Találatok a következő kifejezésre: Meddig van az okmányiroda (1 db)

Meddig van nyitva az okmányiroda (útlevél)?

Legjobb válasz: Többnyire 8-kor nyitnak és 8 óra 5 perckor már nem kapsz sorszámot. Idõpontot pedig többnyire egy hónappal késõbbre tudnak adni.:) Most csináltattam meg a személyimet. Egy órával a nyitás elõtt odamentem (már állt a sor) és így bejutottam. Az, hogy melyik meddig van nyitva, az változó. Van szünnap is meg ebédidõ...!

Többnyire 8-kor nyitnak és 8 óra 5 perckor már nem kapsz sorszámot. Idõpontot pedig többnyire egy hónappal késõbbre tudnak adni.:) Most csináltattam meg a személyimet. Egy órával a nyitás elõtt odamentem (már állt a sor) és így bejutottam. Az, hogy melyik meddig van nyitva, az változó. Van szünnap is meg ebédidõ...!
Nálunk a helyi okmányirodában ilyen a helyzet, de én egy várossal arrébb szoktam járni és amikor a jogsimat csináltattam akkor senki se volt :D A személyimet pedig tegnap cisnáltattam és 6ig voltak nyitva, de 5kor már sorszám nemvolt. Elöttem 2 ember volt és megkérdeztem, hogy jöhetek-e és mondták, hogy igen... Szóval még fél órát sem vártam...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Meglehet tudni azoknak a nevét akikkel egy repülőn utaztam?

13

A metróban miért van mindig két vezető?

7

Nehéz 4 hónapig távol lenni a családodtól?

4 hónapra megyek ki külföldre au-pairként és egy kicsit parázom, hogy honvágyam lesz. Ez lesz az első alkalom, hogy ilyen sokáig leszek távol. Olyanok véleménye érdekelne, akik átéltek ilyesmit.

11

A világon hol van a legnagyobb háború?

7

Veszélyes kiutazni Oroszországba?

Tervezek idén kimenni Oroszországba (pontosabban Krasnoyarskba) és eddig minden ismerősöm lebeszélt, hogy megölnek, elrabolnak stb. Természetesen egyik sem járt még kint. Érdeklődni szeretnék, hogy kint hogyan viselkednek a külföldi emberrel, illetve hogy tényleg brutálisak az orosz emberek? Kint él egy jó ismerősöm ő azt mondta, hogy semmi ilyen nincs ott, de azért szeretnék hallani több véleményt is, esetleg tapasztalatokat az ottani emberekről. Előre is köszönöm :)

3

Melyik amerikai városba lehet eljutni a legolcsóbban?

10

Honnan tudhatom, hogy mekkora összeg van az erzsébet kártyán?

Nyugdíjas szüleim erzsébet programra pályáztak. Meg is kapták az erzsébet kártyát, viszont a mellékelt levélben nem szerepel, hogy milyen összegre jogosultak. A neten is kerestem infót, de erre vonatkozóan semmit sem találtam.

1

Ti melyik ország tengerpartját választanátok, nyaralás céljából?

Légyszíves indokoljátok meg, és ha lehet írjatok konkrét helyet is.Nem tudom eldönteni hova menjünk Nyaralni és a párom rámbízta a választást.Voltam már tengerparton többször is mégsem tudom.
Köszönöm ha válaszoltok?

4

Repülőre felvihetek a poggyászomban egy hajhabot? (WizzAir)

1

Romániába ( Szatmárnémetibe ) szeretnék levelet küldeni?

Mit kell ráírnom a borítékra ,ha Magyarországról szeretnék Szatmárnémetibe ,románul : Satu Mare -ba és azon belül az Anton Pann 35 -be ?
köszi a válaszokat!

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!