Találatok a következő kifejezésre: Medencevégű babával természetesen szülni (1 db)

Medencevégű babával lehet természetesen szülni?

Legjobb válasz: Nem nagyon tudok róla,h bki is természetesen szülte volna meg farfekvésû babáját.De a fekvés csak a 36. heti UHnál izgalmas,addig úgyis sokat forog.

Nem nagyon tudok róla, h bki is természetesen szülte volna meg farfekvésû babáját.De a fekvés csak a 36. heti UHnál izgalmas, addig úgyis sokat forog.
Sajnos csak most láttam a kérdésedet. Lehet!!!! 2 gyereket szültem medencevégû fekvéssel természetes úton. Biztosan sok mindent figyelembe vesz az orvos, amikor a szülés módját eldönti, de nem kötelezõ császározni. Gyorsabban kell lezajlania a kitolási szaknak, egyébként nincs nagy különbség. A várt idõ elõtt kellett befeküdnöm a kórházba. (Bár ezt a mai egészségügyben már lehet h nem csinálják.) Egy dolgot nem szerettem volna és szerencsére az orvosom is ellene volt, hogy "megfordítsák" a babát. Privátban is írhatsz ha van kérdésed.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Farfekvéses a babám. Ha így marad, és van fogadott orvosom, megbeszélhetjük, hogy pl.38. héten császározzon? Ez a programozott császár? Volt 2sima szülésem, bárcsak most is az lenne, de a baba miatt nem kockáztatnám meg, ha nem fordul át.

Ilyen esetben mikor dönti el az orvos a császár idejét?Egyáltalán lehetséges az,hogy kérjem,hogy ha faros,akkor császározzon?

6

Sirtatok amikor a kezetekbe adtak a babátokat? Ha apad szülés volt, apuka sírt?

22

Szerintetek bevállalhatok egy csiklói orgazmust ha 5 hete szültem császárral? 2 hete nem vérzek már.

32

Hogy élnétek meg ha babátok aznap születne amikor édesanyátok meghalt?

Márimint nem ugyanabban az évben, hanem olyan 10 évvel később.Velem van baj, h frusztrál a dolog?Aznapra vagyok ugyanis kiírva.

21

Mi a véleményetek az epidurális érzéstelenítésrol? Ilyenkor is van gátmetszés, vagy megvárják mig kitágulsz rendesen? Tényleg nem érezni semmit? Jaj, és mennyibe kerul?

6

Ti meddig véreztetek spontán szülés után és a gátsebetek meddig fájt? Én 3 hete szültem, de még mindig sajog, hasogat, lüktet a gátam, pedig csak 3 külső öltésem volt.

9

Császár után mikor zuhanyoztatok elöször tusfürdövel?

7

Elviekben szeptemberben szülök. Elviekben jo idő lesz végig. Rövid ujjú vagy hosszú ujjú bodykat vegyek babulinak inkább? Mit gondoltok?

6

Ha séta közben néha benyilall a hüvelyembe és van, hogy erős villámlás szerű szurkálást érzek a méhemben, az jelenthet jóslófájást?

Első babám és nem tudom, mekkora fájdalom mit jelent. Mert ezek ilyen apró hirtelen és váratlan, de rövid villámlásszerű nyilallások. Ezeket minek nevezik? :D 35+2 hetes kismama.

9

Szülés óta úsztatok már? Nektek is bemegy a víz ODA?

pancsolás után meg vagy 10 percig folyik, mint ha megjött volna olyan érzés.
pedig szex közben nem tapasztaltuk, h. tágabb lennék...

16

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!