Találatok a következő kifejezésre: Meddtől meddig a (3 db)

68-as ruhák hány hónapos kortól jók, s meddig, s a 74-es meddtől meddig jó?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet pontosan megmondani, mert attól is függ, hogy mekkorával született/születik a babád. Mi 68-assal kezdtük, mert 63 centi hosszú bébim született 4 kiló feletti súllyal.

Ezt így nem lehet pontosan megmondani, mert attól is függ, hogy mekkorával született/születik a babád. Mi 68-assal kezdtük, mert 63 centi hosszú bébim született 4 kiló feletti súllyal.
A kérdező hozzászólása: Egy átlagos babára gondoltam, aki 56-ossal kezd. s 3, 5 kg al született. Hatalmas babád lett, gratulálok. Hogy fért el a pocidban, hatalmas hasad lehetett:)
Induló 53 cm 3800g, 5 hónaposan kezdtük a 68-ast, most 6 hónapos és 68-74-est is hord, a szabástól is függ, de már inkább a 74-es ruha a több. Ja igen 5 hónaposan volt 7440g és 69 cm. A mostani méreteit még nem tudom, jövõ héten megyünk dokihoz.
mi 50 cm-rel és 2.850-nel születtünk, és most tartunk ott, hogy 74-es fogunk váltani. most már 7 hós. 8 kilo és 70cm. szerintem teljesen eltérõ ez minden babánál, de egy átlag babát nézve nagyjából 2 hónapig lesz jó egy méret a gyerkõcnek. hogy hány hónapos kortól? talán kb 5 hós korától 7 hós koráig hord 68-ast, utána 74-est, újabb két hónapig kb.
A kérdező hozzászólása: köszi
Kislányom 2950-nel, 48 cm-rel született, most 7, 5 hónapos. 7 hónaposan 7440g és 66 cm volt, most kezdte hordani a 68-as ruhákat, de van bõven olyan 62-es ruha is, amit vígan ráadhatok. Tehát nagyon nehéz pontosan megmondani, mikor lesz jó és meddig egy babára egy bizonyos méretû ruha, hiszen nem csak a születéskori méreteik mások, de utána is más ütemben nõnek.
Az én kislányom 3850 g-mal és 57 centivel született, most 4 hónaposan 8 kiló felett van, és leginkább 68-as rucikat hord, van 1-2 74-es és 1-2 62-es is. ez attól is függ, hol vásárolsz, pl. a c&a-s cuccok kicsit nagyobbak a többihez képest.

86/92-es méret meddtől meddig jó a babára, s a 104-es mikor jó kb?

Legjobb válasz: Mi 1 évesek leszünk és 86/92-eseket hordunk.

Mi 1 évesek leszünk és 86/92-eseket hordunk.
Nálunk a 104-es ruhák 3 éves lányomra voltak jók.

Meddtől meddig szeretkezzek a párommal, hogy nagyobb esélye legyen a fogamzásnak?

Elolvastam a peteérés cim? cikkeket, de annyi szám van bennem hogy nem tudok rajta elmenni!Ahogy elmulik a menszeszem onnantól mondjuk 20 napig?Amugy tegnap jött meg!

Legjobb válasz: Amilyen gyakran megkívánjátok egymást,és amenyit csak tutok!Ez a biztos recepteje a kicsinek.Nem ilyen számolgatás stb.Lehet elsõ hónapban nem jön össze,de ne görcsölj rajta!Akkor majd következõ hónapban,vagy azután. Sok sikert,14 hetes kismama

Amilyen gyakran megkívánjátok egymást, és amenyit csak tutok!Ez a biztos recepteje a kicsinek.Nem ilyen számolgatás stb.Lehet elsõ hónapban nem jön össze, de ne görcsölj rajta!Akkor majd következõ hónapban, vagy azután. Sok sikert, 14 hetes kismama
Az én orvosom azt javasolta, hogy a mensi elsõ napjától számítva a 12. naptól kb 6-7 napig van rá nagy esély, hogy összejön a baba! Nekünk az elsõ hónapban sikerült de gondolom nem csak ezen múlik! Sok sikert! Egy 16 hetes kismama!
Mi a biztos? Ha elsejétõl 31.-éig szeretkeztek.-) Na de a számok: a menses elsõ napjától számított 14.-16. nap a legtermékenyebb, de én is azt javaslom, ne foglalkozzatok számolással, hõmérõvel...ilyemsivel, csak éljátek az életet. Hidd el, hamarabb lesz baba, ha "nem is gondolsz rá", mintha görcsölsz rajta és lesed... (nekem 3 hónap alatt sikerült)
Szia! Számold ki ovulációs naptárral. Nekünk bejött. http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Itt ad egy kb. 5 napos intervallumot, ha egszségesek vagytok akkor biztos sikerülni fog. Pl. az én ciklusom változó hosszúságú (30-35 napos) és még így is sikerült. A lényeg tényleg azon van, hogy ne görcsölj rajta. Én úgy voltam vele, hogy összejön mikör össze kell, hogy jöjjön, + mivel a ciklusom ilyen össze vissza volt, a menses kimaardása után 12 nappal csináltam meg az elsõ tesztet, eszméletlen piros lett a csík. Szóval ne izgul, a temészet eldönti mikor jöjjön a baba. Sok sikert! 18 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!