a megemelkedett Hcg szintet mutatja ki, akkor mitõl lenne emelkedett? Egyébként én a Medi-lab-ot használtam és negatív lett amikor nem voltam terhes és pozitív amikor igen. Szóval nekem jó tapasztalataim vannak vele kapcsolatban.
Bemásolom nektek, ha már ilyen hitetlenek vagytok! :) ) A gyakorlatban általában a vérzéskimaradást követõen néhány nappal éri el a vizeletbõl kimutatható HCG mennyiség a gyorstesztek érzékenységét. Bár a legtöbb teszt esetén nem elõírás, mégis javasolhatjuk, hogy a vizsgálatot a reggeli elsõ vizeletbõl végezzék: ugyanis a vizeletben ekkor éri el a legmagasabb koncentrációját a HCG. A tesztek megfelelõ használat esetén igen jó találati biztonsággal jelzik a HCG jelenlétét. Álpozitív eredményt adhat vesebetegség, immunrendszeri kórállapot, illetve az agyalapi mirigyben termelõdõ és a HCG-hez igen hasonló kémiai szerkezetû hormon (LH) túltermelõdése. A tesztek pozitivitása tehát nem jelenti a terhesség bizonyítását: valószínûségi jelként értékelhetjük. Pozitív terhességi teszt azonban minden esetben további vizsgálatok elvégzésének szükségességét jelenti. A gyorstesztek tehát igen nagy segítséget jelentenek mind a paciensnek, mind az orvosnak. A kapott lelet - legyen az pozitív vagy negatív - értékelése az adott egyedi eset kapcsán azonban mindig az orvos feladata! Minden vérzéskimaradás esetén tehát indokolt terhességi tesztet végezni, és ennek eredményével felkeresni a nõgyógyászt.
Szerintem ugyan olyan jó, mint a többi.persze, mindenkinek az a jó teszt, amiazt mutatja, amit szeretne.:)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, én sem értem hogyan lehet álpozitív, csak gondoltam megkérdezek több embert is bnõim között nem aratott sikert ez a teszt(utólag derült ki amikor már megvettem)de én bízom benne!:) :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat , bízom benne , hogy jót mutat még a másodikat megcsinálom és ha az is poz akkor már tényleg terhes vagyok!kb 1 hete késik a menzeszem, hormon probléma nem lehet mert azt most nézték és jó eredményem lett!Úgyhogy reménykedem!sziasztok!
A kérdező hozzászólása: köszi!:) :)
A kérdező hozzászólása: Hiszek neked köszönöm!!!
A kérdező hozzászólása: nem bírtam ki ma megcsináltam a másik tesztet is de halvány elvileg mára már több hcg nek kellett termelõdnie! Pff tanácstalan vagyok, nem merek hinni a tesztnek nem szeretném beleélni magam!Már több mint egy hete késik! Lehet még korai volt a teszt?Vagy már tényleg nem tudom!!!!
TÉNYLEG! Pozitív eredményt mutat akkor is ha nem vagy terhes. NE EZT VEDD!!!
Szia utolsó válaszoló!Igen pozitív volt ezt a kérdést tavaly tettem fel!De sajnos nem lett jó vége a babám sajnos elment és én is majdnem odalettem!De most 26 hetes terhes vagyok és eddig minden rendben van és nagyon BOLDOG vagyok:-)!
Én csak ajánlani tudom, nyugodtan VEGYÉTEK. Én már többször megbizonyosodtam, hogy jól mûködik. Ez az én tapasztalatom.

Lányok, tényleg annyira megbízhatatlan a Medi Lab teszt? Vkinek volt baba halvány + val?

Én holnap-holnaputaánra nem várom,és halvány 2 csíkos.Ne nagyon reménykedjek?Gabriellel is teszteltem de az -.

Legjobb válasz: Nekem jól mutatta a +-ot. Ilyen korán persze, hogy halvány. A Gabriel is azt hiszem a nemvárt napján, vagy utána használható jól.

Nekem jól mutatta a +-ot. Ilyen korán persze, hogy halvány. A Gabriel is azt hiszem a nemvárt napján, vagy utána használható jól.
Nekem is hallványat mutatott de másnap vettem egy másikat és azon egyértelmû volt.
Szia! Engem 3x vert át pozitívval, azóta kiderült hogy még peteérésem sincs, így nem is lehet egyenlõre babám! Csinálj másik tesztet szerintem! Drukkolok hogy baba legyen!
én amikor nem volta babás nekem soha ne mutatott halvány pozit, pedig volt egy idõszakom amikor csak ezzel teszteltem.amikor pedig babás voltam akkor pozi volt.
Engem is átvert 2-szer halvány pozitívval, de amikor tényleg terhes voltam akkor az elmaradt mensi 2. napján jó erõs vastag csík volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!