Találatok a következő kifejezésre: Medencevégű babával természetesen szülni (1 db)

Medencevégű babával lehet természetesen szülni?

Legjobb válasz: Nem nagyon tudok róla,h bki is természetesen szülte volna meg farfekvésû babáját.De a fekvés csak a 36. heti UHnál izgalmas,addig úgyis sokat forog.

Nem nagyon tudok róla, h bki is természetesen szülte volna meg farfekvésû babáját.De a fekvés csak a 36. heti UHnál izgalmas, addig úgyis sokat forog.
Sajnos csak most láttam a kérdésedet. Lehet!!!! 2 gyereket szültem medencevégû fekvéssel természetes úton. Biztosan sok mindent figyelembe vesz az orvos, amikor a szülés módját eldönti, de nem kötelezõ császározni. Gyorsabban kell lezajlania a kitolási szaknak, egyébként nincs nagy különbség. A várt idõ elõtt kellett befeküdnöm a kórházba. (Bár ezt a mai egészségügyben már lehet h nem csinálják.) Egy dolgot nem szerettem volna és szerencsére az orvosom is ellene volt, hogy "megfordítsák" a babát. Privátban is írhatsz ha van kérdésed.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Más is így gondolkozik? Vagy én bolondultam meg?

van 3 gyerekem(21,20 és 4 éves)egy házasság,most leszek 40...és ha belegondolok,hogy nem szülhetek többet.,nagyon nagyon nehezen viselem.fordult elő ez mással is?vagy ez normális?a férjem nem szeretne többet-mert ő már 49,és öregnek,türelmetlennek érzi magát ehhez.Nekem meg annyira kellene...

15

Csak nekem tűnik úgy, hogy az orvosok előszeretettel adják az oxitocint? Alig tudok olyat akinek természetesen ment minden. Nektek miért volt szükség rá, ha kellett?

13

Milyen összeg volt a kórházi csomag össze állítása Nektek? (betétek, melltartó betét, pelus, stb össze állítása? Szoptatós melltartót, pizsamát, köntöst milyen árba vettétek?

Köszönöm !

5

Aki mostanában szült a Szent Imrében, mik a tapasztalatai?

ügyeletes és nem ügyeletes dokis szülés is érdekelne, csecsemősök, stb.

2

Szült mostanában valaki a budapesti János kórházban Tóth Márti szülésznőnél?

0

Enyhe magas vérnyomás és és terhességi cukorbetegség miatt császárral születhet a babám? Vagy ez nem indoka a császárnak?

7

Van aki Puroszné Nagy Magdolnánál szült Szegeden?

Vélemények? :)

1

Ma voltam dokinál, azt mondta, hogy szerinte tuti kihúzzuk a terminus végéig (teljesen zárt méhszáj, első baba). Van itt valaki, akinek ilyen "értékek" mellett mégis hamarabb beindult a szülés? 36 hkm

Mesélnétek, kinek hogy volt? Már eléggé türelmetlen vagyok! :)

12

Dél-Pesti Jáhn Ferenc Kórház- Szülésznőt fogadott és császár lett a vége? Vagy orvos fogadott és szülésznő vezette le?

Van itt ilyen? Tapasztalat?Ott volt a szülésznő császárnál is vagy felesleges volt? Szülésnős természetes szülés,Attól még kérte a pénzt a doki?
Továbbá az érdekelne ha alapitványi szobába vagy, a 20 ezres csekket mikor kell befizetned legkésőbb?

3

Szült valaki mostanában Székesfehérváron?

Mik a tapasztalatok? Orvosok,szülésznők csecsemősök?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!