Találatok a következő kifejezésre: Medi-Lab tesztet az egyik csík (2 db)

Medi-Lab tesztet csináltam, az egyik csík halványabb, szerencsére ez + (nek) minősül, a kérdésem csak az, hogy 30-án kellene megjönnie (remélem nem fog) , hihetek a tesztnek, hogy valóban babám lesz?

Legjobb válasz: Ha + lett, akkor igen. Nagy GARUTLA!!! Tessek sokat pihizni, hogy tutira megtapadjon a bebi, hiszen most van a beagyazodas.

Ha + lett, akkor igen. Nagy GARUTLA!!! Tessek sokat pihizni, hogy tutira megtapadjon a bebi, hiszen most van a beagyazodas.
Hihetsz!! Nekem is 3 nappal mensi elott jelzett pozitivat a teszt, es most 28 hetes kismama vagyok :) En nem tudtam megallni, h ne teszteljek tobbet, ezert teszteltem masnap es harmadnap is, de a kovetkezo, a masnapi ugyanolyan halvany volt, a harmadik viszont ketszer olyan eros. Ezert javaslom, ha te is tesztelni akarsz ujra :) akkor ne holnap, hanem holnaputan, mert a HCG szint, amit a teszt kimutat, ketnaponta emelkedik/duplazodik, igy a holnapi meg nagy esellyel ugyanolyan lenne, de a holnaputani mar erosebb, es az olyan megnyugtato! :)
szia! elõször is gartulálok, de a biztonság érdekében vegyél egy másik fajta tesztet mert nekem is a medi-lab volt ami pozitívat mutatott és közben sajnos nem volt babóca:( a másik 2 negativ lett! és sajnos nem egy valakitõl hallottam hogy a medi-lab nem nagyon megbizható! de remélem Nálad más lesz az eset:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat, ez annyira hihetetlen elõször próbálkoztunk... és sikerült is, nagyon boldog vagyok!!!
Elozo vagyok, gratulalok, ez lemaradt :-) Nekunk is gyorsan osszejott, masodik probara, szoval meg inkabb gratulalok, es vigyazz magadra!
A medi lab a tesomnak 3-szor mutatot pozitivat és mégsem volt terhes!Nekem viszont amikor kimutata a medi lab , hogy pozitiv utána csináltam egy gabit is, mert az biztosabb!és nekem bejött 10 hetes vagyok! Gratula
A kérdező hozzászólása: Akkor is legyenek bennem kétségek, ha + teszt mellé erõsen a terhességhez kapcsolódó tüneteim is vannak?
Szerintem hihetsz, de majd ismételd meg a tesztet!

Mensi előtt két héttel csináltam tesztet Medi labbal az pozitív lett utánna egy hétre rá még egy Kék csík teszttel az pedig negatív lett és vettem még egy Lilit pár npra rá és az is negatív lett. Lehet, hogy terhes vagyok az eredménytől függetlenül?

Már 10 napja késik és néha hányingerem van meg fel van puffadva a hasam és olyan mintha meg akarna jönni.Köszönöm el?re is a válaszokat.

Legjobb válasz: Nekem is 10 napja késik és mind a 2 tesztem negatív lett, összes tünettel rendelkezem + hõemelkedésem is van:) Ne add fel a reményt irány a doki én is azt teszem

Nekem is 10 napja késik és mind a 2 tesztem negatív lett, összes tünettel rendelkezem + hõemelkedésem is van:) Ne add fel a reményt irány a doki én is azt teszem
szeintem menj el egy vervetele es az ma kimutatja, en az usaba elek es nekem is kimutatta.sok sikert
igenisa lehet baba. nemlehet a tesztekben bizni 100%osan. szerintem csak van valami ha 1-szer pozi lett. ne add fel!késik is meg tünet is van akkor szerintem baba van a dologban
Szia!Ezek a tünetek már ilyen hamar jelentkeznek?Nekem csak has puffadás, émelygés, pici hasszurka és fehér folyás van.Én még nem teszteltem.A menszim mejött 1napra és aztán+barnáztam 1napig és annyi!!Remélem mind a 3-an babásak leszünk, ha nem is most de legközelebb:) ))Minden jót!Ird majd meg akár priviben, hogy mi lett az eredmény!Szoritok.
A tüneteim, émelygés, kajától való undor és rá pár percre mindent felzabálnék érzés, hõemelkedésem van + hõhullám
Sztk-s dokihoz nem mennék soha többet 1X nagyon elkezeltek, 3X hívott vissza és 3x mindig más betegséget állapított meg, inkább fizetek magán dokinak, otthonos rendelõbe fexek és csak velem foglalkozik, nincs kint 20 ember még neki. Ennyit megér, hogy megtudjam mi van...
Szia!Ennyiért csinál neked 1 tesztet??Amikor az SZTK-ban ingyen csinálnak menotesztet!!!Mik a tüneteid????
eszebe jutott gravi-hcg volt a másik neve
Az 1-ik Pregimax plusz, a másiknak nem tudom már a nevét, mert kivágtam a kukába:) Hétfõn irány doki, kiváncsi leszek, õszerinte a tesztek nem jelentenek semmit, mind1, 10000 Ft és õ letesztel :DDD
Az elsö válasz irójának!!Szia!Milyen tüneteid vannak?Mivel teszteltél?Csak azért mert a sorstársatok vagyok én is:) )
Szia!Én is ebben a helyzetben vagyok, tegnap du-n lilyvel teszteltem negativat.Azt hallottam, hogy a lily nem mutatja ki még(álltalában)ilyen korán, a medilab meg sokszor pozit mutat akkor is ha nincs terhesség!Szerintem vegyél 1 Clearblue-tesztet és probáld meg azzal még 1*!!!Mert az már a menszi elött kimutatja!!Szoritok!
szerintem menj el egy vervetelre az kimutatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!