Találatok a következő kifejezésre: Meddig vesznek babák mindent (2 db)

Hány hónapos korukig csippentenek fel a babák mindent a földről? Meddig vesznek mindent a szájukba?

Legjobb válasz: kb. 2 éves korig tart az ún. orális szakasz, amíg a gyerekek a szájukkal fedezik fel a körülöttük lévõ világot. Ez a fejlõdéspszichológusok szerint az egyik legfontosabb szakasz a gyerek fejlõdésében.

kb. 2 éves korig tart az ún. orális szakasz, amíg a gyerekek a szájukkal fedezik fel a körülöttük lévõ világot. Ez a fejlõdéspszichológusok szerint az egyik legfontosabb szakasz a gyerek fejlõdésében.
Sokáig, több évig

Meddig vesznek a babák mindent a szájukba?

Legjobb válasz: ez nagyon változó, az unokaöcs´mnek már kis korátol a kezébe lehetett adni kics dolgokat mert nem vette be. az unoktesóm gyerekének mág 3 éves korában sem nagyon mertünk pattogos kislabdát adni mert mindig a szájához közelített vele. az unokaöcsém nem cumizott a másik gyerek igen. de 3 éves korátol már nem igazán.

ez nagyon változó, az unokaöcs´mnek már kis korátol a kezébe lehetett adni kics dolgokat mert nem vette be. az unoktesóm gyerekének mág 3 éves korában sem nagyon mertünk pattogos kislabdát adni mert mindig a szájához közelített vele. az unokaöcsém nem cumizott a másik gyerek igen. de 3 éves korátol már nem igazán.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez nem túl jó hír:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!